11 najboljših vtičnikov in tem za WordPress Job Board (v primerjavi)

najboljše teme desk desk in vtičniki WordPress


Ali želite najboljše vtičnike in teme za WordPress službo? Vtičnike in teme za delovno ploščo WordPress lahko preprosto uporabite za izdelavo portala za delo ali iskalnika za seznam delovnih mest. Pomaga vam objavljati nova delovna mesta, drugim delodajalcem pa lahko omogočite dodajanje delovnih mest na vaš blog.

V tem članku bomo delili najboljše vtičnike in teme za delovno ploščo WordPress, tako da boste lahko porabili manj časa za iskanje pravih orodij in več časa za njihovo izvajanje.

Ustvarjanje Job Board z WordPress

WordPress je najboljši gradnik spletnih strani na svetu. Mnoge največje blagovne znamke uporabljajo WordPress za svoja spletna mesta. Je zelo prilagodljiv in ponuja vse neverjetne funkcije, ki jih boste potrebovali za izdelavo lastne delovne plošče.

Našli boste dve vrsti WordPress spletnih mest: WordPress.com, ki je gostovana platforma; in WordPress.org, ki je lastna rešitev. Za več podrobnosti si lahko ogledate našo primerjavo na strani WordPress.com in WordPress.org.

Priporočamo vam, da uporabite WordPress.org. To je celovita rešitev z dostopom do vseh najbolj neverjetnih funkcij, ki jih potrebujete za uspeh.

Najprej pa boste potrebovali ime domene in spletno gostovanje.

Bluehost je naša priporočena rešitev za gostovanje. Je eno najboljših podjetij za spletno gostovanje in tudi uradni gostiteljski partner jedra WordPress.

Za naše uporabnike ponujajo brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust pri spletnem gostovanju.

ustvarite blog na bluehostu

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Ob nakupu spletnega gostovanja upoštevajte naš vodič o izdelavi spletnega mesta z WordPressom.

Zdaj pa si oglejmo nekaj najboljših vtičnikov in tem za delovno desko WordPress, ki jih lahko namestite na svoje spletno mesto.

1. WP Job Hunter

WP Job Hunter

WP Job Hunter je vtičnik za delovno desko WordPress, primeren za prikaz delovnih mest na vašem spletnem mestu ali blogu. Tudi v spletu lahko zaslužite z omogočanjem plačljivih seznamov delovnih mest. Priložen je gradnik za zaposlitveni portal, ki ga lahko povlečete na katero koli območje, ki je na spletnem mestu pripravljeno za gradnike, in tako preprosto prikažete opravila, kjer koli želite.

Vključuje številne prilagojene in avtomatizirane integracije, ki vam bodo olajšale postopek namestitve. Podpira najbolj priljubljene platforme družabnih medijev, vključno s Facebookom, za dodajanje funkcij, ki so všeč in deljene. WP Job Hunter se integrira tudi z Google Zemljevidi, da uporabnikom prikaže lokacije opravil.

2. Tema Divi

divi-tema-za-delovne deske

Divi je ena najboljših večnamenskih tem, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje spletnega mesta o delovnih mestih. Divi je na voljo z več sto paketov celotnih spletnih mest, vključno s paketom Job Recruiter Layout Pack, ki vključuje postavitve za kandidate, stran delodajalcev, stran s seznami in še nekaj drugih.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Prav tako je polna funkcij, kot so urejanje besedila v obliki črke, Globalni elementi & Slogi, odzivno urejanje in še veliko več. Divi ponuja 800+ že izdelanih modelov, tako da vam nikoli ne bo zmanjkalo možnosti.

Če želite, da bo vaš portal zaposlitve bogat z uporabo storitve Divi, lahko dodate sezname delovnih mest z lokacijo zemljevida in opisi.

3. Iskanje zaposlitve

Iskanje zaposlitve

JobSearch je vrhunski vtičnik za WordPress službo. Vsebuje opozorila o zaposlitvi, sledenje aplikacijam, ustvarjalec življenjepisov, prijave v družabne aplikacije in še več. Na voljo je z učinkovitim iskalnim orodjem, ki bo delo iskal brez težav za vaše uporabnike.

Delodajalci ponujajo možnost objave popolnih podrobnosti za vsako delovno mesto, kandidati pa lahko v ožji izbor izberejo delovna mesta, ki jih izberejo. Vaši uporabniki se lahko prijavijo na delovna mesta s pomočjo platform socialnih medijev, kot sta Facebook in LinkedIn. To je vtičnik, pripravljen za prevod, in v celoti podpira WooCommerce.

4. Executive Pro by StudioPress

upravni odbori za delo

Teme StuioPress poganja Genesis Framework, ki je zelo optimiziran za hitrost in SEO. Executive Pro je zasnovan z razumevanjem, da služi večnamenskim spletnim mestom. Poganja ga Genesis Framework, ki je zelo optimiziran za hitrost in SEO.

Izvršni program Pro podpira funkcije, kot so meniji po meri, glave po meri, pripomočki za noge v nogi, več možnosti postavitve in še veliko več.

BREZPLAČEN DOSTOP: Executive Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z izvršnim Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

5. JobEngine

JobEngine

JobEngine je preprosta tema delovne plošče WordPress. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo zaposlitvenega portala. Je zelo prilagodljiv in prilagodljiv, kar vam omogoča enostavno dodajanje novih seznamov delovnih mest. Prav tako lahko delodajalcem omogočite, da dodajo svoja delovna mesta na vašem spletnem mestu. Za to lahko ustvarite več paketov in jih zaračunate za vsak seznam.

Podpira predstavljene predloge za seznam, plačilni prehod, več barvnih shem, možnosti teme po meri, stranske vrstice, vgrajene ciljne strani in še več. Omogoča vam enostavno ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller je odlična tema delovne deske za spletna mesta WordPress. Na voljo je z več razdelki za predstavljene sezname delovnih mest, možnosti zaslužka, ciljne strani in iskalni filter na Ajaxu.

Poleg tega je enostavna nastavitev in vključuje možnosti teme po meri. JobRoller vam in vašim uporabnikom omogoča ustvarjanje računa, nalaganje seznamov opravil, upravljanje bančne življenjepise in še več. To je močna tema programa WordPress za portale delovnih mest s preprosto, urejeno postavitvijo.

7. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager je prilagodljiv vtičnik za delovno ploščo WordPress z neverjetnimi funkcijami. Omogoča vam enostavno ustvarjanje delovne plošče s potrebnimi stranmi, obrazcem za registracijo uporabnikov in seznamih delovnih mest. Uporabnikom ponuja nadzorno ploščo po meri za nalaganje novih opravil, upravljanje seznamov in še več.

Na voljo je z več dodatki. V vašo delovno desko je vgrajena Facebook, WooCommerce, Dejansko in druge koristne aplikacije.

8. Vodja upravnega odbora

Vodja upravnega odbora

Job Board Manager je brezplačen vtičnik za delovno desko WordPress, ki ga lahko hitro uporabite za zagon vašega delovnega portala. Vsebuje profile podjetja, Geo lokacije, prilagojene gradnike in premium dodatke. Omogoča vam dodajanje seznamov opravil na več straneh in objavah z uporabo kratkih kod.

Poleg tega lahko dodate nove sezname delovnih mest, ustvarite oddelke s plačanimi seznami, upravljate opozorila o opravilu in še več. Podpira bogate delčke programa Schema.org, nadzorno ploščo aplikacij za delo, trgovine WooCommerce in drobtine..

9. Prijavite se na spletu

Prijavite se na spletu

Kot pove že ime, Apply Online je vtičnik zaposlitvene plošče WordPress, ki uporabnikom omogoča prijavo na spletna opravila. Primerno je za upravljanje tajnih oglasov, sprejema prošnje za delo, uporabnikom omogoča prijavo na spletna opravila in pošilja opozorila po e-pošti.

Na voljo je s filtri iskanja, kategorijami zaposlitvenih seznamov, spletnimi obrazci za prijavo na delo in oglasi po naročilu. Ni možnosti za dodajanje plačljivih seznamov, zato boste morali uporabiti spremljevalni vtičnik, ki ponuja plačljive naročnine. Prav tako lahko ustvarite kontaktni obrazec za sprejemanje vlog od delodajalcev za sezname po meri.

10. Enostavna delovna deska

Preprosta Job Board

Če iščete enostavno in enostavno rešitev, kako na svoje WordPress spletno mesto dodati portal o delovnih mestih, poskusite vtičnik Simple Job Board. Omogoča vam popoln nadzor nad seznamom delovnih mest. Vtičnik ni napihnjen s funkcijami. Boste morali ročno ustvariti sezname delovnih mest, dodati kategorije in še več. Vašim uporabnikom ne omogoča ustvarjanja računa ali dodajanja plačljivih seznamov, zato boste morali na svojem spletnem mestu ustvariti obrazec, da sprejmete ponudbe delodajalcev.

Z vsemi omejitvami je prilagodljivost, saj vam omogoča dostop do popolnih podrobnosti o seznamih delovnih mest, prikazovanje prijavnih obrazcev po meri in še več.

11. WPJobBoard

WP Job Board

WPJobBoard je močan vtičnik WordPress za ustvarjanje delovne plošče na vašem blogu. Na voljo je portal po meri za delodajalce, da si ogledajo nove vloge in izberejo najboljše kandidate. Ima sprednjo ploščo, ki uporabnikom omogoča nalaganje datotek, kot so življenjepisi, dodajanje novih seznamov opravkov in še več.

Priložen je z brezplačno temo za delovno desko, s katero lahko preprosto ustvarite spletno mesto portala za zaposlitev. Popolnoma prilagodljiv je tudi z najboljšimi temami programa WordPress. Podpira prehodna plačila, članarine, popuste, kupone in ponudbe.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike in teme za WordPress. Morda boste želeli videti tudi našo strokovno izbiro najboljših VPN storitev za WordPress uporabnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me