11 najboljših možnosti QuickBooks za mala podjetja (2020)

najboljše primerjave hitrih knjig v primerjavi


Iščete najboljše možnosti QuickBooks?

Čeprav je QuickBooks najpametnejši ponudnik poslovnih orodij za upravljanje dohodka in obračunavanja, morda nima nekaj funkcij, ki bi lahko pomagale pri natančni organizaciji računov.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših možnosti QuickBooks, ki jih lahko uporabite za upravljanje svojih knjig in računov.

1. FreshBooks

FreshBooks

FreshBooks je ena izmed najbolj priljubljenih programov za izdajanje računov in računov. Pomaga vam ustvariti profesionalne in prilagojene račune z vašim logotipom, ozadjem itd. Omogoča vam sprejemanje plačil s kreditnimi karticami na računih in podporo več plačilnim integracijam.

Na voljo je z mnogimi drugimi storitvami, kot so sledenje časa, sledenje stroškov, upravljanje projektov in ocene / predlogi. Lahko ustvarite močna spoznanja in poročila o uspešnosti vašega podjetja.

Druge vidne lastnosti vključujejo samodejni obračun davka, datume zapadlosti računov, obvestila o plačilu in drugo. Izberete lahko svojo želeno valuto, uporabnikom pa tudi podarite popuste. FreshBooks je popolna alternativa QuickBooksom.

Cena: Začetni načrt stane 15 dolarjev na mesec. Ta načrt je kot nalašč za 5 strank, ki jih je mogoče plačati. Če želite pred nakupom preizkusiti njihovo storitev, se lahko prijavite tudi na brezplačno preskusno različico.

2. Zoho knjige

Zoho knjige

Zoho Books je preprosta in varna spletna računovodska rešitev za vaše podjetje. Povezuje se z vašim bančnim računom, da upravlja pretok plačil, spremlja plačila in pametno kategorizira transakcije. Ponujajo vam portal, s katerim sprejemate skupno plačilo, delite nedavne prodaje, zbirate povratne informacije strank in še več.

Prav tako upravlja in spremlja svoj zalog in je lahko integriran z več storitvami za plačila, analitiko, poročanje in programsko opremo za upravljanje odnosov s strankami..

Cena: Stane 9 USD / mesec na organizacijo. Lahko se prijavite na njihovo 14-dnevno brezplačno preskusno različico in tako preverite storitev, preden jo kupite.

3. Xero

Xero

Xero je odlična poslovna in računovodska programska oprema za mala podjetja. V vseh napravah omogoča pregled v denarju v realnem času. Ima mobilno aplikacijo, ki je priročna za pošiljanje računov, ustvarjanje zahtevkov za stroške in drugo.

V kategorijo so vaše transakcije in hitro sestavljajo izjave. Xero podpira več valut, se integrira z več kot 700 aplikacijami in ustvarja naročila na poti.

Cena: Ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico, s katero lahko preizkusite storitev brez tveganja. Začetni paket stane 20 dolarjev na mesec za do 5 računov in ponudb.

4. žajbelj 50Cloud

Žajbelj 50Cloud

Sage 50Cloud je še ena alternativa QuickBooksom. Sage 50Cloud lahko povežete z vašim bančnim računom za upravljanje transakcij, beleženje prodaje in ustvarjanje prejemkov v realnem času. To orodje za upravljanje odnosov s strankami ima ploščo po meri za ustvarjanje, urejanje in pošiljanje računov strankam neposredno iz programske opreme. Strankam lahko ponudbe pošljete tudi v profesionalnem slogu.

Ta programska oprema pomaga pri upravljanju zalog in zalog. Skrbi za izračun davka in samodejno vloži spletno vračilo s HMRC storitvijo. Sage 50Cloud ima številne procese avtomatizacije za računovodstvo, zaradi česar je močan in edinstven.

Cena: Stane 20 funtov na mesec. Če želite preizkusiti storitev, se lahko prijavite na 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

5. ZipBooks

ZipBooks

ZipBooks je brezplačna programska oprema za računovodstvo in računa. Tako kot druge priljubljene rešitve vam tudi strankam omogoča pošiljanje profesionalnih računov in plačilo takoj. Sprejema vse kreditne kartice, PayPal in druge načine plačila. Prav tako lahko načrtujete plačila in avtomatizirate postopek zaračunavanja.

Plačila samodejno razvrsti z barvnim kodiranjem, da postane preprostejša in dostopnejša. S pametnimi vpogledi in poročili lahko obdržite visoko plačane stranke in povečate prihodke.

Cena: Ima brezplačno različico z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za konkurenco QuickBooks. ZipBooks ponujajo tudi vrhunske rešitve, ki se začnejo že od 15 dolarjev na mesec.

6. FreeAgent

FreeAgent

FreeAgent je enostavna računovodska programska oprema za mala podjetja in ena izmed najboljših možnosti QuickBooks. Zasnovan je za svobodnjake, posamezne lastnike spletnih strani in majhne agencije. Ima impresivne funkcije, kot so ponavljajoči se računi, opomniki za samodejno plačilo, obvestila in drugo.

Priloženi so funkciji, da potrdi potrdila in jih shrani v telefon. FreeAgent se poveže z vašo banko za spremljanje transakcij in vam v realnem času nudi pregled vašega denarnega toka.

Cena: Začne se pri 10 USD na mesec 6 mesecev. Kasneje stane 20 dolarjev na mesec. Pred nakupom te rešitve se lahko prijavite na njihovo 30-dnevno brezplačno preskusno različico in preverite vse funkcije.

7. val

Valovanje

Wave je brezplačna finančna programska oprema za spletna mesta za mala podjetja. Pomaga vam pri upravljanju računov, računov in spletnih računov. Z Wave lahko ustvarite čudovite račune in jih pošljete strankam s plačilno povezavo za hitra plačila.

Ima mobilno aplikacijo za upravljanje vseh transakcij, shranjevanje kratkih prejemkov itd. Na voljo je zanesljiva baza znanja, ki vam pomaga pri vodenju skozi nastavitev računovodske programske opreme.

Cena: To je popolnoma brezplačno. Za začetek se lahko prijavite na njihovem spletnem mestu.

8. Klop

Klop

Bench je odlična knjigovodska storitev za spletna mesta za mala podjetja. Združuje se s priljubljenimi aplikacijami, kot so Shopify, WordPress, BigCommerce, Stripe itd. Omogoča vam popoln nadzor nad dohodkom z mesečnimi izkazi, pregledi stroškov in vpogledi v vaše transakcije.

Ponuja letni finančni paket in vam olajša vložitev davkov ročno. Klop je ena najboljših alternativ QuickBooksom.

Cena: Njegova izhodiščna cena je 119 USD na mesec, ko se plačuje letno. Za testiranje storitve se lahko prijavite na njihovo brezplačno preskusno različico.

9. Pandle

Pandle

Pandle je še ena brezplačna računovodska programska oprema za mala podjetja. V grafični obliki predstavlja vaše dohodke in denarni tok. Podobno kot pri vsaki premijski računovodski programski opremi vam Pandle omogoča, da na svoj račun dodate povezavo za plačilo in hitro plačate. Pametno upravlja s svojimi financami s kategorizacijo transakcij.

Z njihovo mobilno aplikacijo lahko pošiljate ponudbe, račune in drugo. Aplikacija Pandle izboljšuje izkušnje s knjigovodstvom in vam pomaga pri razvoju podjetja.

Cena: Ima brezplačen načrt z neverjetnimi funkcijami. Za dodatne možnosti lahko njihovo premijsko različico kupite po 7 dolarjev na mesec.

10. Kashoo

Kashoo

Kashoo je preprosta računovodska programska oprema za lastnike malih podjetij. Ima preprosto nadzorno ploščo za prikaz transakcij v realnem času. Poravna podatke več kot 5000 bančnih virov, kar vam olajša upravljanje denarnega toka.

Nastavitev in uporaba je enostavna Kashoo vam omogoča pošiljanje profesionalnih računov strankam in je združljiv z več prehodnimi plačilnimi prehodi, vključno s kreditnimi karticami, PayPal itd..

Cena: Če stane letno, stane 19,95 USD na mesec. Kashoo ima za preizkus storitve 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

11. Gusto

Gusto

Gusto je spletna plačilna storitev za profesionalno upravljanje računov zaposlenih. Morda ni neposreden konkurent QuickBooksom, vendar ga lahko uporabite za nemoteno poslovanje in poravnavo plačil na poti..

Pomaga vam pri sodelovanju s podjetji, ki zaposlenim ponujajo ugodnosti. S to storitvijo lahko enostavno avtomatizirate lastne transakcije.

Cena: Stane 12 USD / mesec na osebo. Gusto ima 30-dnevno brezplačno preizkušanje.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše možnosti QuickBooks za upravljanje računov. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič, kako ustvariti e-poštne račune za ime vašega podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map