11 najboljših možnosti Wixa za enostavno izdelavo spletnega mesta (v primerjavi)

najboljše možnosti za wix


Iščete priljubljene alternative Wixu? Kot eden izmed najbolj priljubljenih graditeljev spletnih mest za začetnike in startupe je Wix znan po svoji enostavni platformi povleci in spusti. Z Wixom lahko v nekaj minutah ustvarite osnovno spletno mesto. Če pa želite razširiti svoje spletno mesto, boste morali kupiti njihove drage razširitve za premijo. Ker postane Wix predrag, boste morda morali na trgu iskati druge graditelje spletnih mest.

V tem članku bomo delili 11 najbolj priljubljenih možnosti Wix in konkurente, ki jih lahko uporabite.

1. WordPress

WordPress

WordPress je brezplačni sistem za upravljanje vsebin (CMS) in ustvarjalec spletnih strani. Uporablja ga več kot 32% spletnih mest po vsem svetu, zaradi česar je najbolj uporabljana platforma na svetu. Mnoge vrhunske blagovne znamke aktivno uporabljajo WordPress za svoja spletna mesta.

Pod WordPressom mislimo na samostojen WordPress.org in ne na WordPress.com, ki ga gosti rešitev. Da se izognete zmedi, priporočamo, da si ogledate naš poglobljen članek na WordPress.com proti WordPress.org za celoten seznam njihovih razlik.

WordPress je odlična alternativa Wixu. Preberite naš vodič o Wixu in WordPressu za popolno primerjavo. WordPress ponuja prilagodljivost in prilagajanje, ki jih nima noben drug graditelj spletnih strani. Teme in vtičniki v WordPress repozitoriju vam pomagajo oblikovati spletno mesto, ki ga potrebujete, ne glede na vašo raven znanja. Poleg tega lahko na internetu najdete dodatne brezplačne in vrhunske vire.

Uporaba WordPressa vam bo prav tako pomagala pri konkurenci, če boste morali izdelati spletna mesta za e-trgovino. Vtičnik WooCommerce za WordPress je brezplačen za uporabo in omogoča enostavno ustvarjanje spletne trgovine. Z WooCommerce lahko z drugimi vtičniki WordPress razširite funkcionalnost vašega spletnega podjetja.

WordPress skupnost je po vsem svetu. Če imate kakršne koli težave s svojim spletnim mestom, lahko o svojih težavah povprašate na forumih in družbenih kanalih. Stavim, da boste rešitev dobili takoj. Oglejte si tudi razdelek Izrezki IsItWP za več možnosti prilagajanja.

Oglejte si celoten pregled WordPress-a.

Vedno lahko preprosto preklopite na WordPress z drugih platform. Naučite se na primer, kako prehoditi iz Medium na WordPress (brez izpada).

2. Stalni stik Builder

konstanten stik proti vs

Čeprav je Constant Contact bolj znan po svoji vrhunski e-poštni službi za trženje; Stalni stik ponuja tudi eno najboljših izkušenj z gradnjo spletnih strani, ki jo poganja AI. To vam omogoča, da v trenutku ustvarite spletno mesto s preprostim odgovorom na nekaj vprašanj, ostalo pa z umetno inteligenco.

Constant Contact se je integriral z Unsplash, kar vam omogoča ustvarjanje vizualno privlačnih strani na vašem spletnem mestu. Trdijo, da zagotavljajo najhitrejšo izkušnjo nalaganja, kar uresničujejo sanje za vsakega spletnega skrbnika.

Constant Contact ponuja tudi robustno rešitev e-trgovine, ki omogoča brezplačno digitalno prenašanje izdelkov, upravljanje davkov, filtriranje izdelkov, analitiko v trgovini, spletna plačila, optimizacijo mobilnih naprav in vse brezplačno. Da, prav ste prebrali, ta platforma ponuja velikodušen brezplačen načrt brez kakršnih koli obveznosti z vašega konca.

Če uporabite stalno stiko kot alternativo Wixu, dobite tudi brezplačen SSL in 24-urno e-poštno podporo za odpravljanje težav na poti..

3. Gator Website Builder

gator-vs-wix

Gator Website Builder je bogata funkcija za Wix, ki vsebuje vse bistvene funkcije za zagon spletnega mesta. Začela ga je HostGator, ena vodilnih podjetij za spletno gostovanje na svetu. S funkcijo povleci in spusti lahko spletno mesto preprosto sestavite tako, kot želite.

Na voljo so tudi popolnoma prilagodljive predloge spletnih strani za bloge, e-trgovino, portfelj in spletna mesta za mala podjetja. Vse, kar morate storiti, je, da izberete predlogo in delate na njej, ne pa da spletno stran zaženete od začetka, da boste prihranili čas.

HostGator je znan v svoji neverjetni podpori strankam v tej panogi. Enaka kakovost podpore je na voljo tudi pri Gator Website Builder.

S svojim načrtom e-trgovine omogočajo celo upravljanje zalog in obračun davka.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled programa Gator Builder.

4. Weebly

Weebly

Weebly je priljubljen graditelj spletnih strani. Ima na tone načinov za takojšnjo izdelavo spletnega mesta. To je popolnoma gosti rešitev, kar pomeni, da lahko takoj začnete uporabljati njihovo spletno mesto. Weebly ima ustvarjalnik povleci in spusti, da doda besedilo, slike in drugo vsebino na svojem spletnem mestu.

Omogoča vam tudi zagon spletne trgovine in prodajo svojih izdelkov. Tako kot vaše spletno mesto tudi za vaše e-poslovanje ne potrebujete zunanjega spletnega gostovanja ali pasovne povezave. Vse je na voljo na spletnem mestu Weebly. Začnete lahko le tako, da vnesete podrobnosti o svoji trgovini. Ponujajo veliko plačljivih razširitev, da dodate več funkcij na vašo spletno stran ali spletno trgovino.

Weebly ima močno ekipo za podporo, ki vam pomaga rešiti težave. Z razdelkom za skupnost lahko poiščete rešitev za vse svoje težave, povezane z izdelavo spletnih strani. Oglejte si naš celoten pregled Weebly za več podrobnosti.

5. Kvadratni prostor

Kvadratni prostor

Squarespace je samostojno spletno mesto in gradnik e-trgovine. Ima več spletnih predlog za fotografe, spletna mesta s spletnim portfeljem, restavracije, glasbeniki in drugo. Te predloge so visoko strokovne in zahtevajo malo sprememb, preden zaženete spletno mesto.

Na voljo je tudi zmogljiva rešitev e-trgovine. Popolnoma funkcionalno spletno trgovino s Squarespaceom lahko ustvarite v samo nekaj klikih miške. Njihove strani z izdelki lahko prilagodite tako, da dodajajo slike, opise in druge informacije. Njihove rešitve za plačilo premij lahko uporabite za varne transakcije.

E-poštne kampanje s kvadraturom pomagajo povečati promet na vašem spletnem mestu. S svojimi močnimi orodji lahko razširite svoj doseg in pridobite več spletnih obiskovalcev. Oglejte si tudi te možnosti Squarespace in se naučite, kako preklopiti iz Squarespace v WordPress.

6. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce je platforma za e-trgovino, ki se uporablja za ustvarjanje spletnih trgovin. Omogoča vam seznam izdelkov na Facebooku, Amazonu in drugih najboljših socialnih / poslovnih omrežjih, da dosežete več poslovanja. To je vrhunska rešitev, vendar lahko začnete z brezplačno preizkusno različico, da preizkusite njihovo programsko opremo.

Z lahkoto lahko konkurira Wixovemu ustvarjalcu e-trgovine. BigCommerce ima rešitve za mala podjetja, B2B, podjetja in velike spletne trgovine. Ponuja vrhunska orodja za ustvarjanje zmogljive trgovine. Vključitev aplikacij na vaše spletno mesto doda več funkcij, poleg tega pa lahko sprejemate tudi spletna plačila, ne da bi jim dolgovali nobene pristojbine.

7. Shopify

Shopify

Shopify je najbolj priljubljena platforma za e-trgovino na trgu. Ima 14-dnevno brezplačno preskusno različico, s katero lahko spoznate programsko opremo in preizkusite vse, preden nastavite spletno trgovino. Shopify lahko uporabite za prodajo v spletu, v družbenih medijih, na Amazonu ali v katerem koli drugem omrežju. To je začetnikom prijazna rešitev brez veščin kodiranja.

Če nameravate ustvariti spletno trgovino z e-trgovino z Wixom, potem morate razmisliti tudi o Shopify. S Shopify lahko upravljate neomejeno izdelkov in zalog. Omogoča vam tudi spremljanje naročil in trendov rasti, tako da boste vedeli, kje stojite pred svojimi konkurenti.

Ko gre za oblikovanje spletnih strani, je Shopify mogoče popolnoma prilagoditi spreminjanju barv, pisav, ozadij in predlog strani strani. Plačila s kreditnimi karticami boste lahko sprejemali in se vključila tudi v druge rešitve za spletno plačevanje.

Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam Shopify alternativ in tekmovalcev.

Preberite naš celoten pregled Shopify.

8. Spletno vozlišče

Spletno vozlišče

Webnode je odličen ustvarjalec spletnih strani in alternativa Wixu. Na voljo so brezplačni in premium načrti za izdelavo spletnega mesta. Prosti načrt ima osnovne funkcije in omogoča nastavitev spletnega mesta na ime domene Webnode. Če želite registrirati ime domene po meri in pridobiti druge uporabne funkcije, potrebujete njihovo plačljivo različico.

Ima 50 spletnih predlog za oblikovanje vaše spletne strani. Te predloge je brezplačna za uporabo v spletnem vozilu. Začnete lahko brezplačno in po potrebi nadgradite njihov premijski načrt. Vrhunska različica ponuja še več, kot je ustvarjalec obrazcev, Google Analytics, e-poštni računi itd.

Webnode ima svoje spletno gostovanje, ki je vključeno v kateri koli premium načrt. Načrt lahko nadgradite za več prostora za gostovanje. V brezplačni različici je manj prostora, vendar je dovolj za majhno spletno mesto.

9. WebStarts

WebStarts

WebStarts je brezplačni graditelj spletnih strani. Ima tako brezplačne kot premium načrte. Z brezplačno različico in obsegom lahko začnete z vrhunskim načrtom pozneje, če potrebujete bolj napredne funkcije. WebStarts prihaja z orodjem za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za takojšen zagon spletnega mesta. Je poceni rešitev, ki je kot nalašč za startupe.

To je gostujoča platforma in za izdelavo spletnega mesta ne potrebuje zunanjih virov. Izpostavljene funkcije vključujejo dodatke za članstvo, orodja za SEO, kontaktne obrazce in drugo. Lahko se pogovorite z njihovo ekipo za podporo v živo, če želite dobiti odgovore na vsa vprašanja v zvezi s spletnim mestom WebStarts.

WebStarts se lahko uporablja tudi za ustvarjanje bloga ali spletne trgovine. Z vsemi svojimi funkcijami lahko s to platformo pridobite spletno prisotnost. To je alternativa Wixu in drugim najboljšim ustvarjalcem spletnih mest z več integracijami aplikacij.

10. Mozello

Mozello

Mozello je odlična rešitev za gradnjo spletnih strani. Omogoča vam registracijo brezplačnega imena domene. Z Mozello lahko ustvarite spletno mesto, blog ali spletno trgovino. Njihovi premijski načrti imajo na tone neverjetnih orodij za marketing in SEO. Poleg tega vključujejo večjezično podporo, tako da lahko ustvarite spletno mesto v svojem maternem jeziku.

Tako kot drugi gradniki spletnih strani v tem članku, tudi Mozello ponuja preprost modul za povleci in spusti, s katerim lahko hitro dodate elemente in funkcije na svoje spletno mesto. Ima čudovite, profesionalne zasnove, s katerimi lahko prilagodite svoje spletno mesto po želji.

11. Jimdo

Jimdo

Jimdo je še en graditelj spletnih strani z zmogljivimi funkcijami za ustvarjanje spletnega mesta. Temelji na umetni inteligenci in pametno razume zahteve uporabnikov. Jimdo ponuja brezplačno ime domene s svojimi premium načrti. Njihova odlična skupina za podporo vam bo pomagala pri vseh poizvedbah, povezanih z vašim spletnim mestom.

To platformo lahko uporabite tudi za ustvarjanje spletne trgovine. Za dodajanje izdelkov ni omejitev in ni stroškov za transakcije. Če uporabite Jimdo, lahko dobite celoten dobiček od prodaje. Odlično deluje s priljubljenimi rešitvami plačil, kot so PayPal in kreditne kartice. Za spletno plačevanje lahko vključite tudi SEPA Direct Card.

Bonus: Oglejte si najboljši vtičnik WordPress za oddajo za ustvarjanje uspešnih daril.

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najbolj priljubljene Wixove alternative in konkurente. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najbolj priljubljenih alternativah WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map