23 najboljših WordPress tem za Podcasting (v primerjavi)

najboljše teme za WordPress podcasting


Če iščete najboljše teme WordPressa za podcast, ste pristali na pravi objavi. Točno vemo, kaj potrebuje spletno mesto uspešnega podcasterja. Od privlačne zasnove do vdelanih zvočnih virov lahko prava tema vse spremeni.

Zato bomo delili svoje izbire za najboljše teme WordPressa za podcasting.

Hiter pogled: Top 5 najboljših tem za podcasting

ThemePriceUnique FeatureReleased by
1. poper+129 dolarjevPostavitve in moduli mreže.Artisan teme
2. Glasba49 dolarjevPredvajalnik glasbe lahko vgradite.Themify
3. Podcaster49 dolarjevNeomejeno število strani arhivskih epizod.Tematska tema
4. Enobarvni129,95 USDUporablja okvir Geneze.StudioPress
5. Tusant69 dolarjevZ bogatimi funkcijamiSecondLine

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

Oglejmo si najboljše teme WordPress-a za podcasting, ki jih lahko uporabite.

1. poper+

poper

Pepper + je enostavna odzivna tema, namenjena vsem, ki jih zanima izdelava spletnega mesta, ne glede na izkušnje. Na voljo so tako orodja za profesionalce kot za novince, ki vam pomagajo pri oblikovanju čistega in elegantnega spletnega mesta za podcasting.

Številne funkcije vam omogočajo, da stran izbrišete, ne da bi se vkopali v kodo. Enostavni moduli za povleci in spusti omogočajo nastavitev podcasta v živo, skupaj z možnostjo dodajanja podcasta iz prejšnjega tedna na isto stran.

Združite te funkcije z njihovim prijaznim vmesnikom in obsežnim menijem stranske vrstice in preprosto je razbrati, zakaj je Pepper + naša glavna tema za spletna mesta podcast.

Začnite s Pepper + danes!

2. Glasba

glasba

Ime Glasba natančno povzema poudarek te WordPress teme. Dobro deluje za vse oblike izvajalcev, pisateljev, glasbenikov in gostiteljev podcasta.

Lahko sestavite eno spletno stran paralaksa ali večstransko platformo, odvisno od velikosti in obsega vašega poslovnega načrta. Če želite predstaviti stare podcaste, lahko to storite z lahkoto, saj ta tema izide iz predvajalnika glasbe, ki omogoča nalaganje skladb po meri za vaše gledalce.

Glasba ima tudi vnaprej oblikovane predloge in strani izvajalcev, da bo vaše izkušnje z gradnjo tekoče in enostavno. Prihranite čas in v nobenem trenutku razvijte stran profesionalnega izgleda.

Začnite z glasbo danes!

3. Podcaster

podcaster

Podcaster prihaja s svojimi avdio in video predvajalniki; lahko pa uporabite tudi oEmbed.

Izberite med svetlo ali temno različico zasnove teme in prilagodite glavo s slikami po vaši izbiri. Za domačo stran ima tudi funkcijo drsenja po paralaksu.

Optimiziran je za delo z BluBrry PowerPressom in resno preprostim podcastingom.

Začnite s Podcasterjem danes!

4. Enobarvni

enobarvno

Monochrome je vrhunska WordPress tema za ljudi, ki želijo svoje spletno mesto zgraditi od zgoraj navzgor z naborom neverjetnih orodij. Začne se s splošno temo in besedilom vašega spletnega mesta. Dodate lahko novo besedilo, spremenite barve in pisave, prilagodite glave in drugo; vse med gledanjem spremembe v realnem času.

Za dodajanje modulov za vaš podcast lahko uporabite deluxe toolkit. Omogoča vam, da posnamete podcast v živo ali celo nastavite strani za posodobljene poddaje za poslušalce, ki so morda zamudili v oddaji.

Poleg tega so mobilni in tablični računalniki odzivni z možnostjo prevajanja besedila. Zlahka je razbrati, zakaj podcasterji ne morejo dobiti dovolj enobarvne teme.

Začnite z Monochrome danes!

5. Tusant

Tusantna tema

Tusant je tema WordPress, ki jo objavlja SecondLine Themes, ki je narejena posebej za spletna mesta podcastinga. Če imate spletno mesto, na katerem želite pretakati spletne avdio ali video posnetke, se vam bo Tusant izredno dobro zdel.

Nekaj ​​značilnosti Tusanta je:

 • Prikažite svoje poddaje kjer koli na vašem spletnem mestu
 • Epizode podcast lahko prikažete v več postavitvah
 • Spremenite vsak vidik teme s pomočjo vgrajenih nastavitev ustvarjalca strani.

Začnite danes s Tusantom!

6. Megafon

Megafon

Megafon je tema WordPress za avdio podcast. Priložen je lepljiv zvočni predvajalnik, ki je na vsaki strani in omogoča obiskovalcem, da predvajajo zvok in se hitro in enostavno pomikajo po epizodi. Zvočni predvajalnik se brez težav integrira v priljubljene platforme za gostovanje zvoka, kot so SoundCloud, Spotify, Stitcher itd.

S to temo lahko za snemanje podkastov uporabite tudi priljubljene vtičnike za podcasting, kot so Resno Simple Podcasting, Libsyn Publisher Hub, PowerPress Podcasting in še več. Tema Megaphone upravlja z vrstnim redom podkastov in omogoča prikaz številk epizod ter jih ujema z naslovi objav.

Združuje se z drugimi priljubljenimi vtičniki WordPress, da dodate več funkcionalnosti na vaše spletno mesto podcasting. Tema je enostavna za nastavitev in je optimizirana za SEO.

Začnite danes z Megafonom!

7. Castilo

Castilo

Medijsko bogato območje glave je glavni dragulj teme Castilo. S pravo sliko ali videoposnetkom lahko ustvarite resnično privlačno spletno mesto, od katerega obiskovalci ne bodo mogli klikniti.

Zelo cenimo tudi funkcijo statistike v zaledju. Pridobite poročila o skupnih poslušalcih, virih poslušanja, skupnem poslušanju in še več!

Začnite z Castilo danes!

8. Nayma

nayma

Če imate idejo, ki jo želite prevesti na spletno mesto, je Nayma odlična izbira za nove oblikovalce. Tema izhaja iz škatle z njihovo Artisan kolekcijo prednastavljenih predlog. Izberete lahko tisto, ki je najbližje tistemu, kar želite zgraditi, ga namestite z enim klikom in ga uredite po svojih željah.

Svoje spletno mesto podcasting lahko oblikujete tudi od začetka s celo vrsto oblikovalskih orodij, ki ne potrebujejo več let izkušenj s kodiranjem. Izdelajte svoje strani z resno močjo z minimalnimi napori in krivuljo učenja. Moduli, ki jih je enostavno uporabljati, postavljajo, oblikujejo in objavljajo vaše novo spletno mesto.

Začnite z Nayma danes!

9. Eleganten

eleganten

Elegantno je ime teme in videza vašega spletnega mesta, ko jo namestite in nastavite. Tema odstranjuje vse okorne animacije in grafične učinke in se namesto tega osredotoča zgolj na vsebino.

Če želite sestaviti spletno mesto podcast brez dodatkov, je to prava izbira, ne glede na vašo raven znanja. Hitro lahko sestavite spletno mesto, ki deluje na namizjih, pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Prav tako ga lahko prilagodite v realnem času in poskrbite, da boste vnesli spremembe, ki jih nameravate narediti, kar vam prihrani še več časa.

Začnite z elegantno danes!

10. Ultra

Ultra

Ultra je močna tema podjetja Themify, vendar so Ultra oplemenitili tiste, ki iščejo malo več od svoje WordPress teme. Ta poceni premium tema je z ogromnimi 40+ vnaprej izdelanimi dizajni, ki jih lahko prilagodite sami.

Brezhibno se zlije z vašimi obstoječimi vtičniki in ima 12 dodatnih vtičnikov iz polja, ki vam lahko pomagajo razviti spletno mesto podcast plus. Z Ultra lahko dodate podroben blog, galerijo slik preteklih podcastov in še veliko več.

Začnite z Ultra Today!

11. Skladbe

skladbe

Če iščete temno, preprosto in intuitivno temo WordPress za svoje spletno mesto blagovne znamke, vam lahko tema Tracks pomaga pri ustvarjanju popolnega spletnega mesta. Priložena orodja omogočajo ustvarjanje poljubnega spletnega mesta, ki vam omogoča urejanje od glave do podnožja in kjer koli med.

Uporabite prednastavljeno postavitev ali ustvarite svojo prilagojeno postavitev v nekaj minutah z ustvarjalnikom povleci in spusti. Omogoča vam, da stvari nastavite tako, kot želite. Ustvarite iskalno vrstico po meri in vključite druge vtičnike, ki ste jih že prej uporabljali za združevanje preteklega dela in omogočanje prihodnjih podkastov širši publiki.

Začnite s skladbami danes!

12. Satchmo

satchmo

Satchmo je tema, zasnovana posebej za podcasterje, ki želijo v kratkem času zgraditi profesionalno in ugledno spletno mesto. Omogoča vam popoln nabor prilagoditvenih funkcij, vendar to ni najbolj zanimiv del te teme WordPressa.

Prav tako podpira različne vtičnike za podcasting, kot sta PowerPress in Seriously Simple Podcasting, zaradi česar je idealen za ljudi, ki so s temi vtičniki že seznanjeni in investirajo. Poleg tega obstaja MP3-predvajalnik, ki vam omogoča nalaganje datotek MP3 po meri, tako da lahko na svoje mesto naložite vse poddaje.

Začnite danes s Satchmo!

13. Gumbo

gumbo

Gumbo je še ena odlična podcast tema za ljudi, ki želijo zgraditi svojo blagovno znamko, vendar nimajo veliko izkušenj s kodiranjem. Ta zadnja kreacija iz Secondline Themes je zasnovana tako, da vam pomaga oživiti svoje ideje s številnimi orodji in viri, ki vam omogočajo ustvarjanje brez kodiranja.

Video lahko prevedete s spletnih mest, kot so SoundCloud in YouTube. Če že imate v svojih videoposnetkih obstoječo občinstvo, lahko vsebino prenašate brez težav. Združite te funkcije z njihovo združljivostjo za mobilne računalnike in tablične računalnike takoj in si oglejte eno moč teme za ustvarjalce podcast.

Začnite z Gumbo danes!

14. Oscilator

tema oscilatorja

Oscilator je tema, namenjena umetnikom in glasbenikom, dobro pa deluje tudi s podcasti! Združite bliskovite slike in modele s krepkimi in klasičnimi glavami, podnožji in pisavami ter si prizadevate za ustvarjanje spletnega mesta, na katerem se bodo ljudje vračali po več.

Namesto da naložite glasbo v predvajalnik glasbe, lahko svoje poddaje naložite neposredno v vtičnik, odgovoren za ta vidik vašega spletnega mesta. Ko jih naložite v predvajalnik MP3, lahko uporabnikom omogočite, da naložijo svoje prejšnje poddaje za naravno poslušanje.

Oscilator vsebuje tudi vrsto orodij, ki vam pomagajo pri razvoju kakovostne vsebine in uvrstitve za Google. Dobili boste bonus spletnega mesta, optimiziranega za SEO, z vsemi vašimi zvočnimi datotekami. To je najboljše iz obeh svetov.

Začnite z oscilatorjem danes!

15. oksij

oksid

Oxium podcasterjem ponuja nekaj v temi, ki je večina drugih ne uspe. Poleg nalaganja zvočnih datotek na vključeni predvajalnik lahko ustvarite tudi sezname predvajanja po meri glede na teme, gostitelje, dolžino in drugo. Ustvarite svoje sezname predvajanja tako, kot želite.

Ko ustvarite seznam predvajanja podcast, boste imeli popoln vladar nad ustvarjalcem spletnega mesta, ki vam omogoča dodajanje novih modulov v enem kliku. Oblikujte spletno mesto, ki bo profesionalno, zabavno ali nekje vmes. Oxium vas ne bo zadrževal v oddelku za ustvarjalnost.

Začnite z Oxiumom danes!

16. Medij

medias

Medij je malce bolj razpoložen in narejen za tiste, ki iščejo preprosto, a hkrati intuitivno temo. Splošni videz je bodisi svetla tema ali temen, vendar lahko vse spremenljivke v dizajnu spremenite z nekaj kliki.

Ko ustvarjate novo vsebino v medijih, imate na voljo štiri vrste objav, vključno s standardno objavo, zvokom, galerijo ali video posnetkom. Ni pomembno, kako naložite svoj podcast (ne glede na to, ali gre za zvok ali video), ne boste imeli težav z dostavo sveže nove vsebine svojim gledalcem..

Začnite z Medias danes!

17. Ojačaj

Ojačaj

Amplify je običajno za glasbenike, vendar deluje enako dobro za lastnike podkastov, ki želijo zgraditi svojo blagovno znamko in omogočiti več ljudem, da vidijo svoje delo.

Amplify deluje brez orodja Beaver Builder, ki ga ustvarja z vlečenjem in spuščanjem strani. S tem sistemskim oblikovalskim sistemom boste lahko ustvarili svoje spletno mesto, dodali več strani in naložili prejšnje podcaste.

Oglejte si tudi druge teme Beaver Builderja.

Združite to z možnostjo, da svojo vsebino ponudite za prenos gledalcem. Zlahka je razbrati, zakaj ustvarjalcem podcastov je ta tematika všeč.

Začnite z Amplify danes!

18. Obsidijan

obsidijan

Obsidian vam omogoča popoln nadzor in vam nudi vsa orodja, ki jih potrebujete za uspeh. Poleg sodobne še klasične barvne sheme vulkanskega pepela boste na svoje spletno mesto lahko dodali celo vrsto glasbenih / podcastskih tematskih strani..

Lahko si ustvarite urnik, tako da gledalci vedo, kdaj se vaša naslednja oddaja oddaja in kje si jih lahko ogledajo. Prav tako je mogoče ustvariti diskografijo vseh preteklih podcastov glede na temo, leto, goste in še več.

Ledenica na torti je sposobnost, da preidete in prilagodite obstoječe predloge, da jih prilagodite svoji znamki, vašemu slogu in podkastu.

Začnite z Obsidian danes!

19. Promenada

drevored

Iščete nekaj elegantnega, minimalnega, a hkrati odzivnega na vaše umetniške odločitve pri izdelavi spletnega mesta? Tema Promenade je odlična izbira.

Vse svoje vsebine lahko naložite in označite pomembne koščke za svoje gledalce s samo nekaj kratkimi kliki. Odlično je za ljudi, ki želijo ob nalaganju novega podcasta obvestiti svoje gledalce.

Promenade ima tudi različne pisave po meri in sloge glave / noge, ki vam omogočajo svobodo pri gradnji spletnega mesta, na svoj način.

Začnite danes s Promenade!

20. Dixie

dixie

Dixie je tema podcastov WordPress za širok spekter ustvarjalcev podcast. Ni pomembno, ali ste izkušen koder ali popoln novinec, Dixie vas je zajel.

Ta tema je bila ustvarjena posebej za ljudi, ki upravljajo podcaste, saj podpira najpomembnejše vtičnike s tematskim podcastom na trgu: PowerPress in SeriouslySimplePodcasting. Poleg tega lahko naložite svoje MP3 datoteke ali celo uvozite svoje video posnetke in zvoke iz SoundCloud, YouTube, MixCloud in še več.

Začnite z Dixiejem danes!

21. Podcast

podcast

Ne postane veliko bolj očitno, kdo je tema, kot če imeš ime Podcast. Tema Podcast je namenjena posebej zvočnim bralnikom, ki želijo ustvariti varno spletno mesto, v katerem bodo ob izdaji predstavljeni njihova blagovna znamka, pretekli podcasti in prihodnji podcasti..

Zasnovo lahko prilagodite majhno, tako da izberete 7 različnih barvnih palet in prilagodite območje stranske vrstice / glave / podnožja po vaših željah. Če vse želite, če želite nekaj osnovnega, kar bo delo opravilo, je Podcast odgovor.

Začnite danes s Podcastom!

22. Izzivalec

izzivalec

Challenger je nova tema s številnimi lastnostmi, zaradi katerih je idealna izbira za spodnji podkastnik. Spletno mesto lahko ustvarite v nekaj minutah s sistemom Challenger, ki je enostaven za uporabo. Omogoča vam, da kliknete, povlečete in spustite točno tako, kot želite.

Ta tema ima tudi 4 razdelke za pripomočke in več kot 50 ikon za socialne medije. Omogoča vam, da prilagodite svojo glavo in dodate optin funkcije, da se gledalci prijavijo na vaš poštni seznam. S Challengerjem lahko povečate svoje občinstvo in v realnem času naložite svojo vsebino, tako da bodo lahko poslušalci vsakič imeli najboljše izkušnje.

Začnite danes s Challengerjem!

23. Izbran

izbrana tema

Izbrani je idealna izbira, če želite ustvariti stran, ki pritegne poslušalce in jih hrani tam. Izdelate lahko privlačno spletno mesto ali osebni blog z informacijami o sebi, o gostih v podcastu, prihodnjih temah in še več.

Lahko naložite svoje poddaje in vključite trgovino za e-trgovino, če želite prodati blago, ki se nanaša na vaše blagovne znamke ali pridružene blagovne znamke. Izbrani se tu ne ustavijo; njegove funkcije za prilagajanje so ogromne in omogočajo izbiro, kako želite videti vaše spletno mesto. To je vaša stran, zato poskrbijo, da se bo tako počutil.

Začnite z Izbranim danes!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše WordPress teme za podcast.

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč tudi naš seznam 27 najboljših tem za prodajalce podružnic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map