26 najboljših tem WordPress za dogodke in konference (2020)

najboljše teme WordPress dogodkov


Iščete najboljše teme dogodkov v programu WordPress?

Teme dogodkov so zgrajene posebej za promocijo dogodka. Za razliko od običajne teme vam tema dogodka ali konference olajša predstavitev prihajajočega dogodka in prikaz fotografij preteklih dogodkov.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem WordPress za dogodke in konference na trgu.

Izbira teme za prireditve in konference

Preden se potopite in izberete temo dogodka, je ključno, da ugotovite, ali ima vse bistvene lastnosti za promocijo dogodka.

Spodaj je nekaj bistvenih značilnosti teme dogodka.

Koledar prireditev:

Tema dogodka bodisi potrebuje vgrajen koledar bodisi se brezhibno integrira s koledarskim vtičnikom. S koledarjem dogodkov lahko obiskovalce sproti obveščate o prihajajočem dogodku. Omogoča vam tudi predstavitev preteklih dogodkov, zato bodo vaši obiskovalci dobili idejo, kaj lahko pričakujejo od prihajajočega dogodka takoj, ko pristanejo na vašem spletnem mestu.

Galerija dogodkov:

Če želite prikazati fotografije in videoposnetke svojih dogodkov, mora imeti vaša tema dogodka galerijo.

Domača stran po meri:

Za razliko od teme spletnega dnevnika, vaša tema dogodka potrebuje domačo stran po meri, da obiskovalce navdušite nad svojimi prihajajočimi dogodki.

1. Dogodek

Dogodek

Dogodek je elegantna WordPress tema za glasbene dogodke, nočne klube, bende, glasbenike in salone. Z njim je mogoče prikazati svoje prihajajoče dogodke v profesionalnem slogu. Tema ima napredno postavitev s pomikanjem po paralaksu, ki omogoča, da se uporabniki gladko pomikajo po vašem spletnem mestu.

Priložen je Themify Builder, zaradi česar je zelo enostavno zagnati spletno mesto o dogodkih, zahvaljujoč funkciji povleci in spusti. Vključuje tudi več vrst objav za dogodke, galerijo, videoposnetke in drugo.

2. Conference Pro

Conference Pro

Conference Pro je popolna WordPress tema za dogodke in konference. Priložen je urejevalnik frontenda, ki vam omogoča, da prilagodite svoje spletno mesto, ne da bi vam bilo treba med urejevalnikom in predogledom preklapljati naprej in nazaj. Ta tema omogoča uvoz dogodkov s Facebooka in drugih družbenih kanalov v enem kliku. Prikaže udeležence dogodka, podobne dogodkom na Facebooku.

Ta tema je sestavljena s skladateljem dogodkov z množico možnosti za takojšnje ustvarjanje dogodkov. Omogoča vam tudi prodajo vstopnic s pomočjo WooCommerce, Eventbrite in drugih aplikacij.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna in močna WordPress tema. Ima na desetine vgrajenih postavitev za vse vrste spletnih mest. Uporabite lahko njihovo predlogo za promocijo svojih dogodkov. Tema vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo in promocijo spletnega mesta, vključno z možnostmi upravljanja dogodkov in načrtovanjem dogodkov itd.

Ta tema je pripravljena na e-trgovino in vam omogoča prodajo vstopnic za dogodek v spletu. Pripravljen je za prevod in v celoti podpira jezike RTL, zato lahko z OceanWP sestavite večjezično spletno mesto.

4. Astra

Astra

Astra je večnamenska WordPress tema. Na voljo je z veliko začetnimi in predstavitvenimi mesti, vključno s popolnim spletnim mestom. Ta tema je enostavno prilagodljiva in se združuje s priljubljenimi ustvarjalci strani WordPress. Ima preproste nastavitve postavitve za glavo, blog, arhive in strani.

Omogoča popoln nadzor nad barvami in tipografijo. Astra tema je zelo hitra in podpira vtičnik WooCommerce.

5. Ultra

Ultra

Ultra je zelo prilagodljiva in napredna WordPress tema z večnamensko zasnovo. V paketu je na desetine že pripravljenih spletnih mest, vključno s postavitvijo vašega spletnega mesta ali dogodkov. Tema vsebuje pripomočke po meri, navigacijske menije, vsebinske module in drugo.

Ima več dodatkov, čudovite animacije, slikovne filtre, arhive dogodkov, drsanje po odsekih in drugo. Ultra je združljiv z WooCommerce in WPML.

6. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent je tema dogodka WordPress, ki je specializirana za prodajo vstopnic za dogodke. Glavna prednost OpenEvent je njegova prilagodljivost glavice.

Omogoča vam, da postavite vidno CTA desno na glavo WordPress glave. V glavo lahko dodate tudi odlomke dogodkov, da promovirate svoje prihajajoče dogodke. Če želite ustvariti učinek pomanjkanja, lahko dodate tudi časovni kljuk.

Ta tema je tudi z uvozom Facebooka in Eventbrita z enim klikom.

7. Studio Pro

Studio Pro

Studio Pro je elegantna WordPress tema za dogodke, konference in portfeljska spletna mesta. Ima ozadje glave v polni širini s svetlimi barvami. Tema je zelo prilagodljiva in zgrajena na podlagi okvira Genesis. Na domači strani ima področja pripomočkov, s katerimi lahko dodate svojo vsebino in druge module.

Na voljo je z barvnimi shemami, hudo tipografijo, slikami v ozadju in še več. Za spreminjanje teme lahko uporabite program za prilagajanje WordPress v živo.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia je priljubljena in učinkovita WordPress tema za vse vrste spletnih mest. Ima materialno zasnovo, ki jo je mogoče uporabiti za enostavno izdelavo spletnega mesta o dogodkih. Tema je v enostranskih in večstranskih postavitvah. Ponuja pomikanje po paralaksu in več oddelkov domače strani za dodajanje vsebine.

Ta tema je prilagodljiva barvam, pisavam, ozadju, barvam povezav in več. Ima preprosto tematsko ploščo z možnostmi za prilagajanje vsega, kar želite.

9. Speakersumo

Govornik

Speakersumo je zanimiva tema programa WordPress, ki prikazuje vaše profile zvočnikov, dogodke in konference. Ima obsežen razdelek glave z gumbom CTA, podrobnosti o dogodkih in spustnim menijem na več ravneh. Tema ponuja prilagodljiv dizajn, ki vam omogoča, da objavite fotografije in videoposnetke, kadar koli je to potrebno.

Ima čudovite vsebinske sklope, s katerimi lahko svoje dogodke profesionalno predstavite. Speakersumo ima podroben koledar v temi, da bodo vaši dogodki organizirani.

10. Najmanjši Pro

Najmanjši Pro

Minimum Pro je čista in minimalna tema programa WordPress z belo postavitvijo ozadja. Tema ti pomaga prikazati in lepo poudariti svoje dogodke. Ima področja pripomočkov za domačo stran, da prilagodite svojo domačo stran.

Ta tema ima prilagodljivo glavo, barvne sheme, tipografijo in predstavljene slike. Urejate ga lahko tudi s programom za prilagoditev programa WordPress s predogledom v živo.

11. Vpogled

Vpogled

Insight je osupljiva tema WordPressa z minimalno postavitvijo spletnih revij. Ta tema se lahko uporablja za prikaz dogodkov, kot jih ima fizična revija z vsemi podrobnostmi. Ima bloggerje in fotografe, da svoje dogodke dodajo na domačo stran.

Ta tema ima 3 barvne sheme, dinamičen ustvarjalec domačih strani, vizualni program za prilagajanje in napredno ploščo z možnostmi za hitro spreminjanje svojega spletnega mesta..

12. Dogodek

Dogodek

Dogodek je brezplačna WordPress tema za vaše poslovne dogodke, konference in bloge dogodkov. Ima eleganten dvoslojni razdelek glave za dodajanje družabnih ikon, navigacijski meni, iskalno vrstico in logotip po meri. Dogodke in dejavnosti lahko dodate na domačo stran v razdelku z meglicami.

13. Oscilator

Oscilator

Oscillator je WordPress tema za glasbenike, didžeje, skupine in nočne klube, ki svoje dogodke prikazujejo na profesionalen način. Ima zelo intuitiven in privlačen prvi vtis. Tema uporablja drzne in svetle barve na domači strani.

Omogoča prodajo vstopnic za dogodek od zgoraj. Oscilator integrira predvajalnik zvočnega toka, ki uporabnikom omogoča predvajanje skladb v spletu. Ima pripomočke po meri in prilagodljivo postavitev.

14. seje

Seje

Sessions je še ena tema WordPress dogodka za nočne klube, glasbenike in crossfit telovadnico. Ima preprosto in čisto postavitev z drsnikom slike, navigacijskim menijem, logotipom po meri in možnostmi vozička v zaglavju. Ta tema ima 6 vrst objav, s katerimi lahko dodate videoposnetke, slike, dogodke in več.

S pomočjo ustvarjalnika strani povleci in spusti lahko takoj ustvariš strani dogodkov. Teme sej podpirajo WooCommerce za prodajo vstopnic za dogodek na spletu.

15. Mondree

Mondree

Mondree je tema za upravljanje dogodkov, ki je vse v enem, za spletna mesta WordPress. Ima prilagodljiv skladatelj dogodkov, ki vsebuje vse možnosti, ki jih potrebujete, na primer besedilo, zvočnike, vstopnice, zemljevid lokacije, kontaktne podatke in drugo za ustvarjanje dogodka. Tema je združljiva z več aplikacijami za prodajo spletnih vstopnic.

Mondree vam pomaga deliti svoje dogodke v omrežjih družbenih medijev. Mondree ima ključ, ki uporabnike obvešča o naslednjem dogodku. Ima najbolj premium videz in dizajn za spletno stran dogodka.

16. E-dogodek

E-dogodek

E-dogodek je vrhunska WordPress tema za dogodke in konference. Tema je popolnoma osredotočena na predstavitev govorcev, podrobnosti o dogodkih, urnike dogodkov ter partnerje ali sponzorje. Ima drsnik vrtiljaka za prikaz prihajajočih dogodkov. Dodate lahko tudi števec za naslednji dogodek in omogočite, da se uporabniki posodabljajo.

Ta tema ima 2 postavitve razporeda, filtrirne dogodke, postavitve cen vozovnic in drugo. E-dogodek je za prodajo vstopnic po spletu pripravljen in združljiv z WooCommerce.

17. Vertoh

Vertoh

Vertoh je sodobna WordPress tema za prireditve, razstave in konference. Tako kot druge močne teme dogodkov ima tudi v razdelku za glavo možnosti registracije dogodkov. Za prodajo vstopnic za dogodke so na voljo napredne funkcije, povezane z dogodki.

Tema je polna čudovitih barvnih postavitev, orodij za upravljanje dogodkov, promocijskih orodij in socialne integracije. Z urejevalnikom WordPress v živo lahko uredite možnosti teme.

18. Ustvarjalno

Ustvarjalno

Ustvarjalno je elegantna WordPress tema za dogodke in konference. Ima celozaslonsko slikovno ozadje s črto, da bi pritegnili pozornost uporabnikov. Ta tema je kot nalašč za dodajanje dogodkov z drugih spletnih strani in zaslužek s prodajo vstopnic. Združljiv je z ustvarjalci strani, kot je Beaver Builder, zato lahko strani WordPress hitro sestavite z vlečenjem in spuščanjem. Tema je odzivna in optimizirana za SEO.

19. Prireditvena zvezda

EventStar

Event Star je barvita in sodobna WordPress tema za dogodke in konference. Ima drsnik dogodkov z odštevalnikom časa za prihajajoči dogodek. Na domačo stran lahko dodate razpored dogodkov, zvočnike, pogosta vprašanja, pričevanja in drugo. Event Star ima napredne in prilagojene pripomočke za stransko vrstico in nogo. Tema vam pomaga upravljati in promovirati svoje dogodke na spletu.

20. Tyler

Tyler

Tyler je WordPress tema za tehnološke konference in dogodke. Ima več možnosti postavitve, da se ujemajo z vašimi zahtevami. Tema je vnaprej zasnovana, da prikaže podrobnosti o vaši konferenci in pusti uporabnikom, da se registrirajo iz glave spletnega mesta.

Tyler govorce dogodka predstavlja v profesionalnem slogu. Urnik prireditev lahko tudi delite in prodajate vstopnice v spletu.

21. Pristanek

Pristanek

Pristanek je večnamenska WordPress tema, namenjena ustvarjanju vseh vrst spletnih mest, vključno s spletnim mestom za dogodke in konference. V ozadju ima celozaslonsko sliko, ki jo je mogoče prilagoditi s pomočjo preproste plošče z možnostmi teme na nadzorni plošči WordPress. S pomočjo ustvarjalca strani Themify povleci in spusti lahko hitro oblikujete svoje strani dogodkov.

Tema vsebuje več kot 25 vnaprej izdelanih postavitev, vključno z eno za prireditve in konference. Ima več predlog za glavo, vrsto objave dogodkov in podpira WooCommerce.

22. Fagri

Fagri

Fagri je brezplačna in enostranska WordPress tema. Z njim lahko iz nič ustvarite spletno mesto za prireditve in konference. Ta tema ima glavo v polni širini s pripomočki po meri, s katerimi lahko na svoje spletno mesto dodate registracijo dogodka in obrazec za stike.

Omogoča tudi, da začnete blog o svojih dogodkih. Možnosti teme so preproste in enostavne za nastavitev. Fagri se brez težav integrira z WooCommerce, tako da lahko hitro in enostavno ustvarite spletno trgovino.

23. Konferenca

Konferenca

Kot že ime pove, je konferenca lepa in privlačna tema WordPress za upravljanje dogodkov in konferenc. Ta tema ima možnosti za prikaz prihajajočih dogodkov, govorcev, statistike dogodkov in še več. Omogoča vam dodajanje več gumbov za poziv k dejanju, da prepričate svoje uporabnike, da kupijo vaše vozovnice. V celoti podpira WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

24. Neve

Neve

Neve je super hitra in močna WordPress tema z vsestransko postavitvijo. V glavi ima gumbe za poziv k dejanju, ki omogočajo uporabnikom, da se registrirajo za vaše dogodke ali konference. Tema ima preprost in čist dizajn s približno rubriko na domači strani.

To je začetnikom prijazna tema z enostavno nastavitvijo. Tema Neve podpira WooCommerce in je optimiziran za SEO.

25. Liste

Poslušajte

Listee je najzmogljivejša tema seznamov in imenikov v WordPressu. Z njo lahko navedete vse svoje dogodke in konference. Ta tema ima možnost, da svojim uporabnikom omogočite oddajo svojih dogodkov. Po odobritvi bodo njihovi dogodki objavljeni na vašem spletnem mestu.

Z Listee lahko z ustvarjalci strani ustvarite strani o dogodkih in prodajate vstopnice za vse vrste dogodkov in konferenc. Združuje se z WooCommece za spletno prodajo vozovnic.

26. Berliner

Berliner

Berliner je odlična WordPress tema za glasbene dogodke, skupine, DJ-e in nočne klube. To je popolna tema za zabavno industrijo, da promovira svoje dogodke na spletu. Ta tema ima več vrst vsebine, s katerimi lahko profesionalno predstavite svoje dogodke. Ima zvočni predvajalnik po meri za dodajanje zvoka v ozadju.

Na voljo je z zmogljivim sistemom za upravljanje dogodkov, pripomočki po meri, prilagodljivimi možnostmi postavitve in še več. Berliner lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPressa za dogodke in konference. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih za WordPress dogodke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map