22 najboljših tem za WordPress cerkev za širjenje jate

Najboljše teme WordPress za cerkve


Iščete najboljše WordPress teme za cerkve? Popolna tema lahko spletno mesto vaše cerkve spremeni v stroj za ustvarjanje privržencev.

V tem članku bomo delili 22 najboljših cerkvenih tem za WordPress. Vsi so odzivni, zato bodo videti brezhibno v kateri koli napravi.

1. Maranatha

Maranatha

Če želite ustvariti spletno mesto, ki vključuje inovativne funkcije, kot je drsenje po paralaksu po domači strani, je Maranatha odlična tema za uporabo.

Kot ozadje domače strani lahko uporabite fotografijo ali videoposnetek, da vaši čredi privabite nove sledilce. In vaše najpomembnejše strani bodo vedno le en klik stran zahvaljujoč lepljivemu meniju, ki se “prilepi” na vrh zaslona, ​​tudi ko se obiskovalci vaše spletne strani pomikajo navzdol.

Z Maranato lahko svoje pridige naložite kot avdio ali video datoteke ali celo napišete prepise kot besedilne objave za svoj blog. Ta tema ponuja tudi lepe možnosti postavitve za vašo stran in koledar dogodkov.

Začnite z Maranato danes!

2. Outreach Pro

doseg pro

Outreach Pro, ki vam ga prinašajo ljudje iz podjetja StudioPress, uporablja njihov močan okvir Genesis. Če morate na svojem spletnem mestu posredovati veliko informacij, je to izbrana tema.

Obstaja več vnaprej izdelanih predlog, da se vaše spletno mesto v naglici začne izvajati in obratovati. Prilagajalec teme vam omogoča, da spremenite barvno shemo tako, da ustreza blagovni znamki cerkve.

BREZPLAČEN DOSTOP: Outreach Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Outreach Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

Z 12 področji pripomočkov in prilagodljivo glavo ne boste imeli težav z nastavitvijo Outreach Pro, da boste natančno videli, kako ga potrebujete.

Začnite z Outreach Pro danes!

3. Divi

Divi

Divi je pomembna izbira za cerkvene spletne strani. Z Divi na mestu lahko razkrijete ključne informacije, kot so mediji, pastirji, čas storitve in še veliko več.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

S toliko otroškimi otroškimi temami za cerkvena spletna mesta lahko prikažete odštevalne ure, CTA, drsnik za pridige in še več. Tema je preprosta in čista z neverjetnimi tipografskimi možnostmi za izpolnitev svojih potreb.

Začnite z Divi danes!

4. Rešitev

odrešitev

Čist, eleganten in mehko roza kot nebeški sončni vzhod. Tema za zveličanje je kot nalašč za številne poimenovanja, da na lep način preberejo svoja sporočila, ki temeljijo na veri.

Ta tema je opremljena s sistemom upravljanja dogodkov in okusnim donacijskim obrazcem, ki se združuje s PayPalom. Poleg tega obstaja več pripomočkov po meri, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svoje spletno mesto.

Začnite z rešitvijo danes!

5. Izhod

Izhod

Ne dovolite, da vas ime prevara! Čeprav “izhod” običajno pomeni množični odhod ljudi, bo ostalo tisto, kar bodo obiskovalci vaše spletne strani želeli storiti, ko pristanejo na vaši spletni strani. V temi Izhod bodo verniki hiteli k vaši čredi.

Exodus je enostavno prilagodljiv in uporablja funkcijo predogleda v živo, tako da si lahko ogledate spremembe svojih barv in pisav v realnem času.

Ta tema vključuje strani, ki so že vgrajene za pridige, dogodke, lokacije in osebne profile. Še posebej nas je navdušila stran pridige, saj omogoča nalaganje sporočil v obliki besedilnih, zvočnih ali video datotek.

Začnite z Exodusom danes!

6. Vstali

Vstali

Prinesite sveže živo na spletnem mestu svoje cerkve s temo Vstali! Izberite med svetlo ali temno barvno shemo in jo prilagodite vsebini svojega srca.

Resurrect ima na voljo več pisav in možnost nalaganja slike logotipa po meri. Optimiziran je tudi za zaslone z visoko ločljivostjo, tako da bodo vaše slike videti jasne v vsaki napravi.

Začnite z Resurrect danes!

7. Ena cerkev

ena cerkev

Ena Cerkev ima 12 različnih barvnih shem med katerimi lahko izbirate. Vam ni všeč nobena od ponujenih barv? Ni problem. Vsebujejo tudi izbirnik barv po meri, da lahko izberete svojega!

Svoje pridige lahko objavite v video, avdio ali besedilnih oblikah. Kategorije strani pa vam omogočajo, da jih navedete po govorniku, temi ali nadaljevankah.

Ena cerkev je integrirana tudi z Adobe Typekit, tako da boste imeli na voljo veliko možnosti pisave, s katerimi boste lahko svoje spletno mesto izstopali iz množice.

Začnite z eno cerkvijo danes!

8. Molitev

Molitev

Prayer vam s prilagodljivo postavitvijo domače strani omogoča, da na svojo sprednjo stran dodate več pripomočkov, da ustvarite resnično edinstveno postavitev. Tudi drsnik galerije je lep dotik.

Če je vaša cerkev aktivna v družabnih medijih, boste zelo veseli njenega pripomočka za socialna omrežja. Svoje spletno mesto lahko povežete z Instagramom, Twitterjem in še več!

Tako kot molitve prihajajo v različnih oblikah, je tudi tema Molitev v različnih barvah. Najboljše od vsega? Za vsako stran, ki jo ustvarite, lahko uporabite drugačno barvno shemo!

Začnite z molitvijo danes!

9. Kerygma

Kerygma

Če ima vaša cerkev podcast, potem je Kerygma tema za vas. Narejena je bila posebej za podkasto v avdio ali video obliki.

Priložen je SiteOrigin, eden najboljših vtičnikov za izdelavo strani na spletnem mestu. S funkcijo povleci in spusti lahko hitro in enostavno prilagodite svoje spletno mesto po želji.

Če želite naložiti svoj logotip, spremeniti barvno shemo teme in uporabiti več kot 600 Googlovih pisav, boste lahko svoje spletno mesto z lahkoto ujemali z vašo blagovno znamko..

Začnite danes s Kerygmo!

10. Epic

Epski

Ta tema bo naredila vašo spletno stran tako epsko kot vaša cerkev! Izberite med svetlo ali temno barvno shemo in se pripravite narediti vtis.

Še ena tema, osredotočena na podcast, Epic vam omogoča nalaganje avdio in video virov za naročnine na iTunes in RSS. Funkcija kategorij pa omogoča arhiviranje vsakega vašega zvočnika posebej.

Všeč nam je bilo, da lahko navigacijsko vrstico postavite znotraj vašega logotipa ali neposredno nad njim.

Začnite z Epic danes!

11. Cerkev Adore

obožuje cerkev

Cerkev Adore je popolnoma funkcionalna cerkvena tema, ki jo je ustvaril avtor imitheme avtorja teme ThemeForest. Ta tema je najbolj primerna za razvijanje cerkvenih, dobrodelnih, neprofitnih in verskih spletnih mest.

Spodaj je nekaj glavnih značilnosti teme Adore Church.

 • Vgrajen vtičnik Upravljalnik dogodkov: Hitro gradite dogodke, ne da bi morali kupiti vtičnik za dogodek.
 • Vodja pridig: Ustvarite pridige z vgrajeno možnostjo.
 • Mega menijski modul: Ustvarite menije po svoji izbiri z več stolpci.
 • Demo namestitev z enim klikom: Predstavitveno spletno mesto enostavno uvozite z enim klikom.

Začnite danes z cerkvijo Adore!

12. Bog milost

Bog milosti

V celoti integrirano z WPBakery je God Grace hiter in enostaven za nastavitev s pomočjo intuitivnega orodja za vlečenje in spuščanje. Toda to je le eden izmed mnogih razlogov, zaradi katerih se je uvrstila na naš seznam najboljših tematik WordPress Church.

God Grace jamči za popolno podporo njihove ekipe, če se kdaj zataknete pri gradnji spletnega mesta. Ponosni so na to, da so hitri in zanesljivi.

Delite pridige, promovirajte dogodke in sprejemajte donacije v tej neverjetni temi dogodkov in konferenc. Zahvaljujoč svoji integraciji WooCommerce lahko celo prodajate izdelke, kot je cerkvena literatura ali oblačila z blagovno znamko.

Začnite z božjo milostjo danes!

13. Blagoslov

Blagoslov

Opremljen z drsnikom WPBakery in Revolution, Blessing izpolnjuje svoje ime. Zagotovo se boste počutili blagoslovljeno s to preprosto cerkveno tematiko.

Vrtiljak slike z dotikom in prstom je popoln, če pričakujete veliko obiskovalcev mobilnih naprav ali zaslona na dotik.

Začnite z blagoslovom danes!

14. sveta cerkev

Sveta cerkev

Kot nalašč za cerkve in molitvene skupine, je Holy Church napolnjen z vsem, kar boste potrebovali za uspeh vašega spletnega mesta. Ta tema ima močan blog, ki je odličen za izmenjavo posodobitev novic s svojimi sledilci.

Priložen je koledar dogodkov za prikaz prihajajočih dogodkov v vaši organizaciji. Prav tako je združljiv z WPBakery za preprosto uporabo in WooCommerce, tako da lahko stvari iz svoje trgovine z darili prodajate na spletu.

Začnite danes s sveto cerkvijo!

15. Credo

Credo

Credo je kot nalašč za cerkve vseh poimenovanj. Izjemno dobro deluje tudi za dobrodelne organizacije in neprofitne organizacije.

Arhivirajte svoje pridige, delite fotografije in videoposnetke, si oglejte svoje prihajajoče dogodke in svetu povejte o svoji cerkvi!

Začnite danes s Credo!

16. Karitizirajte

Karitizirajte

Charitize je pripravljen za prevod z obilico možnosti za prilagajanje in je idealen za vašo cerkev ali dobrodelno organizacijo.

Priporočajo uporabo vtičnika Jetpack s to temo. Če slučajno že imate radi Jetpack, je to odlična izbira!

Začnite z Charitize Danes!

17. SPOMINI

TheMoments

Ta brezplačna WordPress tema je zelo lahka, zato je hitrost nalaganja prednostna naloga. Optimiziran je tudi za SEO, tako da se boste lahko povzpeli po Googlovih vrstah.

Podpira WooCommerce, zato boste imeli dobro spletno trgovino. Uživali smo tudi v Instagram widgetu, ki je popoln, če že imate prisotnost v družabnih medijih.

Začnite z TheMoments danes!

18. Cerkev in prireditve

cerkev in prireditve

Imate cerkev? Ali vaša cerkev prireja prireditve? Potem sta Cerkev in Dogodki tema za vas.

Ta tema podpira vtičnike Calendar Calendar Pro, Filter Filter, WooTickets in Community Events, zato je popolnoma idealen za cerkve, ki gostijo več dogodkov skozi vse leto..

Na voljo je tudi 10 možnosti za glavo in 20 možnosti za nogo, kar vam omogoča veliko možnosti prilagajanja.

Začnite danes s cerkvijo in dogodki!

19. WP-cerkev

WP cerkev

WP-Church je bil s pripomočkom za naročnino na glasilo zasnovan tako, da vam je pomagal poleteti naročnike po e-pošti. In s svojo galerijo pridige, izdelano po meri in privlačnim diaprojekcijo, boste na svoji spletni strani postali veliko angažirani.

S 6 barvami po izbiri in 8 področij pripomočkov po meri boste lahko WP-Church naredili natanko tako, kot želite.

Začnite z WP-Church danes!

20. Dunamis

Dunamis

Dajte svojemu verskemu gibanju sodoben videz s temo Dunamis.

Dunamis ima predstavitveno spletno mesto, ki ga je enostavno namestiti za hitro nastavitev spletnega mesta. Če pa želite, lahko z vgrajenim ustvarjalnikom strani povlečete in spustite, da spletno stran oblikujete iz nič.

Še posebej smo bili navdušeni nad njegovim sistemom upravljanja donacij. Sprejmite donacije na svojem spletnem mestu in jih nato z lahkoto spremljajte neposredno na nadzorni nadzorni plošči!

Začnite z Dunamisom danes!

21. Benedicto

Benedicto

Benedicto ima 9 postavitev strani po meri, 35 pripomočkov po meri in je v celoti pripravljen za prevod. Če želite pritegniti raznolike sledilce, je to fantastična izbira.

Z neomejeno izbiro barv in vrst pisave se lahko Benedicto brez težav prilagodi vaši blagovni znamki. Poleg tega lahko vstavite vse pridige, ki ste jih naložili na Soundcloud.com!

Začnite danes z Benedicto!

22. Vstali

Vstali

Dvignite se do novih višin s temo Risen! Vse, kar bi si lahko kdaj želeli, v cerkveni temi WordPress: arhiv pridige, stran o dogodkih, fotogalerija, novice in drugo.

Ta tema je neverjetno vsestranska in dobro deluje za cerkve vseh poimenovanj, dobrodelne skupine in neprofitne organizacije.

Začnite z Risen Today!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše teme WordPressa za cerkve.

Če vam je bila ta objava všeč, boste morda uživali tudi v naši enostavni navodila po korakih o tem, kako sestaviti donacijski obrazec v programu WordPress in najboljše poceni premium teme WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map