24 najboljših učnih tem WordPress (v primerjavi) – 2020

najboljše teme WordPressa


Iščete najboljše teme o izobraževanju za WordPress? Ne glede na to, ali ste zadolženi za spletno mesto šole ali prodajate svoje tečaje zunaj doma, boste potrebovali popolno temo, s katero boste očarali svoje učence. Prava tema lahko pomaga pretvoriti obiskovalce v študente, predstaviti tečaje, izboljšati vašo profesionalno verodostojnost in povečati vaš spletni uspeh.

V tem članku bomo delili 24 najboljših tem o izobraževanju WordPress na trgu. Vsi so odzivni, zato bo vsaka tema, ki jo izberete s tega seznama, videti fantastično v kateri koli napravi.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

1. Motiv

Motiv

Tema Motive je polna enostavnih kratkih kod, ki jih privlačijo oči in privlačne so. Z razporeditvami mrež, zidarstva ali mozaika lahko brez truda prikažete svoj izobraževalni portfelj.

Z motivom vedno priljubljenega Teslovega okvirja Motive odlikuje ozadja paralaksa, vrste objav po meri, predstavljene slike, predstavljeni videoposnetki, pripomočki po meri, lastni ustvarjalec obrazcev in še več.

Je zelo prilagodljiv in ga lahko neskončno nastavite, dokler ne vidite, kako želite. Če pa se vam mudi, lahko uvozite eno od njihovih vnaprej izdelanih predstavitvenih mest in preprosto spremenite vsebino v svojo.

Začnite z motivom danes!

2. Academia Pro 3.0

akademia pro

Prilagodljivost je ime igre z Academia Pro 3.0. Lahko uporabite postavitev 3 stolpcev ali postavitev 2 stolpca. Stransko vrstico lahko postavite na levo ali desno stran. Poleg tega lahko spremenite postavitev vsake strani posebej; kar pomeni, da lahko imate na eni strani 3 postavitve stolpcev in na drugi postavitev 2 stolpca!

Glava ima 3 menijske možnosti. Lahko jih uporabite vse ali nobenega od njih. Osebno nam je všeč možnost menija, ki je na voljo s privlačnim gumbom za poziv k dejanju!

Za svojo glavo glave lahko uporabite tudi svoj logotip po meri. Academia Pro 3.0 je kot nalašč za šole ali domače vzgojitelje, ki so razvili lastno blagovno znamko.

Začnite danes z Academia Pro 3.0!

3. Enobarvno

enobarvno

Enobarven, a pomemben monokrom so zasnovali vrhunski ljudje na StudioPress in uporablja njihov znani okvir Genesis.

BREZPLAČEN DOSTOP: enobarvne + 35 drugih tem StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Monokromom?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

Monokrom, ki odlično izkorišča bel prostor, je mojster minimalnega. Vaše izobraževalno spletno mesto bo videti izrazito, samozavestno in povsem profesionalno.

Začnite z Monochrome danes!

4. Elms

brijes

Elms je ena najboljših tem za izobraževanje WordPress, saj vključuje lasten edinstven sistem upravljanja učenja (LMS). Ustvarjate lahko brezplačne in plačane tečaje, ustvarjate kvize in z lahkoto upravljate svoje učitelje in učence.

Osnovni elementi teme vključujejo 30 oblikovalcev glave, 8 postavitev postavitve, neomejeno prilagodljivih barv, Googlovih pisav in neskončnih pripomočkov.

Elms je opremljen z lastnim orodjem za vlečenje in spuščanje, tako da lahko ustvarite svoje postavitve, ne da bi se morali dotikati nobene kode. Pri urejanju strani svojega spletnega mesta izberite med naborom stolpcev, vrstic in učinkov.

Začnite z Elms danes!

5. Divi

spletna stran divi-osnovna šola-tema-za-izobraževanje

Divi je dobra tema za izobraževalna spletna mesta. Ima profesionalne postavitve za jezikovno šolo, učiteljske pakete za osnovno šolo, paket za e-tečaje, univerzo in fakulteto ter nekaj drugih.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem. Z uporabo programa Divi za spletno mesto za izobraževanje lahko ustvarite odlične strani za privabljanje novih študentov.

Začnite z Divi danes!

6. Izobražujte se

vzgajati

Izobraževanje je brezplačno v paketu z WPBakery (prej Visual Composer), ki vam omogoča uporabo njegovega zmogljivega gradnika povleci in spusti.

Vključuje napredno skrbniško ploščo za vzgojitelje. Prav tako je zelo prilagodljiv, saj vsebuje več kot 500 različnih stilov glave, več možnosti postavitve, možnosti iskanja AJAX, pripomočke po meri in neomejene možnosti pisave in ikon.

Izobraževanje ponuja tudi brezplačno v kompletu z Revolution Slider, ki vam daje moč ustvarjati mučne slikovne diaprojekcije na svoji domači strani, da privabite nove študente.

Začnite z izobraževanjem danes!

7. Edukado

edukado

Educado je opremljen z lastnim ustvarjalcem strani za povleci in spuščanje strani in je odlična tema za izobraževalne zavode, ki želijo hitro spletno spletno mesto.

Educado je združljiv z WooCommerce in večino LMS vtičnikov, kar vam omogoča zaslužek s spletnimi tečaji in izobraževalnimi izdelki.

Z več kot ducatom vnaprej izdelanih postavitev, zasnovanih posebej za spletna mesta, ki temeljijo na izobraževanju, vas bo Educado pripravil in začel teči brez težav..

Začnite z Educado!

8. Nayma

nayma

Zahvaljujoč demo namestitvenemu programu za 1 klik in 8 že pripravljenih spletnih mest, vam Nayma omogoča, da v nekaj minutah zgradite spletno mesto. Vključuje tudi svoj preprost za uporabo gradnik povleci in spusti, če raje gradiš spletno mesto iz nič, potrebne so nobene veščine kodiranja.

Vsebuje module za drsnike, slikovne tablice, pričevanja in drugo. Pripravljen je tudi za WooCommerce.

Začnite z Nayma danes!

9. Mehke platnice

mehke platnice

Če iščete temo v obliki revije, ki vam omogoča prikaz galerij slik, videoposnetkov in zvočnih posnetkov, je Paperback odlična izbira.

Paperback vam omogoča izbiro med več vgrajenimi barvnimi shemami, ki jih lahko prilagodite svoji blagovni znamki.

Izberete lahko postavitev 1, 2 ali 3 stolpcev. Na voljo je tudi neskončno drsenje. In vaša vsebina bo vedno najdena, ko bo potrebna, zahvaljujoč funkciji iskanja AJAX.

Začnite danes z mehkimi platnicami!

10. Izobraževanje delavcev

Izobraževanje delavcev

Izobraževanje LearnPress, WP Izobraževanje ni le tema: je močan sistem za upravljanje učenja. Ustvarjate in prodajate tečaje, oblikujete kvize in preprosto upravljate svoje učence.

WP Izobraževanje ponuja podporo za koledar dogodkov, za potrebe rezervacije; in WooCommerce, da vaše spletno mesto pretvorite v popoln stroj za ustvarjanje dohodka.

Začnite z WP izobraževanjem danes!

11. EduMag

Edumag

EduMag je tematska tema revije, ustvarjena posebej za izobraževalce, ki jo je mogoče enostavno prilagoditi in vsebuje možnost predogleda v živo..

Objavlja priročen pripomoček za družabne medije, je združljiv z WooCommerce in je pripravljen za prevod.

Začnite danes z EduMagom!

12. Vzgoja vrtcev

vzgoja v vrtcu

Naš seznam najboljših izobraževalnih tem za WordPress ne bi bil popoln brez vzgoje v vrtcih. Medtem ko se večina tem, ki so predstavljene tukaj, osredotoča na učenje odraslih, je Vzgoja za vrtce bila narejena posebej z mlajšo množico ljudi. Ustvarite minimalno, a hkrati zabavno spletno mesto za mlajše učence.

Sama tema je SEO prijazna, pripravljena na prevajanje in se ponaša s privlačno pasico z velikim gumbom za poziv k dejanju, s katerim lahko privabite klike in konverzije..

Izobraževanje vrtcev deluje na ogrodju Bootstrap in je zelo optimizirano za hitrost. Izdelke lahko prodajate tudi zahvaljujoč svoji integraciji WooCommerce.

Začnite z vzgojo vrtca danes!

13. Edu Care

edu nega

Edu Care je privlačna, moderna in preprosta za uporabo kot nalašč za univerze, visoke šole in katero koli drugo spletno mesto šole.

Edu Care je pripravljen na prevod, zato je odlična izbira za izobraževalne ustanove, ki želijo pritegniti študente z raznolikim jezikovnim ozadjem.

Začnite z Edu Care danes!

14. Izobraževalni svetovalec

Izobraževalni svetovalec

Otroška tema priljubljenega Poslovnega svetovalca, Education Consultr, je elegantna tema modre barve, zasnovana posebej za vzgojitelje.

Lahko prilagodite glavo, področje logotipa in menije teme. Odlikuje ga profesionalna postavitev v dveh stolpcih, več formatov objave, predstavljene slike in je pripravljen za prevod.

Začnite danes z izobraževalnim svetovalcem!

15. Razsvetlite

razsvetliti

Enlighten je na voljo popolnoma brezplačno, ena najboljših tem WordPress izobraževanja za visoke šole, univerze in vse druge, ki spodbujajo visoko učenje.

Prilagodljiv s predogledom v živo, Enlighten je izjemno prilagodljiv. Vsebuje drsnike na domačih straneh, več poglavij, ki so specifični za izobraževanje, vrtiljak slike in več področij pripomočkov.

Začnite z Enlighten Today!

16. Ultra

Ultra

Ultra je ena izmed naših najljubših tem WordPress vseh časov, zato ne preseneča, da je na seznamu najboljših izobraževalnih tem za WordPress.

Ustvaril jih je Themify, Ultra ima več kot 60 vnaprej zasnovanih postavitev; od katerih mnoge dobro delujejo za vzgojitelje in šole. Vključen je tudi intuitiven ustvarjalnik povleci in spusti, tako da lahko spletno mesto prilagodite z lahkoto.

Želite več informacij? Preberite si celoten pregled teme Ultra.

Začnite z Ultra Today!

17. Prisotnost

prisotnost

Prisotnost je fleksibilna in popolna za izobraževalna spletna mesta, ki vsebujejo blog ali spletno trgovino.

Uvozite katero od desetine vnaprej izdelanih postavitev ali uporabite intuitivno orodje za povleci in spusti in takoj začnite svoje spletno mesto.

Začnite danes s Prisotnostjo!

18. Lenska kapica

leča

Lenscap je s prefinjeno postavitvijo in čudovito tipografijo neverjeten za učitelje, ki želijo predstaviti svoje storitve s fotografijami in videoposnetki. Zaljubljeni smo v prilagodljiv vsebinski vrtiljak!

Vključuje tudi več barvnih shem, kar omogoča preprosto ujemanje spletnega mesta z vašo blagovno znamko.

Začnite danes z Lenscap-om!

19. Edu Pro

edupro

Pozdravna slika z privlačnim gumbom za poziv k dejanju je kronski dragulj te teme. Edu Pro je bil zasnovan za povečanje konverzij in pomoč pri ustvarjanju prometa na najbolj cenjenih ciljnih straneh.

Brez truda predstavite seminarje, tečaje, videoposnetke za usposabljanje in storitve z vnaprej izdelanimi postavitvami. Tudi obiskovalci se lahko prijavijo na e-poštno glasilo zahvaljujoč njegovi integraciji z mnogimi najbolj priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte.

Začnite z Edu Pro danes!

20. Nevton

nevton

Postavitev v reviji, ki izstopa iz množice s svojimi trendi teme, Neuton je kot nalašč, če iščete nekaj resnično edinstvenega.

Zelo prilagodljiv, Neuton ima različne pripomočke po meri in več barvnih shem. Za vsako stran, ki jo ustvarite, lahko dodelite tudi drugačno barvno shemo!

Se vam ne zdi, da bi svoje spletno mesto prilagodili iz nič? Brez problema. Neuton vključuje demo namestitveni program z enim klikom, tako da lahko takoj začnete.

Začnite z Neutonom danes!

21. Izobraževanje Pro

izobraževanje pro

Izobraževanje Pro je namenjeno ustanovam, ki imajo na voljo veliko vsebine. Ta tema je kot nalašč za predstavitev besedilnih, video in zvočnih objav.

Začnite z izobraževanjem Pro danes!

22. Izobraževanje WP

izobraževanje wp

V kompletu z lastnim LMS-om se izobraževalni program WP hitro postavi po zaslugi več kot 14 vnaprej izdelanih predstavitvenih mest, ki jih lahko namestite. Če pa želite, da svoje spletno mesto gradite iz nič, lahko uporabite WPBakery ali gradbenike povleci in spusti.

Zasnovana kot večjezično spletno mesto je ta tema pripravljena na WooCommerce in izboljšuje delovanje.

Začnite z izobraževanjem WP danes!

23. Eikra Izobraževanje

Eikra Izobraževanje

Ta sodobna tema je odlična za različne izobraževalne centre. Priložen je vtičnik LearnPress LMS, tako da boste imeli vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje zmogljivih spletnih tečajev.

Hitro lahko začnete s programom Eikra Education, zahvaljujoč se uvozu v enem kliku. Lahko pa spletno mesto zgradite iz nič s pomočjo WPBakery, ki je vključen gradnik povleci in spusti.

Začnite z izobraževanjem Eikra danes!

24. Izobraževanje izobraževanja

vzgajati

Edugate Education priporoča uporabo svoje teme za šole, knjižnice, prireditve in konference ter centre za usposabljanje. Popolna je tudi za domače vzgojitelje in zasebne mentorje.

To je sodobna tema s kreativnim šarmom, kot nalašč za pridobivanje novih študentov.

Začnite z izobraževanjem danes!

25. Izobraževalni paket

izobraževalni paket

Kot lahko pričakujete od imena, ima paket Pack Pack “paket” predstavitvenih spletnih mest za izobraževanje, ki ga lahko enostavno namestite, da posodobite svoje spletno mesto. Ti predstavitve vključujejo mesta za avtošole, plesne akademije, šole za oblikovanje in drugo!

Začnite z izobraževalnim paketom danes!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše teme o izobraževanju WordPress.

Če se vam zdi ta objava uporabna, boste morda uživali tudi v naših člankih o najboljših vtičnikih sistema za upravljanje učenja in poceni vrhunskih temah WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map