12 najboljših možnosti GoDaddy za domene in spletno gostovanje (2020)

najboljše goddish hosting alternative


Iščete najboljšo alternativo GoDaddy za registracijo domen in spletno gostovanje?

Brez dvoma je Godaddy eno najbolj priljubljenih imen pri registraciji domenskih imen in gostovanju vašega podjetja na spletu. V zadnjih 22 letih je GoDaddy uspel uveljaviti tržno mesto.

V tem članku vam bomo pokazali 8 najboljših možnosti GoDaddy, ki ponujajo odlične registracije domen in storitve spletnega gostovanja.

Najboljše možnosti GoDaddy za lastnike spletnih strani

Ta članek je razdeljen na 2 dela-

 1. Najboljše možnosti GoDaddy za domenska imena
 2. Najboljše možnosti GoDaddy za spletno gostovanje

Pa začnimo.

Najboljše možnosti GoDaddy za domenska imena

Ime domene je naslov vašega spletnega mesta v internetu, kot sta Google.com ali IsItWP.com. Če želite registrirati ime domene, morate obiskati registrar domene, ustvariti razpoložljivo ime domene in ga nato registrirati..

Tukaj so 4 najboljše platforme za registracijo domen, ki so lahko odlična alternativa GoDaddy za vas.

1. Bluehost

bluehost-spletna stran

Bluehost je rešitev na enem mestu, ki vam omogoča, da izberete ime domene in gostite svoje spletno mesto.

Najboljša stvar je, da vam Bluehost omogoča, da brezplačno izberete ime domene, ko izberete načrt spletnega gostovanja. Dobili boste tudi 63% popusta pri spletnem gostovanju.

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Vse domene, kupljene pri Bluehostu, imajo možnost samodejne obnove in zaklepanja domene.

2. Domena.com

Domain.com je še en priljubljen registrator domen, ki vam omogoča enostavno registracijo imena domene. Z domeno.com lahko registrirate popolnoma novo ime domene ali prenesete svoje obstoječe.

Prav tako vam omogoča, da kupite premium domeno za vaše podjetje. Premium domenska imena so visokokakovostna področja, ki so bila že registrirana, vendar so na voljo za prodajo po današnji tržni vrednosti.

Cena za ime domene se začne pri 9,99 USD na mesec.

3. Imenik

namecheap-blog-generator-imena

Namecheap je ena najboljših možnosti GoDaddy, ki vam omogoča izbrati popolno ime domene za vaše podjetje. Če dobrega ne najdete sami, lahko tudi brskate po tržnici in kupite ime, ki vam je všeč. Če želite prodati domeno, ki ste jo parkirali že zdavnaj, je tudi to mogoče.

Najboljše je, da so stroški obnove domenskih imen cenejši kot stroški GoDaddyja.

Da boste vedno obveščeni o tem, kaj je novega na trgu, vam omogoča, da preverite tudi nove in najnovejše izdaje domen. Če vam je eden od teh všeč, ga lahko zgrabite neposredno iz računa Namecheap. Poleg tega je na voljo z več kot 50 različnimi razširitvami domen najvišje ravni.

4. Dreamhost

pregled sanjske hoste

DreamHost ponuja več kot 400 TLD (najvišje domene), med katerimi lahko izbirate. S DreamHostom lahko preprosto izberete domeno, ki odraža vaše poslovne ideje in si jo je enostavno zapomniti. Domene lahko prenesete tudi brez težav.

Tako kot Bluehost tudi DreamHost omogoča, da ob nakupu spletnega gostovanja brezplačno registrirate ime domene. Prav tako boste prejeli 47% popusta, če se naročite na gostiteljski načrt.

Skupaj z glavno domeno vam omogoča, da se odločite tudi za neomejeno število poddomena. Prav tako lahko upravljate imena svojih domen, urejate zapise DNS, nastavljate posredovanje domen in še več. Če se vam zatakne, se lahko zlahka obrnete na ekipo za podporo, ki je na voljo 24 ur za vas.

Oglejmo si nekaj najboljših možnosti GoDaddy za storitve spletnega gostovanja.

Najboljše možnosti GoDaddy za spletno gostovanje

gostovanje gospe
Če ste na GoDaddy gledali kot na spletnega gostitelja za svoje spletno mesto in niste prepričani, ali je prava izbira za vas, pojdimo hitro čez nekaj prednosti in slabosti.

Prednosti GoDaddy gostovanja

 • Cenovno dostopne – GoDaddy hosting načrtuje od 4,99 dolarja na mesec.
 • Gostovanje WordPress – Hitro zgradite WordPress spletno mesto z goDadddyjevim WordPress gostovanjem s samodejno namestitvijo.
 • Spletna stran Builder – Vnaprej izdelana mesta in povlecite & spustni urejevalnik strani za začetnike.
 • Domena – Brezplačno ime domene z letnim načrtom.
 • 99,9% Počasi – 99,9% garancija za produktivnost.

Slabosti GoDaddy gostovanja

 • Cena – Za začetnike obstajajo najboljše cenene možnosti gostovanja. Poleg tega, da dobite nekaj ponujenih popustov, se morate prijaviti za tri leta.
 • Podpora – GoDaddy ponuja spodobno podporo, vendar omejeno podporo za klepet v živo, ne pa 24/7 podpore kot drugi spletni gostitelji.
 • Omejitve – GoDaddy omejuje vaš diskovni prostor in baze podatkov.
 • Brez izvozne funkcije – Če na spletnem mestu GoDaddy gradite spletno mesto in želite prestaviti na primer WordPress, je postopek lahko težaven.
 • Pomanjkanje podpore za e-trgovino – GoDaddy ne ponuja podpore za e-trgovino za razliko od mnogih drugih spletnih gostiteljev.

Funkcije, ki jih želite iskati v GoDaddy Hosting Alternative

Ko se odločite za vrsto spletnega mesta, ki jo boste zgradili, in potrebne funkcije, ki jih potrebujete, morate v dobrem spletnem gostitelju iskati druge dejavnike, med drugim:

 • Cena
 • Garancija za vračilo denarja
 • Podpora
 • Čas nalaganja
 • Občasni čas
 • Uporabniku prijaznost

Izbira spletnega gostitelja ne bi smela biti hitra odločitev. Poglejte si te dejavnike, da ugotovite, katera možnost je za vas najboljša.

pregled Bluehost1. Bluehost

 • Čas nalaganja: 689 ms
 • Občasni čas: 99,99%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: Bluehost.com

Začnite z Bluehostom »

Bluehost je eden od uradno priporočenih ponudnikov spletnih gostovanj s strani WordPress.org. Ponuja svojim strankam skupne storitve, WordPress in namenske storitve gostovanja. In storitve, ki jih nudi Bluehost, so veliko boljše od storitev GoDaddyja. Z gostovanjem spletnega mesta na Bluehostu dobite tudi brezplačno ime domene, brezplačen SSL in namestitev WordPress z enim klikom.

Za koga je?: Bluehost je neverjetna možnost za vse nove blogerje in lastnike spletnih strani. Zaradi odlične podpore, ki jo ponuja Bluehost, je enostavno vzpostaviti stik, če se kdaj zataknete.

Cenitev: Cenovni načrti Bluehosta so zelo ugodni za proračun tudi za novorojenčke. Odvisno od vašega načrta lahko znaša med 2,95 dolarja na mesec – 79,99 dolarja na mesec.

Preberite naš podroben pregled o Bluehostu tukaj.

gostiteljski pregled2. HostGator

 • Čas nalaganja: 691 ms
 • Občasni čas: 99,96%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: HostGator.com

Začnite z HostGatorjem »

HostGator je še ena alternativa GoDaddy, ki jo morate preveriti. Ponuja različne načrte gostovanja in če ste svoje spletno mesto že gostili pri drugem podjetju za spletno gostovanje, vam omogoča, da svoje spletno mesto prenesete brez dodatnih stroškov.

Prav tako lahko uporabite svoje prilagojene požarne zidove za zaščito vašega spletnega mesta pred napadi DDoS. Ne le to, ponuja tudi neomejen prostor na disku in pasovno širino.

Za koga je?: HostGator je lahko najboljša storitev gostovanja, če želite začetnikom prijazno gostovanje, ki ima vse bistvene funkcije, na primer namestitev WordPressa z enim klikom, graditelj spletnega mesta itd..

Cenitev: Cene HostGatorja se začnejo pri 2,64 USD / mesec.

Preberite naš celoten pregled HostGator za več podrobnosti.

pregled spletnega mesta3. SiteGround

 • Čas nalaganja: 649 ms
 • Občasni čas: 99,98%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: SiteGround.com

Začnite s SiteGround »

Naslednja možnost, ki jo želimo predlagati, je SiteGround. SiteGround je ena najboljših možnosti GoDaddy, ki vam zagotavlja vse bistvene funkcije gostovanja. S SiteGroundom imate možnost hitrega in varnega gostovanja.

Če želite dodati spletno trgovino in začeti prodajati svoje izdelke in storitve v spletu, vam SiteGround omogoča to s svojim optimiziranim gostovanjem WooCommerce.

Za koga je?: SiteGround je odlična možnost za začetnike, ki niso zelo izkušeni s tehničnim delom, povezanim z upravljanjem svojih spletnih mest.

Cenitev: SiteGround je ohranil ceno zelo razumno. Na voljo imate različne možnosti, ki segajo od 3,95 USD na mesec do 11,95 USD na mesec.

pregled sanjske hoste4. Dreamhost

 • Čas nalaganja: 445 ms
 • Občasni čas: 99,90%
 • Podpora: 7/10
 • Spletna stran: Dreamhost.com

Začnite s DreamHostom »

DreamHost je še ena neverjetna gostujoča alternativa GoDaddy. Ponuja vam odlične načrte za gostovanje, med katerimi lahko izbirate, a če niste novi pri tem in niste prepričani, koga izbrati, se lahko obrnete na njih po pomoč. Vsi načrti imajo brezplačen SSL, nesmerno pasovno širino in brezplačno ime domene.

Za lažjo namestitev in nastavitev je ponudil tudi možnost namestitve z enim klikom. Njegova enostavna nadzorna plošča po meri omogoča dostop do vseh izdelkov DreamHost, od koder lahko nastavite svoje nastavitve.

Za koga je?: DreamHost s svojo veliko podporo in neverjetno storitvijo je popolna možnost tako za začetnike kot za napredne uporabnike.

Cenitev: DreamHostovi načrti za skupno gostovanje se gibljejo od 2,59 USD na mesec do 13,75 USD na mesec.

5. iPage

alternative za ipage-godaddy-hosting
iPage je ena najcenejših storitev spletnega gostovanja na trgu, vendar je še vedno zelo zanesljiva možnost. iPage ponuja en sam način gostovanja, medtem ko GoDaddy ponuja več različnih možnosti.

Toda z načrtom gostovanja iPage dobite brezplačno registracijo domen, brezplačno napravo za povleci in spustite spletnega mesta z več kot 1000 brezplačnimi predlogi, brezplačno SSL potrdilo, brezplačno e-pošto in podporo 24/7.

Poleg tega njihov načrt vključuje več kot 500 ameriških dolarjev brezplačnih dodatkov, vključno z dobropisi za Google Adwords, brezplačnimi varnostnimi orodji SiteLock, krediti Bing Ad in brezplačnimi orodji za gradnjo WordPressa.

Če vas skrbi zmanjšanje ogljičnega odtisa, je iPage partner zelene moči EPA; njihovi podatkovni centri in spletni strežniki se napajajo z vetrno energijo. In spadajo tudi med najboljše kanadske storitve spletnega gostovanja.

Cenitev: Začne pri 1,99 USD na mesec.

Preberite celoten pregled iPage »

Začnite z iPage danes »

6. Gostovanje A2

a2-gostovanje-gostovanje-alternative
A2 gostovanje je spletni gostitelj, ki je namenjen razvijalcem, in vam omogoča izbiro med dvema možnostma operacijskega sistema, Windows in Linux. Ponujajo tudi možnosti gostovanja, kot so skupna raba, WordPress, VPS, preprodajalec in namenski.

A2 gostovanje je znano po izjemno hitrem in zanesljivem gostovanju, poleg tega pa nudijo brezplačen in enostaven prenos spletnega mesta, neomejen prostor in pasovno širino, podporo 24/7 in več.

Kot velik bonus ponuja A2 gostovanje osupljivo garancijo za vračilo denarja, kar pomeni, da lahko njihovo gostovanje preizkusite popolnoma brez tveganja..

Cenitev: Začne s 3,92 dolarja na mesec.

Preberite celoten pregled gostovanja A2 »

Začnite z gostovanjem A2 danes »

7. GreenGeeks

greengeeks-spletno gostovanje
GreenGeeks je še en izjemno priljubljen okolju prijazen ponudnik gostovanja. Ta vodja panoge v obliki obnovljivih virov energije v omrežje porabi 3-krat večjo porabo energije. Ponujajo spletno gostovanje, gostovanje v WordPress-u in najboljše gostovanje pri prodajalcih.

Z GreenGeeksom ni skritih pristojbin. Ni vam treba skrbeti, da bi vam poskušali prodati kakršne koli dodatke za spletno gostovanje. Poleg tega nudijo tudi brezplačen program za izdelavo povlečevanja, povpraševanje, brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne e-poštne račune, 24-urno tehnično podporo in drugo. Prav tako spadajo med top 5 storitev spletnega gostovanja v Veliki Britaniji.

Cenitev: Začne pri 2,95 USD na mesec.

Preberite celoten pregled GreenGeeksa »

Začnite z GreenGeeks danes »

8. Gostovanje inMotion

gostovanje inmotion-web
InMotion Hosting je še en zanesljiv spletni gostitelj, ki ponuja številne možnosti spletnega gostovanja, vključno z WordPress gostovanjem, VPS, namenskimi strežniki, poslovnim gostovanjem in še več.

S programom InMotion Hosting dobite brezplačno selitev spletnega mesta, namestitev aplikacije z enim klikom in njihovo brezplačno orodje za izdelavo spletnih mest, s katerim povlečete in spustite, kar vam omogoča hitrejše spletno spletno iskanje. Ponujajo tudi najnovejše tehnološke funkcije, s katerimi bo vaše spletno mesto gladko in hitro, kot so shranjevanje SSD, PHP 7 in predpomnjenje strežnikov po meri.

Poleg tega lahko preizkusite InMotion Hosting brez tveganja z 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Cenitev: Za naše bralce začne s 4,99 USD na mesec.

Preberite celoten pregled InMotion gostovanja »

Začnite z gostovanjem InMotion danes »

Rekap: Top 8 GoDaddy Hosting Alternative

Nadomestitve gostovanjaCostMoney BackLoad Time UptimeSupport
1. Bluehost2,75 USD / mesečno.30 dni689 ms99,99%10/10
3. HostGator2,78 $ / mesečno.45 dni691 ms99,96%10/10
2. SiteGround3,95 USD / mesec. 30 dni649 ms99,98%10/10
5. DreamHost2,59 USD / mesečno.97 dni445 ms99,90%7/10
4. iPage1,99 USD / mesečno.30 dni2600 ms99,98%8/10
6. Gostovanje A23,92 $ / mesečno.30 dni1280 ms99,90%9/10
7. GreenGeeks3,49 USD / mesečno.30 dni697 ms99,92%9/10
8. Gostovanje inMotion3,49 USD / mesečno.90 dni982 ms99,91%9/10

To je nekaj možnosti GoDaddy za registracijo domen in storitve spletnega gostovanja za vaše podjetje. Vsaka od teh ponuja veliko podporo, tako da ni treba skrbeti.

Ko končate z izbiro domene in gostovanjem, boste zagotovo želeli postaviti svoje spletno mesto. Tukaj je vodnik, ki vam bo pomagal ustvariti svoje spletno mesto po korakih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map