22 najboljših tem za WordPress portfelj za katero koli nišo (2020)

Najboljše teme portfelja


Iščete najboljše teme portfelja za WordPress?

Tema WordPress portfelja vam omogoča, da predstavite svoje projekte, dokažete svoje strokovno znanje in vam tako pomaga pri vodenju podjetij.

V tem članku vam bomo pokazali nekatere najboljše teme portfelja za WordPress spletna mesta.

Izbira najboljše teme WordPress Portfolio

Izbira prave teme portfelja WordPress je pomembna, ali ste samostojni podjetnik ali vodite agencijo. S pravo temo portfelja lahko naredite najboljši prvi vtis, pokažete svoje znanje in na koncu svoje obiskovalce spremenite v stranke, ki plačujejo.

Za najboljše rezultate je naslednje, kar morate iskati v temi WordPress portfelja:

 • Predstavljen razdelek za prikaz predstavljene vsebine na domači strani vašega spletnega mesta.
 • Drsni drsnik za prikaz pomembne vsebine na vseh predlogih strani, na primer na domači strani, posameznih objavah v blogu, strani spletnega dnevnika.
 • Brezšivna integracija z ustvarjalci strani s povleci in spusti.
 • Brezšivna integracija socialnih medijev

Zdaj, ko veste, kako izbrati najboljšo temo portfelja za svoje WordPress spletno mesto, si oglejte naš izbrani seznam najboljših tematik WordPress portfelja.

1. Divi

Divi

Divi je na voljo z več postavitvami portfelja, ki jih lahko uporabite za nastavitev spletnega mesta WordPress. Te postavitve ponujajo predstavljene vsebinske sklope, drsnike in še več.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljša za uporabnike, ki želijo prilagoditi z enim od svojih več kot 100 paketov celotnega spletnega mesta, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, zato je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Pridobite temo Divi še danes!

2. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro je čudovita tema WordPress portfelja, zgrajena na podlagi okvira Genesis. Podpira urejevalnik blokov Gutenberg, tako da lahko preprosto prilagodite svoje spletno mesto.

Tema ponuja več možnosti postavitve, vključno z dvo-stolpcem, 3-stolpcem in oblikovanjem domačih strani po celotni širini. Izkoristite lahko widgetizirano domačo stran, tako da dodate svoje predstavljeno delo prek pripomočkov WordPress.

Pridobite temo Essence Pro danes!

BREZPLAČEN DOSTOP: Essence Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Essence Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete BREZPLAČNO ogrodje in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna tema WordPress portfelja, ki vsebuje desetine že pripravljenih postavitev za različne poslovne in osebne niše.

Tema vključuje temo zaganjalnika portfelja in uvoznika demo vsebine z enim klikom, da lahko hitro začnete. Za prilagoditev se združuje s priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spusti.

Pridobite temo OceanWP danes!

4. Astra

Astra

Astra je ena najboljših tematik portfelja za WordPress spletna mesta. Na voljo je s stotinkami začetnih mest, tako da lahko spletno mesto zgradite kot demo mesto tako enostavno kot klik in nato prilagodite svojim potrebam.

Z Astro dobite elegantno postavitev portfelja, ki je narejena idealno za fotografe, umetnike in grafične oblikovalce. Ta tema je dobro optimizirana za iskalnike.

Pridobite temo Astre danes!

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je klasična tema na eni strani WordPress, izdelana za katero koli spletno stran. Tema ima nekaj vnaprej izdelanih predlog, ki jih lahko preprosto prilagodite.

Na voljo so razdelki o portfelju domačih strani, na katerih so predstavljeni izdelki in predstavljena dela. Ponuja tudi popolno podporo za WooCommerce, tako da lahko preprosto ustvarite spletno trgovino.

Pridobite temo Hestia Pro danes!

6. Kotiček

Kotiček

Corner je profesionalna WordPress tema za kreativne umetnike, blogerje, oblikovalce in fotografe. Na voljo je z minimalno postavitvijo in ima veliko predstavljenih področij vsebine.

Najpomembnejše funkcije te teme so barvne različice, pripomočki po meri in podpora za vtičnike e-trgovine.

Pridobite temo Corner danes!

7. Ultra

Ultra

Ultra je močna večnamenska tema WordPress, ki ponuja na desetine že izdelanih spletnih strani in več kot 60 postavitev tem, ki jih lahko takoj uporabite za nastavitev svojega portfeljskega spletnega mesta.

Priložen je uvoznik demo vsebine z enim klikom, tako da lahko v samo nekaj sekundah ustvarite spletno mesto in vsebino enostavno zamenjate z izvirnim besedilom in slikami. Izbirate lahko med 17 slogi naslovov, s katerimi boste svojemu spletnemu mestu dali edinstven videz.

Pridobite temo Ultra danes!

8. Zelle

Zelle

Zelle je stilska tema portfelja WordPress, ki je priložena postavitvam z ene strani in več strani. Na voljo je z interaktivnimi elementi domače strani, predstavljenimi odseki vsebine, pomikanjem po paralaksu in še več.

Tema je združljiva z večino ustvarjalcev strani, tako da lahko spletno mesto sestavite iz nič, tako kot želite. Ima neomejeno izbiro barv in ozadja po meri.

Pridobite temo Zelle še danes!

9. Kup

Kopica

Pile je odlična tema WordPress portfelja, narejena posebej za fotografe in ustvarjalne umetnike, s katerimi lahko profesionalno pokažete svoje delo. Omogoča uporabo interaktivnih barv na domači strani, da pritegnete pozornost uporabnikov.

Ima natančno tipografijo, pomikanje po paralaksu, edinstvene prehode in popolno podrobnost postavitve, ki vam pomagajo pri vzpostavitvi spletnega mesta. S podporo za ustvarjalce domačih strani lahko preprosto prilagodite vsak del svojega spletnega mesta.

Pridobite temo Pile danes!

10. Agnostnost

Agility

Agncy je minimalistična WordPress tema z belim ozadjem, ki bo vaše vsebine bolj vidna bralcem. Ima glavo po meri s preprostim navigacijskim menijem, meni družabnih medijev in pozdravno sporočilo.

Tema omogoča prikaz predstavljenega drsnika za vsebino, da v zgornjem delu svojega spletnega mesta prikažete svojo najpomembnejšo vsebino. Vključuje tudi razdelke za domače strani za portfelj, nedavne objave, kontaktne podatke in drugo.

Priloži se s celotnim spodnjim zaslonom po meri, izbiro barv, postavitvijo spletnega dnevnika, postavitvijo stranske vrstice in še več. Agncy je prevod, ki je pripravljen za enostavno ustvarjanje večjezične spletne strani.

Pridobite temo Agncy danes!

11. Nadaljuj

Nadaljuj

Resume je tema svetlobe obarvanega WordPress portfelja, s katero lahko pritegnete stranke in podjetja.

Ima ločene oddelke za portfelj, blog, informacije o osebah in kontaktne podatke. Tema je optimizirana za hitrost in zmogljivost.

Pridobite temo Nadaljuj danes!

12. Kot

Kot

Angle je osupljiva tema WordPress portfelja, ki vam omogoča profesionalno predstavitev svojih izdelkov in storitev. Ima minimalen slog postavitve s hrustljavo tipografijo, prilagojenimi ozadji in več glavami.

Tema je opremljena z dinamičnim ustvarjalcem domačih strani, pripomočki po meri in področji gradnikov domače strani. Ponuja tudi popoln portfeljski modul za prikaz vaših fotografij ali drugih del.

Pridobite temo Angle danes!

13. Obalna črta

Obalna črta

Coastline je interaktivna tema WordPress portfelja, ki ponuja postavitev vsebine portfelja. S to temo lahko prikažete svoje predstavljene fotografije, da naredite najboljši prvi vtis.

Tema ponuja več možnosti postavitve, predstavitev diapozitivov, koledarjev, neskončno drsenje in še več. Je zelo prilagodljiv in enostaven za nastavitev tudi za začetnike.

Pridobite temo Obalne črte še danes!

14. Spletni portfelj

Spletni portfelj

Spletni portfelj je brezplačna WordPress tema, izdelana posebej za osebna spletna mesta, bloge in biografije. Na voljo je z vgrajenimi pripomočki, s katerimi lahko svoj portfelj predstavite na domači strani spletnega mesta.

Tema ima celotno širino postavitve, podporo za urejevalnike Gutenberg in gumbe za poziv k dejanju. Uporablja popolno barvno ravnovesje, da hitro navduši vaše uporabnike.

Pridobite temo spletnega portfelja še danes!

15. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro je sodobna tema WordPress portfelja, zgrajena na podlagi okvira Genesis. Ima temno barvno postavitev in čudovito tipografijo, ki pritegne uporabnike na vašem spletnem mestu.

Tema obiskovalce pozdravlja s sporočilom in gumbom za poziv k dejanju na zgornjem pregibu. Ponuja 5 področij pripomočkov za domačo stran, da dodate svoj portfelj, storitve in izdelke.

Pridobite temo Parallax Pro danes!

16. Nico

Nico

Nico je minimalna tema WordPress portfelja, zasnovana posebej za umetnike, marketinške agencije in samostojne strokovnjake. Ima 2 postavitve, več barvnih shem in več nastavitev po meri za pripravo čudovitega spletnega mesta.

Domača stran vam omogoča prikaz vašega dela v kategorijah in slogu mreže. Druge pomembne funkcije vključujejo filtrirni portfelj, postavitve v več stolpcih in navigacijski meni stranske vrstice.

Pridobite temo Nico danes!

17. Osnutek portfelja

Osnutek portfelja

Osnutek portfelja je brezplačna tema portfelja WordPress, ki je narejena posebej za fotografe, oblikovalce, kreativne agencije in osebna spletna mesta. Omogoča vam, da svoje predstavljene fotografije prikažete na domači strani v slogu mreže.

Z minimalističnim pristopom lahko osredotočite svoje delo in storitve na domačo stran in ciljne strani. Temo je enostavno prilagoditi z urejevalnikom WordPress v živo.

Pridobite temo osnutka portfelja danes!

18. Skromno

Skromno

Skromno je priljubljena večnamenska tema WordPress. Na voljo je s celotnim ozadjem glave po meri, pripomočki za domačo stran in razdelki paralaksa.

Domača stran teme je popolnoma prilagodljiva, tako da lahko preprosto dodate portfelj, izjave, izdelke in storitve. Podpira zunanje vtičnike WordPress, da dodate več funkcij na vaše spletno mesto.

Pridobite temo Shapely danes!

19. Inspiro

Inspiro

Inspiro je fantastična tema za WordPress portfelj. Priloženo je video ozadje po meri, ki daje vašemu spletnemu mestu izrazit videz.

Odziva 100%, zato vaše spletno mesto izgleda odlično v vseh velikostih zaslonov in naprav. Poleg tega vključuje integracijo ustvarjalcev strani, modul galerije in razdelke o portfelju.

Pridobite temo Inspiro še danes!

20. Vinjeta

Vinjeta

Vinjeta je tema celozaslonskega programa WordPress, primerna za fotografe, modele, umetnike in ustvarjalne agencije. Priloženo je video ozadje po meri, s katerim lahko na svojem spletnem mestu vključite uporabnike.

Postavitev domače strani je zelo prilagodljiva, kar pomeni, da lahko izbirate med sliko ali videoposnetkom, ki bo prikazan v ozadju. Na voljo so tudi 4 možnosti postavitve, 3 območja pripomočkov, zmogljiva plošča možnosti teme in še več.

Pridobite temo Vinjete danes!

21. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro je črno-bela tema portfelja WordPress, ki je idealno oblikovana za prikaz portfelja v predstavljivem slogu. Ima čudovito tipografijo, privlačen dizajn domače strani in elegantne predstavljene odseke.

Funkcije teme obsegajo predloge strani po meri, več področij gradnikov, 6 možnosti postavitve in glavo po meri. Zasnovan je na tematskem okviru Genesis by StudioPress, ki daje tematiki trden in močan zaledje.

Pridobite temo Elegance Pro še danes!

22. Portfelj

Portfelj

Portfolio je elegantna WordPress tema, zasnovana za oblikovanje čudovitih in profesionalnih portfeljskih mest. Ima knjižnico pripomočkov po meri, s katero lahko preprosto nastavite domačo stran in ciljne strani.

Ajax uporablja za nalaganje strani in portfeljev brez napora. Druge pomembne funkcije vključujejo filtre portfelja, postavitve v več stolpcih, velikosti slike, integracijo Google Fonts in še več.

Pridobite temo Portfolio danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme o portfelju za spletna mesta WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš članek o tem, kako narediti spletni portfelj na WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map