23 najboljših tem WordPress za poroko in zaroko (2020)

Najboljše WordPress teme za poroko in zaroko


Iščete najboljše WordPress teme za poroko in zaroko?

Potem ne glejte več. Tu je seznam nekaterih najbolj elegantnih, najlepših in najlepših WordPress tem za poroko in zaroko. Lahko se samo potopite vanjo in začnete izbirati svojo poročno temo, ki ustreza vašim zahtevam, in nato dodate nekaj vtičnikov, da izboljšate njene funkcije.

Izbira teme WordPress za spletno stran za poroko in zaroko

Na trgu je na tisoče brezplačnih in vrhunskih tem WordPress, ki vam omogočajo ustvarjanje poročnega ali zaročnega spletnega mesta. Dobra tema programa WordPress za poroko in zaroko mora imeti nekaj funkcij, kot so:

 • Foto in video galerije s svetlobnim oknom
 • Podpora za lokacijske zemljevide
 • Združljivost z dodatki za dogodke
 • Ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih

Oglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za poroko in zaroko.

1. Divi

Tema Divi

Divi je močan WordPress tema in ustvarjalec strani Elegant Themes. Divi je kot nalašč za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani, vključno s poroko, zaroko, načrtovanjem dogodkov itd. Ta tema ima vgrajene postavitve, vrste objav po meri in widgetized domačo stran.

Ponuja več barvnih možnosti, stranske vrstice, ozadja in podporo za WooCommerce. Divi je združljiv z WPML, zato lahko z lahkoto ustvarite večjezično spletno mesto.

2. Ultra

Ultra

Ultra je večnamenska WordPress tema za izdelavo poljubnih spletnih strani. Ultra prihaja z več oblikovalskimi kožicami in vnaprej izdelanimi predstavitvenimi mesti. Priložen je tudi s postavitvijo za poročna in zaročna mesta. S celozaslonskim ozadjem lahko prikažete datume poroke, slike, videoposnetke in gumb RSVP.

Tema Ultra je zelo prilagodljiva in je skupaj z ustvarjalcem Themify, ki vam bo pomagal hitro in enostavno oblikovati postavitev. Združljiv je z WooCommerce.

3. Astra

Astra

Astra je sodobna WordPress tema, zasnovana za izdelavo strelovodnih spletnih mest. Na voljo je s številnimi demo spletnimi mesti, vključno s tistim za poroko in zaroko. Najdete lahko tudi več vgrajenih postavitev glave, da prilagodite glavo tako, kot želite. Ta tema ima tudi navigacijski meni, logotip po meri in sliko v ozadju na celotnem zaslonu.

Astra je združljiva s priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spusti. To je lahka tema in potrebuje le manj kot 50 KB virov.

4. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro je čudovita tema programa WordPress, ki je narejena na podlagi okvira Genesis. Zelo je prilagodljiv in podpira ustvarjalce strani za spreminjanje na vašem spletnem mestu. Ta tema je kot nalašč za spletna mesta, ki se ukvarjajo s poroko, zaroko in poroko.

Vsebuje ozadje slike na celotnem zaslonu, navigacijski meni, iskalno vrstico, naročnino na glasilo in še več. Za urejanje nastavitev teme lahko uporabite tudi orodje za prilagoditev WordPress s predogledom v živo.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP je priljubljena WordPress tema za poroke, zaroke, načrtovalce dogodkov in še več. Ima čudovito hrustljavo tipografijo, drsnik slik, navigacijski meni in čudovite razdelke domače strani za prikaz fotografij.

Najboljši del je, da je osnovna tema popolnoma brezplačna. Podatkovni paket lahko kupite, če želite, da vaše spletno mesto enostavno izboljša. Vključuje barvne sheme, pripomočke po meri, ozadja in še več. OceanWP ne samo da je združljiv z WooCommerce, ampak vam ponuja tudi neverjetne vgrajene funkcije za WooCommerce, kot so rodni pojavni voziček, plavajoča vrstica z dodatki v košarici in še več …

6. Inspiro

Inspiro

Inspiro je odlična WordPressova poroka in zaroka. Pakirano je z ozadjem videoposnetka in pojavnim oknom videoposnetka. Videoposnetke YouTube in Vimeo lahko prikažete tudi v ozadju diaprojekcije. Tema je interaktivna in privlačna za uporabnike.

Ima čudovite razdelke za prikaz fotografij in videoposnetkov na domači strani. S svojo preprosto ploščo z možnostmi teme lahko temo enostavno prilagodite.

7. Nayma

Nayma

Nayma je elegantna WordPress tema, ustvarjena za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. Ima modularno funkcijo, s pomočjo katere lahko hitro nastavite svoje spletno mesto. Odličen je tudi z drugimi vtičniki WordPress drugih proizvajalcev, da maksimirate funkcije in možnosti.

Na voljo je več že pripravljenih spletnih mest, zato vam ni treba vedno začeti iz nič. Ta tema se tudi brez težav združuje z WooCommerce za zagon spletne trgovine.

8. Galerija Pro

Galerija Pro

Galerija Pro je minimalistična WordPress tema za poroko in zaroko. To temo lahko uporabite za prikazovanje svojih poročnih fotografij v čudovitih galerijah slik. Vključuje tone možnosti postavitve in strani za prilagajanje strani.

Ima widgetized postavitev, kar pomeni, da lahko uporabite pripomočke po meri za takojšnjo nastavitev spletnega mesta. Odsevi glave in noge so tudi popolnoma prilagodljivi.

9. Poročni dan

Poročni dan

Kot že ime pove, je Wedding Day tema WordPressa, zasnovana posebej za poroko in zaroko. Omogoča vam lepo predstavitev vaših poročnih fotografij. Tema ima odzivnost v celotni širini, gladke efekte prehoda, drsnike in foto albume.

Priložen je Tesla Framework, ki ga lahko uporabite za prilagajanje elementov na vašem spletnem mestu. Združuje se z omrežji družabnih medijev za izmenjavo fotografij s prijatelji in družino.

10. Poroka

Poroka

Poroka je tema na eni strani WordPress za načrtovalce porok, organizatorje in vodje. Ima funkcije za rast vašega poslovnega načrtovanja porok in povečanje strank. Priložen je razporejevalnik po meri za prikaz prihajajočih dogodkov.

Ima tudi RSVP obrazec za udeležence, oddelek za družice družic in ženina ter slikovni drsnik za prikaz predstavljenih dogodkov. Poročno temo je enostavno postaviti tudi za začetnike.

11. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je sodobna materialna tema za poročne in zaročne spletne strani. Za ustvarjanje postavitev po meri je združljiv z ustvarjalci strani s povleci in spusti. Če želite prihraniti čas, lahko uporabite njihova že pripravljena spletna mesta in začnete takoj.

Urejate ga lahko tudi s programom za prilagoditev programa WordPress s predogledom v živo. Hestia Pro je popolnoma optimiziran za SEO, delovanje in hitrost.

12. Orfeo

Orfeo

Orfeo je enostranska in večnamenska WordPress tema za vse vrste spletnih strani, vključno s poroko in zaroko. Na voljo je z ozadjem po meri, tako da ga lahko spremenite tako, da vašemu spletnemu mestu da edinstven videz. Ima uporabniški prijazen mega meni za ustvarjanje enostavne navigacije po mestu.

Ta tema ima izbire barv, možnosti postavitve, pripomočke po meri in še več. Orfeo je pripravljen za prevod in je ena izmed odličnih odločitev, če želite ustvariti poročna spletna mesta RTL.

13. Poročni bend

Poročna godba

Poročni bend je brezplačna WordPress tema za poročna spletna mesta, poročni načrtovalci in organizatorji dogodkov. Ima glavo glave v celotni širini, ki vsebuje logotip po meri, navigacijski meni in podrobnosti o dogodkih. Vključuje tudi razdelek O nas, s katerim lahko delite svoje podatke.

To je začetnikom prijazna tema s preprostimi možnostmi in funkcijami. Z orodjem za prilagajanje teme WordPress s predogledom v živo lahko hitro spremenite svoje spletno mesto, ne da bi bilo treba med predogledno stranjo in urejevalnikom preklapljati naprej in nazaj..

14. Zelle

Zelle

Zelle je elegantna tema WordPress, izdelana za vse vrste spletnih mest. Z Zella lahko ustvarite spletno mesto za vaše podjetje za načrtovanje poroke in zaroke. Na voljo je z drsenjem po paralaksu, interaktivnimi elementi domače strani in postavitvijo ene strani.

Ima neomejene možnosti barv, ozadja po meri in več možnosti izbire postavitve. Tema podpira vse priljubljene ustvarjalce strani povleci in spusti, WooCommerce in WPML.

15. Truelove

Resnična ljubezen

Truelove je še ena brezplačna tema programa WordPress za poročna in zaročna spletna mesta. Omogoča vam, da lepo predstavite svoje poročne fotografije in video posnetke. Združuje se s kontaktnim obrazcem 7, da ustvari obrazec RSVP in kontaktni obrazec za svoje udeležence.

Ta tema ima več barvnih shem, ozadje slike glave in koledar dogodkov. Z orodjem za prilagajanje WordPressa v živo lahko preprosto prilagodite.

16. Neve

Neve

Neve je hitra in lahka tema WordPress, zasnovana z namenom – ustvariti katero koli spletno mesto tako, kot želite. Ima eleganten dizajn in ga je enostavno nastaviti. Ta tema je popolnoma združljiva z ustvarjalci strani, tako da lahko preprosto sestavite spletno mesto tako, kot ste si zamislili.

Za nadzor in prilagajanje možnosti postavitve lahko uporabite prilagajalnik tem WordPress.

17. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro je preprosta WordPress tema za poročna in zaročna spletna mesta. Ima elegantno črno-belo postavitev s centrirano poravnavo. Tema vsebuje možnost dodajanja velike slike v razdelek zaglavlja. V glavo lahko dodate tudi navigacijski meni, družabne ikone in logotip po meri.

Vsebuje predloge strani po meri, vnaprej izdelane postavitve in več področij pripomočkov. Tema je odziven na mobilne naprave in izgleda odlično v vseh velikostih zaslona.

18. Moduli

Moduli

Modules je domišljijska tema WordPress, ustvarjena za hitro in enostavno ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, vključno s spletnim mestom za vašo poroko, zaroko, rojstni dan ali kateri koli drug dogodek. Ima widgetized domačo stran, tako da lahko vsebino poselite tako, da konfigurirate svoje WordPress gradnike.

Na voljo je več že pripravljenih postavitev, da začnete takoj. Tema modulov odlično deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress.

19. WedSnap

Poročni snap

Če ste poročni fotograf in iščete popolno temo, potem je WedSnap tisto, kar potrebujete za svoje spletno mesto. Ta tema ponuja impresivne funkcije, vključno s sliko v ozadju s celozaslonskim zaslonom, navigacijskim menijem stranske vrstice, razdelki domače strani in še več.

S WedSnap lahko nastavite ločeno stran za blog, da objavljate članke in delite svoje fotografske projekte. WedSnap ima barvne kože, socialne ikone, pripomočke po meri in vgrajeno predlogo za kontaktne obrazce za svojo stran..

20. Vinjeta

Vinjeta

Vinjeta je tema fotografije WordPress za fotografe poroke, zaroke in dogodke. Ima prilagodljivo postavitev domače strani, ki prikazuje vaše fotografije v profesionalnem slogu. Na voljo je tudi več možnosti postavitve za vsako vašo galerijo slik.

Druge pomembne funkcije vključujejo pripomočke po meri, ploščo z možnostmi teme, integracijo družbenih medijev in združljivost z Jetpackom.

21. Selfie

Selfie

Selfie je še ena tema WordPress poročne fotografije. Ustvarjeno je lepo z bloki, s katerimi lahko dodate galerije slik, fotografije in vsebino na domačo stran. To temo lahko uporabite tudi za prikaz svojega spletnega portfelja fotografij.

Ima vgrajeno funkcijo lenarjenja za nalaganje slik za pospešitev vašega spletnega mesta. Tema Selfie podpira Google Pisave, barve po meri in ozadje slik.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro je vizualno privlačna črno-bela tema WordPress za vse vrste spletnih mest. S Parallax Pro lahko ustvarite spletno mesto za načrtovalce poročnih poročil in zaroke. Ta tema je zasnovana na podlagi okvira Genesis, zaradi česar je robustna in zanesljiva.

Ima področja pripomočkov za domačo stran, s katerimi lahko hitro prilagodite spletno mesto. Parallax Pro podpira eCommerce za zagon spletne trgovine, ki vam omogoča tudi prodajo poročnih fotografij.

23. Poročni načrtovalec

Načrtovalka porok

Poročni načrtovalec je osupljiva tema WordPress za organizatorje poroke, zaroke in dogodkov. S svojimi orodji in funkcijami za trženje vsebine vam pomaga spodbujati podjetje za načrtovanje poročnih poročil. V vaš Instagram profil lahko združite fotografije neposredno iz Instagrama.

Ta tematika vsebuje številne razdelke blogov, čudovito oblikovanje galerije, predlogo kontaktnega obrazca in sodobne vnaprej izdelane postavitve. Tema poročnega načrtovalca je zelo optimizirana za SEO in delovanje.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress za poroko in zaroko. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših temah fotografij za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map