15 najboljših orodij za trženje vsebin in vtičniki za WordPress

najboljša orodja za trženje vsebin in vtičniki


Iščete najboljša orodja za trženje vsebin in vtičnike? Seveda ste! Na ta članek ne bi kliknili, če ne bi bili.

S pravilnim naborom orodij in vtičnikov za vaše spletno mesto WordPress lahko svoje strategije trženja vsebin dvignete na novo raven in vas dvignejo na nove ravni uspeha.

V tem članku bomo delili 15 najboljših orodij za trženje vsebine in vtičnike za spletna mesta WordPress.

1. MonsterInsights

MonsterInsights

Sledenje angažiranosti uporabnikov je velik del ustvarjanja uspešne strategije vsebine. Tako je poznavanje splošnih meritev prometa. No, uganite kaj: MonsterInsights vam pomaga, da naredite oboje!

Naš strokovnjak izbira tudi najboljše WordPress vtičnike vseh časov.

S hitrim in preprostim povezovanjem spletnega mesta WordPress z računom za Google Analytics vam MonsterInsights omogoča ogled poročil o prometu in dejavnosti neposredno s skrbniške plošče skrbnika..

Odkrijte, kako obiskovalci najdejo in uporabljajo vaše spletno mesto in temu ustrezno prilagodite svoje strategije.

Začnite z MonsterInsights danes!

2. OptinMonster

optinmonster-wordpress-vtičnik

Imate visoko stopnjo obiskov ene strani? Če obiskovalci pristanejo na vašem spletnem mestu in takoj odidejo, obstaja velika možnost, da se ne bodo nikoli vrnili… Razen če ne uporabite OptinMonster.

OptinMonster s svojo patentirano tehnologijo Exit-Intent® ujame uporabnike, preden kliknejo vaše spletno mesto in jim pokaže sporočilo, s katerim jih pretvori v naročnike, stranke ali spremljevalce.

Kot najboljše orodje za ustvarjanje svinčenih izdelkov na trgu vam OptinMonster omogoča ustvarjanje čudovitih obrazcev optin, ki jih lahko brez težav povežete s svojo email storitev ali CRM programsko opremo. S pomočjo tega vtičnika povečajte sodelovanje uporabnikov, znižate stopnjo obiskov ene strani in povišate naročnine na e-pošto.

Začnite z OptinMonster danes!

3. Slovnično

slovnična najboljša orodja za trženje vsebin

Brez velike vsebine ne bi bilo vsebinskega marketinga. Če se vaša vsebina ne sliši in bralce pusti, da zaradi slovničnih napak izprašajo vaše znanje, potem je Grammarly orodje za vas.

Grammarly je vodilno spletno orodje za preverjanje slovnice in ga je mogoče uporabljati skoraj povsod, vključno z urejevalnikom objav v WordPressu ali spletnim brskalnikom (imajo dodatke za Google Chrome, Firefox in Microsoft Edge).

Če ste vi ali vaša ekipa za pisanje vsebin ESL, vam bo to orodje pomagalo, da bi bili domači angleški bralci bolj naravni in profesionalni. Če pa ste domači angleški govorec, a pisanje le ni vaša stvar, vam s pomočjo slovnice lahko pomagate pri iskanju sposobnosti.

Ne zamudite tega članka o Grammarlyju proti Hemingwayu proti Jetpacku.

Ko je Grammarly nameščen, bo izpostavil vse slovnične, črkovalne in kontekstne napake v vaši vsebini.

Začnite z Grammarlyjem danes!

4. Canva

Canva

Pisanje je glavni element dobrega vsebinskega marketinga; vendar profesionalni vizualni viri lahko “dobro” spremenijo v “super”. Z lepimi slikami, ki bodo skupaj z vašo vsebino, se vaše možnosti za uspeh eksponentno povečajo.

Canva vam omogoča, da naredite svoje grafike, ikone, infografike in pasice, ne da bi morali zlomiti banko za drago programsko opremo za urejanje.

To preprosto in hkrati zmogljivo orodje za urejanje slik deluje v vašem brskalniku in ima veliko število predlog, ki vam bodo v pomoč. Ko končate urejanje, izvozite sliko, ki ste jo ustvarili, in jo uporabite na svojem spletnem mestu WordPress.

Začnite s Canva danes!

5. reSmush.it

nadaljujte z najboljšimi orodji za trženje vsebin

Ko ustvarite, kupite ali najdete sliko, ki jo želite uporabiti na svojem spletnem mestu, uporabite vtičnik reSmush.it, da jo stisnete.

Zakaj? Nalaganje velikih slik traja dlje in bo upočasnilo hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta, kar negativno vpliva na izkušnjo vaših uporabnikov.

Preverite tudi: Kako izboljšati hitrost in zmogljivost spletnega mesta

reSmush.it skrči velikost slikovnih datotek, ne da bi to vplivalo na kakovost. Slikovne datoteke lahko tudi optimizirate v velikem obsegu in celo optimizirate starejše slike, ki ste jih že uporabljali na svojem spletnem mestu.

Začnite z reSmush.it danes!

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Nihče vam ne bo ogledal vsebine, če je ne bo mogel najti. Zato je pomembno, da bodite pozorni na svoj SEO (optimizacija iskalnikov), da boste lahko v Googlu dosegli višji iskalni položaj..

Kot najboljši vtičnik WordPress SEO na svetu vam Yoast SEO pomaga, da izkoristite vso moč optimizacije iskalnikov, da povečate uvrstitev svoje vsebine. Je popoln SEO paket, ki presega meta opise in oznake. Morali boste izbrati ključno besedo za fokus, da boste lahko celotno objavo razvrstili in optimizirali, ne le meta metapodatkov. Yoast spada med najbolj razširjen seznam orodij za SEO.

Začnite z Yoast SEO danes!

7. SEMRush

polž

SEMRush je najljubše orodje za SEO, ki ga izbere na tisoče strokovnjakov. Če želite poglobiti vpogled v najboljše organske ključne besede vaših konkurentov, strategije oglaševanja, tehnike povratne povezave in podobno, potem je SEMRush orodje, ki ga potrebujete.

Z vpogledom v SEO-strategije vaših tekmecev boste lažje izboljšali svoj lastni marketing, ki bo nadaljeval korak. SEMRush deli tudi ključne besede, po katerih se lahko zlahka uvrstite, spremlja vaše povratne povezave in ponuja druga koristna poročila in podatke, s katerimi boste uspešni.

Začnite z SEMRush danes!

8. Naslov in naslednja povezava

vstavite naslov-in-ne sledi za povezave

WordPress privzeto ne ponuja možnosti dodajanja naslednjih oznak. To je žal, ker večina strokovnjakov za SEO priporoča uporabo naslednjih oznak za zunanje povezave.

Na srečo za odpravljanje te težave obstajata vtičnik Title in Nofollow for Links!

S tem priročnim vtičnikom lahko preprosto dodate naslove in druge možnosti prek WordPress-a vstavite pojavno povezavo v urejevalnik objav in strani.

Začnite z naslovom in naslednjim za povezave danes!

9. Uredi tok

urejanje najboljših orodij za trženje vsebin

Če imate blog kot del vaše strategije trženja vsebin, je neuporabno, če ga ne posodabljate. Z uporabo vtičnika Uredi tok lahko nastavite svoj WordPress blog tako, da dodate statuse objav po meri, si ogledate uredniški koledar in celo pustite uredniške povratne informacije za svoje pisce.

Urejanje toka je obvezen vtičnik, če kot del vaše strategije trženja vsebin vodite spletni dnevnik z več avtorji.

Začnite z urejanjem pretoka danes!

10. Asana

orodja za trženje vsebine asana

Imate celotno ekipo za upravljanje? Če je tako, potem je Asana orodje za upravljanje projektov, ki ste ga hrepeneli.

Asana namesto da zapravlja čas z več e-poštnimi sporočili, organizira vaše naloge in pogovore na enem področju. Povečajte svojo učinkovitost, tako da vam ni treba preklapljati med neskončnimi e-poštnimi sporočili in dejansko produktivnostjo!

Začnite z Asana danes!

11. Ahrefs

Ahrefs

Ahrefs uporablja močne pajke za spremljanje spleta in z njihovo storitvijo lahko te pajke uporabite za razširitev svoje konkurence. Hitro in enostavno odkrijte, zakaj se vaši konkurenti uvrščajo višje od vas in kako lahko obrnete tabele na njih!

Sledite povratnim in povratnim povezavam konkurentov. Ugotovite najbolje plačane ključne besede oglaševanja. Ali pa uporabite orodja za raziskovanje vsebine za izboljšanje objav v svojem spletnem dnevniku.

Začnite danes z Ahrefsom!

12. IFTTT

IFTTT

S pomočjo IFTTT avtomatizirajte svoje račune v družbenih medijih. Z lahkoto se lahko povežete z vsemi priljubljenimi spletnimi mesti družabnih omrežij, pa tudi z WordPressom in drugimi storitvami.

Sprožite retweets, delite slike, samodejno delite svoje objave na spletnem dnevniku WordPress na družbenih medijih in še veliko več.

Začnite danes z IFTTT!

13. Skupno štetje

Skupno štetje

Shared Counts je skladen z GDPR in je enostaven za uporabo med najboljšimi vtičniki za socialne medije za WordPress. Omogoča vam, da v objave na spletnem dnevniku dodate gumbe za skupno rabo družbenih medijev.

Za vsak članek lahko prikažete tudi število delnic in skupno število delnic. In za razliko od drugih vtičnikov te narave ne bo upočasnil vašega spletnega mesta!

Začnite z deljenimi štetji danes!

14. BuzzSumo

buzzsumo

Vnesite ključno besedo in ugotovite, katera vrsta vsebine je zanjo najboljša. Zveni enostavno? Je. Zato imamo radi BuzzSumo.

To edinstveno orodje omogoča tudi odkrivanje ključnih vplivnih dejavnikov v vaši niši in vam pomaga ugotoviti najboljšo strategijo, da jim pošljete e-pošto, pošljete predstavitev in jih pridobite za promocijo vaše vsebine.

Potrebujete pomoč pri privlačnem, zelo uspešnem naslovu? BuzzSumo bo analiziral vašo izbiro teme in poročal o najbolj priljubljenih naslovih, ki jih organizirajo lestvice družbenih deležev.

Lahko celo nastavite opozorila za svoje najljubše ključne besede, da ostanete v koraku s trenutnimi trendi!

Začnite z BuzzSumo danes!

15. Oživite stare objave

Oživite stare objave

Če so vaši starejši članki še kako pomembni, zakaj jih ne bi še naprej delili? S pomočjo vtičnika Revive Old Posts lahko samodejno delite starejše objave v blogih v svojih računih v družbenih medijih. Samo nastavite, pozabite in pustite, da opravi delo namesto vas.

S promocijo starih člankov ohranjate dosledno spletno prisotnost na družbenih medijih; in novi sledilci se ujamejo v objave, ki so jih morda že izpustili.

Začnite z oživljanjem starih objav danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljša orodja za trženje vsebin in vtičnike za WordPress.

Če ste uživali na tem seznamu, boste morda radi prebrali tudi naše sezname 25 najboljših poslovnih tem za vaše spletno mesto WordPress in 11 najboljših možnosti QuickBooks za mala podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map