19 najboljših WordPress avtomobilskih tem za avtomobilske trgovce in garaže

Najboljše WordPress avtomobilske teme v primerjavi


Iščete najboljše WordPress avtomobilske teme?

Brez dvoma avtomobilski posel cveti. Eden najboljših načinov, da ostanete pred krivuljo v svoji panogi, je izdelava spletnega mesta, ki ga poganja avtomobilska tema WordPress..

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem WordPress za avtomobilske trgovce in garaže, da bi spodbudili vaše avtomobilsko poslovanje.

Izbira najboljših tem za WordPress za avtomobilske trgovce

Če želite ustvariti spletno mesto za samodejno trgovanje in garažo, boste potrebovali temo WordPress, ki ponuja prave funkcije, ki ustrezajo vašim potrebam. Morda veste, da je na trgu na tisoče tem WordPress, zato je izbrati najboljšo temo za vaše spletno mesto zahtevno.

Tu je nekaj ključnih funkcij, ki jih pogosto najdete na avtomobilskem spletnem mestu.

 • Drzna in svetla postavitev
 • Ciljne strani za vozila
 • Podpora za e-trgovino
 • Možnosti financiranja avtomobilov
 • Sistem zalog
 • Obrazec za rezervacijo termina

Oglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za avtomobilske trgovce in garaže.

1. Popravilo avtomobilov Astra

Popravilo avtomobilov Astra

Astra Car Repair je že pripravljeno demo spletno mesto WordPress Astra Theme. Ta predstavitev je zasnovana posebej za avtomobilske trgovce, garaže, popravila avtomobilov in avtopralnice. S hitrim zagonom avtomobilske strani s to temo lahko uporabite tudi njihov uvoznik demo vsebine z enim klikom.

Odlično deluje z vsemi priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spusti. To pomeni, da lahko skupaj z ustvarjalcem strani prilagodite svoje spletno mesto tako, kot želite, ne da bi se morali ukvarjati s težavo z združljivostjo. Tema je prevod pripravljena in podpira WooCommerce izven okvirja.

2. Divi

Divi

Divi je odlična tema WordPress, ki ima na tisoče paketov postavitve za vse poslovne niše. Na voljo je z več demo predloge, vključno s tisto za avtomobilsko nišo, ki vam pomaga ustvariti popolno spletno mesto za trgovce z avtomobili, popravila avtomobilov, avtopralnice in avtomobilske blogerje. Za uvoz spletnega mesta lahko takoj uvozite katero koli zasnovo postavitve.

WordPress Divi builder vam omogoča hitro dodajanje besedila, slik in globalnih elementov na vaše spletno mesto. To temo lahko prilagodite tudi s programom WordPress v živo.

3. Ultra

Ultra

Ultra je priljubljena večnamenska tema WordPress za izdelavo katerega koli spletnega mesta. Ima več vgrajenih predstavitvenih predlog za različne poslovne niše, vključno s popravili avtomobilov, avtomobilskim salonom, garažami in trgovci z avtomobili. Vsebuje tudi vodoravni drsnik za celotno stran, ki daje vašemu mestu izrazit videz.

Ima pripomočke po meri, barvne sheme, nazorno tipografijo in ikone socialnih medijev. Tema je zelo optimizirana za delovanje in hitrost.

4. Avtomobilizem

Avtomobilizem

Automotive je drzna in svetla tema WordPress za prodajalce avtomobilov, garaž, salonov in popravila avtomobilov. V paketu so neverjetne funkcije, kot je finančni kalkulator, ki uporabnikom pomaga pri financiranju avtomobilov. Prodajalcem avtomobilov omogoča, da na spletno mesto dodajo VIN dekoder, tako da lahko z enim klikom prikažete vse podatke o vozilu.

Ima neomejene barvne sloge, čudovito tipografijo in enostavne možnosti prilagajanja. Vse lahko prilagodite s programom za prilagoditev WordPress-a, tako da vam ni treba preklapljati med predogledom in urejevalnikom.

5. Enobarvni Pro

Enobarvni Pro

Monochrome Pro je močna WordPress tema za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, vključno s popravili avtomobilov, trgovci z avtomobili in garažami. Ta minimalistična tema je za vas najbolj primerna, če želite imeti visoko vizualno močno spletno prisotnost. Na domači strani je na voljo območja pripomočkov po meri, kamor lahko dodate besedilo, slike in pripomočke.

S tem lahko prilagodite temo, da prilagodite karkoli na spletnem mestu. Brezhibno deluje tudi z ustvarjalci strani, tako da lahko sestavite zelo prilagojeno avtomobilsko spletno mesto in vzpostavite močno digitalno prisotnost.

6. Delavec

Delavka

Worker je profesionalna tema programa WordPress za katero koli spletno mesto za majhna podjetja. S to temo lahko ustvarite spletno mesto za samodejno trgovanje in garaže. Na voljo je z vgrajenim sistemom za rezervacijo sestankov in koledarjem, ki ga lahko vgradite kamor koli s pomočjo kode ali pripomočka.

Združljiv je z Google Koledarjem in omogoča vašim strankam, da upravljajo svoje sestanke v spletu. Delovna tema je popolnoma prenosljiva v kateri koli jezik.

7. Technico

Technico

Technico je sodobna WordPress tema, izdelana posebej za katero koli profesionalno poslovno spletno stran, kot so garaža, avtoservis in mehanika. Domačo stran poganjajo vnaprej izdelani pripomočki za vsebino, kar vam olajša poseg v vizualno privlačno vsebino.

Na voljo je s pripomočki po meri, neskončnimi barvnimi shemami in več vrstami vsebine. Za prilagajanje v realnem času lahko uporabite ustvarjalce strani in prilagajalnik v živo za WordPress.

8. AutoMax

Automax

AutoMax je odlična tema programa WordPress za prodajo avtomobilov in garaž. Priložen je s funkcijami, kot so menjalnice valut, finančni kalkulatorji, spletna trgovina z avtomobili in pristajalne strani.

Druge funkcije vključujejo barvne sloge, logotip po meri, samodejni uvoz zalog in še več. Omogoča vam predstavitev fotografij vašega avtomobila v čudovitih galerijah slik in albumov.

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je lepa tema WordPressa z več pripravljenimi avtomobilskimi spletnimi mesti. Vsebuje predloge na eni strani in več strani, ki jih lahko uvozite v enem kliku.

Ta tema vsebuje slikovni in video drsnik na zaglavju. Domača stran je v celoti prilagodljiva s programom WordPress v živo.

10. Moduli

Moduli

Modules je elegantna tema WordPress, ki temelji na modularni postavitvi, kar vam olajša dodajanje funkcij in vsebine na vaše spletno mesto. Ta tema je kot nalašč za oblikovanje mesta za prodajo avtomobilov, garaže, najem avtomobilov in vse avtomobilske posle.

Omogoča vam ustvarjanje ločene strani bloga ali zagon spletne trgovine za prodajo avtomobilov. Tema modulov ima več področij oglaševalskih mest, kar je koristno, če želite svoj avtomobilski blog zaslužiti z oglaševanjem.

11. Prodaja avtomobila Deluxe

Prodajalec avtomobilov Deluxe

Kot že ime pove, je Car Dealer Deluxe tema WordPress, zasnovana posebej za avtomobilske zastopnike, ki omogoča nakup in prodajo vozil na spletu. Ima močan vgrajen iskalnik, ki uporabnikom pomaga najti avtomobile glede na število zalog in lastnosti.

To je popolna tema, če želite svoj avtomobilski blog zaslužiti z oglasi. Podpira WooCommerce in WPML, ki vam omogočata, da ustvarite večjezično spletno mesto za vaše avtomobilsko podjetje.

12. Vnaprej avtomobil

Advance Automobile

Če iščete brezplačno temo WordPress za vaše avtomobilsko in trgovsko podjetje, potem Advance Automobile bi lahko bila najboljša izbira. Najbolj primeren je za izdelavo spletnega mesta za mehaniko, najem avtomobilov, garažo, razstavne prostore z motornimi kolesi in storitve kabin.

Domača stran vsebuje drsnik slike in gumb za poziv k dejanju.

13. Zelle

Zelle

Zelle je elegantna WordPress avtomobilska tema, ki ponuja postavitev ene strani za katero koli spletno mesto, vključno z avto trgovcem, najemom avtomobilov, garažami in prodajalci. Vsebuje pomikanje po paralaksu, interaktivne elemente domače strani, čudovite barve in prijazno predlogo za ustvarjalce strani.

Vključuje tudi ozadja po meri za dodajanje slike ali videoposnetka brez uporabe vtičnika. Tema Zelle je SEO prijazna in optimizirana za hitrost.

14. Auto trgovec

Auto trgovec

Auto Trader je osupljiva WordPress avtomobilska tema za izgradnjo trga vozil, avtomobilskega bloga ali revije. Na domači strani ima več drsnikov in animacij. Tema vključuje tudi mega meni, prilagojena ozadja in vgrajene postavitve strani.

Dobavljeno je z skrbniškim vmesnikom, vrstami objav po meri, pričevanjem, oddelkom za storitve, pogostimi vprašanji in kontaktnim obrazcem. Oglase lahko postavite na spletno mesto in tako zaslužite več denarja na spletu.

15. Avtomobil

Avtomobil

Avtomobil je brezplačna avtomobilska tema WordPress za vaše spletno mesto za prodajo avtomobilov in avtomobilskih podjetij. Ima eleganten razdelek glave z logotipom po meri, navigacijskim menijem, naslovom, kontaktno številko, iskalno vrstico in ikonami za družabna omrežja. Na voljo je s čudovitim drsnikom slike z besedilom in gumbom za poziv k dejanju.

Tema ponuja postavitev zgodb za ustvarjanje vašega avtomobilskega bloga. V celoti podpira WooCommerce za prodajo vozil po spletu.

16. Orfeo

Orfeo

Orfeo je večnamenska tema programa WordPress za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, vključno z avtomobilskim trgovcem, najemom avtomobilov in garažami. Opremljena je z ozadjem slike v polni širini z logotipom po meri, navigacijskim menijem, stranjo bloga in gumbi za pozivanje k dejanju.

Tema ima postavitev podnožja po meri, kamor lahko dodate gradnike in uporabne povezave.

17. AutoMall

AutoMall

AutoMall je napredna tema WordPress za avtomobile, narejena posebej za prodajalce avtomobilov, mehaniko, garažo in vse avtomobilske posle. Ima temno postavitev z neverjetnimi iskalnimi filtri, ki uporabnikom pomagajo najti popolne avtomobile, ki so jih vedno želeli kupiti. Tema vam omogoča, da v razdelku za glavo prikažete ponudbe avtomobilov in predstavljena vozila.

Tema je napolnjena s profesionalnimi dodatki za razširitev lastnosti in funkcionalnosti vašega avtomobilskega spletnega mesta. Združuje se s priljubljenimi plačilnimi sistemi za nemotene spletne transakcije.

18. Neve

Neve

Neve je lahka avtomobilska tema WordPress s privlačnim dizajnom, ki jo lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta za avtomobilsko trgovanje, garaže in prodajne storitve. Tema je zelo prilagodljiva pri ustvarjalcih strani, kot sta Beaver Builder in Elementor. Možnosti teme lahko prilagodite tudi s programom WordPress v živo.

Ponuja več gotovih predlog za strani z uvoznikom demo vsebine z enim klikom. Tema Neve vsebuje postavitve glave in spodnjega dela noge.

19. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals je tema e-trgovine WordPress, ki vam omogoča, da zaženete spletno trgovino za nakup in prodajo avtomobilov. Omogoča tudi izdelavo spletnega mesta, ki se ukvarja s prodajo in nakupom zalog. Predstavljeni oglasi in ponudbe lahko prikažete v zgornjem delu svojega spletnega mesta.

Ima fantastične funkcije, kot so finančni kalkulator, spletna plačila, napredno iskanje avtomobilov s filtri, menjava valut in še več. Tema AutoDeals je pripravljena na prevod in podpira jezike RTL.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress-a za avtomobilske trgovce in garaže. Morda boste želeli preveriti tudi naše najboljše in poceni premium teme WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map