24 najboljših WordPress tem za članska mesta (v primerjavi)

najboljše teme WordPress članstva


Iščete najboljše teme WordPress-a za članska mesta? Prišli ste na pravo mesto Vemo, da lahko s popolno temo vaše spletno mesto za članstvo poveča svoj zaslužek. S pravim naborom funkcij lahko povečate članstvo, povečate angažma in ustvarite podjetje, na katerega ste lahko ponosni.

Zato smo za članska spletna mesta izbrali 26 najboljših tem WordPress. Vsak od njih je popolnoma odziven, zato bo videti v vsaki napravi.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

Želiš pokukati? V spodnji tabeli si oglejte naših 5 najboljših favoritov!

Na kratko: Najboljše WordPress teme za članska mesta

ThemePriceUnique Ker … Objavil avtor
Divi89 USD na letoOdpremljeno s povlekom & drop builderElegantne teme
Ultra49 dolarjevSkupaj s številnimi demo spletnimi mestiThemify
Javno mnenje49 dolarjevNajboljše za članstvo + Oblikovanje revijCSSIgniter
Shoppe49 dolarjevKot nalašč za spletna mesta WooCommerceThemify
Plovec49 dolarjevPodpira pomikanje po paralaksuThemify

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

1. Divi

divi

Prva tema, ki si jo bomo ogledali, je tema z vsemi trgovinami, imenovana Divi. Ta intuitivna tema je kot nalašč za WordPress veterane in novorojenčke s svojo zbirko vnaprej izdelanih postavitev Divi teme, pa tudi z možnostjo izdelave lastne teme s pomočjo njihovih orodij od vsepovsod. Oglejte si tudi zelo prilagodljive otroške teme Divi.

Divi je na voljo z množico funkcij mešanja in ujemanja, ki vam omogočajo, da se svobodno potopite v njihovih 46 različnih elementov, izberete, kaj vam je všeč, in jih prilagodite tako, da ustrezajo vašemu spletnemu mestu in znamki.

Hiter čas nalaganja in takojšnje posodobitve, ko spreminjate in urejate svoje spletno mesto, naredijo to temo odlična izbira za tiste, ki želijo preizkusiti nekaj povsem novega in svojemu članskemu mestu v kratkem času dati občutek po meri..

Preberite naš celoten pregled teme Divi.

Začnite z Divi danes!

2. Themify Ultra

Ultra

Iščete veliko zbirko profesionalnih, ročno oblikovanih tem? Če je tako, je Themify Ultra na pravem mestu! Ta vrhunsko odzivna tema ima neverjetnih 60 predstavitev po meri, ki jih lahko izberete, ki bodo takoj popestrile vaše spletno mesto. Vsebuje tudi predstavitvene teme z eno stranjo WordPress.

Navdušenje se še ne konča! Ko izberete že izbrano postavitev, se lahko prijavite in naredite svojo. Nič drugega kot, da bi že tako briljantni temi lahko dodali svoj pridih, Themify Ultra pa vam omogoča to svobodo.

Začnite z Ultra Today!

3. Javno mnenje

javno mnenje

Javno mnenje je, kot že ime pove, tematska sklop revij WordPress, zasnovan za spletne skrbnike, ki imajo spletne strani s časopisi / revijami. Možnosti prilagoditve je ogromno, kar vam daje priložnost, da svojo blagovno znamko revije zgradite iz nič.

Izbirate lahko med 30 različnimi barvnimi možnostmi, uporabite niz postavitev, ki ustrezajo slogu, v katerem uživajo vaši bralci, poleg tega pa vam daje ravno toliko prostora, da vključite oglase za dodaten prihodek in promocije.

Ko dokončate svojo postavitev, lahko dodate edinstvene gradnike, ki temeljijo na osrednji zasnovi vašega spletnega mesta. Končno boste dobili možnost, da dodate svoje module, tako da je resnično ustvarjanje po meri.

Začnite danes z javnim mnenjem!

4. Themify Shoppe

shoppe

Za pripravo prvega spletnega mesta za e-trgovino ni treba imeti strokovnjaka, če imate to neverjetno temo članstva na dosegu roke. Ponosno se pohvalijo, da vam Themify Shoppe omogoča, da v nekaj minutah zgradite svojo spletno trgovino in temo.

S programom Themify Shoppe lahko prilagodite izkušnje svojih strank in se še več vračate po njih. Zlahka dodajate stvari, kot so seznam želja, funkcije hitrega videza in celo voziček Ajax za hitre preglede.

Združite ta neverjetna orodja z možnostjo nastavitve in nadgradnje na obstoječih postavitvah, zato ni čudno, zakaj jih je Themify Shoppe uvrstil na naš seznam najboljših WordPress tem za članska spletna mesta!

Začnite z Shoppejem danes!

5. Temify Float

lebdeti

Themify Float bi nekateri imenovali “futuristično” različico tem članstva Themifyja. Osrednji del je možnost uporabe vzporednih slik v vseh predlogih za oblikovanje.

Ko združite prilagodljive možnosti platforme z različnimi možnostmi glave, podnožja in plošče, vam ostane vse orodje, ki ga potrebujete za elegantno temo po meri.

Začnite z Float danes!

6. Spencer

spencer

Spencer je tema WordPressa za oceno članstva, ki vam bo pomagala sestaviti privlačno in enostavno za uporabo spletno mesto, hkrati pa vsebuje močna sporočila. Svojo temo lahko prilagodite tako, da se brezhibno ujema z mobilnimi in namiznimi zasloni z intuitivnim vmesnikom povleci in spusti.

Z lahkoto ustvarite lepljiv meni, ki je vedno tam in pripravljen za uporabo vaših strank. Navigacija nikoli ni bila lažja. Prav tako lahko spremenite barvo in lokacije modulov za spletno mesto, ki popolnoma ustreza vašemu slogu.

Najbolj privlačna značilnost te teme je možnost, da vaš poziv na dejanje podate na več načinov. S pomočjo močnih pripomočkov in orodij lahko povečate konverzije in spremenite stopnjo obiskov ene strani.

Začnite s Spencerjem danes!

7. Themify Elegant

eleganten

Themify Elegant je tema programa WordPress, ki omogoča, da vzamete vse zapletene grafike in animacije. Ta tema vam omogoča, da ustvarite preprosto in elegantno spletno mesto.

Osrednja točka vsebine s to temo so besedilo in ednine slike. Ne boste imeli težav, če bi vse te stvari izgledale čudovito. Z lahkoto ustvarite čudovito tipografijo s čudovitimi pisavami, ki izkoristijo presledke na strani.

S pomočjo modulov za povleci in spustite lahko dodate svoj portfelj, bloke novic in dejansko vsebino za edinstven videz ne glede na to, za katero vrsto spletnega mesta za članstvo delujete.

Začnite z elegantno danes!

8. OptimizePress

optimizepress

Iščete pretvorbe na spletnem mestu? V tem primeru je OptimizePress zasnovan tako, da vam pomaga kar najbolje izkoristiti vaše podjetje, če imate trgovino za e-trgovino ali delate kot influencer.

OptimizePress se ponaša z osupljivimi predlogi 300+, med katerimi lahko izbirate z možnostjo spreminjanja, da boste lahko prepričani, da vaše spletno mesto učinkovito odraža vašo blagovno znamko. Obstajajo številni načini, ki vam omogočajo ustvarjanje prijav, namenjenih pretvorbi.

Temu dodajte lastne premium vtičnike, da boste lažje sestavili svoje sezname s strankami in sčasoma povečali učinkovit odtis blagovne znamke. Ustvarite preproste možnosti za svoje stranke, da se prijavijo na e-novice in še več!

Začnite z OptimizePress danes!

9. uspeh

Precveti

Thrive je fantastična tema, ki vam omogoča, da svojo skupnost z drugih platform na WordPress z lahkoto pripeljete. Dodate lahko socialna omrežja, sporočila, forume, upravljanje opravil, skupno rabo datotek in še več.

Ta tema je z naborom vrhunskih vtičnikov, s pomočjo katerih bo vaš prehod lahek. Dobili boste Visual Composer Premium, ki je zasnovan tako, da vam s pomočjo ustvarjalnika povleci in spusti pomaga hitro izdelati spletno mesto.

Prejeli boste tudi Builder obrazcev WP, WooCommerce, koledar dogodkov in še več, s čimer boste zagotovili, da lahko svojo skupnost z WordPressom brezhibno pripeljete na povsem novo spletno mesto.

Začnite z Thrive Today!

10. Resnično

resnično

Real iz Theme Forest je tema, ki je v celoti naložena WordPress, ki vsebuje različne odlične funkcije, ki so zasnovane za pomoč pri izdelavi edinstvene spletne strani. Priložen je ustvarjalec strani z 20 različnimi moduli, ki jih lahko preprosto povlečete in spustite za lastno prilagoditev.

Ustvarite svoje objave z navadno besedilno vsebino, videoposnetki, slikami, galerijami in še več. Vsebino lahko celo izklopite plačljivim naročnikom, tako da dobijo oprijemljiv bonus za prijavo na vaše novice in spletno mesto.

Namestitev Reala s trenutnim spletnim mestom WordPress je prepir in lastnosti, ki so vključene v ta paket, so resnično kakovostni paket za nove lastnike podjetij.

Začnite z Realom danes!

11. Javo

javo

Javo je popolna tema za tiste, ki želijo izdelati edinstvena spletna mesta z različnimi možnostmi. Na voljo je z več kot 110 pripomočki, ki segajo med Java in Basic pripomočke, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašo stranjo.

V to temo je vključenih več kot 100 predlog. Združite bloke in elemente Java, če želite svojo stran sestaviti v nekaj, kar gledalce ne samo pritegne, ampak jih tudi obdrži.

Sestavite zemljevide in sezname za preprost dostop do fizičnih lokacij ali krajev, ki delujejo z vašim podjetjem. Ustvarite barve, označevalce in opombe po meri, da občinstvo vključite v informativne in privlačne zemljevide.

Začnite z Javo danes!

12. Mesmerize

hipnotizirati

Ne glede na to, ali želite ustvariti spletno mesto za e-trgovino ali stran blagovne znamke influencerja, je bil Mesmerize ustvarjen, da bi vam pomagali narediti več v krajšem času. Uporablja se lahko tudi za izdelavo spletnega mesta za mobilne aplikacije in programsko opremo.

Ta izjemno prilagodljiva tema ima 5 različnih vrst naslovov, 30 okenc z vsebino ter možnost dodajanja videa, prilagoditev gradientov na vašem spletnem mestu in še veliko več. Vsa prilagoditev se opravi z intuitivno funkcijo povleci in spusti, ki vam bo v nekaj minutah ustvarila spletno mesto, odvisno od izkušenj.

Začnite z Mesmerize danes!

13. Kaktus

kaktus

Kaktus, kljub imenu, še zdaleč ni srhljiva tema, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje sodobnega videza brez kakršnih koli izkušenj s globokim kodiranjem..

Možnosti Premium s to temo vključujejo možnost izdelave kakršnih koli spletnih strani, ki si jih lahko zamislite. Ustvarite nov blog po meri za svojo najljubšo nišo, razvijte spletno stran restavracij za svojo jedilnico ali ustvarite trgovino za e-trgovino, na katero ste lahko ponosni.

Spojite glave, noge v vsebino strani, pripomočke in drugo, da ustvarite enostransko ali večstransko spletno mesto. Kaktus te je pokril.

Začnite danes s kaktusom!

14. Flash

bliskavico

Flash je tema, ki vsebuje številne vrhunske vtičnike, ki omogočajo lažji dostop novim uporabnikom WordPressa. Brezhibno deluje z orodjem Flash in uporablja Builder strani SiteOrgin za hitro prilagajanje povleci in spusti pri izdelavi vsake posamezne strani.

Ko končate svojo postavitev, lahko dodate svojo stran e-trgovine, ustvarite iskalno vrstico in v nekaj kratkih klikih dodate stran spletnega dnevnika vašega podjetja. Zaradi teme Flash ustvarjanje lastnega spletnega mesta od samega začetka … bliskavico!

Začnite z Flash danes!

15. Digital Pro

digitalni pro

Ko ustvarjate trgovino, ki je specializirana za spletno blago, potrebujete temo, ki pomaga podpirati vaše splošno poslanstvo. Tema Digital Pro je vrhunsko orodje za ustvarjanje spletnih strani, ki vam daje vso svobodo, ki jo potrebujete za izgradnjo trgovine svojih sanj.

Naložite vnaprej izdelane predloge in dodajte svoj okus za čisto in organizirano trgovino, ki bo obiskovalcem prišla še več. Ustvarite pripomočke, tako da bodo stranke lahko obveščene o novih izdelkih, novi vsebini in še več. Digital Pro je fantastično orodje za nove uporabnike programa WordPress, ki želijo hitro zgraditi svojo trgovino za e-trgovino.

Začnite z Digital Pro danes!

16. PikeGrade panj

Panj

Izdelava spletnega mesta z vsebino brez ustrezne izkušnje s kodiranjem je bila včasih vleka. Zdaj lahko s PixelGrade Hivejem spletno stran za bloganje preprosto oblikujete v nekaj minutah z uporabnikom prijaznim vmesnikom, možnostjo prilagoditve domače strani tako, da se glasi kot časopis v stari šoli, revija ali kar koli vmes.

PixelGrade Hive sodeluje z novimi razvijalci, ki pomagajo pri ustvarjanju intuitivnih spletnih mest z edinstvenimi načini za seznam vsebine s stolpci, slikami, prelomi in še več. Lahko stopite korak dlje in v vsakem trenutku uporabite njihovo široko paleto pisav in barv za čisto, vsebinsko bogato spletno mesto!

Začnite danes s Panj!

17. Blockchain

blockchain

Vas zanima svet Cryptocurrency? Blockchain je tema, ki je na voljo s številnimi orodji, ki vam pomagajo narediti spletno mesto, ki temelji na skoraj ničesar, vendar je kripto valuta njihova posebnost.

Kako to? No, Blockchain je na voljo s preprostim grafikonom, ki vam omogoča, da prikažete in razložite tečaje kripto valute, ko se spreminjajo v realnem času. Nikoli ni bilo lažje objavljati teh informacij in bralce hraniti v zanki.

Uporabite lahko tudi 7 različnih vrst objav po meri, dodate in prilagodite neomejene barvne sheme, dodate pripomočke po meri in drugo.

Začnite danes z Blockchainom!

18. BinderPro

binderpro

BinderPro je tema, ki jo uporabljajo ljudje, ki želijo uresničiti svojo idejo za spletno revijo. Ne potrebujete diplome ali izkušnje s kodiranjem, samo sposobnost uporabe orodij izven škatle, da svojo idejo spremenite v resničnost.

Ta tema brezhibno deluje s številnimi drugimi prvovrstnimi vtičniki, tako da lahko zagotovite popolno izkušnjo, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost. Združite te vtičnike s sistemom modulov BinderPro in profesionalnimi prednastavitvami, ki jih lahko urejate, in ni čudno, zakaj ljudje uporabljajo to temo za izdelavo svojega sanjskega mesta.

Začnite z BinderPro danes!

19. Sestava tiska na grafični papir

kompozicija

Tema Kompozicija iz Graph Paper Press je bila zasnovana od 1. dne, da bi olajšala življenje tistim, ki želijo ustvariti spletno mesto, vendar v resnici nimajo potrebnih izkušenj.

V tej temi je na voljo vrsta orodij, s katerimi lahko prilagodite svojo domačo stran, vključno z glavami, nogi, domačo stranjo in stranskimi vrsticami. Ko imate osnovno postavitev, lahko vsako stran prilagodite s preprostim sistemom spuščanja in vlečenja, ki vam omogoča, da v nekaj sekundah delite zgodbe, koledarje, fotografije in drugo..

Začnite danes z grafičnim papirjem!

20. Oblikovalec misli

mislilec

Design Thinker je tema z eno temeljno idejo: enostavna uporaba. Ne boste našli nobenih bliskovitih dodatkov, ki zahtevajo kodiranje, vendar ponuja močan okvir za nove blogerje in podjetnike, ki želijo stopiti z vrati v vrata spletne skupnosti.

Ugotovili boste, da Design Thinker vključuje podporo za SEO takoj, zato vam ne bo treba porabiti nešteto ur v skrbi, ali ste pravilno dodali te ključne besede. Zaledenitev na torti je dejstvo, da ima ta tema tudi možnost e-trgovine.

Ne glede na to, ali želite sestaviti tradicionalni blog s samo vsebino ali spletno trgovino, je Design Thinker odlična začetna premium tema.

Začnite danes z Design Thinkerjem!

21. Noozbeat

noozbeat

Noozbeat je tema, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašim novim spletnim mestom WordPress. Začne se s postavitvijo. Dobili boste popoln dostop do številnih enostavnih orodij za spuščanje in vlečenje, ki omogočajo, da module z vsebino postavite točno tam, kjer jih želite.

Nato lahko prilagodite svojo domačo stran, glavo in stranske vrstice (vključno z dodajanjem prostora oglaševalcem), da bo vaše spletno mesto izstopalo od drugih spletnih mest v slogu spletnega dnevnika / revije.

Ko končate, pojdite skozi in prilagodite barve in pisave, da ustvarite svojo blagovno znamko, po svoje. Če želite vrhunsko enostavno uporabo teme, je Noozbeat odlična izbira.

Začnite z Noozbeatom danes!

22. WPZoom Indigo

indigo

Če iščete temo spletnega mesta, ki v celoti podpira vaš cilj, da imate uspešno spletno mesto za e-trgovino, ne glede na vašo nišo, ne iščite dlje kot Indigo.

Izdelke lahko začnete skoraj takoj prodati s svojega spletnega mesta, ko ustvarite svojo predlogo ali uporabite katero od številnih predlog, ki so profesionalno videti. Nikoli ni bilo lažje ustanoviti lastne spletne trgovine, zakaj ne bi začeli danes in videli, zakaj večina podjetij prehaja med opeko in malto in e-trgovino.

Začnite z Indigo danes!

23. Pixelgrade Silk

svila

Imate zgodbo, za katero menite, da jo morate predstaviti večjemu občinstvu? V tem primeru je Pixelgrade Silk vrhunska tema, ki jo potrebujete za svilnato gladek in eleganten blog.

Spletno mesto, ki ga boste izdelali, bo optimizirano tako za hitrost kot za SEO, kar pomeni, da boste lahko brez težav vedeli, da pritegnete občinstvo s svojimi ključnimi besedami in imajo kakovostno izkušnjo na vašem spletnem mestu. S pomočjo preprostih orodij iz škatle ustvarite strani po meri z ekspresivnimi zgodbami za množice. Vključite lahko celo pripomočke, s katerimi lahko olajšate družabno izmenjavo in pretvorbo novic.

Začnite s Silk danes!

24. Posebnost

posebnost

Če vaša niša vključuje iskanje drugih zaposlitev, imamo s temo Posebnost tisto, kar potrebujete. Ta tema ima popolnoma odzivno postavitev, ki vam omogoča dostop do vseh orodij, ki jih potrebujete za izdelavo čudovite, profesionalne plošče za delo.

Tistim, ki iščejo določena delovna mesta, lahko dodate funkcije iskanja, ustvarite podkategorije, naložite zgodbe na svoj blog in še več. Posebnost vam omogoča popoln nadzor nad vašo spletno stranjo brez uporabe zapletenega kodiranja in mikro upravljanja.

Začnite danes s posebnostjo!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše teme WordPress-a za članska mesta.

Če se vam zdi ta objava uporabna, boste morda uživali tudi v naši primerjavi 9 najboljših storitev trženja e-pošte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map