22 najboljših tem WordPress za neprofitne in dobrodelne spletne strani

WordPress teme za neprofitne namene


Iščete najboljše teme WordPressa za neprofitne in dobrodelne organizacije? Če imate neprofitno organizacijo, je najbolje, da v WordPressu ustvarite svoje dobrodelno spletno mesto. Obstaja veliko tem za WordPress, ki so posebej zasnovane za zbiranje več donacij, predstavitev dobrodelnih del, dodajanje koledarjev za dogodke itd., Tako da lahko svoje roke pomoči razširite na več ljudi, ki potrebujejo pomoč.

V tem članku bomo delili najboljše WordPress teme za neprofitna in dobrodelna spletna mesta.

Izbira neprofitne teme WordPress

Izbira prave teme WordPress za neprofitne in dobrodelne spletne strani je še posebej pomembna. Običajno bi se pri izbiri teme za WordPress za drugo vrsto podjetij zelo osredotočili na videz in delovanje. Čeprav so ti dejavniki še vedno pomembni za neprofitne in dobrodelne spletne strani, pa tudi vi želite močno poudariti, kako se WordPress tema »počuti«. Izbrati morate temo WordPress, ki ustreza občutku vaše organizacije.

Pomembno je tudi izbrati temo, za katero boste potrebovali malo truda, da jo prilagodite svojim potrebam. Navsezadnje ne bi smeli izbrati teme WordPress, ki potrebuje popoln pregled nastavitev in strukture. Morali bi imeti možnost, da naložite svoje slike in logotip, dodate svoje besedilo in takoj ustvarite spletno mesto, ki je videti kot vaša organizacija. Na srečo obstaja več WordPress tem, zasnovanih posebej za neprofitne in dobrodelne organizacije.

Ko izbirate temo WordPress za svojo dobrodelnost, poleg izbire tistega, ki je videti kot vaša organizacija, morate upoštevati še številne druge dejavnike, med drugim:

  • Vgrajeni gradniki: WordPress tema, ki jo izberete za svojo organizacijo, mora imeti vgrajene pripomočke, ki vam bodo pomagali pri doseganju ciljev, kot so gumbi ali škatle za donacije, novi razdelki, koledarji za dogodke ipd..
  • Plačilne rešitve: Vaša tema WordPress bi se morala vključiti v številne rešitve za plačilo, tako da lahko uporabniki zlahka podarijo vašo dobrodelno spletno ponudbo.
  • Vtičniki: WordPress tema, ki jo izberete za svojo organizacijo, mora podpirati vse priljubljene vtičnike WordPress, ki jih potrebujete za vaše spletno mesto, kot je Yoast SEO, WooCommerce, WPForms, in več.
  • Mobilni prijazno: Izberite temo WordPress, ki je videti dobro v vseh napravah, vključno z namiznimi, tabličnimi računalniki in mobilnimi telefoni.
  • Podpora: Če imate kakršno koli težavo s svojo WordPress temo, vam mora biti na voljo pomoč. Z mnogimi vrhunskimi WordPress temami dobite podrobno dokumentacijo in 1 leto e-poštne podpore.

Zdaj pa pojdimo naprej in si oglejte najboljše WordPress teme za neprofitna in dobrodelna spletna mesta.

1. Divi

Divi za neprofitne organizacije

Divi je najbolj priljubljena WordPress tema za vse vrste spletnih mest. Na voljo je več postavitev za vaše spletno mesto z nepridobitnimi, dobrodelnimi akcijami in zbiranjem sredstev.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Med drugimi funkcijami imate na voljo stotine možnosti oblikovanja, krmiljenja po meri, urejanja besedila v rokah in še več. To je sodobna tema z globalnimi elementi in slogi, ki delujejo na vašem spletnem mestu.

Začnite z Divi danes!

2. Zeko

zeko-wordpress-dobrodelna tema

Zeko je močna dobrodelna WordPress tema za ozaveščanje in promocijo vaše zadeve. Na voljo je z bistvenimi neprofitnimi in dobrodelnimi funkcijami, kot so donacije, integracija e-trgovine, glasilo in skupnost. Ima popolno integracijo s pluginom Give, ki omogoča sprejemanje donacij več ponudnikov plačil, določanje ciljev donacije itd.

Tema Zeko vključuje 6 vnaprej oblikovanih predlog strani, ki ustrezajo namenom neprofitnih organizacij. Tema je enostavna za prilagajanje predogledov v živo s programom WordPress Live Customizer. Če vam je všeč njegovo demo spletno mesto, ga lahko takoj namestite na svoje spletno mesto z enim klikom, ga prilagodite in zaženete v živo.

Prav tako podpira priljubljene vtičnike za ustvarjanje strani, kot so Beaver Builder, Elementor in SiteOrigin, tako da lahko uživate v prilagodljivosti za ustvarjanje zasnove, kot želite.

Začnite z Zeko že danes!

3. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro je lepa tema programa WordPress za neprofitne organizacije, dobrodelne organizacije in cerkve. To je tema StudioPress, ki temelji na njihovem priljubljenem tematskem okviru Genesis. Okvir Genesis je priljubljen zaradi svojih pametnih možnosti, s katerimi lahko vaše spletno mesto naredi SEO prijazno, enostavno prilagoditev, hitrost in odziven dizajn.

V tej temi so osupljivi drsniki z možnostmi dodajanja sporočil uporabnikom vašega spletnega mesta. Obstaja več predlog strani po meri, možnosti prilagajanja naslovov, meniji po meri, možnosti postavitve in drugo, kar vam bo pomagalo pri izdelavi spletnega mesta. Poleg tega orodje za prilagajanje tem omogoča ogled vseh sprememb, ki jih izvajate v realnem času.

Outreach Pro je 100% odziven, tako da bo vsebina vašega spletnega mesta videti odlično v vseh napravah, vključno z mobilnimi telefoni, tablicami in namiznimi računalniki.

Začnite z Outreach Pro danes!

BREZPLAČEN DOSTOP: Outreach Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Outreach Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

4. travne korenine

grassroots-wordpress-tema

Grassroots je čudovita tema programa WordPress, ki vam bo pomagala ustvariti neverjetno spletno mesto za vašo organizacijo. Omogoča vam dodajanje junaškega odseka s celozaslonskim videoposnetkom ali ozadjem slike z najpomembnejšimi sporočili na vrhu strani.

Ustvarjen je s vtičnikom za razširitev WooCommerce Campaign, da lahko zbirate sredstva neposredno na svojem spletnem mestu. Obstajajo možnosti za prikaz vaših sponzorjev, osebja, kontaktnih podatkov, lokacije in službenih ur ter še več. Prav tako je globoko vključena v koledar dogodkov, da predstavi svoje prihajajoče dogodke.

Prilagodite domače strani z možnostmi povlečenja in spuščanja enostavno. Lahko preprosto spremenite logotip spletnega mesta, barve, barve ozadja in slike, pisave itd. In ustvarite spletno mesto, o katerem ste vedno sanjali..

Začnite z Grassroots danes!

5. Posreduj

naprej-wordpress-tema

Naprej je elegantna tema za neprofitne in dobrodelne organizacije. Ima popolno podporo za WooCommerce in njegov vtičnik Campaign Extension, tako da lahko zbirate sredstva in prodajate izdelke neposredno na svojem spletnem mestu. Lahko preprosto ustvarite Donirajte zdaj oddelki, s katerimi bi pritegnili več ljudi, da donirajo za vašo dobro stvar.

Tema ima možnosti, da ustvarite čudovit blog, na katerem boste predstavili svoje najnovejše novice in članke. Podobno vam omogoča, da dodate stran s sodelavci in sponzorje, da prikažete, kdo si prizadeva za organizacijo. Dodate lahko tudi Facebook pripomoček, glasilo, Googlove zemljevide, kontaktni pripomoček itd., Da ljudem pomagate najti vaše delo.

To je tema, ki je odzivna na mobilne naprave, ki odlično deluje tako na pametnih telefonih kot na namiznih monitorjih.

Začnite danes z naprej!

6. Maisha

maisha-wp-tema-za neprofitne

Maisha je močna dobrodelna tema za WordPress. Na voljo je z vsemi funkcijami, ki jih bo vaša nepridobitna spletna stran kdaj potrebovala. Ima čudovit dizajn z veliko prostora za sporočanje sporočil, močne možnosti donacije in zelo prilagodljiv videz.

Tema Maishe vključuje 4 izstopajoče neprofitne dobrodelne spletne strani. Najprej ima močne možnosti darovanja s pomočjo vtičnika Give. Drugič, ima popolno podporo za WooCommerce, tako da lahko prodajate izdelke v svoje dobrodelne namene. Tretjič, lahko preprosto ustvarite naročninske obrazce za glasilo, da sestavite seznam e-poštnih sporočil. In končno se integrira z BuddyPress, da vam pomaga ustvariti skupnost.

Prilagoditev v živo je enostavno prilagoditi. Pred urejanjem si lahko predogledate vse spremembe.

Začnite z Maisho danes!

7. Fundacija

tema-wordpress-dobrodelna tema

Foundation je odzivna tema WordPress z bogatimi funkcijami, namenjena vam ustvarjanju neverjetnega spletnega mesta za vašo dobrodelno fundacijo. Ima zelo prilagodljiv dizajn, ki ga lahko uporabite za enostavno spreminjanje logotipa, ozadja, barv itd.

Tema fundacije vsebuje celoten nabor orodij za donacije, ki vam bodo pomagali dodati vrstico za donacije, gumbe za poziv k dejanju, pripomočke za donacijo v vaših notranjih objavah itd. Donacije lahko sprejmete neposredno s PayPal ali po meri URL. Omogoča vam tudi zbiranje denarja za določen projekt, določitev cilja in na impresiven način prikažete svoj napredek k cilju.

Več funkcij vključuje integracijo družbenih medijev, možnosti za dodajanje sponzorjev vaše organizacije, pripomoček MailChimp za prijavo na glasilo, pripomoček s predstavljenimi stranmi in še več.

Začnite danes s fundacijo!

8. Maranatha

Maranatha

Maranatha je ustvarjalna tematska tema WordPress, primerna za verske in neprofitne organizacije. Odlikuje jo dolga domača stran, ki se premika po paralaksu, z možnostmi za dodajanje slik ali videoposnetka v ozadju.

Tema je opremljena z močnim orodjem za upravljanje pridige, ki vam omogoča, da kot pridige dodate zvok, video ali besedilo. Svoje pridige lahko preprosto organizirate in predstavite po temi, serijah, knjigah, govorniku in mesecu. Podobno ima zmogljivo orodje za koledar dogodkov, ki vam omogoča dodajanje prihajajočih dogodkov in ponavljajočih se dogodkov na vašem spletnem mestu.

Druge funkcije vključujejo lepljivo vrstico z menijami, logotipom po meri, barvami po meri, zemljevidom po slogu, pripomočki v nogi, iskanje po spletnem mestu, blog itd. Odlična tema je zagnati vaše neprofitno spletno mesto.

Začnite danes z Maranato!

9. Dobronamerna

dobrohotna beseda-tema

Benevolent je brezplačna odzivna tema WordPress za neprofitne organizacije. To je zelo prilagodljiva in vsestranska tema, tako da lahko z njo doživite različice zasnove spletnega mesta. Zasnovan z najnovejšim orodjem za prilagajanje WordPress Live, lahko preprosto prilagodite svoje spletno mesto s predogledi v živo v realnem času.

Na svoji domači strani so osupljivi drsniki, razdelek skupnosti, števec statistik, odjemalski odsek, pasica z gumbi za poziv k dejanju, socialni mediji itd. V nogi ima 4 področja pripomočkov, kamor lahko dodate nove objave, priljubljene objave, gumbe v družabnih medijih in predstavljen pripomoček za objave. Te pripomočke lahko uporabite tudi v stranski vrstici vašega spletnega mesta.

Tema Benevolent je optimizirana za SEO in hitrost. Predvsem pa lahko doživite gladko navigacijo na vseh vrstah naprav, saj je ta popolnoma odziven.

Začnite danes z Benevolentom!

10. Ultra

ultra-wordpress-tema

Ultra je zelo prilagodljiva večnamenska tema za WordPress. To je odlična kreacija podjetja Themify, ki je priložena priljubljenemu vtičniku za ustvarjalce strani Themify Builder. Z močjo Themify Builderja lahko s to temo raziščete neomejene možnosti oblikovanja.

Ultra tema ima 15 čudovito oblikovanih predstavitev in 60+ vnaprej izdelanih postavitev, ki jih lahko na svoje spletno mesto uvozite z enim klikom, nadomestite navidezno vsebino s svojo vsebino in svoje spletno mesto takoj pripravite. Ustvarjene postavitve lahko preprosto ustvarite ali uredite z ustvarjalnikom strani za povleci in spusti.

Če želite ustvariti neprofitno spletno mesto z Ultra, lahko uporabite vnaprej oblikovano dobrodelno postavitev ali ustvarite svoj lastni dizajn z razpoložljivimi pripomočki in dodatki.

Začnite z Ultra danes!

11. Izhod

izhod-wordpress-tema

Exodus je minimalistična WordPress tema, ki je popolna za cerkve in druge verske organizacije. Ima preprosto in čisto postavitev, ki zagotovo navduši. Na cerkvenem spletnem mestu je vse, kar želite, vključno z možnostmi dodajanja pridigi v besedilni, zvočni ali video obliki; prikažite dogodke svoje organizacije; profili osebja; ministrstva; in lokacije.

Z Exodusom lahko na domači strani dodate osupljivo sliko in video drsnike z gumbom za poziv k dejanju. Poleg tega lahko dodate in urejate spustne menije, bloge, galerije slik, barve po meri, pisave, glave, stranske vrstice itd. Proces prilagajanja je s programom Live Customizer zelo preprost..

To je začetnikom prijazna tema, tako da lahko konfigurirate nastavitve celotne teme in zgradite spletno mesto brez pisanja nobene kode. Če potrebujete kakršno koli podporo, si oglejte navodila za dokumentacijo in videoposnetke na spletnem mestu teme.

Začnite z Exodusom že danes!

12. Dobrodelni pregled

dobrodelna ocena-tema

Če želite svoje dobrodelno spletno mesto začeti z minimalnim proračunom, je dobrodelna ocena dobra izbira za vas. To je brezplačna tema WordPress, namenjena dobrodelnim in neprofitnim organizacijam, nevladnim organizacijam in nevladnim organizacijam.

Tema dobrodelnega pregleda ima zelo prilagodljiv dizajn. Z orodjem za prilagajanje v živo lahko preprosto dodate in prilagodite meni po meri, družbene medije, gumbe za pozivanje k dejanju, drsnike pasov, pričevanja, postavitve blogov, pripomočke za nogo.

Ima popolno podporo za WooCommerce, Event Manager in druge večje vtičnike. Z WooCommerce lahko ustvarite spletno trgovino, prodajate svoje izdelke in zbirate sredstva za svojo dobrodelno organizacijo.

Začnite z Charity Review danes!

13. Idilična

idilična dobrodelnost-wp-tema

Idyllic je še ena čudovita brezplačna WordPress tema, primerna za majhna portfeljska mesta, bloge in neprofitne dobrodelne strani. Na prvi strani je na voljo več razdelkov, vključno s čudovitimi pripomočki, več navigacijami in socialnimi meniji ter še več. Vsak razdelek lahko enostavno prilagodite in ustvarite poljuben dizajn.

Idilična tema je tema, pripravljena za WooCommerce, tako da lahko preprosto ustvarite stran za prodajo izdelkov in zbirate sredstva za svoj namen. Omogoča vam, da delite svoje zadnje novice in posodobitve v razdelku spletnega dnevnika. Če želite počastiti svoje donatorje in navdihniti več ljudi, da bodo darovali, ima oddelek Awesome donator.

Če želite več funkcij, jih lahko dodate tako, da namestite svoje priljubljene vtičnike. Podpira vse glavne WordPress vtičnike, vključno z bbPress, Polylang, Jetpack itd.

Začnite z idyllic danes!

14. Dobrodelna delovna skupina

dobrodelna-wp-tema

Dobrodelni program WP je ena izmed najbolj priljubljenih dobrodelnih tem na trgu ThemeForest. To je močna WordPress tema, ki je popolna za dobrodelne, neprofitne ali nevladne organizacije (NVO), ki želijo zbirati donacije in pomagati potrebnim.

Tema dobrodelne delovne skupine vključuje močan vtičnik Doniraj za boljši in učinkovitejši postopek darovanja na vašem spletnem mestu. Podobno ima vtičnik za dogodke, vdelan za ustvarjanje privlačnih dogodkov z odštevanjem. Prav tako ima vtičnik WooCommerce, ki vam omogoča ustvarjanje strani trgovine in prodajo izdelkov za zbiranje sredstev.

Če želite ustvariti nove postavitve ali prilagoditi obstoječe strani, lahko uporabite ustvarjalnik strani povleci in spusti. Lahko kombinirate, mešate in se ujemate z različnimi vrstami vsebinskih blokov in gradite spletno mesto, ki ga želite narediti. Če so vam všeč predstavljeni predstavitveni demo teme, lahko 1 uvozite z enim klikom in začnite.

Začnite danes z Charity WP!

15. Dobrodelno središče

dobrodelnost-hub-wordpress-tema

Charity Hub je briljantna dobrodelna tema, ki je premišljeno zasnovana za dobrodelne neprofitne organizacije, donacije, cerkve in spletna mesta za zbiranje sredstev. Na voljo je z ustvarjalno vrsto objave po meri vzrok da vam predstavim svoje dobrodelne vzroke impresivno. S to vrsto objave po meri lahko preprosto dodate gumb za pozive k dejanju, odstotno vrstico, da prikažete donacije, zbrane za cilj donacije, tabele in elemente časovnice.

Za zbiranje donacij sta integrirana PayPal in Stripe. Vgrajeni sistem darovanja donatorjem samodejno pošlje sporočilo o donaciji, ko ga obdelamo. Pomaga ohraniti zaupanje in preglednost v vaši organizaciji.

Druge funkcije vključujejo demo uvoznik z enim klikom, podporo za ustvarjalce strani, ozadje paralakse ali videa v želenih razdelkih, neomejene barve itd. Če želite ustvariti stran trgovine, lahko to storite z WooCommerce.

Začnite danes z Charity Hub-om!

16. Dobrodelno zbiranje sredstev

tematika dobrodelnih sredstev

Tema dobrodelnega zbiranja sredstev počne natanko tako, kot piše v njenem imenu. To vam bo pomagalo pri zbiranju sredstev za vašo stvar. To je čudovita tema programa WordPress, ustvarjena v mislih dobrodelnih organizacij. Omogoča odlično postavitev, napolnjeno z možnostmi za prikaz vzrokov in zbiranje donacij.

Glavne značilnosti teme vključujejo enostavne možnosti prilagajanja tem, nalaganje logotipa, povezave v družabnih medijih, drsnike, stran s stiki itd. WooCommerce lahko tudi namestite in uporabljate, saj ima popolno podporo za vtičnik.

Dobrodelni fundraiser ima popolnoma odziven dizajn, ki daje izjemen videz na vseh napravah, ne glede na velikost zaslona ali ločljivost.

Začnite danes z dobrodelnim zbiranjem sredstev!

17. Dobrodelnost SKT

skt-dobrodelnost-wordpress-tema

SKT Charity je še ena preprosta in lepa dobrodelna in neprofitna tema WordPress. Priložen je kup koristnih funkcij in funkcionalnosti, ki vam bodo pomagali ustvariti preprosto dobrodelno spletno mesto.

Tema omogoča dodajanje drsnikov s sporočilom na domačo stran spletnega mesta. Nato lahko dodate različne razdelke, vključno s predstavljenim odsekom, dogodki, najboljšimi donatorji, prostovoljci in najnovejšimi novicami. Omogoča vam, da v glavo svojega spletnega mesta dodate povezave do družbenih medijev, obrazec za prijavo na glasilo in svoj kontaktni naslov.

Prilagajanje teme je zelo enostavno, saj je zgrajeno z zmogljivim orodjem za prilagajanje v živo. Omogoča vam enostavno in hitro prilagajanje vsega na vašem spletnem mestu s predogledi v živo.

Začnite z SKT Charity danes!

18. Donirajte zdaj

donatenow-wordpress-teme-za neprofitne

DonateNow je osupljiva tematika WordPress, pripravljena na mrežnice, primerna za vse organizacije, ki želijo zbirati donacije. Priložen je močan donacijski vtičnik, ki vam omogoča, da ustvarite popoln sistem darovanja v WordPressu. Na voljo je veliko preprostih kratkih kod in možnosti, da dodate obrazec za donacijo, seznam donacij, cilj donacije, ciljno vrstico napredka, zbrana sredstva in več.

Tema vključuje zelo intuitiven ustvarjalec strani sprednjih strani za povleci in spusti. Vmesnik za ustvarjanje strani vam omogoča ustvarjanje novih razdelkov z vsebino in tudi prilagajanje obstoječih razdelkov z vsebino, tako da povlečete, spustite in urejate elemente, tako da jih preprosto kliknete.

Druge funkcije vključujejo več oblik objav, več slogov postavitve, območja drsnikov, možnosti portfelja in ozadja po meri. Tema ima možnost omogočiti ali onemogočiti odzivno zasnovo.

Začnite z DonateNow danes!

19. Dobrodelnost

dobrodelnost-wordpress-tema

Dobrodelnost je še ena sijajna WordPress tema za dobrodelne in neprofitne organizacije. To je popolnoma odzivna tema, zgrajena na okviru Twitter Bootstrap, ki se dobro prilega na kateri koli zaslon.

Tema Dobrodelnosti ima integrirane funkcije donacije za dodajanje gumbov za poziv k dejanju, zbranega zneska donacije, cilja donacije z vrstico napredka itd. Vključuje tudi priročne bližnjice za prilagodljive stolpce, barvne gumbe, stikala, zavihke, poudarjene po meri in več.

S to temo boste brezplačno dobili tudi vtičnik za premični drsnik. Druge funkcije vključujejo neomejene barve, integracijo Easy Digital Downloads, podporo PayPal itd.

Začnite z Dobrodelnostjo danes!

20. Kunco

kunco-wordpress-teme-za neprofitne

Kunco je sijajna dobrodelna organizacija, množično financiranje in zbiranje sredstev za WordPress. S to temo lahko ustvarite popolno neprofitno spletno mesto. V njej imajo moč priljubljenih vtičnikov, kot so WPBakery Page Builder, Slider Revolution, Give, WooCommerce in še več, v njih pa ponujajo neomejene funkcije in možnosti oblikovanja..

Kunco tema ima 5 lepo oblikovanih predstavitev domače strani, ki jih lahko uvozite z enim klikom in uporabite za svoje spletno mesto z malo prilagoditve. Celotno zasnovo spletnega mesta lahko preprosto prilagodite s ploščo z možnostmi tem.

Druge značilnosti teme so paralaksa in video razdelek za katero koli stran, podpora otroški temi, Googlove pisave, prilagajanje barv in še veliko več.

Začnite danes s Kunco!

21. Goodwish

goodwish-wordpress-tema

Goodwish je dobrodelna, neprofitna in zbiranje sredstev za WordPress. Kot že ime pove, je to odlična tema za organizacije in posameznike, ki želijo dobro drugim in trdo delajo, da bi pomagali ljudem v stiski. Popolnoma združljiv z vtičnikom Give, lahko preprosto ustvarite sistem donacij na svojem spletnem mestu in začnete zbirati donacije za vaš namen.

Tema Goodwish je zelo močna, saj ima vgrajene premium vtičnike WPBakery Page Builder in Slider Revolution za večje možnosti oblikovanja. Ima tudi vgrajene funkcije, ki vam omogočajo ustvarjanje dogodkov na vašem spletnem mestu.

Poleg tega je na voljo 8 pomembnih modelov domačih strani, možnosti socialnih medijev, barvne možnosti, postavitev notranje strani in več.

Začnite danes z Goodwishom!

22. Čeden

tematična beseda-tema

Charitious je vrhunska neprofitna dobrodelna tema WordPress. Zgrajen z zmogljivim vtičnikom WP za zbiranje sredstev za donacije in množično financiranje, ima celoten nabor funkcij za prikaz vzrokov in zbiranje sredstev.

Tema vključuje vtičnik za oblikovanje strani Elementor, s katerim lahko prilagodite in oblikujete čudovite strani. S temo so na voljo štiri lepo izdelane domače strani. Demo spletna mesta lahko z majhnim prilagajanjem uvozite na enem mestu z enim klikom.

Druge funkcije vključujejo Googlove pisave, zasnovo, pripravljeno za mrežnico, čudovite ikone pisav, gladko animacijo, odseke paralaksa, integracijo Google Maps in še več. To je odlična tema z neverjetnimi funkcijami.

Začnite danes s Charitiousom!

23. Nayma

nayma-wordpress-tema

Nayma je stilska večnamenska tema za WordPress. To temo lahko uporabite za ustvarjanje širokega nabora spletnih strani, vključno z neprofitnim dobrodelnim spletnim mestom, blogom, fotografijo, poroko in zaroko, portfeljem agencij ali spletnim mestom za dogodke in konference. Na voljo je z nekaj natančno izdelanih predstavitvenih mest, ki jih v WordPress lahko namestite z enim klikom in uporabite z malo prilagoditve.

Podobno vključuje 20 modulov, ki so že pripravljeni na uporabo, kot so blog, poziv k dejanju, portfelj, storitve, slogan, pričevanja itd. Vse, kar morate storiti za izdelavo spletnega mesta, je združevanje in prilagajanje modulov. Ničesar vam ne bo treba storiti iz nič.

Tema podpira vaše priljubljene vtičnike, kot so WPForms, WooCommerce, WPML in še več, tako da lahko spletno mesto naredite bolj interaktivno. To je odlična tema za prikazovanje dobrodelnih del in povabilo več ljudi k vaši zadevi.

Začnite z Naymo danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress-a za neprofitna in dobrodelna spletna mesta.

Morda boste želeli videti tudi naš izbrani seznam najboljših tem za potovalni blog WordPress in poceni premium teme WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me