24 najboljših tem WordPress za CrossFit Gym (2020)

Najboljše teme WordPress za CrossFit in telovadnico


Iščete najboljše teme WordPress za telovadnico CrossFit?

V ZDA deluje 5000 telovadnic CrossFit in po vsem svetu približno 10.000 telovadnic. Najboljši način za izstopanje iz množice je ustvarjanje spletnega mesta CrossFit z eno najboljših tematik telovadnice CrossFit.

V tem članku vam bomo pokazali 24 najboljših tem WordPress za telovadnico CrossFit.

Izbira najboljše teme WordPress za telovadnico Crossfit

Ker je na trgu na voljo veliko tem WordPress, je težko najti popolno CrossFit temo, ki je najbolj primerna za vaše potrebe. Potrebovali boste temo s pravimi lastnostmi in oblikovanjem postavitve, ki podpira vaš fitnes in telovadni program.

Večina priljubljenih tem WordPress ima veliko možnosti prilagajanja in jih pogosto pošiljamo z več lepimi predlogi strani. Poleg tega lahko uporabite tudi vtičnik za ustvarjanje strani s povleci in spustite, da preprosto prilagodite videz svojega spletnega mesta.

Ko izberete temo telovadnice CrossFit, boste morali iskati tisto, ki je na voljo s pravimi predlogi strani in podpira tudi vtičnike za ustvarjanje strani.

Tu je nekaj ključnih funkcij, ki jih mora ponuditi WordPress tema za telovadnico CrossFit:

 • Usposabljanje in upravljanje dogodkov
 • Načrti za članstvo in registracija
 • Sistem pregledovanja in ocenjevanja uporabnikov
 • Portfelj inštruktorjev
 • Galerija slik in drsnik

Oglejmo si najboljše teme WordPress-a za CrossFit in telovadnico.

1. Astra

Astra Fitness

Astra je močna večnamenska tema WordPress, ki je na voljo na številnih začetnih mestih, vključno s telovadnico CrossFit, fitnesom in zdravjem. Astro lahko prilagodite s pomočjo gradnikov strani za povleci in spustite in s programom WordPress v živo.

Uporabite lahko namestitveni program za demo vsebino z enim klikom za uvoz gotove spletne strani telovadnice CrossFit. Nato takoj nadomestite vsebino in slike s svojimi podatki.

2. Divi

Fitnes Divi

Divi je stilska tema za WordPress. Ponuja čudovite predloge in postavitve za vse poslovne niše, vključno s fitnesom, telovadnico in CrossFitom.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Ponuja preproste vizualne kontrole za enostavno prilagajanje strani vašega spletnega mesta. S pomočjo orodij za točkanje in klik lahko besedilo, slike, videoposnetke in druge elemente dodate kamor koli s predogledom v realnem času.

3. OceanWP

Telovadnica OceanWP

OceanWP je priljubljena WordPress tema za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. Z njim lahko hitro zgradite svojo CrossFit in fitnes stran. Tema ima privlačno in drzno ozadje, da bi pritegnili pozornost uporabnikov.

Omogoča vam ustvarjanje ciljnih strani po meri z ustvarjalci strani. OceanWP ima gumbe za poziv k dejanju na domači strani za prikaz cen, načrtov in urnikov vadbe.

4. Ultra

Ultra fitnes

Ultra je sodobna WordPress tema, zasnovana z odličnimi funkcijami in možnostmi, ki jih potrebujete za izdelavo profesionalnega spletnega mesta. Priložen je videoposnetek, s katerim lahko dodate ogled svojega sestanka CrossFit ali telovadnih dejavnosti. Domača stran vključuje več razdelkov za člane, vadbe itd.

Ta tema ima možnosti barv, pisave po meri, ozadja in področja pripomočkov. Izjemno je optimiziran za uspešnost in hitrost, da povečate čas nalaganja strani.

5. Wellness Pro

Wellness Pro

Če iščete preprosto in lepo WordPress temo za svoje podjetje CrossFit, zdravje, fitnes in življenjski slog, si oglejte Wellness Pro. Zasnovan je na tematskem okviru Genesis, zaradi česar je trden in robusten.

Wellness Pro ima osrednjo postavitev z logotipom po meri, navigacijskim menijem, pozdravnim sporočilom in gumbom za poziv k dejanju. Na voljo je s tematsko ploščo z možnostmi za enostavno prilagajanje barv, ozadja in pisav.

BREZPLAČEN DOSTOP: Wellness Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Wellness Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je čudovita WordPress tema, izdelana za katero koli spletno mesto. To temo lahko uporabite za ustvarjanje spletnega mesta CrossFit in telovadnice z odličnimi funkcijami. Tema ima ozadje v celotni širini z logotipom po meri, navigacijskim menijem in gumbom za poziv k dejanju.

Ima predloge strani po meri za člane, trenerje, tečaje in registracije. Hestia Pro podpira WPForms ustvariti kontaktni obrazec in se povezati s svojimi uporabniki.

7. Energija

Energija

Energija je odlična WordPress tema za trenerje fitnesa, zdravja, telovadnice, CrossFita in joge. Priložen je navigacijski meni in drsnik za slike na zgornjem delu strani. Izbirate lahko tudi med dvema zaslonoma glave, da dobite želeni videz.

Z orodjem za prilagajanje tem WordPress lahko preprosto prilagodite s predogledom v živo. Energetska tema je zelo optimizirana za SEO.

8. Sportify

Sportirajte

Sportify je privlačna tema WordPress, zasnovana posebej za šport, jogo, fitnes, zdravje in CrossFit. Ima prilagodljivo glavo z logotipom, družabnimi ikonami in oglasnim prostorom. V iskalno vrstico lahko dodate tudi večnapadni navigacijski meni.

Ta tema ima barvne sheme, pripomočke po meri, ozadja in pisave. Združuje se z ustvarjalci strani, kot je Beaver Builder, da hitro oblikujejo ciljne strani po meri.

9. Ekstra

Dodatni trener

Extra je priljubljena tema programa WordPress, ki podpira oblikovalec strani Divi za enostavno prilagoditev. Priložen je na stotine brezplačnih predlog za ciljne strani za ustvarjanje spletnega mesta za CrossFit, telovadnico, trenerje in jogo.

Tema je popolnoma prilagodljiva in podpira WooCommerce, tako da lahko celo zaženete spletno trgovino in prodajate izdelke, povezane s fitnesom, da povečate svoj prihodek.

10. Inspiro

Inspiro

Inspiro je minimalistična večnamenska tema programa WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. Podpira video ozadje z možnostjo samodejnega predvajanja, kar vam omogoča, da dodate video po meri in tako dobite videz vašega spletnega mesta. Tema omogoča prikaz slik in video galerij na domači strani s predstavljenimi fotografijami telovadnice CrossFit.

Ima več predstavitvenih datotek in namestitev demo vsebine z enim klikom, kar vam bo pomagalo hitro začeti. Inspiro podpira WooCommerce izven kompleta.

11. Svetovanje

Svetovanje

Svetovanje je brezplačna WordPress tema, izdelana z inteligenco za profesionalne trenerje, strokovnjake, svetovalce in inštruktorje. Odlična izbira za izdelavo spletnega mesta za telovadnice CrossFit.

Na voljo je s slikovnim drsnikom, ki vam omogoča prikazovanje storitev in trening v slogu. S svojim WordPressovim prilagoditeljem v živo lahko prilagodite barve, ozadje in pisave, ne da bi napisali nobeno kodo.

12. Lokale

Lokale

Locales je profesionalna tema poslovnega seznama in imenikov v WordPressu. Omogoča vam ustvarjanje seznama telovadnic, fitnes centrov in trenerjev vašega mesta ali mesta. Članom lahko tudi pošljete svoje sezname, da razširijo vaše omrežje.

Tema vsebuje namestitveni program za demo vsebino z enim klikom za enostaven zagon. Združljiv je z Visual Composer, da prilagodi postavitev in vsebino svojega spletnega mesta.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Aspire Pro je drzna in svetlo obarvana WordPress tema s sliko v ozadju celotne širine za prikaz vaše fotografije CrossFit iz telovadnice. Na domači strani ima več področij pripomočkov za dodajanje vsebine, slik, obrazca za stike itd. V razdelku za glavo lahko dodate logotip po meri in navigacijski meni.

V kompletu je z več vnaprej izdelanimi predlogi strani po meri, ki vam pomagajo ustvariti edinstvene strani spletnega mesta za vaše spletno mesto. Tema je tudi združljiva s priljubljenimi vtičniki za ustvarjanje strani za povleci in spustite, tako da lahko funkcije spletnega mesta razširite z lahkoto.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness je sodobna WordPress tema, zasnovana za promocijo vašega joga, fitnesa in CrossFit podjetja v telovadnici. Ima razdelke na domači strani, na katerih so predstavljena pričevanja, obrazec za rezervacijo sestankov, treningi, portfelj, galerija slik in gumbi CTA.

Podpira kratke kode po meri za dodajanje funkcij na vaših straneh. To je popolna tema za prikazovanje najboljših uspehov in izvajalcev v profesionalnem slogu.

15. Spencer

Spencer

Spencer je elegantna WordPress tema za blogerje o fitnesu in življenjskem slogu. Odlična izbira za začetek bloga za vašo telovadnico CrossFit. Tudi tema vam omogoča enostavno vključitev obrazca za prijavo na glasilo, da sestavite seznam e-poštnih sporočil.

Tema vsebuje lepljiv navigacijski meni, barvne možnosti po meri, gumbe za poziv k dejanju in še več. Podpira ustvarjalce strani za ustvarjanje postavitve spletnega dnevnika.

16. Pranayama joga

Pranayama joga

Pranayama joga je brezplačna WordPress tema, zasnovana posebej za jogo, fitnes, telovadnico, CrossFit in wellness programe. Ima zelo prilagodljivo glavo z ustreznim prostorom za dodajanje naslova vašega podjetja, telefonske številke, družbenih omrežij, logotipa po meri in navigacijskega menija.

Domača stran ima več vgrajenih razdelkov za tečaje, trenerje, pasice, pričevanja in gumbe za poziv k dejanju. Optimiziran je za delovanje in ima najhitrejši čas nalaganja strani.

17. Eklekcija

Eklekcija

Eclection je tema portfelja WordPress, ki je narejena za fitnes in CrossFit telovadnice. Omogoča vam prikazovanje predstavljenih slik na domači strani. Zraven lahko prikažete viden stični gumb.

Z Eclection lahko v urejevalniku WordPress v živo urejate barve, pisave, ozadje in pripomočke. Eclection je združljiv z WPML, ki je eden najboljših vtičnikov za prevajanje na trgu.

18. Flevr

Flevr

Flevr je tema e-trgovine v WordPressu, s katero lahko prodajate opremo za telovadnice CrossFit. V celoti podpira ustvarjalce strani s povleci in spusti, kot so Beaver Builder, Elementor itd. Za ustvarjanje postavitev strani po meri.

Ta tema vam omogoča, da na domačo stran vključite več vrst vsebine, da dodate člane, trenerje, izjave in izdelke za fitnes. Priložen je pripomoček po meri za pravilno prikazovanje družbenih omrežij na območju stranske ali spodnje noge.

19. Preboj Pro

Preboj Pro

Breakthrough Pro je tema WordPress, ki jo poganja Genesis, s preprosto in elegantno postavitvijo, ki je popolnoma primerna za ustvarjanje spletnih strani telovadnic CrossFit. Ta tema ima widgetized domačo stran in vsebuje veliko pripomočkov po meri, s katerimi lahko preprosto ustvarite osupljivo spletno mesto.

Priložen je tudi napredni program za prilagajanje tem, ki vam v realnem času omogoča urejanje barv, pisav in ozadja vašega spletnega mesta.

20. Posejdon

Posejdon

Posejdon je še ena brezplačna tema WordPress, ki je narejena posebej za pustolovske športe, fitnes, jogo, telovadnico in programe CrossFit. V zaglavju ima diaprojekcijo s celozaslonskim zaslonom, da pritegne pozornost uporabnikov.

Tema ima belo postavitev v več stolpcih za prikaz predstavljenih člankov, ikon družbenih medijev in slik. S programom WordPress v živo lahko prilagodite barvo in pisave.

21. Kotiček

Kotiček

Corner je profesionalna WordPress tema z minimalno postavitvijo. Za začetek vašega spletnega mesta za CrossFit telovadnice je odlična tema. Tema ima neomejene barvne različice in podporo oblikovalca strani, da prilagodite svojo postavitev.

Za razširitev funkcij in funkcionalnosti je združljiv s priljubljenimi vtičniki WordPress. Corner je združljiv z WPML, zato lahko preprosto ustvarite večjezično spletno mesto.

22. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall je fleksibilna WordPress tema, ki je lepo zasnovana za življenjske in fitnes blogerje. Ima postavitev revije in več gotovih predlog za domače strani, kar daje vašemu dnevniku WordPress edinstven videz.

Vsebuje glavo po meri z vašim logotipom, prostor za oglasne pasice, socialne gumbe, navigacijski meni in drugo. Vse je na voljo v programu WordPress customizer s predogledom v realnem času.

23. Indigo

Indigo

Indigo je vrhunska WordPress tema, ki ponuja modularno postavitev za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, vključno s telovadnico CrossFit. Na voljo je video ozadje na celotni strani, ki vašemu spletnemu mestu daje videz.

Je začetnikom prijazen in ga je enostavno nastaviti. Tema vključuje neomejene stranske vrstice po meri, Google Pisave, postavitve za zavijanje in kontaktne obrazce.

24. Fitnes

Fitnes

Kot že ime pove, je Fitness tema WordPress, ki je narejena za osebna spletna mesta za trenerje, telovadnice, športnike, jogo in CrossFit. Na voljo je več predstavitvenih mest in uvoznik demo vsebine z enim klikom, da vam takoj pomagamo začeti z novim spletnim mestom. Na domači strani ima različne odseke, na katerih so prikazani urniki predavanj, trenerji, pričevanja in drugo.

Tema vsebuje celotno sliko v ozadju, ki jo lahko prilagodite na plošči z možnostmi teme ali v programu WordPress v živo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress teme za CrossFit in telovadnico. Morda boste želeli preveriti tudi naš ročno izbran seznam najboljših tem WordPress za dogodke in konference.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map