22 najboljših tem za nepremičnino WordPress za leto 2020 (v primerjavi)

najboljše wordpress nepremičninske teme


Iščete najboljše teme nepremičnin v WordPressu?

Nepremičninski posel je zelo konkurenčen, včasih pa je vse potrebno, da postanemo pred igro izvrstno spletno mesto! Kljub temu pa to zveni dovolj preprosto, teoretično lahko traja nekaj tednov, da preiščete tisoče razpoložljivih tem, da najdete popolno ujemanje.

V tem članku smo za vas izbrali najboljše teme nepremičnin za WordPress. Zdaj se lahko nehate ukvarjati z izbiro teme in se vrnite k tistemu, kar najbolje naredite!

Izbira najboljše teme nepremičnine v WordPressu

Tema nepremičnin se ne razlikuje od običajnih tem WordPress. Če pa združite relativne lastnosti, ki so potrebne za izdelavo močnega spletnega mesta z nepremičninami, potem lahko nadgradite konkurenco v svoji panogi.

Tu je nekaj funkcij, ki jih morate iskati v temi nepremičnin v WordPressu:

 • Oglas IDX: Večina nepremičninskih tem ponuja to funkcijo kot prednost, da nepremičninski agenti naštejejo vse nepremičnine v mestu. Izberite temo z možnostjo vnosa IDX ali tema mora podpirati vtičnik, da to funkcijo dodate na svoje spletno mesto.
 • Članstvo: Če se ljudje prijavite na vaše spletno mesto, lahko dobite veliko resničnih informacij, ki so potrebne v nepremičninskem poslu. Izberete lahko temo, ki je na voljo s podpornimi vtičniki za WordPress.
 • Forum skupnosti: Tema, ki vam omogoča, da na svojem spletnem mestu nastavite dinamične forume, je bonus. Forumi vam bodo pomagali bolje razumeti svoje občinstvo in lahko učinkovito ciljate na potencialne kupce / prodajalce.
 • Odziven dizajn: Izberite temo, ki je popolnoma odzivna na mobilnikih. Tako lahko vaši uporabniki doživijo popoln videz vašega spletnega mesta na kateri koli velikosti zaslona ali naprave.

1. AgentPress

agentpress-pro

AgentPress Pro, ki vam ga je prinesel StudioPress, deluje na znanem ogrodju Genesis. Točno tisto, kar iščete, če je beseda “pamet” beseda, ki jo uporabljate za opis poslovanja.

AgentPress Pro ima svoj vtičnik za upravljanje seznamov, ki vam omogoča ustvarjanje pripomočkov po meri, taksonomije in vrste objav. Glavo lahko prilagodite tudi tako, da se vaše spletno mesto popolnoma ujema z vašo blagovno znamko.

Če že govorite o prilagoditvah, lahko spremenite tudi nastavitve teme in barvne sheme. Poleg tega ima 6 področij pripomočkov za domačo stran!

To temo je enostavno nastaviti in začeti uporabljati in vključuje celo možnost predogleda v živo, da si ogledate spremembe v realnem času.

BREZPLAČEN DOSTOP: AgentPress Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z AgentPress Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

Začnite z AgentPress danes!

2. Divi

Divi Nepremičnine

Divi je priljubljena univerzalna tema WordPress, ki jo lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta z nepremičninami. Na voljo je z več pripravljenimi postavitvami za nepremičninske agente, nepremičnine in spletna mesta IDX.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Tema ponuja številne možnosti po meri, vizualno oblikovanje, urejanje besedila in globalne elemente za prilagajanje. Nastavitev je enostavna in ne zahteva poznavanja kode.

Začnite z Divi danes!

3. MustSee

moraš videti

MustSee je s svojim drsnim ozadjem fotografij po paralaksu klasična spletna stran s sodobnim zasukom.

Izbirate lahko med štirimi barvnimi shemami, da MustSee prilagodite svojemu osebnemu slogu. Poleg tega je bila zgrajena na podlagi Equity Framework, narejen posebej za realtors, za dodatne oomph.

Začnite z MustSee danes!

4. EstateEngine

EstateEngine

Ta tema vsebuje vse, kar bi pričakovali od nepremičninskega spletnega mesta in še nekaj! Ima številne napredne funkcije, ki so vse dokaj enostavne za uporabo tako za vas kot za vaše potencialne stranke.

Iskalna funkcija je vrhunska, EstateEngine pa olajša nalaganje lastnosti in strankam pošlje lastnosti. Prav tako je neverjetno enostavno zaslužiti zaradi plačilnih načrtov in oglasnih prostorov.

Všeč nam je, da EstateEngine prihaja z lastnim orodjem za vlečenje in spuščanje, zaradi česar je enostavno prilagoditi.

Začnite z Estate Engine danes!

5. Bivališče

prebivališče

Eleganten in srebrn, Residence oddaja razkošje. Če iščete stranke visokega cenovnega razreda, je ta tema odličen način za predstavitev vaših najdragocenejših lastnosti.

Residence je na voljo z integracijo vtičnikov dsIDXPress, ki vašim potencialnim strankam omogoča enostavno iskanje po MLS. Prav tako smo cenili, da je na voljo prednastavljeno s skoraj vsakim simbolom valute, ki ga boste kdaj potrebovali, kar olajša ceno vaših seznamov ne glede na to, kje na svetu ste.

Tudi ta tema deluje enako dobro, če imate v svoji ekipi več agentov. Residence daje vsakemu agentu svojo skrbniško nadzorno ploščo.

Začnite z Residence Today!

6. Oikia

oikia

Oikia je optimiziran in naložen z lastnim ustvarjalcem povlečevanja in spuščanja. Oikia je neverjetno enostavno prilagoditi. Na voljo so pripomočki za skoraj vse, vključno s povezavami do družbenih medijev, vsebinskimi bloki, zemljevidi in drugo!

Ena najboljših lastnosti, ki jo vsebuje Oikia, je možnost izbire drugačne barvne sheme za vsako od vaših strani.

Začnite z Oikia danes!

7. Elviria

elvirija

Izberite 1 od 2 predhodno izdelanih domačih strani, dodajte svojo vsebino in se pripravite na prodajo! Elviria olajša hitro in hitro delovanje vašega spletnega mesta.

Namesto običajnih območij pripomočkov stranske vrstice in podnožja ima Elviria možnosti, da dodate območja, pripravljena na gradnike, na več odsekov vašega spletnega mesta. Zaradi svoje neomejene možnosti barvne sheme je zelo prilagodljiv.

Možnosti vrtiljanja seznamov in možnosti galerije slik dodajo dodatno privlačnost vašemu spletnemu mestu in privabijo potencialne stranke s privlačnimi grafičnimi učinki.

Začnite z Elvirijo danes!

8. Bahia

bahija

Prilagoditev je ključna za temo Bahia. Všeč vam bo, kako enostavno je, če enkrat začnete s to temo, svojo temo uskladiti z blagovno znamko.

Z neomejenimi barvnimi možnostmi in območjem glave po meri lahko Bahia prilagodite v samo nekaj klikih miške.

Poleg tega Elviria, Bahia, kot njena sestrska tema, vključuje tudi seznam vrtiljakov in možnosti galerije slik.

Začnite z Bahijo danes!

9. London

London

Prilagodljiva področja pripomočkov, neomejene možnosti barv in zelo prilagodljivo območje glave so del tistega, kar London uvršča med najboljše teme nepremičnin za WordPress.

V Londonu je na voljo množica pripomočkov po meri, vključno z drsniki slik, predstavljenimi polji za vsebino, optimizacijo naročnine na glasilo in gumbi za pozivanje k dejanju.

London temelji na okvirju Bootstrap z nekaj impresivnih scenarijev jQuery.

Začnite z Londonom danes!

10. DomovQuest

domača naloga

Če imate portal oglasov za nepremičnine, potem je HomeQuest tema, ki jo želite. Vaše stranke bodo vzljubile svoj iskalni zemljevid in druge napredne funkcije iskanja.

HomeQuest je bil zasnovan posebej za zaslužek. S množico različnih paketov oddaje, možnost uveljavljanja lastnosti in več območij oglasnega prostora; v nobenem trenutku boste pekli v testo!

Začnite z HomeQuest danes!

11. Oslo

oslo

Z uporabo Bootstrapa Oslo zbere precej udarcev. Ima celo več skriptov jQuery, da je še bolj zmogljiv.

Z vnaprej izdelano domačo stranjo lahko takoj začnete delovati ali prilagodite Oslo vsebini svojega srca z neomejenimi barvnimi možnostmi, nastavitvami glave in območji pripomočkov.

Začnite z Oslo danes!

12. Mainstreet

glavna ulica

Ta tema se lahko imenuje Mainstreet, vendar boste mislili, da ste pravkar prenesli Easy Street zahvaljujoč neverjetno preprosti nastavitvi. S pomočjo gradbenika povleci in spusti lahko zaženete vaše spletno mesto z nepremičninami, kar vam omogoča, da zaslužite denar brez težav.

Obiskovalci lahko iščejo po MLS zahvaljujoč vtičniku dsIDXPress. Poleg tega lahko svoje vnose prikažete v kateri koli valuti.

Ta tema odlično deluje tudi za več agentov. Vsak agent bo dobil svojo nadzorno ploščo.

Začnite z Mainstreetom danes!

13. Nepremičnine Lite

nepremičnine-lite

Ta brezplačna tema je ena ključnih tem nepremičnin v WordPressu, saj je popolna rešitev za vaše potrebe.

Ta tema je pripravljena na prevod in je zelo prilagodljiva. Prilagodite lahko ozadje, barve, območje logotipa, menije in območje glave. Ima tudi več območij, pripravljenih na gradnike, ter možnosti za postavitve 1, 2 ali 3 stolpcev.

Začnite z Real Estate Lite danes!

14. Nepremičnine zdaj

nepremičnine-prav zdaj

Nepremičnine zdaj so popolne, če prodajate nepremičnine v različnih valutah ali jezikih. Poleg tega lahko z enim klikom miške spremenite barvno shemo teme iz temne v svetlo.

Izbirate lahko med celotno ali škatlasto postavitvijo in vam dodelijo tri pripomočke v nogi. Za brezplačno temo je odlična možnost!

Začnite z nepremičninami prav danes!

15. Nova posest

novo posestvo

New Estate lahko brezplačno prenesete za celoten niz osnovnih funkcij ali pa nadgradite na premium različico za še več možnosti.

V brezplačni različici je vse, kar potrebujete za izvajanje spletnega mesta z več agenti. Strankam lahko celo dovolite, da naložijo svoje lastnosti.

Vrhunska različica ima lep drsnik, slike in namensko podporo.

Začnite z New Estate danes!

16. Di Business

di posel

Di Business je pripravljen za WooCommerce in vključuje več predlog, vključno z namestitvenim programom za demo namestitev z enim klikom. V nobenem trenutku lahko postanete brez težav!

Ta tema je čista, moderna in prilagodljiva. Všeč nam je bilo, da je združljiv z vsemi najbolj priljubljenimi vtičniki za ustvarjanje strani. Spletno mesto lahko prilagodite do popolnosti brez potrebnih veščin kodiranja.

Začnite z Di Business danes!

17. Nepremičnine 7

nepremičnine-7

Ne glede na to, ali prodajate nepremičnine za nakup ali najem, vas bo nepremičnina 7 zajela!

Ta tema vključuje veliko vtičnikov in celo demo namestitveni program z enim klikom, da se vaše spletno mesto hitro pripravi. Tema zagotavlja celo vrhunsko podporo in brezplačne posodobitve.

Začnite z nepremičninami 7 danes!

18. MyHome

Moj dom

Če želite preizkusiti vrhunsko temo, vendar niste prepričani, boste cenili 14-dnevno brezplačno preskusno možnost MyHome.

MyHome vključuje 6 predstavitev spletnih strani z enim klikom in 14 predlog za domače strani. Pohvalijo se, da ima vključen proizvajalec strani za povleci in spusti še več modulov kot WPBakery! To temo lahko prilagodite tudi za katero koli valuto ali jezik.

Funkcije naprednega iskanja vključujejo samodejno dokončanje ključnih besed, iskanje po zemljevidu in klasična iskanja. Stranke lahko po želji shranijo tudi svoja iskanja.

Ta tema vključuje tudi veliko možnosti za slike in videoposnetke, vključno s funkcijo, ki omogoča virtualne oglede nepremičnin.

Zaradi zaslužka integracije in plačilnih prehodov za PayPal, Stripe in neposredne bančne nakazile je zaslužek prav tako neprijeten..

Začnite z MyHome danes!

19. Houzez

hozez

Houzez je skladen z GDPR tik ob palici in dobro sodeluje z WPBakery, najbolj priljubljenim vtičem za vlečenje in spuščanje, s čimer je izdelava vašega spletnega mesta preprosta kot pita.

Ta tema je tudi v celoti prevedena v 20 različnih jezikov in jo je mogoče prevesti v več prek vtičnikov.

Začnite z Houzezom danes!

20. Rezidenca WP

Rezidenca WP

Ta tema omogoča strankam, da naložijo svoje lastnosti. Uporabnikom lahko dovolite brezplačno nalaganje svojih lastnosti ali določite pristojbino za prispevke.

WP Residence je z več kot 400 tematskimi možnostmi zelo prilagodljiv, tako da lahko vaše spletno mesto popolnoma ustreza vaši blagovni znamki. Če pa se vam mudi, lahko uporabite eno od njihovih 12 vnaprej izdelanih predstavitvenih mest in preprosto dodate svojo vsebino.

WP Residence je bil preveden tudi v 32 različnih jezikov.

Začnite z WP Residence Today!

21. Pravi domovi

Pravi domovi

Real Homes ima napredno, prilagodljivo funkcijo iskanja lastnosti, ki jo boste cenili vi in ​​vaše stranke. Ima tudi funkcijo iskanja na zemljevidu, ki deluje z API-jem Google Maps. Še posebej nam je bilo všeč orodje za primerjavo, ki je potencialnim strankam omogočalo, da si ogledajo lastnosti drug ob drugem.

Ta tema ima možnost uporabe mrež ali razporeditev seznamov za prikaz vaših nepremičnin. Poleg tega obstajajo številne predloge galerije slik!

Real Homes vključuje lastno otroško temo za enostavno prilagoditev z odrezki, pa tudi nekaj premium vtičnikov, kot sta Slider Revolution in WPBakery.

Začnite danes z Real Homes!

22. Realtor

realtor

Ne glede na to, ali ste lastnik ali del agencije, je Realtor zagotovo ena najboljših tem WordPress nepremičnin. Je čist, sodoben in ultra eleganten.

Oboževali boste njene napredne filtre nepremičnin in iskalne funkcije, pa tudi vaše stranke. Celo integrira se z API-jem Google Maps, da ustvari svoj zemljevid lastnosti.

Seznam in prodaja nepremičnin pri Realtorju je zelo enostavno. Funkcija prenosa slike je mastno gladka in všeč nam je bilo, da lahko prilagodite slog vsake posamezne strani z lastnostmi.

Začnite z Realtorjem danes!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše teme nepremičnin v WordPressu!

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč tudi naša primerjava najboljših vtičnikov za WordPress dogodke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map