13 najboljših programskih programov za spletni dizajn, ki jih ne želite zamuditi

najboljša programska oprema za spletno oblikovanje


Iščete najboljšo profesionalno programsko opremo za spletni dizajn? Programska oprema za spletno oblikovanje vam omogoča, da ustvarite spletne predloge in modele v veliko manj časa. V starih časih bi morali napisati na stotine težkih vrstic kode, da ustvarite tudi najosnovnejše predloge; toda s pomočjo napredne programske opreme za ustvarjanje spletnih strani, ki je zdaj na trgu, lahko vsakdo hitro in enostavno izdela čudovite spletne zasnove.

V tem članku bomo delili najboljšo programsko opremo za spletni dizajn, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje predlog spletnega mesta ali popolnih spletnih mest.

1. WordPress

WordPress

WordPress je brezplačna in odprtokodna programska oprema, ki vam omogoča enostavno izdelavo spletnih strani. Več kot 30% spleta uporablja WordPress, zaradi česar je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin na svetu.

Če želite prihraniti še več časa, si lahko ogledate tudi najboljše vgrajene teme WordPress. Lahko namestite temo WordPress in jo po potrebi uredite. Vsaka tema ima osnovno strukturo in v temi lahko spremenite karkoli, kot so njene barve, ozadje, slike itd.

Namestitev WordPressa je enostavna. Za začetek uporabe WordPress-a potrebujete domensko ime in spletno gostovanje, ki stane približno 14,99 USD na leto in 7,99 USD na mesec. Ko začnete z novim spletnim mestom, je lahko precej.

Na srečo smo pripravili posebno ponudbo za uporabnike IsItWP. S Bluehostom, uradnim ponudnikom gostovanja, ki ga priporoča WordPress, lahko spletno stran začnete le za 2,75 USD na mesec. To pomeni, da dobite brezplačno ime domene + 60% popusta na spletnem gostovanju.

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

2. Stalni stik Builder

Stalni stik

Constant Contact ponuja močno programsko opremo za gradnjo in oblikovanje spletnega mesta za povleci in spusti. Tudi če ste absolutni začetnik, vam to omogoča, da spletno mesto ustvarite od začetka.

Vse, kar morate storiti, je sinhronizacijo ustvarjalca spletnega mesta s svojo Facebook stranjo. V nekaj minutah bo graditelj s Facebooka potegnil kontaktne podatke, slike in besedila ter napolnil poslovno spletno mesto za vas.

Poleg tega lahko zgradite trgovino za e-trgovino in promovirate svoje izdelke s programsko opremo za trženje e-pošte Constant Contact. Omogoča vam prodajo fizičnih in digitalnih izdelkov, storitev itd.

Začnete lahko z brezplačnim računom, ki ima osnovne funkcije. Če vam je všeč stalni stik za ustvarjanje vašega spletnega mesta, potem lahko nadgradite na njihove premium načrte za več funkcij. Za več informacij si oglejte celoten pregled stalnih stikov.

3. Gator Builder

Gator spletno mesto graditelj

Gator Builder je program za spletno oblikovanje in razvoj podjetja HostGator. V vsaki poslovni niši je na voljo več deset spletnih predlog. Predloge so čudovite in popolnoma dinamične za delo s tretjimi storitvami. Vmesnik povleci in spusti lahko dodate slike, videoposnetke, Google Zemljevid in drugo v nekaj klikih.

Ker ga je zgradil HostGator, eno najboljših podjetij za spletno gostovanje na planetu, vsak načrt ponuja tudi možnost gostovanja. Gator Builder se integrira s socialnimi kanali za prikaz virov iz vaših Facebook, Twitter in Instagram računov.

4. SiteBuilder

SiteBuilder.com

SiteBuilder je programska oprema za spletni dizajn, ki ima na stotine že pripravljenih predlog, ki vam omogočajo enostavno izdelavo spletnega mesta. Spletne predloge lahko poljubno prilagodite ali oblikujete svoje postavitve od začetka z ustvarjalnikom povleci in spusti. Ponuja brezplačno ime domene in spletno gostovanje z vsakim načrtom, s pomočjo katerega boste hitro začeli.

Ponuja tudi odlične možnosti prilagajanja za oblikovanje popolnega spletnega mesta, zagon spletnega dnevnika ali vodenje trgovine z e-trgovino. Ima več oblikovalskih orodij za dodajanje slik, vsebine in drugih predstavnostnih datotek v vašo spletno predlogo.

5. Divi

pregled teme divi

Divi je priljubljena WordPress tema in programska oprema za spletni dizajn. Priložen je ustvarjalnik povleci in spusti, s katerim lahko preprosto ustvarite spletne predloge po meri. Divi ponuja tudi na stotine vnaprej izdelanih predlog, zasnovanih za restavracijo, kavarno, medicino, fitnes itd. Omogoča vam napreden vizualni urejevalnik, s katerim lahko prilagodite predloge z učinki, delilniki oblik, preobrazbami in še več.

Orodje s točkami in kliki vam omogoča, da besedilo dodate kamor koli na spletno predlogo. Sodobna programska oprema z možnostmi urejanja, razveljavitve, ponovitve in pregledovanja prilagoditev. Divi Builder je napolnjen z več desetimi elementi globalnih elementov, možnosti slogov in vsebinskih blokov, ki olajšajo postopek oblikovanja vašega spletnega mesta.

Za več podrobnosti si oglejte celoten pregled Divi.

6. Weebly

Weebly

Weebly je priljubljena spletna programska oprema za gradnjo in oblikovanje. Uporablja se lahko za ustvarjanje spletnih modelov za splošna spletna mesta in spletne trgovine za e-trgovino – milijoni uporabnikov na internetu jim zaupajo. Weebly ima vmesnik povleci in spusti, da ustvari svoj spletni dizajn v samo nekaj minutah.

To je gostujoča rešitev. Funkcija povleci in spusti poenostavi razvoj spletnega mesta, ne da bi napisali eno kodo.

Čeprav brezplačna različica Weeblyja vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo čudovitih spletnih mest, je vredno preveriti njihov plačljivi načrt za več funkcij in možnosti. Za več podrobnosti preberite celoten pregled Weebly od naših strokovnjakov.

7. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop je vrhunsko orodje za spletno oblikovanje. Na voljo je na vrsto možnosti za ustvarjanje in urejanje spletnih predlog. Deluje s slikami in lahko ustvarite grafiko za svoj spletni dizajn. Z neskončnimi barvnimi in gradientnimi možnostmi lahko naredite najboljše vzorčne predloge.

Daje vam prazno platno, da oživite domišljijo. Lahko pritrdite slike, premikate elemente, narišete polja, obrezujete robove in urejate predlogo točno tako, kot želite. Deluje s plastmi, zaradi česar je vaše delo resnično preprosto. Lahko kažete / skrijete plast za učinkovito upravljanje elementov spletnega oblikovanja.

Adobe Photoshop je zelo napredno orodje in verjetno boste potrebovali nekaj usposabljanja, preden začnete. Ko veste, kako ga uporabljati, lahko uživate v najboljši izkušnji pri spletnem oblikovanju.

8. Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver je napredna programska oprema za spletni dizajn. Na voljo je z zaslonom za pisanje kode in oblikovanje vaše spletne predloge. Ima tudi povleci in spusti, kjer lahko ustvarite svoj spletni dizajn s predogledom v živo.

Obe funkciji lahko uporabljate skupaj, kar pomeni, da lahko ob pisanju kode v živo predogledate v programski opremi Dreamweaver. Če predlogo oblikujete tako, da povlečete možnosti, se lahko vrnete na kodirni zaslon, da prilagodite.

Odlično orodje za spletno oblikovanje za začetnike do uporabnikov višje ravni. Za uporabo programa Adobe Dreamweaver boste morali imeti osnovne veščine kodiranja.

9. GIMP

GIMP

GIMP je priljubljeno brezplačno orodje za spletno oblikovanje. Tako kot Adobe Photoshop tudi s slikami ustvarja spletne strani in predloge za predloge. Morda nima enakih naprednih funkcij kot Photoshop, vendar vsebuje vsa orodja, ki jih boste potrebovali za izdelavo čudovite spletne predloge.

Programska oprema je na voljo za vse vaše naprave. Lahko delate na slikah z visoko ločljivostjo, da ustvarite umetniška dela, makete in spletne modele.

10. Skica

Skica

Sketch je programska oprema za spletni dizajn za naprave Mac. To je profesionalno orodje, osredotočeno na ustvarjanje spletnih predlog in modelov. Deluje z vektorskimi slikami, zato boste dobili najboljše rezultate z najvišjo ločljivostjo. Orodna vrstica in možnosti so zelo preproste. Skica vam nudi popolno prilagodljivost za ustvarjanje in upravljanje projektov spletnega oblikovanja.

Preverite tudi: Najboljše teme, ki so odzivne za WordPress.

Na voljo je zrcalna funkcija, ki omogoča preizkus predloge spletnega oblikovanja na več napravah, kot sta mobilni telefon ali tablični računalnik. Tako ste lahko 100% prepričani, kako se bo pojavil vaš spletni dizajn na različnih velikostih zaslona.

11. Figma

Figma

Figma je več uporabniška programska oprema za spletno oblikovanje. Omogoča vam, da se povežete s svojo oblikovalsko ekipo za delo na isti spletni predlogi. To je pametno orodje za izmenjavo projektov s stranko in spreminjanje sprememb v obliki predloge v živo. Figma spletno oblikovanje prevzame na povsem novo raven.

Na plošči za urejanje je na voljo s pisavami, barvami in drugimi nastavitvami. Orodja in možnosti so neverjetni, če jih uporabite za ustvarjanje ikone ali celotne spletne predloge. Figma ima tako brezplačne kot tudi premium načrte.

12. Canva

Canva

Canva je brezplačno orodje za oblikovanje. Ne more veljati za popolno programsko opremo za spletno oblikovanje, vendar lahko Canva uporabite za ustvarjanje zanimivih in privlačnih modelov za podporo spletni predlogi. Popolno je sestaviti slike, ki jih lahko dodate v svoj spletni dizajn.

Na voljo je z več sto predlog, ki vam olajšajo delo. Če nimate nobenih oblikovalskih veščin, lahko uporabite predlogo na Canvi in ​​brez truda sestavite slike profesionalnega izgleda za svojo spletno predlogo.

13. Prtljažnik

Škornji za prtljage

Bootstrap je priljubljen okvir, ki se uporablja za ustvarjanje spletnih modelov in spletnih strani. Tehnični uporabniki so narejeni tako, da lepo ustvarijo sprednje zasnove. Na voljo je z najnaprednejšimi razvojnimi lastnostmi. Okvir je močan in se lahko uporablja za izdelavo spletnih modelov s HTML, CSS in JS.

Ima vnaprej izdelane spletne predloge, ki odlično delujejo z okvirom Bootstrap. Te predloge lahko v celoti uredite, da dobite želene rezultate.

Sorodno: 11 najboljših možnosti QuickBooks za mala podjetja.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo programsko opremo za spletni dizajn na trgu. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam najboljših ustvarjalcev spletnih strani za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me