21 najboljših tem za Beaver Builder za WordPress (v primerjavi)

najboljše teme graditelja boberjev


Iščete najboljše teme Beaver Builderja za vaše spletno mesto WordPress? Beaver Builder je priljubljen ustvarjalec strani, ki vam pomaga ustvariti strani s preprostim vmesnikom povleci in spusti. Niso vse WordPress teme podpirajo Beaver Builder. Če nameravate uporabiti ta veličastni ustvarjalec strani, boste najprej morali ugotoviti, katere teme so z njim združljive.

V tem članku bomo delili najboljše teme Beaver Builderja za WordPress, ki jih lahko uporabite za enostavno izdelavo spletnega mesta svojih sanj.

1. Potenza

Potenza

Potenza je priljubljena tema na eni strani WordPress. V celoti podpira ustvarjalce strani, vključno z Beaver Builderjem. Omogoča vam, da vsebino, gradnike in druge elemente povlečete na domačo stran. S programom Beaver Builder lahko v trenutku uredite tudi druge ciljne strani. Potenza ima prilagodljivo postavitev z več stolpci in oblikovnimi značilnostmi.

Priložen je s pripomočki po meri, vzporednimi ozadji, slikami, animacijami in še več. Z orodjem za prilagajanje WordPress lahko nadzorujete uravnavanje barv in si ogledate predogled sprememb v živo.

2. Hestia Pro

Hestija

Hestia je večnamenska tema Beaver Builder. Združuje se z ustvarjalcem strani in vam omogoča, da oblikujete svoje spletno mesto na poti. Ima en-minutno nastavitev in demo vsebino, tako da lahko preprosto podvojite njihovo demo mesto. Vsebino in slike lahko preprosto zamenjate z lastnimi podatki.

Popolnoma je optimiziran za hitrost in združljiv z najboljšimi vtičniki predpomnilnika. Hestia podpira mega menije, ozadje po meri in jezike RTL (desno na levo). Pripravljen je za prevod in ga lahko uporabite za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

3. Sydney Pro

Sydney

Sydney je močna poslovna tema, ki podpira Beaver Builder. Je zelo prilagodljiv in omogoča bloke vsebine, s katerimi lahko hitro nastavite svojo domačo stran. Na voljo je drsnik s celozaslonskim zaslonom, slika glave, lepljiv navigacijski meni in logotip po meri. Sydney ima ustvarjalnik povleci in spusti, s katerim lahko brez težav ustvari ciljne strani in druge spletne strani.

Podpira Google Pisave, popoln barvni nadzor nad postavitvami, postavitvami po meri, logotipi in prevodi. Za razliko od drugih tem ima Sydney nabor družabnih ikon, ki jih lahko dodate na svojem spletnem mestu, da sodelujete s svojimi obiskovalci.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna WordPress tema, združljiva z ustvarjalcem strani Beaver Builder. Ima neverjetno hiter čas nalaganja strani, ki ga lahko preverite s katerim koli orodjem za hitro preizkušanje za WordPress spletna mesta. OceanWP ima vgrajene funkcije za ustvarjanje trgovine e-trgovine z WooCommerce. S to temo lahko ustvarite spletno trgovino.

Tema ima lastne razširitve za pomikanje po celotnem zaslonu, pojavno okno za prijavo, Instagram vir, belo označevanje in drugo. Ima močno dokumentacijo, ki vam lahko pomaga pri začetni namestitvi.

5. Astra

Astra

Astra je elegantna WordPress tema, narejena za Beaver Builder in druge ustvarjalce zgornjih strani. Ponuja vnaprej izdelane spletne strani, da zmanjšate čas in trud, ki ste ga vložili v izdelavo spletnih strani. Lahko preprosto zaženete njihova demo mesta in vsebino zamenjate s svojimi. Vse oblike njihovih demo strani so narejene tako, da ustrezajo kakršnemu koli spletnemu mestu, ki ga želite.

Prilagojevalnik tem v živo za WordPress ima vse možnosti za urejanje vašega spletnega mesta. Takoj si lahko ogledate predogled sprememb. Astra je plačala dodatke za razširitev funkcionalnosti glave in postavitve.

6. Benson

Benson

Benson je tema fotografije WordPressa. Vgradi program Beaver Builder za vlečenje in spuščanje vsebine in slik na vašem spletnem mestu. Fotografom daje postavitev na podlagi zgodb. Benson je uporabniku prijazen in prilagodljiv, tako da lahko ustvarite točno želeno spletno mesto.

Odlično deluje s programom za prilagoditev v živo WordPress-om, da na svojem spletnem mestu spremeni spremembe in jih vidi v predogledu. S pomočjo njihovih video vadnic se lahko naučite, kako upravljati s svojim spletnim mestom, ne da bi se borili s preskusi taktike in napak.

7. Lense

Objektiv

Lense je WordPress tema, zasnovana posebej za fotografe in prodajalne fotoaparatov. Ponuja več postavitev galerije, celozaslonski prikaz slik, nadzor barv in še več. Lense je odzivna tema in odlično izgleda na kateri koli velikosti zaslona.

Ima vgrajen nalagalnik galerije, nastavitve nadzora videza, moderne postavitve in podporo WPML. Objektiv je mogoče integrirati z orodjem Beaver Builder, da vlečete in spustite vsebino za strani.

8. Ustvari pritisk

Ustvari pritisk

GeneratePress je preprosta tema programa WordPress z združljivostjo Beaver Builder. Je lahka tema in zelo stabilna z najvišjimi standardi kodiranja. Ima premium module in dostop do knjižnice njihovih spletnih mest.

Če želite govoriti o prilagoditvi, boste z veseljem slišali, da GeneratePress prihaja s tipografijo, barvami, postavitvami in združljivostjo z vtičniki WordPress. Optimizirano je tudi za iskalnike, da bi na vašem spletnem mestu pridobili več prometa.

9. TrueNorth

TrueNorth

TrueNorth je tema portfelja WordPress. Ima edinstveno postavitev zahvaljujoč pozdravnim sporočilom in vsebinskim blokom portfelja. V diaprojekciji, slikah, stolpcih in še več lahko prikažete različne vrste portfeljev. TrueNorth je za ustvarjanje strani združljiv s programom Beaver Builder.

Tema vsebuje pripomočke po meri, barve, ploščo z možnostmi in uvoz demo vsebine z enim klikom, da se vaše spletno mesto pripravi. Nastaviti ga je enostavno in je resnično uporabniku prijazna tema WordPressa.

10. Ava

Ava

Ava je tema e-trgovine WordPress z integracijo WooCommerce. Na voljo je s 50+ brezplačnimi razširitvami in je združljiv z vsemi drugimi razširitvami WooCommerce premium. Odlično deluje z orodjem Beaver Builder, s katerim povlečete in spustite svoje izdelke ter prilagodite svoje strani. Ava je odlična izbira za prodajo preko spleta.

Ima postavitve po meri, barve, pisave, družabne ikone in več možnosti urejanja. Ava vključuje 6 predlog, galerije Lightbox, postavitve galerij in modele v polni širini.

11. Miloš

Miloš

Milos je WordPress tema za hotele, hostle, apartmaje in nastanitvena podjetja. Vsebuje zunanje sisteme rezervacij, upravljanje menija v restavracijah in druge možnosti za spletno mesto hotela. Milos je enostaven za namestitev in uporabo z urejevalnikom Beaver Builder.

Oglejte si te najboljše WordPress teme za hotele in letovišča.

Ker je pripravljen za prevod, lahko spletno mesto hotela ustvarite v svojem lokalnem jeziku in dodate tudi druge mednarodne jezike. Tema je optimizirana za hitrost in SEO.

12. Prilagodite

Prilagodite

Kot že ime pove, je Customify zelo prilagodljiva tema WordPressa. Zasnovan je za ustvarjalce strani in v celoti podpira program Beaver Builder. Z urejevalnikom v realnem času lahko ustvarite strani, glave, noge in stranske vrstice in si takoj ogledate svoje zasnove. Trdijo, da je mogoče prilagoditi vsak element v temi Prilagodi.

Prilagodite veliko pripravljenih spletnih mest, ki jih lahko uporabite za hitro zagon spletnega mesta. Preprosto spremenite vsebino in slike, da bodo lastne. Tema je lahka in optimizirana za delovanje.

13. Neve

Neve

Neve je WordPress prijazna tema ustvarjalcem strani in odlično sodeluje z orodjem Beaver Builder. Zgrajena je s sodobnimi standardi in prilagodljivimi postavitvami. Neve je popolnoma odziven, pripravljen za prevod in ponuja 1-minutno nastavitev z vključenim demo uvozom. Ima čudovite navigacijske menije, tipografijo, barve in ozadja po meri.

Združljiv je z vtičniki WordPress drugih proizvajalcev. S programom za prilagoditev WordPress-a lahko uredite katero koli stran svojega spletnega mesta in si ogledate predogled sprememb v živo.

14. Flevr

Flevr

Flevr je WordPress poslovna tema za spletna mesta e-trgovine. Podpira WooCommerce za ustvarjanje spletne trgovine in prodajo vaših izdelkov. Ima domačo stran, ki temelji na gradnikih, za dodajanje funkcij, vsebine in pripomočkov po meri. Flevr vključuje 7 vrst vsebin za domače strani, vključno s portfelji, drsniki, storitvami, skupinami, partnerji, pričevanji in izdelki.

S prilagodljivimi možnostmi postavitve lahko na svojem spletnem mestu nastavite stolpce, sezname, filtre in stranske vrstice. Ta tema je združljiva z ustvarjalci strani, kot je Beaver Builder, ki oblikujejo svoje strani s funkcijo povleci in spusti.

15. Igloo

Igloo

Igloo je tema WordPress Beaver Builder za restavracije in bare. Ponuja edinstveno postavitev za vaše živilsko podjetje za promocijo vaše restavracije v spletu. Kot druge takšne teme ima tudi sistem upravljanja menijev za lepo prikazovanje jedi in cen.

Na domači strani je na voljo 4 vrste vsebine, vključno z drsniki in galerijami slik, s katerimi lahko pokažete fotografije hrane. Igloo ima več barvnih shem, prilagojene gradnike, barve in tipografijo za postavitve.

16. Rocked Pro

Rocked Pro

Rocked Pro je vrhunska poslovna tema za WordPress spletna mesta. Vsebuje drsni drsnik, predloge strani, dodatne gradnike in drugo. Tema je združljiva z orodjem Beaver Builder in drugimi ustvarjalci strani, zaradi česar je prilagoditev zelo enostavna. Vsebino in gradnike lahko povlečete in spustite za nastavitev spletnega mesta.

Ima podporo za WooCommerce, da bi naredil trgovino za e-trgovino. Tema je pripravljena na prevod in odlično deluje za jezike RTL. Imajo obsežno dokumentacijo in vodnike za popolno razlago lastnosti, ki so vključene v temo.

17. Struktura

Struktura

Struct je preprosta tema programa Beaver Builder WordPress za mobilne aplikacije in programsko opremo, spletna mesta, povezana s programsko opremo, in projekte SaaS (storitev kot storitev). Domača stran temelji na gradnikih, ki jih lahko dodate vsebino in slike. Program Beaver Builder vam pomaga tudi pri nastavitvi domače strani s pripomočki za vsebino, razdelki s slikami in drugo.

Na voljo je s 13 pripomočki po meri, kot so družabne ikone, zemljevidi stikov, urniki opravil itd. Struktura razdeli vašo vsebino na 5 vrst, vključno s portfeljem, skupino, storitvami, pogostimi vprašanji in vodniki. Temo lahko prilagodite z neomejenimi barvnimi shemami, pisavami in slogi ozadja.

18. Ryan

Ryan

Ryan je brezplačna, večnamenska WordPress tema s podporo za Beaver Builder, ki jo lahko uporabite za hitro izdelavo svojega spletnega mesta. Plošča z možnostmi teme ima številne nastavitve po meri za spreminjanje zasnove in videza vašega spletnega mesta. Na domači strani ima drsnik slike v polni širini.

Omogoča vam dodajanje logotipa po meri, vlečenje pripomočkov za vsebino in dodajanje slike ozadja. Ryan je popolnoma odziven in optimiziran za SEO.

19. Radcliffe

Radcliffe

Radcliffe je še ena brezplačna tema WordPressa. Za domačo stran ima predlogo celotne širine. Ta tema je združljiva z orodjem Beaver Builder, ki vam olajša dodajanje vsebine, slik, obrazcev in več na domačo stran. Graditelj strani Beaver Builder vam pomaga tudi hitro ustvariti ciljne strani.

Poleg tega ima čudovite predloge, slike glave, tipografijo, logotip po meri, barve po meri in področja gradnikov. Radcliffe je tema, ki je pripravljena na prevod, zato jo lahko uporabite za ustvarjanje spletnega mesta v katerem koli jeziku.

20. GBeaver

GBeaver

GBeaver je združljiva tema programa Beaver Builder za spletna mesta WordPress. To je otroška tema Genesis, ki ji daje trdne temelje. Ima več postavitev in vgrajena spletna mesta za hitro postavitev vašega spletnega mesta. Prav tako podpira WooCommerce za ustvarjanje trgovin e-trgovine.

Na voljo je z vgrajenimi pripomočki, moduli, logotipi po meri, lepljivimi meniji, brez menija, prilagodljivimi stolpci podnožja s predmeti in možnostmi za oblikovanje spletnega mesta. Celovit paket za ustvarjanje spletnega mesta z orodjem Beaver Builder.

21. Okvir za oblikovanje strani

Okvir za ustvarjanje strani

Tako kot ime je Page Builder Framework popolna tema programa WordPress, ki podpira vse ustvarjalce strani, vključno z orodjem Beaver Builder. To je zelo lahka tema s prilagodljivimi možnostmi za oblikovanje in prilagajanje spletnega mesta. Page Builder Framework ima plačane dodatke za lepljivo navigacijo, integracijo Typekita in pregledne glave.

Ta tema je popolnoma odzivna in optimizirana za iskalnike. Zgrajena je z najnovejšo tehnologijo, da je varen in zaščiten pred ranljivostmi.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme Beaver Builderja za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naše strokovne izbire za najboljše teme WordPress-a za članska mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map