17 najboljših otroških tem za genezo WordPress (2020)

Najboljše teme geneze


Iščete najboljše otroške teme Genesis?

Teme Genesis temeljijo na okvirju Genesis podjetja StudioPress, ki je najbolj priljubljen tematski okvir na svetu. Genesis deluje popolnoma v redu sam, če pa želite z Genesisom narediti čudeže, ga morate uporabiti z otroško temo na svojem spletnem mestu.

V tem članku vam bomo pokazali, da bodo naši strokovnjaki izbrali najboljše teme Geneze in kako BREZPLAČNO pridobiti vse teme iz Geneze..

Izbira najboljše teme o genezi

Kot rečeno, Genesis je eden najboljših tematskih okvirov WordPressa.

Če niste prepričani, kaj je tematski okvir programa WordPress, pojasnimo nekaj o tem.

Tematski okvir WordPress je centralizirano mesto, kjer gostijo vse glavne teme teme. Poleg okvira morate namestiti nadrejeno temo, da na svoje spletno mesto dodate oblikovanje po meri, medtem ko vse osnovne funkcije vašega okvira ostanejo nedotaknjene.

Medtem ko je okvir sam po sebi odličen, se najbolje obnese skupaj z otroško temo.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled okvirnega okvira Geneze (prednosti in slabosti).

Tu je nekaj stvari, ki jih morate iskati v otroški temi Genesis za WordPress:

 • Podpora za Gutenberg: Izberite otroško temo Genesis, ki je opremljena s popolno podporo urednika Gutenbergovega bloka. Klasični urednik se počasi umika, zato je Gutenberg seveda prihodnost.
 • Podpirajte vsebinsko območje vsebine: Eden najpomembnejših vidikov Genesis je, da upošteva WordPress standarde za uporabniški vmesnik. Vsebino na domači strani je treba dodati s pomočjo pripomočkov namesto z uporabo vtičnika tretjih oseb, zato bi morala tudi otroška tema imeti področja vsebine
 • Integracija e-trgovine: To je koristno, če želite izdelek prodati na svojem spletnem mestu ali morate preprosto vključiti prehod za plačila.

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse teme s 35+ premium StudioPress Genesis?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO pridobite vse teme iz geneze 35+

Za več podrobnosti si oglejte tudi naš članek o brezplačnem pridobivanju vrhunskih tem StudioPress.

1. Akademija Pro

Akademija Pro

Academy Pro je tema WordPress Genesis, izdelana posebej za ustvarjalce spletnih tečajev, izobraževalna spletna mesta, strokovne šole, univerze in akademske ustanove. Na voljo je z zmogljivimi vgrajenimi funkcijami, kot so e-poštni naslovi, glava videa, predstavljeni razdelki in drugo.

Tema ponuja 6 področij pripomočkov za prikaz vsebine na domači strani in na ciljnih straneh. Pripravljen je za prevod in vam omogoča ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

2. Revija Pro

Revija Pro

Magazine Pro je odlična tema Genesis WordPress, namenjena spletnim založnikom, revijam in časopisom. Zasnovan je za prikaz vizualno privlačne vsebine, kot so slike in videoposnetki na vidnem mestu na vašem spletnem mestu.

Tema ima dvojne navigacijske menije, umestitve oglasov, naročnino na glasilo, integracijo družbenih medijev in drugo. Omogoča vam, da svojo vsebino organizirate v ustrezne kategorije in oznake.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro je priljubljena tema geneze za WordPress. Na voljo je z otroškimi temami Genesis 2 in ponuja popolno postavitev za vaše restavracije, kavarne, pekarne, kuharje in kulinarična spletna podjetja.

S pripravljenimi pripomočki lahko prikažete koristne informacije, kot so kontaktni podatki, delovni čas in drugo. Tema je enostavna za prilagoditev s programom WordPress live customizer in urejevalnikom blokov Gutenberg.

4. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro je tematska tema WordPress v reviji, zgrajena na osnovi Genesis Framework-a. To je večnamenska tema, ki je zelo prilagodljiva in robustna.

Tema ima več možnosti oblikovanja, postavitev zgodb in belo ozadje. Brezhibno se integrira z WooCommerce, tako da lahko postavite spletno trgovino.

5. News Pro

Novice Pro

News Pro je tema za objavljanje WordPressa za časopise, revije, blogerje in spletna mesta, bogata z vsebinami. Zasnovan je na tematskem okviru Genesis, zaradi česar je močan in nepremagljiv.

Tema je opremljena z dvema navigacijskima menijema, trisločno postavitvijo, predstavljenim drsnikom in pripomočki za domačo stran. Vključuje tudi ozadje po meri, barvne sheme in več možnosti postavitve.

6. Preboj Pro

Preboj Pro

Breakthrough Pro je sodobna WordPress tema, primerna za marketinške agencije, PR podjetja, digitalne studie in oglaševalce. Ima belo ozadje, zaradi katerega je vaša vsebina berljiva in privlačna.

Tema podpira Gutenberga izven okvira. Ima 9 področij pripomočkov, predloge strani po meri, strani s portfelji in drugo.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro je elegantna tema WordPress Genesis, narejena za tržnike, agencije in digitalne prodajalce. Tema ponuja popolno postavitev za prodajo digitalnega blaga v spletu.

Pri podjetjih za e-trgovino je prilagodljiva, kar pomeni, da za zagon spletne trgovine dobite popolno podporo. Ostale pomembne možnosti vključujejo gumbe za poziv k dejanju, izbiro barv po meri in že pripravljene kontaktne obrazce.

8. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro je odlična tema WordPress za podjetja, povezana z zdravjem, inštruktorje joge, fitnes vodnike in telovadnice. Zgrajena je na podlagi okvira WordPress Genesis.

Tema ima 12 že pripravljenih področij pripomočkov, ki jih lahko uporabite za prilagajanje več odsekov vašega spletnega mesta. Ima popolnoma prilagodljivo glavo za dodajanje navigacijskega menija, logotipa in slike po meri po širini.

9. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish Pro je tema programa WordPress Genesis za restavracije, blogerje o hrani, ljubitelje hrane in fotografe s hrano. Ima čudovito postavitev zgodb, s katero lahko ustvarite spletno mesto za hrano in recepte s slikami.

Domača stran ima widgetized področja, da dodate svojo vsebino, predstavljene recepte, razdelke in meni restavracije.

10. Beautiful Pro

Lep Pro

Beautiful Pro je WordPress večnamenska tema Genesis.

Funkcije teme vključujejo predloge strani po meri, 10 področij pripomočkov, pozdravni zapis, slike ozadja, neomejeno izbiro barv in več. Idealno je tudi za blogerje, da začnejo WordPress blog.

11. Avtor Pro

Avtor Pro

Avtor Pro je preprosta tema WordPress Genesis za avtorje, založnike in spletne prodajalce knjig. Podpira WooCommerce izven škatle, tako da lahko postavite spletno knjižnico in prodajate knjige.

Omogoča vam prikazovanje predstavljene knjige nad pregibom. Na domači strani lahko predstavite tudi druge pomembne knjige in jih organizirate glede na kategorije in zanimanja bralcev.

12. Agencija Pro

Agencija Pro

Agency Pro je osupljiva tema WordPress Genesis za spletne agencije, tržnike, poslovne strokovnjake in ponudnike storitev. Priložena je slika ozadja po meri s celozaslonskim zaslonom, ki hitro pritegne pozornost uporabnikov.

Tema ima predloge strani po meri za bloge, arhive in drugo.

13. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro je cerkvena tema WordPress, ki jo je na osnovi okvira Genesis izdelal StudioPress. Na voljo je z impresivno postavitvijo, da bo vaše sporočilo glasno in jasno prikazano.

Tema pomaga zbirati donacije v spletu, predstaviti vaše človekoljubno delo, prikazati prihajajoče dogodke in še več. Ima 12 področij pripomočkov, 6 možnosti postavitve in enostavno tematsko ploščo z možnostmi, s katero lahko nastavite svoje cerkveno spletno mesto.

14. Sodoben Studio Pro

Sodoben Studio Pro

Modern Studio Pro je klasična tema WordPress Genesis za oblikovalce, fotografe, umetnike in blogerje. Uporabnikom nudi čudovito bralno izkušnjo s hrustljavo tipografijo in učinki paralakse.

Z widgetized domačo stranjo je enostavno dodati svoje predstavljeno delo in pritegniti svoje uporabnike. Omogoča vam prilagoditev barv, ozadja in pisave kjer koli na vašem spletnem mestu.

15. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro je poslovna tema WordPress, ki temelji na okvirju Genesis. Omogoča vam, da svoje predstavljeno delo v profesionalnem slogu prikažete na domači strani svojega spletnega mesta.

Ima drsnik za vsebino, pasico s pozivom k dejanju, čudovite barve, preprost navigacijski meni in ozadje po meri. Ponuja tudi predloge za noge in predloge ciljnih strani.

16. Izobraževanje Pro

Izobraževanje Pro

Izobraževanje Pro je odlična tema WordPress Genesis za univerze, visoke šole, šole in izobraževalne ustanove. Ima čudovite in privlačne barve, ki jih lahko dodate na domačo stran, da navdušite svoje uporabnike.

Tema ima predstavljen drsnik vsebine, območje dobrodošlice, vnaprej izdelane predloge strani in dvojne navigacijske menije. S programom za prilagoditev WordPressa lahko s trenutnim predogledom spremenite na svojem spletnem mestu.

17. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro je fantastična WordPress Genesis tema za vsebinsko uporabna spletna mesta, kot so spletne revije, časopisi, dnevniki itd. Ima črno-belo postavitev, zaradi katere je vaša vsebina berljiva in privlačna.

Predstavljeno zgodbo lahko prikažete na vrhu domače strani, spodaj pa predstavite druge predstavljene zgodbe.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme Geneze. Morda boste želeli tudi brezplačno pregledati naš članek o brezplačnem pridobivanju vrhunskih tem StudioPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map