25 najboljših orodij za svobodnjake, s katerimi lahko prilagodite resnično podjetje

najboljše orodje za svobodnjake


Iščete najboljša orodja za svobodnjake? Ne glede na to, s kakšnim freelancingom se ukvarjate, vam lahko prava orodja pomagajo povečati produktivnost, ostati organizirani in varno zagotoviti stranke.

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam 25 najboljših orodij za samostojne člane. Preberite branje s prstom, ker boste želeli obiskati te povezave!

1. WPForms

WPForms

Vsako samostojno spletno mesto potrebuje uspešni kontaktni obrazec. Na srečo za vas je WPForms najboljši vtičnik za kontaktni obrazec za WordPress, ki je na voljo na trgu.

Vendar pa je WPForms sposoben toliko več kot vtičnik povprečnega kontaktnega obrazca. Lahko se uporabi tudi kot obrazec za rezervacijo za sestanke s potencialnimi strankami.

Z dodatkom za podpis pa ga lahko uporabite za varno pridobivanje podpisov strank na pogodbah, pogojih sporazumov o storitvah ali storitvenih dokumentih.

Začnite z WPForms danes!

2. Časovni zdravnik

Časovni zdravnik

Sledenje času pomaga povečati vašo produktivnost. Ko ste “na poti”, tudi kot svobodnjak, boste sprostili ta nežen pritisk, da se hitro in učinkovito konča. Časovni zdravnik je preprost za uporabo in preprečuje, da bi vas spodbudilo k odlašanju.

Še bolje, Time Doctor se lahko uporablja za beleženje ur za stranke. Če delate po urnih postavkah, je to orodje nujno, da boste plačali tisto, kar ste zaslužili.

Začnite danes s Time Doctor!

3. Začetek knjiženja

Začetek knjiženja

StartBooking je vtičnik za spletna mesta WordPress, ki je zasnovan tako, da lahko lastniki podjetij in samostojni podjetniki brez težav načrtujejo sestanke s strankami.

Kot svobodnjak lahko s pomočjo tega vtičnika ustvarite in spremljate svoja srečanja s potencialnimi strankami in stalnimi strankami. Omogoča vam personalizacijo listov z urniki strank, tako da boste lahko izkoristili ves potencial iz vsakega srečanja.

Organizirajte svoj urnik, shranite ustrezne informacije o sestankih in še veliko več; vse iz udobja vaše nadzorne plošče WordPress.

Začnite z StartBookingom danes!

4. BirchPress

breza

Če StartBooking ni vaša skodelica čaja, potem morda raje BirchPress kot vaše spletno orodje za rezervacijo. BirchPress daje rezervacijo v roke vaših strank, kar jim omogoča, da vaše spletne strani razporedijo storitve prek svojih priročnih obrazcev.

S storitvijo BirchPress lahko ustvarite obrazce za rezervacijo, načrtujete sestanke s strankami in celo sprejmete spletna plačila. Ima intuitiven vmesnik za oblikovanje obrazcev, ki je zelo primeren za začetnike.

Začnite z BirchPress danes!

5. Preprosti digitalni prenosi po meri

customdeliverablesdesign

Enostavno digitalno prenašanje Carinske dobavljivosti je odlično orodje za samostojne storitve, če želite preprost način za pošiljanje datotek in prejemanje plačil. Gladen vmesnik vam omogoča, da ustvarite račun in povežete več strank s svojim računom.

Ko zaključite z delom, lahko datoteke dodate v račun svoje stranke in jih lahko z enim klikom prenesete in si jih ogledujete. Enostavno digitalno prenašanje Carinskih dobav je neverjetno enostaven način za organiziranje in pošiljanje delovnih datotek s hitrim klikom miške.

Začnite z enostavnimi digitalnimi prenosi danes po meri!

6. Trello

Trello

Ni važno, če ste samostojni igralec, ki deluje v skupini, ali osamljen volk, lahko izkoristite Trello. Cilj tega spletnega programa in v celoti opremljena aplikacija je organizirati svoje naloge za dan, teden, mesec in celo leto brez težav.!

Trello ima številne funkcije, vključno z možnostjo izdelave opravilnih kartic. Preprosto povedano, organizirate svoje naloge za ta dan, pa naj bodo to pisne naloge, ustvarjanje slik ali delo HTML in ko dokončate naloge, jih lahko preverite. Občutek za organizacijo vam bo dal resno brezskrbnost in vam delalni dan kos torte.

Začnite z Trello danes!

7. PomoDoneApp

PomoDoneApp

Ste svobodnjak, ki že deluje s programi, kot so Asana, Evernote in Trello? V tem primeru je PomoDoneApp fantastičen način za združevanje svojega dela s teh platform v 1 enostavni aplikaciji.

Ko končate delovne naloge odjemalcev, lahko z brezplačnim računom PomoDoneApp ustvarite datoteke in jih naložite neposredno v račun svoje stranke. Ko se odjemalec prijavi, lahko klikne na naložene delovne datoteke in takoj dostopi do njih.

Začnite danes s PomoDoneApp!

8. Skype

Skype

Vsi vemo, da je komunikacija pomembna, še posebej, če ste svobodnjak. Skype je pogosto, vendar nujno, brezplačno orodje, ki ga morate prenesti zdaj, če ga še niste.

Ko uporabljate Skype, lahko s strankami komunicirate prek besedilnih hitrih sporočil. Toda v tem je več! Ta aplikacija vam omogoča glasovne klice, vključno s skupinskimi klici, tako da lahko preprosto sodelujete in na svoja vprašanja odgovarjate, delovni tok pa poteka v pravi smeri.

Začnite s Skypeom danes!

9. Asana

Asana

Se ne sproščate sami? Če imate celotno ekipo za upravljanje, potem je Asana odlično orodje za upravljanje projektov.

Asana naloge in pogovore svoje ekipe organizira v enem enostavnem dostopnem območju, s čimer vam preprečuje zapravljanje časa z več e-poštnimi sporočili. Zahvaljujoč temu, da se e-poštni nabiralniki prikažejo s slike, Asana ohranja ekipe na pravi poti, povečuje učinkovitost, povečuje produktivnost in krepi boljšo komunikacijo.

Začnite z Asana danes!

10. Povečava

Povečava

Zoom je komunikacijsko orodje za svobodnjake, ki raje govorno klepetajo s svojimi strankami. Ustvarite lahko brezplačen račun in takoj začnete postavljati seznam strank.

Ko pride čas za klic, Zoom ponuja številne funkcije, kot je besedilni klepet v videoposnetkih za skupno rabo povezav, lahko klepetate po privzeti spletni kameri in lahko celo snemate klice, če jih boste morali pregledati na kasnejši čas.

Začnite z zoomom danes!

11. Dropbox

Dropbox

Dropbox je enostavno organizacijsko orodje za samostojne strokovnjake, ki imajo več strank. Ustvarite lahko posamezne mape in drugim uporabnikom (vašim strankam) omogočite dostop do določenih map.

Ko dokončate pisno, slikovno ali video nalogo, jo lahko naložite v Dropbox na pregled. Tako stranka kot samostojni delavec lahko hkrati delujeta znotraj mape. Če iščete orodje, s katerim bi lahko sodelovali s strankami in vam prihranili čas, ne iščite več kot Dropbox.

Začnite z Dropboxom danes!

12. ohlapnost

Ohlapnost

Slack je komunikacijsko orodje, ki bi ga morali uporabljati vsi svobodnjaki pri delu s širokim krogom strank ali celo z majhno skupino strank v istem podjetju.

Lahko komunicirate neposredno s posamezniki, lahko zasebne pogovore, ustvarite skupinske klepete in takoj iščete svoje prejšnje pogovore z iskalno vrstico na vrhu zaslona. Slack je spremenil način komuniciranja!

Začnite danes z Slackom!

13. Basecamp

bazni tabor

Basecamp je gladka in enostavna platforma, ki omogoča brezhibno komunikacijo za samostojne stranke in stranke. Ko naredite brezplačen račun, boste lahko ustvarili mape, v katerih boste lahko naštevali svoje naloge.

Ko svoje stranke vkrcate, jim lahko dodelite naloge in fantje lahko skupaj delate v mapi, da določite trenutno delo, si ogledate prihodnje delo in se vrnete na prejšnja opravila in se prepričate, da so pravilno opravljeni. Basecamp je odlično orodje za tiste, ki iščejo preprosto, a hkrati zmogljivo platformo za upravljanje projektov.

Začnite z Basecamp danes!

14. G Suite

G Suite

G Suite je orodje vse v enem za zaposlene samostojne strokovnjake. V programu G Suite obstaja več platform (znanih tudi kot Google Apps), ki vam pomagajo biti organizirani in produktivnejši.

Ko odprete G Suite, boste videli niz funkcij, kot so koledar, dostop do Google Dokumentov, sistem za skupno rabo v oblaku in še več! Ko lahko končate, lahko uredite koledar, sestanke, ustvarite dokumente in jih preprosto delite s strankami..

Začnite danes z G Suite!

15. Evernote

Evernote

Kot svobodnjak je ena največjih težav, s katero se boste verjetno soočili, ko si zapomnite vsako malenkost, ki jo morate opraviti v svojem urniku. Morda imate žepni zvezek, in to je super; vendar, ali ne bi bilo bolje imeti neomejen prostor in dostop do njega kadarkoli? Če se to sliši privlačno, potrebujete Evernote.

Evernote je dostopna aplikacija, ki jo lahko uporabljate na svojem pametnem telefonu, prenosniku ali tabličnem računalniku. Hitro zapisujte zapiske, sestanke, ideje in načrte za prihodnost; nato znova dostopajte do njih, kadar koli v nekaj sekundah.

Začnite z Evernotejem danes!

16. LastPass

LastPass

Utrujeni ste si zapomniti 20+ gesel za vsa spletna mesta, ki jih pogosto spremljate? V tem primeru je LastPass točno tisto, kar potrebujete. Ta program ima brezplačno in vrhunsko različico, ki vam pomaga pri ustvarjanju gesla za vsa spletna mesta, ki jih obiščete.

Toda LastPass naredi korak naprej tako, da zabeleži in šifrira svoja gesla, tako da vam jih nikoli več ne bo treba zapomniti. Poleg tega vam nikoli ne bo treba skrbeti, da postanete žrtva hekerja. Vse-v-vse, to je nujno orodje za vse.

Začnite z LastPass danes!

17. FreshBooks

FreshBooks

FreshBooks je računovodska programska oprema, zasnovana za samostojne podjetnike in lastnike podjetij, ki želijo enostavno upravljati s svojimi sredstvi. V brezplačni in premium različici aplikacije je na voljo več možnosti.

Za hitro plačilo lahko enostavno ustvarite in pošljete račune. Lako upravljate z denarjem, saj je njihov sistem čist, uporabniku prijazen in ponuja funkcije, s katerimi mora rasti vsak začetnik samostojni podjetnik.

Začnite z FreshBooks danes!

18. Stalni stik

stalen stik

Če želite ustvariti in poslati naročnikom visoko učinkovite e-poštna sporočila, je Constant Contact odlična izbira. Kot ena izmed najboljših storitev e-poštnega trženja, ki je na voljo, se dobro vključuje z najboljšimi vtičniki na svetu za generiranje, kot je OptinMonster.

Možnosti prilagoditve je skoraj neskončno, na voljo pa je na desetine vnaprej izdelanih predlog. Poleg tega je podporna ekipa stalne stike 24/7 vedno le v klepetu v živo ali po e-pošti, saj vam pomaga pri odpravljanju morebitnih težav..

Začnite z nenehnim stikom danes!

19. Pufer

Buffer

Kot samostojni podjetnik obstaja velika možnost, da imate več računov v socialnih medijih, ki jih uporabljate za oglaševanje svojega podjetja in spoznavanje novih strank. Vendar pa včasih lahko večkrat dnevno posodobite svoje račune v družbenih medijih. Buffer olajša socialne medije.

Programirate lahko več računov in načrtujete objave za prihodnost. Mnogi ljudje uporabljajo aplikacijo za objavo svojih tedenskih objav in za načrtovanje določenih časov. Očitno lahko spremljate svoj račun; ko pa načrtujete objave za ta dan, je dobro, da začnete! Nastavite svoje objave v družabnih medijih, jih pozabite in se osredotočite na tisto, kar najbolje naredite.

Začnite z Bufferjem danes!

20. Canva

Canva

Slike so odlična orodja za pretvorbo. Ne glede na to, ali jih uporabljate za ciljne strani ali objave v blogu, vizualni elementi povečajo vaše možnosti za uspeh.
S Canvo lahko oblikujete svoje slike, infografike, ikone in pasice brez drage programske opreme za urejanje. In to je tako enostavno za uporabo, da lahko vse svoje vizualne slike naredite sami, ne da bi morali najeti profesionalnega oblikovalca.

Canva deluje v vašem brskalniku in vam ponuja veliko brezplačnih predlog. Ko končate, preprosto izvozite svojo kreacijo, jo shranite in uporabite na svojem samostojnem spletnem mestu.

Začnite s Canva danes!

21. Piktochart

piktochart

Ko ste svobodni zastopnik, vam lahko predstavljajo izziv, če najamete oblikovalca, preverite napredek, spremenite ipd. Piktochart je tu, da vam olajša življenje.

Piktochart uporablja intuitiven vmesnik, ki omogoča izdelavo infografik, poročil, letakov, plakatov in predstavitev. Zgodnji sistem spuščanja in vlečenja boste lahko vstopili in ustvarili svoj izbrani izdelek, ki vam nudi možnosti prilagodljivosti in prilagajanja zunaj vaših najbolj divjih sanj!

Začnite danes s Piktochartom!

22. LiveChat Inc.

LiveChat Inc

Nikoli ne zamudite druge priložnosti, da odgovorite na vprašanja potencialne stranke. Z LiveChat Inc. se lahko takoj povežete z obiskovalci vašega spletnega mesta in jim odgovorite takoj, ko jih najbolj potrebujejo.

S tem vtičnikom za sprotni klepet za vaše spletno mesto za brezplačno poslovanje lahko stranke usmerite k nakupu vaših izdelkov ali storitev samo tako, da se pogovorite z njimi. Najboljši freelancer je na voljo samostojni delavec!

LiveChat Inc. ponuja tudi poročila o tem, kako postaviti svoj klepet za optimalno sodelovanje, pa tudi poglobljeno analizo, kako vaši obiskovalci sodelujejo z njim.

Začnite z LiveChat Inc. Danes!

23. Uredniški koledar

Uredniški koledar

Raje pogledate na veliko sliko? Če ste samostojni bloger (ali preprosto samostojni bloger), potem morate uredniški koledar obvezno imeti. Omogoča vam, da za cel mesec vidite objave, ki so že objavljene, in načrtovane objave.

Ena izmed naših najljubših funkcij tega vtičnika je ta, da vam omogoča, da svoje objave premikate s preprostim vmesnikom povleci in spusti. Lahko preprosto nastavite svoj urnik za mesec, urejate objave znotraj vtičnika in po potrebi hitro spremenite.

Urejevalni koledar vam omogoča, da načrtujete objave več avtorjev, kar olajša načrtovanje prihodnosti kot pita.

Začnite danes z uredniškim koledarjem!

24. CollabPress

CollabPress

CollabPress je orodje za razvijalce za WordPress uporabnike, ki pomaga samostojnim podjetnikom načrtovati objave in dejavnosti. Z drugimi besedami, lahko svoje delovne projekte postavite v ozadje in ob zaključku vsake naloge odjavite seznam.

Ta aplikacija ima koledar, opomnike po e-pošti in intuitiven dnevnik dejavnosti. Če ste se naveličali neorganiziranosti, je Collabpress vtičnik, ki vam bo olajšal življenje.

Začnite z CollabPress danes!

25. Fiksni pripomoček Q2W3

Q2W3 Fiksni pripomoček

Q2W3 Fixed Widget je bil zasnovan za samostojne strokovnjake, ki želijo z lahkoto zgraditi spletno mesto. Glavna funkcija te aplikacije je, da vam omogoča hitro in enostavno organiziranje segmentov znotraj vaše vsebine.

Načrtovalce in informativne dele lahko preprosto sledite tako, da hitro povlečete in postavite glave, pripomočke in polja z vsebino. Če ste samostojni podjetnik in imate težave s svojim spletnim mestom, potem lahko vtičnik Q2W3 Fixed Widget pomaga!

Še posebej imamo radi možnost promocije vaših freelancing storitev prek lepljivega pripomočka na vašem spletnem mestu WordPress.

Začnite danes s fiksnim pripomočkom Q2W3!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljša orodja za svobodnjake.

Če se vam zdi ta objava uporabna, vam bo morda všeč tudi naša poglobljena primerjava 9 najboljših e-poštnih storitev trženja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me