19 najboljših in poceni tematik Premium WordPress (2020)

Poceni teme Premium WordPress


Iščete najboljše poceni teme WordPress? Dobili smo ga. Ko šele začnete, verjetno nimate velikega proračuna za gradnjo spletnega mesta. Vendar pa nikoli ne bi smeli ogrožati kakovosti, ko gre za temo vašega spletnega mesta.

Na srečo se s svojimi uporabniki vedno znova srečujemo s to težavo, zato smo v raziskavo vključili najboljše teme za lastnike spletnih mest. Te vrhunske teme ne varčujejo s kakovostjo in ne bremenijo vašega bančnega računa. Resnično sta najboljša iz obeh svetov.

V tem članku bomo delili 17 najboljših poceni vrhunskih tem WordPress, ki jih lahko uporabite za izdelavo sanjskega spletnega mesta na proračunu.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

1. Divi

Divi

Divi je verjetno najbolj priljubljena tema WordPressa. Divi je na voljo v dveh okusih: Divi Theme in Divi Builder. Medtem ko je tema Divi namenjena uporabnikom, ki potrebujejo tematsko rešitev za izdelavo osupljivega spletnega mesta, je Divi Builder namenjen tistim, ki želijo graditelja uporabljati z drugo temo WordPress.

Če želite prenesti Divi, se boste morali pridružiti klubu Elegantnih tem, ki letno stane 89 dolarjev. S članstvom boste dobili na stotine paketov spletnih mest, kar pomeni, da boste za temo plačali manj kot dolar. Najboljši del je, da lahko vse te izdelke uporabljate na neomejenih spletnih mestih brez kakršnih koli omejitev.

Tukaj je celotni izdelek, ki ga boste prejeli z vstopom v Klub.

 • Divi s 100+ spletnimi paketi
 • Dodatna tema (tema revije)
 • Vtičniki Bloom (najboljši vtičnik WordPress) in Monarch (za družabno deljenje)

2. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder je priljubljen program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani z več desetimi predlogami WordPress. Izdelovalec strani vam omogoča, da besedilo in slike postavite tako, kot jih želite na svojem spletnem mestu. Ima vrhunske module in predloge, ki odlično delujejo s postavitvami na stolpcih.

Beaver Builder ima tudi brezplačno različico, ki ima osnovne funkcije.

Čeprav gre za vtičnik, ima 30 osupljivih predlog tako kot temo, tako da lahko oblikujete poljubno spletno mesto, ne da bi morali oblikovati iz nič. Nastavitev je enostavna in popolnoma prilagodljiva.

Za podrobnosti preberite ta celoten pregled programa Beaver Builder.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je klasična večnamenska tema WordPressa. Ponuja brezplačne in vrhunske ustvarjalne predstavitve, s katerimi lahko spletno mesto za svojo poslovno nišo naredite v krajšem času. Ima hiter čas nalaganja strani, odzivno postavitev in je optimiziran za SEO. OceanWP odlično sodeluje z vsemi ustvarjalci zgornjih strani, da ustvari strani s preprosto funkcijo povleci in spusti.

V celoti podpira WooCommerce in je pripravljen za prevod, tako da lahko ustvarite spletno mesto v želenem jeziku. Vključuje tudi premium razširitve za belo označevanje, vključitev vašega Instagram feeda, dodajanje obvestila o piškotkih GDPR in še več. Te razširitve pomagajo takoj dodati več funkcij na vašo spletno stran.

4. Astra

Astra

Astra je elegantna in cenovno ugodna premium tema WordPress. Je zelo prilagodljiv in ponuja veliko možnosti v orodju za prilagoditev WordPress-a za spreminjanje glave, postavitve in podnožja vašega spletnega mesta. Ta tema se združuje z vsemi najbolj priljubljenimi ustvarjalci strani, da hitro nastavite spletno mesto in ustvarite privlačne strani. Je lahka tema in popolnoma optimizirana za hitrost in delovanje.

Na voljo je z lepimi barvnimi in tipografskimi možnostmi. Če ste pisatelj, ima Astra ločeno stran spletnega dnevnika in stran z arhivi, s katero lahko dodate vrednost vaši pisani vsebini.

5. Krepko

Drzno

Bold je preprosta, nestrpna in cenovno ugodna vrhunska WordPress tema, zasnovana posebej za bloge, portfelje, fotografska spletna mesta in druga spletna mesta, usmerjena v ustvarjalnost. Podpira več vrst medijev, vključno s slikami, videoposnetki, fotogalerijami, animiranimi drsniki in zemljevidi. Ta tema ima zasnovo celotne širine s popolno poravnavo za medije in vsebine.

Omogoča vam, da dodate sliko ozadja po meri ali izberete barvo za ozadje svojega spletnega mesta. Bold ima poglede seznamov in mrež za vaš portfelj, galerije, blog itd. Uporabnike lahko pozdravite z osebnim sporočilom poleg drsnika na meniju ali na domači strani. Nastaviti ga je enostavno in ne potrebuje nobenega znanja o kodiranju.

6. Ultra

Ultra

Ultra je zelo prilagodljiva poceni premium WordPress tema za crossfit telovadnico in spletna mesta, povezana s fitnesom. Na voljo je s 60+ vnaprej izdelanimi postavitvami za vse vrste podjetij in več oblikovalskimi preoblekami za izboljšanje videza vašega spletnega mesta. Ti predstavitveni materiali so pripravljeni in zmanjšujejo čas, ki ga boste porabili za ustvarjanje svojega spletnega mesta. Demo vsebino lahko uvozite tudi z enim klikom miške in jo zamenjate s svojo.

Poleg tega ta tema vključuje pripomočke po meri, navigacijske menije in dodatke za ustvarjalce, kot so vrstica napredka, WooCommerce, tabele cen, časovnice, časovnik odštevanja itd..

7. Obalna črta

Obalna črta

Coastline je tema portfelja WordPress z edinstveno postavitvijo za prikaz vašega dela. Je poceni premium tema s postavitvijo v dveh stolpcih; kar vam omogoča, da imate logotip in navigacijski meni na levi strani, medtem ko so slike vašega portfelja prikazane na desni strani. Portfelj lahko upravljate z uporabo vrste vsebine objave in ga prikazujete z drsnikom, matriko slik, seznamom stolpcev ali neskončnim drsenjem na domači strani.

Ta tema ima pripomoček po meri za družabna omrežja, tako da lahko predstavite svoj vir Twitterja, Instagram fotografije in drugo. Lahko ga integrirate s priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spustite, da hitro nastavite strani svojega spletnega mesta.

8. Dekorist

Dekorist

Decorist je minimalno poceni premium WordPress tema. Zasnovan je bil tako, da prikazuje vaše izdelke za dekoracijo, izdelke na domu, modne izdelke ali ustvari kakršno koli spletno trgovino. Odlično sodeluje z graditeljem Elementor in podpira tudi module Elementor po meri, da olajšate razvojni projekt vašega spletnega mesta. Decorist ima popolno integracijo WooCommerce, da vaše spletno mesto spremeni v e-trgovino.

Poleg tega ima na voljo prilagodljive možnosti postavitve, trgovino po meri in številne druge možnosti prilagajanja. S funkcijo uvoza demo demo z enim klikom lahko zaženete spletno trgovino, ki je podobna predstavitveni različici, in zamenjate lutkovne izdelke z lastnimi.

9. Beauté

Beaute

Kot že ime pove, je Beauté tema salona in zdravilišča za WordPress. Ima celozaslonsko postavitev s štirimi vrstami vsebine, vključno z drsnikom za celozaslonski sliki, oddelkom za storitve, oddelkom za osebje in galerijami slik. Strankam lahko dodate obrazec za rezervacijo / rezervacijo termina in si rezervirate mesto v svojem urniku. Odlikuje ga več lepih barvnih shem in vam omogoča, da za vsako stran izberete drugačno barvo.

Na voljo je s pripomočki za vsebino po meri, socialnimi ikonami in še več. Beauté je pripravljen za prevod in ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje večjezične spletne strani.

10. Enostavno

Preprosto

Preprosta je elegantna poceni premium WordPress tema, polna neverjetnih funkcij in prilagodljivosti. Ima postavitev na 1 strani z več možnostmi oblikovanja. Na voljo so učinki ozadja paralakse, gladko drsenje, enostavni navigacijski meniji, diaprojekcija in drugo.

Podpira WooCommerce, pripomočke za postavitev po meri, čudovite barvne sheme, Google Pisave in postavitve stranske vrstice. Simple ima odseke na domači strani za pričevanja, storitve, nedavne objave in predstavljeno vsebino.

11. Lokalije

Lokale

Locales je poceni premium WordPress tema, zasnovana posebej za ustvarjanje spletnih imenikov. Privlačno vključuje vaše vnose in tudi svojim uporabnikom omogoča, da oddajo svoje lastne vnose. Pomaga pri ustvarjanju vsebin in ponuja veliko prilagodljivosti, tako da lahko v lokalu nastavite lokalni imenik za restavracije, bari, kavarne, trgovine ali katero koli drugo podjetje.

Ima zemljevid lokacij s filtri, ločenimi stranmi za različne sezname, ostrimi barvami in še več. Lokale so lahko priročna tema za oblikovanje mestnega vodnika za turiste. Vključuje se z Visual Composer za vlečenje in spuščanje vsebinskih modulov na vašem spletnem mestu.

12. Stanovanje

Stanovanje

Flat je sodobna in drzna WordPress poceni premium tema. Priloženi je Themify builder, ki takoj ustvari vmesnik po vaši izbiri. Izdelovalec povleci in spusti pomaga dodati module, kot so besedilo, drsniki slik, videoposnetki, galerije, navigacijski meni itd. Drugi razdelki vključujejo portfelj, vrstico napredka, animirano časovnico in drsnik.

Omogoča vam, da profesionalno predstavite člane svoje ekipe. Stanovanje je skupaj s kratkimi kodami in vrstami po meri po meri za hitro postavitev spletnega mesta / bloga.

13. Kotiček

Kotiček

Corner je tema WordPress portfelja za kreativne strokovnjake, fotografe in umetnike. Tako kot druge tukaj naštete poceni premium teme, ima tudi preprost, čudovit izgled, ki ni zasut s funkcijami. Minimalna postavitev uporabnikom pomaga, da se osredotočijo na vašo vsebino in portfelj. Ima neomejene barvne različice za prilagoditev vašega spletnega mesta. Corner ponuja pozdravno sporočilo in predstavljene delovne odseke na domači strani.

Ta tema ima popolno podporo za Jetpack in integracijo WooCommerce. S pripomočki po meri lahko v stranski vrstici in drugih območjih, pripravljenih na gradnike, prikažete socialne vire za Twitter, Flickr itd. Optimiziran je za SEO in hitro delovanje.

14. najeti

Najeto

Najemi so odličen primer odlične poceni teme WordPress. Zgrajena je tako, da profesionalno prikaže vaše življenjepise in kontaktne podatke. Za pripravo spletnega mesta ali zagon spletnega dnevnika je na voljo več vnaprej izdelanih predlog. Najemi so preprosti za uporabo in ponujajo vzorčne / demo vsebine za hiter začetek.

Ima neomejene barvne možnosti, izbirnik Google Fonts, odziven okvir in SEO optimizacijo za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.

15. Igloo

Igloo

Igloo je hladno lepa tema WordPress restavracije. Uporabite ga lahko za izdelavo spletnega mesta za živila / recepte, spletnega dnevnika o hrani ali katerega koli drugega poslovnega mesta v zvezi z živili. Ima edinstveno postavitev, ki vaše podjetje v restavracijah dvigne na naslednjo raven. Igloo ponuja sistem upravljanja menijev za vaše restavracijsko podjetje, da na privlačen način prikaže cene.

Na voljo je s štirimi vrstami vsebine, tako da lahko na svojo domačo stran dodate drsnik, galerijo, meni in pričevanja. Ta tema ima pripomočke po meri, več barvnih shem in podporo za Divi Builder za vlečenje in spuščanje vsebine.

16. SimpleShift

Preprost premik

SimpleShift je poceni premium različica WordPress, ki je narejena za mala podjetja. Ima celotno širino postavitve z več uporabnimi razdelki na domači strani. Ta tema ima sodobne učinke paralakse, da privabi ciljno občinstvo. SimpleShift vam omogoča, da v glavo dodate logotip po meri, navigacijski meni in socialne ikone.

Ima WooCommerce podporo za postavitev vaše maloprodajne trgovine. Za spreminjanje spletnega mesta lahko uporabite neomejene barve, pripomočke po meri in osupljive oblike postavitve.

17. Korporativno

Korporativno

Corporate je večnamenska poceni premium WordPress tema za poslovna in portfeljska spletna mesta. Uporablja se lahko tudi za promocijo vaših fotografskih storitev. S podporo za Themify builder lahko uporabite neomejeno zasnovo postavitve, ki sledi modulom za slike, videoposnetke, vsebino, oglase, navigacijski meni itd. Corporate vam omogoča popoln nadzor nad prilagoditvijo vašega spletnega mesta.

Ima funkcijo video ozadja, zaradi katere je tema v mnogih pogledih edinstvena. Če želite vključiti svoje uporabnike, lahko dodate video v ozadju po celem zaslonu z zvokom. Če ne želite dodati videoposnetka, potem lahko dodate animirane barve ozadja. Ta tema ima več učinkov animacije za ikone, vrstice napredka, module in drugo.

18. Podjetje

Podjetje

Venture je poceni premium tema za kreativne agencije, mala podjetja, samostojne zastopnike, startup podjetja in druga spletna mesta WordPress. Ima odziven dizajn z intuitivnim navigacijskim menijem, socialnimi ikonami, logotipom po meri, linijo in drsnikom celotne širine. Za olepšanje spletnega mesta lahko uporabite njihove kratke kode za ikone, gumbe, stolpce Font Awesome.

Na voljo so vsestranske barvne možnosti, ki ustrezajo vaši poslovni blagovni znamki. Venture ima visoko vidljivost za slike, videoposnetke, drsnike, predstavljene objave in še več. S podporo za Google Fontove lahko dodate osupljivo tipografijo na celotno spletno mesto.

19. Hotelia

Hotelia

Če iščete poceni temo premium WordPress hotela, potem je Hotelia najboljša izbira. Ta tema je bila zasnovana za hotele, popotnike, spletna mesta za rezervacije, potovalne blogerje in vsa druga podjetja, povezana s hotelom. Brezplačno ponuja več premium virov, na primer drsnik za slike in ustvarjalec strani Visual Composer. Hotelia ima video ozadje, lepljiv navigacijski meni, vzporedne učinke in sistem rezervacij.

Ima prilagodljive možnosti prilagajanja, ikone pisave, pripomočke po meri, vrste objav in čudovite barvne sheme. WooCommerce je pripravljen in se lahko uporablja za prodajo potovalnih izdelkov na spletu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše poceni teme WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naše strokovne izbire najboljših preprostih tem WordPress za zagon spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map