23 najboljših primerjav WordPress restavracij (2020)

Najboljše teme v restavraciji WordPress


Iščete najboljše teme WordPressa za vaše spletno mesto v restavraciji?

Spletno mesto restavracije ponavadi vsebuje meni, slike in druge pomembne funkcije, s katerimi lahko pritegnete lačne kupce. Vendar se ustvarjanje profesionalne spletne strani za vašo restavracijo začne vse z izbiro privlačne, funkcionalne teme.

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam najboljših tem v WordPress restavraciji na trgu.

1. Foodica

Foodica

Foodica je WordPress tema za restavracije, spletna mesta o receptih, blogerje o hrani in revije. Ima več barvnih shem, indeks receptov za objavo mamljivih receptov in oglasni prostor za zaslužek na vašem spletnem mestu. Foodica podpira WooCommerce, poleg tega pa ima slikovni drsnik za prikaz fotografij s hrano, ki izstopa iz vode.

2. Belise

Belise

Belise je večnamenska tema restavracije WordPress. Za predstavitev spletnega mesta vaše restavracije prihaja namestitveni program z enim klikom. Belise je optimiziran za SEO in hitrost. Na voljo je z ozadji po meri, mega meniji in močnim prilagajalcem v živo. Za prodajo hrane po spletu ima WooCommerce integracijo. Tema je pripravljena na prevod, tako da lahko ustvarite večjezično spletno mesto.

3. Tema Divi

Divi

Divi ponuja okusno temo za zagon spletnega mesta restavracije. Divi prihaja z paketom postavitve Divi Restaurant Layout za restavracije, spletna mesta s recepti in blogerji o hrani.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem. Z Divi lahko ustvarite čudovito spletno mesto za ponovno zagon v samo nekaj klikih s pomočjo gradbenika Divi za WordPress.

4. Kava Hestia

Kava Hestia

Hestia kava je predloga, ki jo tema Hestia Pro uporablja za WordPress. To je popolna tema za vaše spletno mesto v restavraciji. Z vsemi funkcijami Hestia Pro lahko preprosto ustvarite večnamensko spletno mesto ali blog za kavo. Ima drsenje po paralaksu, elegantne odseke domače strani, podporo za e-trgovino in še več.

5. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro je tema generacije WordPress. Uporabite ga lahko za izdelavo čudovite in moderne spletne strani kavarne. Tema je kot nalašč za popolno restavracijo ali blog o hrani. Ima obliko paralaksa, pripomočke za domačo stran, sistem menijev, spletno rezervacijo, podporo za lokacijo in drugo. Cafe Pro ima predloge strani po meri in možnosti teme za oblikovanje ciljnih strani.

BREZPLAČEN DOSTOP: Cafe Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno s Cafe Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

6. Downtown

Downtown

Downtown je tema restavracije WordPress, ki je narejena posebej za ustvarjanje čudovitih spletnih strani restavracij, spletnih dnevnikov s hrano in spletnih revij o receptu. Kuharji so pametna izbira, da svoje recepte delijo v profesionalnem in modernem slogu. Ima logotip po meri, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih, pripomočke in Google Zemljevide za prikaz vaše lokacije. Downtown ima osupljiv drsnik na domači strani za prikaz fotografij hrane.

7. Restavracija in kavarna

Restavracija in Kavarna

Če začenjate svoje restavracijsko podjetje in iščete cenovno dostopno temo WordPress, pojdite na restavracijo in kavarno. To je brezplačna tema restavracije WordPress z osnovnimi funkcijami za ustvarjanje čudovitega spletnega mesta za hrano ali pekarne. Priložen je odsek menija v restavraciji, razdelek o pričevanjih, spletni sistem rezervacij in drsnik. To temo lahko uporabite za ustvarjanje spletne trgovine z živili.

8. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro je sodobna WordPress tema za restavracijska spletna mesta. Zgrajena je na tematskem okviru Genesis, zaradi česar je močna tema. Omogoča prikaz slik in predstavljenih objav na domači strani. Ambiance Pro ima prilagodljivo glavo, pripomočke, možnosti teme in predloge strani.

9. Delicio

Delicio

Delicio je stilska tema programa WordPress za ustvarjanje spletnega mesta restavracije, kavarne ali pekarne. Ima ustvarjalnik strani s povleci in spusti, drsno stransko vrstico, območje dobrodošlice, meni za hrano, podporo Google Maps in odziven dizajn. Delicio ima podporo za prodajo preko spleta WooCommerce. Ima skupinsko razdelek za prikaz fotografij osebja in kuharjev vaše restavracije.

10. Carbone

Carbone

Carbone je elegantna tema WordPress restavracije in kavarne. Vsebuje sistem upravljanja menijev, spletni obrazec za rezervacijo, podporo za ustvarjalce strani in prilagajalnik tem v živo. Carbone je popolnoma optimiziran za SEO in hitro delovanje. Pripravljen je za prevod in ga lahko uporabite za ustvarjanje večjezičnega spletnega dnevnika o restavracijah ali spletnega mesta.

11. Restaurante

Restaurante

Restaurante je brezplačna WordPress tema za vašo restavracijo, žar, žar na žaru, hitro hrano, picerije ali drugo spletno mesto, povezano z živili. Ima prilagodljivo ozadje, glavo in meni. Restaurante podpira odprte grafične in Twitter kartice za pridobitev priljubljenosti na kanalih družbenih medijev. Vsebuje predloge za več stolpcev in celotno širino.

12. Igloo

Igloo

Igloo je edinstvena in zmogljiva tema restavracije WordPress. Omogoča vam, da profesionalno objavite fotografije hrane prek vgrajene galerije slik. Ima neverjeten sistem upravljanja menijev za prikazovanje predjed, glavnih jedi in sladic po njihovih cenah. Igloo ima več barvnih shem in 4 vrste vsebin. Ima pripomočke po meri in je optimiziran za hitrost.

13. Laurent

Laurent

Laurent je elegantna restavracijska tema podjetja Qode Interactive. Tema je estetsko tako privlačna, da vam bo pomagala pretvoriti okenske šivilje v kupce. Njegova razkošna tema s sodobnimi postavitvami, drsniki in galerijami, ki vam pomagajo izstopati iz množice. Idealno je zasnovan za restavracije, restavracije z dobrimi jedilnicami, blogerje s hrano in nekatere druge.

14. Letni časi

Letni časi

Seasons je profesionalna restavracija WordPress tema. Vključuje več postavitev kavarne, bara, restavracije ali drugih spletnih mest, ki temeljijo na hrani. Kot vse teme v restavraciji ima tudi sistem jedilnikov s hrano in omogoča spletne rezervacije. Priložen je edinstven diaprojekcija, ki se lahko uporablja za prikaz dogodkov, fotografij hrane, menijev in še več. Seasons podpira predlogo spletnega dnevnika za blogerje o hrani.

15. Listee

Poslušajte

Listee je poslovni imenik in tema s seznami za WordPress. Če želite sestaviti seznam lokalnih restavracij, potem je Listee odlična izbira. Ima odzivno postavitev, fleksibilen sistem iskanja, predložitve seznamov v sprednjem delu in prilagajalnik tem v živo. Na voljo je ustvarjalnik strani s povleci in spusti za ustvarjanje ciljnih strani in poslovnih imenikov.

16. Petit

Petit

Petit je tema recepta za hrano za spletna mesta WordPress. Na domači strani je predstavljeno območje in drsnik za vrtiljak, na katerem lahko objavljate svoje recepte. Ima bonitetni sistem, s katerim lahko uporabniki ocenjujejo recepte in zahtevajo več kuhinj. Petit vsebuje pripomočke po meri, bližnjice receptov, ploščo z možnostmi teme in pripomoček za Instagram. S funkcijo objav po meri lahko preprosto ločite objavo z recepti in jo prikažete na domači strani.

17. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place je tema WordPressa za kuharje in restavracije. Podpira logotipe po meri, Googlove pisave, neomejene barve in prilagodljiv program v živo za oblikovanje vašega spletnega mesta. Ima ustvarjalnik strani za vlečenje in spuščanje funkcij in vsebine. Meni lahko dodate sličice, v stranski vrstici pa ga lahko prikažete s pomočjo pripomočka. Mise En Place ima integracijo WooCommerce.

18. Lzrestaurant

Lzrestaurant

Lzrestaurant je še ena brezplačna tema WordPress restavracije. Zasnovana je tako, da kritiki in blogerji o hrani pišejo o kavarnah, restavracijah, barih in živilskih podjetjih. Uporablja se lahko tudi za prodajo recenzij o hrani. Odsek o pričevanjih omogoča zbiranje povratnih informacij uporabnikov o kritiki. Lzrestaurant ima integracijo družbenih medijev, SEO prijazno oblikovanje in lahko postavitev.

19. Quna

Quna

Quna je minimalna WordPress tema za spletna mesta restavracij in kavarn. Ima stran z arhivom objav, s katero lahko shranite svoje dnevnike o hrani in recepte za uporabnike. Na voljo je s podporo v družabnih medijih, iz hrane za Instagram pa lahko prikažete fotografije hrane. Omogoča vam uvoz demo podatkov in spreminjanje vsebine. S temo Quna lahko zaženete spletno mesto restavracije in hitro zaslužite.

20. Umami

Umami

Umami je sodobna restavracijska tema za WordPress. Ima podporo za WooCommerce za ustvarjanje spletne trgovine in prodajo vaših živilskih izdelkov. Priloženi so diaprojekcije v ozadju s celozaslonskim zaslonom za prikaz fotografij hrane. Navigacijski meni je v stranski vrstici z urami delovanja, naslovom in socialnimi ikonami vaše restavracije. Umami ima močan sistem za prikaz menija vaše restavracije na vaših straneh, področjih gradnikov in objavah.

21. Lunarni vzhod

Lunarni vzhod

Moonrise je WordPress tema za restavracije, kavarne, bari, prireditve in konference ter gostilne. Ima več predlog, vključno z predlogo na 1 strani, predlogo spletnega dnevnika, predloge za notranje strani in drugo. Moonrise ima dolgo domačo stran z do 7 odseki za prikaz menija, storitev, diaprojekcije, kontaktnih podatkov, pripomočkov in vsebine vaše hrane. Ponuja enostavno prilagoditev za dodajanje logotipa, spreminjanje pisav, ustvarjanje galerij slik in upravljanje tematskih barv.

22. Sol in poper

Sol in poper

Sol in poper je tema receptov WordPress, ki se uporablja za skupno rabo mamljivih receptov in nasvetov za kuhanje s svojimi uporabniki. Ima vse standardne strani spletnega mesta, vključno s spletnimi stranmi, stiki, spletnimi dnevniki in drugim. Tema je opremljena s postavitvijo povleci in spusti, s katero lahko preprosto dodate funkcije in vsebino na svojem spletnem mestu. Ima podporo za WPML, da ustvari spletno mesto ali blog, ki je pripravljen na prevod.

23. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 je lepa tema WordPress restavracije. Na voljo je z več bloki Bloki herojev in drsanjem po paralaksu. Tema ponuja vgrajene učinke animacije na nalaganje strani. Omogoča vam popoln nadzor nad barvami in pisavami. Z bloki po meri je lažje ustvariti meni za hrano, dodati privlačno vsebino in še več. Rosa 2 je enostavna za nastavitev in vam omogoča ustvarjanje osupljivega spletnega mesta restavracije.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme restavracije WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naše sezname najboljših nepremičninskih tem WordPress in poceni teme WordPress premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map