11 najboljših postavitev Divi in ​​podprte teme za Divi Builder

Najboljše postavitve Divi


Iščete najboljše Divi postavitve in teme? Divi je priljubljen gradnik vlečenja in spuščanja WordPressa. Obstaja veliko postavitev in tem, izdelanih posebej za Divi Builder, da ustvari spletna mesta, bogata z funkcijami. Z začetnikom prijazno namestitvijo vam prihrani čas in zahteva kode, ki jih ni treba poznati. Za izdelavo svojega spletnega mesta lahko uporabite že pripravljene predloge Divi in ​​naredite preproste spremembe.

V tem članku bomo delili najboljše Divi postavitve in Divi teme, ki jih lahko uporabite.

Divi postavitve vs Divi Otroške teme

Preden se lotimo primerjave, je pomembno razumeti, da sta na trgu na voljo 2 različna okusa Divija: Divi Theme in Divi Builder (vtičnik).

Vse teme, ki jih objavlja Elegantne teme, vključno s temo Divi, so dobavljene s programom Divi Builder s povleci in spusti, s katerim lahko preprosto sestavite in prilagodite svoje spletno mesto.

Če želite zelo prilagodljivo temo WordPress, potem lahko uporabite Divi Theme. Če želite uporabiti drugo temo, vendar potrebujete ustvarjalnik povleci in spusti, lahko uporabite Divi builder.

Zdaj, ko poznate dva različna okusa Divija na trgu, si poglejmo razlike med Divi postavitvami in otroškimi temami.

Postavitve Divi so preproste predloge, ki jih lahko uporabite pri Divi Builderju za oblikovanje vašega spletnega mesta. Te postavitve je mogoče prilagoditi s pomočjo ustvarjalca strani povleci in spusti.

S pomočjo Divi Builderja lahko ustvarite tudi svoje Divi postavitve. Omogoča vam uvoz in izvoz postavitev tem med spletna mesta WordPress.

Po drugi strani je otroška tema Divi tema, ki podeduje vse funkcionalnosti in sloge Divi teme. Uporaba otroške teme Divi je zelo priporočljiva, če želite prilagoditi funkcijo, sloge in oblikovanje teme Divi.

Prednost uporabe otroške teme Divi za vaše spletno mesto je, da se bodo vse prilagoditve tem ohranile tudi po posodobitvi osnovne Divi teme.

1. Divi Builder

Divi

Divi Builder je opremljen z 800 vnaprej izdelanimi postavitvami spletnih strani, s katerimi lahko preprosto prilagodite svoje spletno mesto. Preden začnete s spletom izbrati Divi postavitve, je vredno vzeti trenutek, da ugotovite, ali ima graditelj pravo obliko za vaše potrebe.

Preprosto izberite svojo najljubšo postavitev in dobro se boste podali. Ima urejanje v liniji, povlečne širine, odzivno urejanje in element za vsako funkcijo, ki jo potrebujete. S programom Divi Builder lahko kliknete zaslon in začnete tipkati. Sodelujete lahko z vrsticami in stolpci, da spletno mesto oblikujete točno tako, kot ste si zamislili.

Funkcije oblikovanja Divi Builder v realnem času vam omogočajo, da na svojem spletnem mestu vnesete spremembe v živo, kar odpravlja potrebo po prehodu med pogledi. S hitrim urejevalnikom lahko hitro nastavite svojo domačo stran in druge spletne strani.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je močna večnamenska WordPress tema, ki podpira graditelja Divi. Uporabite ga lahko za ustvarjanje katere koli vrste spletnega mesta. Na voljo je več vgrajenih postavitev, s katerimi lahko spletno mesto začnete iz nič. Ta tema je zelo hitra in v celoti odzivna, da se lepo prikaže v kateri koli velikosti zaslona ali naprave.

Podpira WooCommerce za ustvarjanje lastne trgovine. OceanWP je pripravljen za prevajanje in ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje spletnih strani RTL. Optimizirano je za SEO za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.

3. Astra

Astra

Astra je lahka in hkrati elegantna WordPress tema, ki lahko deluje kot Divi postavitev za Divi Builder. Omogoča vam, da onemogočite naslov strani in stranske vrstice, da ustvarite strani v polni širini z ustvarjalnikom povleci in spusti. Na voljo so že pripravljene postavitve, ki olajšajo postopek razvoja spletnega mesta.

Ima nastavitve postavitve po meri za glavo, blog, arhive, posamezne strani, objave in drugo. Ta tema ima čudovite barve in možnosti tipografije.

4. Mala podjetja

Malo podjetje

Kot že ime pove, je Small Business profesionalna Divi postavitev za mala podjetja. Ima preprost, minimalen dizajn, vendar ohranja vse potrebne funkcije za začetek bloga. S pomočjo njihovega vtičnika lahko uvozite predstavitveno spletno mesto, ki vam bo pomagalo pripraviti celotno spletno mesto in vam ne bo treba storiti toliko. Uporablja Divi Builder za vlečenje in spuščanje vsebine na vaših straneh.

Postavitev zajema vse najbolj potrebne strani, kot so približno, stik itd. Na domači strani ima zamegljenosti, da svoje storitve prikaže z odlomkom. Prav tako lahko dodate kontaktni obrazec v nogi svojega spletnega mesta.

5. Kmetija

Kmetija

Kmetija je divizijska postavitev z 1 strani z gladkimi animacijskimi učinki in ravnim dizajnom. Ima ikone domače strani po meri za prikazovanje storitev, izdelkov, ciljnih strani in druge vsebine. V glavo lahko dodate pasico slike v celotni širini, vsebino s slikami in besedilo z ikonami.

Za postavitev postavitve boste morali ločeno kupiti Divi Builder. Ko namestite ustvarjalnik, lahko s to postavitvijo učinkovito povlečete in spustite svojo vsebino.

6. Srečno

Na srečo

Na srečo je brezplačna Divi postavitev za načrtovalce porok, neveste in ženine. Vsebuje poročne ikone po meri, čudovite barve in slog postavitve, ki temelji na zgodbi. Domača stran ima module in domišljijske odseke, da dodate potrebne funkcije. Priložen je galerija slik, ikone po meri in pripomoček za obrazce za stik.

Preverite tudi: Kako dodati obrazec za stik v WordPressu.

Ta postavitev privzeto nima teme nadrejenega Divi. Če želite uporabiti temo Srečna poroka in zaroka, jo boste morali namestiti na svojem mestu WordPress.

7. Logistika

Logistika

Logistic je sodobna Divi postavitev za transportna in logistična spletna mesta. Na voljo je z vsemi moduli in elementi, ki jih boste potrebovali za hitro oblikovanje svojega logističnega spletnega mesta. Ravna zasnova vam olajša dodajanje funkcij in vsebine na domačo stran. Logistic ima vgrajeno galerijo, s katero lahko dodate slike, obliko po meri, slike s pozivom k dejanju, odseke zameglitve, ikone domače strani, dobite obrazec za ponudbo in drsnik v polni širini.

Poleg tega na domači strani vašega spletnega mesta ponuja oddelek za pričevanja, statistične števce z ikonami in več funkcij. Za uporabo postavitve Logistic boste potrebovali nadrejeno temo Divi. Ne vključuje Builderja Divi, zato ga boste morali kupiti posebej.

8. pepel

Pepel

Ashe je brezplačna Divi postavitev za spletna mesta za jogo, fitnes, zdravje, potovanja, pekarne, hrano in kuhanje. Ima več menijev za krmarjenje, ozadje slike za glavo, drsnik in še več. Tema ima minimalen dizajn in elegantno postavitev.

Podpira kontaktni obrazec in druge razdelke na domači strani. Postavitev ima več barvnih shem, zasnovo celotne širine in bolj neverjetne funkcije.

9. Futurio

Futurio

Futurio je brezplačna Divi postavitev, narejena posebej za fotografske agencije, fotografe, osebne blogerje in poslovna spletna mesta. Ima ozadje glave v polni širini za prikaz krepke slike, besedila in CTA. Ima 3 mehke zaslone za prikaz storitev z učinki animacije.

Poleg vseh funkcij v celoti podpira WPML in WooCommerce. Ta tema je optimizirana za SEO.

10. Pustolovščina

Pustolovščina

Adventure je elegantna Divi tema za popotniške blogerje, avanturiste, potovalne agencije in vsa druga potovalna podjetja. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje osebnih blogov ali spletnih strani s portfeljem fotografij. Ima celozaslonsko galerijo slik z ikonami. Stolpce in vrstice galerije lahko prilagodite tako, da dodate fotografije. Prav tako ima funkcijo poziva k dejanju, da slike galerije dodajo opise.

Če imate ekipo za fotografiranje ali skupino popotnikov, jih lahko prikažete v razdelku Skupina s tremi stolpci. Njihove izkušnje s potovanji lahko objavite tudi s fotografijo profila ali drugimi informacijami v avtorjevem delu pod vsako objavo. Omogoča vam, da na domačo stran dodate več slik z besedilnimi polji. Kot pri drugih postavitvah Divi, boste tudi za osnovno temo Diviza morali zagnati temo Adventure.

11. Prilagodite

Prilagodite

Prilagodi je brezplačna in popolnoma prilagodljiva postavitev Divi za katero koli vrsto spletnega mesta. Ima čudovit dizajn in barvne kombinacije, da privabite svoje obiskovalce. Tema je združljiva z vsemi priljubljenimi in mora imeti WordPress vtičnike.

Nastavitev in podporo storitve WooCommerce je enostavno. Glavo in nogo lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

11. Zelle

Zelle

Zelle je vesela Divi postavitev, ki odlično deluje za spletne trgovine, mala podjetja in vse druge z jasnim poslanstvom, ki se želi predstaviti na profesionalen in prijazen način. Ima čudovite barve, premične odseke, vzporedne učinke in vsebinske bloke po meri. Priložena je slika ozadja slike v polni širini.

Druge funkcije vključujejo gumbe s pozivom k dejanju, razdelek s portfeljem, prilagojene ikone, besedilo s slikami in privlačen razdelek o pričevanjih. Pridobite Divi Builder, da hitro zažene svojo postavitev Zelle.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše Divi postavitve in teme Divi. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam najboljših ustvarjalcev spletnih strani za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map