19 najboljših tem WordPress za mobilne aplikacije in programsko opremo (2020)

najboljše teme WordPress za mobilne aplikacije


Iščete najboljše teme WordPress za aplikacije in programsko opremo?

Če ste mobilna aplikacija ali ustvarjalec programske opreme, ki si prizadeva povečati doseg svojega izdelka, boste potrebovali temo WordPress, ki je posebej zasnovana za promocijo aplikacij in programske opreme.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem WordPress za aplikacije in programsko opremo.

Izbira najboljših tem WordPress za aplikacije in programsko opremo

S pravo temo WordPress boste dobili vse bistvene možnosti teme, da pokažete svoje aplikacije in vse njene funkcije.

Spodaj je nekaj funkcij, ki jih boste morali iskati iz teme WordPress za izdelavo spletnega mesta z aplikacijami.

 • Pomemben poziv k dejanju: Dobra tema aplikacije za WordPress vam omogoča, da gumbe za poziv k dejanju postavite na vidna mesta vašega spletnega mesta, na primer na domačo stran, glavo itd..
 • Tabela cen: S prilagodljivo tabelo cen lahko na strani s cenami preprosto označite cene za različne licence za aplikacije.
 • Domača stran po meri: Za promocijo programske opreme in spodbujanje prenosov boste potrebovali tudi domačo stran po meri.
 • Odziven: Da ne omenjam, vaša tema WordPress mora biti odzivna in mobilna, da bo videti dobro na vseh napravah

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

1. Divi

Divi

Divi je ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress, ki je na voljo na trgu. Divi je na voljo s sto spletnimi paketi, vključno s tistim za trženje programske opreme. Paket spletnega mesta za trženje programske opreme vsebuje 9 različnih postavitev, paket pa lahko uvozite z enim klikom. Divi lahko uporabite za izdelavo spletnih mest za aplikacije in programsko opremo s popolno prilagoditvijo.

Vrhunske značilnosti teme Divi vključujejo oblikovanje v realnem času, odzivno urejanje, prilagojene module, vnaprej izdelane elemente in močan programski priročnik, o tej temi pa lahko izveste v našem podrobnem pregledu teme Divi.

2. stanovanje

Stanovanje

Flat je lepa in minimalna tema programa WordPress, ki se lahko uporablja za izdelavo spletnega mesta za aplikacije in programsko opremo. Ima ravno postavitev s krepkimi in svetlimi barvami. Domača stran je razdeljena na več razdelkov za portfelj aplikacij, oceno in ocene.

Teme lahko popolnoma prilagodite barvam, pisavam in ozadju. Optimiziran je za SEO in podpira WooCommerce za prodajo aplikacij v spletu.

3. Pristanek

Pristanek

Pristanek je sodobna WordPress tema s celozaslonsko sliko v ozadju. V paketu je več tematskih predstavitev, vključno s postavitvijo za aplikacije in mobilne aplikacije. Ta tema ima čist in minimalen dizajn s privlačno obliko pisave. Tema iztovarjanja ima predloge z eno in več strani.

Njegove nastavitve teme so na plošči z možnostmi preproste in enostavne. Prilagodite ga lahko tudi s pomočjo WordPress-a v živo.

4. Astra

Astra

Astra je močna in hitra tema WordPress za vse vrste spletnih mest. Na voljo je več spletnih mest za zagon vašega spletnega mesta v nekaj minutah. Eno od začetnih spletnih strani ima postavitev aplikacij za promocijo in prodajo aplikacij v spletu.

To je bogata funkcija in prijazna tema ustvarjalcem strani. Astra odlično sodeluje z vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress, da dodate funkcije in funkcionalnosti vašemu spletnemu mestu.

5. Ultra

Ultra

Ultra je napredna WordPress tema za mobilne aplikacije in programsko opremo. Priložen je z več desetimi lepimi postavitvami spletnih strani za vse vrste spletnih mest, vključno s telovadnico crossfit, fitnesom, načrtovanjem porok itd. Izberete lahko postavitev aplikacije za izdelavo spletnega mesta z aplikacijami.

Kot vsaka priljubljena tema so tudi pisave, barve in ozadje prilagodljivi. Z urejevalnikom WordPress v živo lahko uredite karkoli v temi.

6. iTheme2

iTheme2

iTheme2 je namensko zasnovan za programsko opremo, mobilne aplikacije, namizne aplikacije in druga spletna mesta, ki temeljijo na aplikacijah. Ima popoln dizajn in samodejno prilagodljivo postavitev z možnostmi predstavnosti. Ta tema ima drsnik po meri, pripomoček za družabne medije, 4 pripomočke za nogo, večstopenjske spustne menije in še več.

To je v paketu z dvema tematskima kožama, menijem glave, podnožjem podnožja, navojnimi komentarji in podporo za e-trgovino.

7. Advent

Advent

Advent je stilska tema programa WordPress za vaše aplikacije. Ima prilagodljivo tipografijo, zaradi katere je vsebina bolj berljiva. Priložen je lepljiv navigacijski meni, podpora za ustvarjalca Visual Composer, socialna integracija in najboljši vtičnik WordPress forme.

Ta tema vključuje funkcijo povečevalnega stekla za povečavo slik. Z uvozom demo klika z enim klikom lahko uvozite predstavitveni dizajn, ga prilagodite in zaženete svoje spletno mesto.

8. Zvijanje

Bramble

Bramble je večnamenska tema programa WordPress z mrežno postavitvijo. Z njim se lahko ustvari spletno mesto za vaše aplikacije in mobilne aplikacije. Na voljo je z vgrajenim ustvarjalnikom strani za urejanje in oblikovanje postavitev tem. Družba Bramble pošilja tudi že pripravljene postavitve domačih strani, ki vam pomagajo takoj začeti.

Druge pomembne lastnosti vključujejo razdelek o portfeljih, video ozadje, učinke paralaksa, barve po meri in ločeno postavitev strani spletnega dnevnika. Nastavite ga lahko s programom za prilagajanje WordPressa v živo.

9. Float

Plovec

Float je odlična tema WordPress za aplikacije in mobilne aplikacije podjetja Themify. Na voljo je z učinki paralakse za gladko drsenje. Tako kot vse teme Themify se tudi ta dobavi z ustvarjalnikom Themify povleci in spusti za urejanje in upravljanje postavitev.

Poleg tega vključuje več postavitev glave, sloge menijev, pregledne možnosti glave, pripomočke v nogi in še več. Float je združljiv z WooCommerce.

10. Zložite

Zložite

Stack je sodobna WordPress tema za spletna mesta aplikacij. Skladba je navdihnjena z zasnovo metroja Windows 8 in je dobavljena z dodatkom za ploščice, kar vam omogoča, da ustvarite postavitev zidanih ploščic, kot je Windows 8. Tema se kaže odlično v vseh napravah, vključno z namiznimi, tabličnimi in mobilnimi napravami.

Priložen je WordPress format za objavo za ustvarjanje majhnih blogov, kot je Tumblr. Barve lahko popolnoma prilagodite, povežete barve, pisave in ozadje svojih objav.

11. Metro

Metro

Metro je minimalna in barvita WordPress tema, zasnovana za mobilne aplikacije in programsko opremo. S svojo vrsto objave po meri, imenovano Ploščice, lahko na svojo domačo stran dodate gumbe, galerije slik, zemljevide, diapozitive itd. Za ploščice in objave uporablja 9 različnih barv.

Vsebuje funkcijo neskončnega drsenja, ki vam pomaga izboljšati uspešnost in hitrost spletnega mesta. Ta tema podpira bližnjice za dodajanje vsebine na katero koli stran.

12. Listee

Poslušajte

Listee je tema imenika WordPress, s pomočjo katere lahko ustvarite seznam svojih najljubših aplikacij. Na voljo je z zmogljivo in filtrirajočo funkcijo iskanja, s katero lahko uporabniki iščejo aplikacije, ki jih potrebujejo. Za ustvarjanje ciljnih strani za aplikacije lahko uporabite ustvarjalnik strani povleci in spusti.

Ta tema vašim uporabnikom omogoča, da v svoj imenik pošljejo svoje najljubše aplikacije, ki jih je mogoče dodati. Listee ima prilagodljive možnosti za prilagajanje barv za urejanje barv in tipografijo spletnega mesta.

13. Krepko

Drzno

Bold je tema portfelja WordPress, ki se lahko uporablja za ustvarjanje aplikacij, ki temeljijo na portfelju. Odlikuje ga seznam in mrežni pogled. Domača stran je razdeljena na razdelke za pozdravno sporočilo, galerije slik, objave in drugo.

Ima barvne možnosti po meri, sloge ozadja, prednastavljene slike, ikone socialnih medijev, besedilo podnožja in podporo plošče Themify po meri..

14. Odložitev

Naložba

Postline je preprosta tema programa WordPress za predstavitev vaših aplikacij. Uporabnikom je na voljo neskončno drsenje za raziskovanje vaših objav, slik in videov na domači strani. Tema se zgleduje po časovni premici Facebooka. Na voljo je tudi postavitev z več stolpci, zaradi česar se razlikuje od Facebooka.

Druge pomembne lastnosti vključujejo postavitev seznamov in omrežij, stolpce pripomočkov za noge v nogah, tematske kože, animirani gumb nazaj na zgornji gumb, pojavno okno v obliki svetlobne plošče, meni glave in noge in ikone družbenih medijev.

15. Posebnost

Posebnost

Posebnost je tema delovne deske WordPress za spletno mesto za zaposlovanje programske opreme. Ima fleksibilno funkcijo iskanja, s katero lahko uporabniki najdejo delovna mesta in delodajalce. Napaja jo vtičnik WP Job Manager za upravljanje in kategorizacijo seznamov delovnih mest.

Tema ima močno dokumentacijo in je združljiva s priljubljenimi vtičniki WordPress. Pripravljen je WPML in vam omogoča ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

16. Cousteau Pro

Cousteau

Cousteau Pro je sodobna tema programa WordPress za aplikacije, povezane s potovanji. Tema ima iskalnik, s katerim lahko uporabniki iščejo svojo najljubšo aplikacijo za potovanja.

Je popolnoma prilagodljiv za barve in ozadje. Cousteau Pro podpira Elementor builder, da oblikuje vaše postavitve in ciljne strani.

17. Polni zaslon

Celozaslonski način

Polni zaslon je tema galerije WordPress za mobilne aplikacije. Ima preprosto tematsko ploščo z možnostmi sprememb na vašem spletnem mestu. Za dodajanje vsebine in aplikacij v WordPressu lahko uporabite tudi ustvarjalnik strani Themify povleci in spusti. Ima 2 možnosti prikaza galerije, postavitev seznama in omrežja, meni po meri in pripomočke v nogi.

Tema podpira bližnjice na tipkovnici, kot so puščice, ESC in več za upravljanje galerije. Prilagodimo ga lahko s prilagajalcem WordPress v živo.

18. Enostavno

Preprosto

Simple je brezplačna tema programa WordPress za predstavitev vaših aplikacij. Vgrajen je vtičnik Shopify Buy Button, ki vam omogoča enostavno integracijo WordPress-a v Shopify. Ta tema ima pregleden in lepljiv navigacijski meni, ki uporabnikom pomaga pri enostavni navigaciji.

Priložen je sliko za ozadje za vsak naslov strani, zaradi česar je tema edinstvena od drugih. Enostavno temo je enostavno prilagoditi s programom WordPress v živo.

Oglejte si ta korak za korakom navodila za nastavitev Shopifyja z WordPressom.

19. Pinboard

Pinboard

Če vam je všeč Pinterest, potem je tema Pinboard za vas. Priloženi so postavitvi s samodejnim zlaganjem z neskončnim drsenjem. Ta tema ima več postavitev mrež v vseh velikostih. Uporabniki bodo z lastnikom spletnega mesta obravnavali dobrodošlico po meri. Aplikacije lahko preprosto predstavite na domači strani.

Tema omogoča dodajanje vseh vrst medijev, vključno s slikami, videoposnetki, galerijami itd. Ima podporne funkcije za medije, kot so pojavna okna v obliki svetlobne plošče, pojavna okna videoposnetkov, povečavo slike in okvir za okvir.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress-a za mobilne aplikacije in programsko opremo. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodnik o najboljših platformah za e-trgovino za večjezične trge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map