26 najboljših večnamenskih tem WordPress (2020)

najboljše večnamenske teme za WordPress


Iščete najboljše WordPress večnamenske teme za izdelavo spletnega mesta? Večnamenske teme vam omogočajo, da ustvarite skoraj vse vrste spletnih mest, ki si jih lahko zamislite, saj ponujajo višjo raven prilagodljivosti in razširjen nabor funkcij.

V tem članku bomo delili najboljše večnamenske teme za vaše WordPress spletno mesto.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

Izdelava spletnega mesta z večnamensko temo WordPress

Če želite ustvariti spletno mesto v WordPressu, boste potrebovali ime domene in gostovanje spletnega mesta. Ime domene je naslov vašega spletnega mesta v internetu, kot sta Google.com in IsItWP.com, spletno gostovanje pa je virtualna lokacija, kjer so vsebinske datoteke vašega spletnega mesta shranjene v spletu.

Torej, prvo, kar morate storiti, je nakup domene in spletnega gostovanja. Ime domene lahko kupite pri podjetju za registracijo domen, kot je NameCheap, ali pri vašem podjetju za spletno gostovanje, ker danes večina gostujočih podjetij ponuja domenska imena.

Priporočamo pa, da spletno mesto začnete z Bluehostom, ki je eden najboljših ponudnikov gostovanja na svetu. Prav tako so WordPress uradno priporočeni ponudniki gostovanja.

Z Bluehostom smo sklenili pogodbo, s katero smo svojim uporabnikom ponudili BREZPLAČNO ime domene in več kot 60% popusta na spletnem gostovanju. Z Bluehostom lahko spletno mesto zaženete že za 2,75 USD na mesec.

Po nakupu domenskega imena in spletnega gostovanja lahko začnete graditi svojo spletno stran. Če potrebujete podrobna navodila, je tu naš korak za korakom vodič o izdelavi spletnega mesta WordPress.

Torej, raziščimo najboljše večnamenske teme programa WordPress, ki jih lahko uporabite.

1. Divi

Tema Divi

Divi je močna večnamenska WordPress tema, ki jo je ustvarila Elegant Themes, ena izmed vodilnih WordPress trgovin na svetu. To je popolnoma odzivna tema, zaradi katere je vaše spletno mesto videti odlično v vseh vrstah naprav in zaslonov.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Tudi tema Divi je priložena vgrajenemu ustvarjalcu povlečevanja in spuščanja, s katerim lahko preprosto ustvarite poljubno postavitev spletnega mesta. Za izdelavo zasnove lahko uporabite 46 močnih vsebinskih elementov. Vsi ti elementi vsebine so zelo prilagodljivi, tako da lahko tej temi daste svoj lasten dizajn.

Če želite hitro začeti projekt svojega spletnega mesta, lahko uporabite eno od 20 predhodno izdelanih Divi postavitev, ki jih ponuja tema. Ne zamudite, da preverite te zelo prilagodljive otroške teme Divi.

Preberite naš celoten pregled Divi.

Začnite z Divi danes!

2. Ultra

ultra-tema-gumb-kupi

Ultra je zelo prilagodljiva in s funkcijami bogata WordPress večnamenska tema, ki jo je ustvaril Themify. Ima moč enega najmočnejših oblikovalcev strani, Themify Builder, ki omogoča ustvarjanje poljubnega spletnega mesta, ki vam je všeč, z uporabo preprostega vmesnika povleci in spusti.

Ultra ima več kot 10 predstavitvenih mest, ki jih lahko namestite z enim klikom, nadomestite demo vsebino s svojo vsebino in objavite. Nekatera od razpoložljivih predstavitvenih mest so spletna mesta za agencije, restavracije, poroke in zaroke, fitnes, e-trgovino in fotografije.

Poleg tega ima več kot 60 vnaprej oblikovanih postavitev, s pomočjo katerih boste hitro ustvarili svoje spletne strani. Poleg tega ima več stilov glave, postavitve objav, možnosti ozadja glave, tipografijo in možnosti barv, s katerimi lahko ustvarite popolnoma edinstveno spletno mesto.

Preberite naš popoln Ultra pregled.

Začnite z Ultra danes!

3. Avada

Avada

Avada je največja prodajna tema WordPress vseh časov na tematskem trgu Themeforest. Ponuja vam neomejene funkcije in možnosti prilagajanja, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje zmogljivih spletnih mest za več niš.

Avada ima več kot 40 vnaprej izdelanih predstavljenih spletnih mest, ki jih lahko z enim klikom uvozite v WordPress in hitro zaženete svoje spletno mesto. Poleg tega obstaja več kot 255 vnaprej izdelanih modelov spletnih strani in več kot 1000 možnosti za enostavno prilagoditev.

Oglejte si to primerjavo med Divi proti Avada.

Da ne omenjam, gre v paketu s 6 premium vtičniki, vrednimi 200 dolarjev. Z dodatki Avada lahko te vtičnike brezplačno uporabljate.

Preberite naš celoten pregled Avada.

Začnite z Avado danes!

4. Astra

Astra

Astra je zelo prilagodljiva tema WordPress, ki omogoča enostavno izdelavo spletnega mesta po želji. Priložen je nabor predstavitev, ki vam omogoča hitro zagon popolne vnaprej izdelane strani s samo klikom. Po uvozu predstavitvene različice lahko prilagodite videz po svojih željah.

Z Astro dobite možnost izklopa naslova strani & stranska vrstica. Uporabite ga lahko tudi za ustvarjanje spletnih strani WordPress na eni strani. Brezhibno se integrira s priljubljenimi ustvarjalci strani, kot so Beaver Builder, Elementor itd.

Začnite danes z Astro!

5. X Tema

X Tema

X Theme je ena najbolj prodajanih tem na trgu Themeforest. Napajen s pluginjem Cornerstone Page Builder, X Theme ponuja popolno izkušnjo spletnega mesta. Je enostaven za uporabo in zelo hiter.

X Theme vam omogoča brezplačen dostop do desetine vrhunskih vtičnikov, tako da lahko s popolno svobodo ustvarite spletna mesta in hkrati prihranite veliko denarja.

Najbolj čudovita funkcija, ki jo boste imeli pri X Theme, so štirje oblikovalni sklopi ali popolnoma zasnovane teme znotraj te teme. Na teh dizajnerskih svežnjih lahko ustvarite več predstavitev, jih uvozite z enim klikom in naredite spletno mesto.

Preberite naš celoten pregled X Theme.

Začnite z X Theme danes!

6. Wbcom Dizajni

Wbcom Dizajni

Wbcom Dizajni zagotavljajo vrhunske WordPress teme za različne niše, vključno s socialnimi omrežji, spletno skupnostjo, spletnimi mesti za članstvo, sistemom upravljanja učenja, tržnimi multivendorji in še več. Njihove teme brezhibno delujejo s priljubljenimi vtičniki WordPress, tako da vam ni treba skrbeti zaradi težav z združljivostjo svojih priljubljenih vtičnikov.

Vsaka tema vam omogoča izbiro barv, glavo po meri, barve ozadja in čudovito tipografijo. Wbcom Designs podpira BuddyPress, LearnDash LMS, LifterLMS in več vtičnikov.

Začnite z Wbcom Designs danes!

7. StartUp

tema zagona wordpress

StartUp je ena najboljših večnamenskih tem na trgu, ki vam omogoča, da spletno mesto zgradite tako, kot želite, tako da izkoristite potencial WordPress Customizer-ja. StartUp s pomočjo pripomočkov po meri pretvori svoj program za prilagajanje v ustvarjalca strani.

Tako lahko na svojem spletnem mestu urejate, ne da bi morali med urejevalnikom in predogledom preklapljati naprej in nazaj.

Na voljo je s številnimi pripomočki za prilagajanje, kot so junak, blog, diaprojekcija z vsebino in še več.

Začnite z StartUp danes!

8. Hestija

Hestija

Če iščete večnamensko temo WordPress za materialno zasnovo, je Hestia tema za vas. To je odlična brezplačna in vrhunska predloga za WordPress, primerna za več vrst spletnih mest, vključno z zagonom podjetij, e-trgovino, portfeljem itd..

Tema Hestia je popolnoma združljiva z vtičnikom WooCommerce, zato lahko svoje spletno mesto enostavno spremenite v spletno trgovino. Poleg tega podpira vse druge glavne vtičnike WordPress.

To je tema, ki v celoti temelji na WordPress Live Customizer-ju, zato si lahko v živo ogledate predogled vseh sprememb. Za lažjo izdelavo spletnih strani ponuja preprost in čist vmesnik.

Začnite danes s Hestia!

9. Fenix

Fenix

Fenix ​​je stilska večnamenska tema WordPress, ki jo lahko uporabite za izdelavo poljubnih spletnih strani. Na voljo je s 6 popolnoma funkcionalnimi predstavitvami spletnih strani za različne poslovne niše, s katerimi lahko hitro začnete.

Na voljo je z več premium vtičniki, vključno z drsnikom Layer, Slider Revolution, Brix Page Builder in še več. Za prilagajanje strani in enostavno oblikovanje ciljnih strani po meri lahko uporabite tudi svoj najljubši vtičnik za ustvarjanje strani WordPress.

Druge pomembne funkcije vključujejo postavitev spletnega dnevnika, lepljivo glavo, oblike objav, uvoznika demo vsebine z enim klikom in čarovnika za nastavitev teme. Prav tako podpira WooCommerce in pripravljen za prevod, da ustvari večjezično spletno mesto.

Začnite danes s Fenixom!

10. Temify Flat

tematizirati-ravne teme

Če ste ljubitelj ravnega dizajna, je Themify Flat prava tema za vas. Ima edinstveno ploščato zasnovo, s pomočjo katere boste lepo prikazali vsebino svojega spletnega mesta.

To je večnamenska tema, ki jo lahko uporabite za spletna spletna spletna spletnika, spletna mesta, spletna mesta in spletna mesta. Napaja jih Themify Builder, ki vam pomaga enostavno prilagoditi celotno temo. Poleg tega ima funkcijo animacije kroga, portfelj, vrstico napredka, animirano časovnico, potrditveni drsnik itd.

Če vam je všeč njegov demo, ga lahko preprosto uvozite z enim klikom, ga prilagodite in uporabite za svoje spletno mesto.

Preberite naš celoten pregled Themify Flat.

Začnite z Themify Flat!

11. Nimva

nimva-tema

Nimva je čista in lepa večnamenska tema za WordPress. Na voljo je s preprostim in uporabnikom prijaznim ustvarjalcem sprednjih strani, ki vam omogoča preprosto oblikovanje spletnih strani s predogledi v živo.

To je popolnoma odzivna tema, ki izgleda odlično v kateri koli napravi, vključno z namiznimi, prenosnimi in prenosnimi računalniki ter mobilnimi napravami. Pripravljen je tudi za prikaz mrežnice.

Poleg tega vsebuje napredne možnosti teme, menije, menije, zasnove po meri, ikone za pisavo, napredne možnosti tipografije itd..

Preberite si celoten pregled Nimve.

Začnite z Nimvo danes!

12. Creativo

creativo-wordpress-tema

Iščete ustvarjalno temo WordPress? Potem je Creativo za vas odlična tema. To je popolnoma odzivna sodobna tema za ustvarjanje spletnih strani za več namenov.

Tema Creativo ima desetine lepo oblikovanih predstavitvenih mest. Izberete lahko 1 od njih in takoj začnete svoje spletno mesto. Podpira vtičnik WooCommerce, tako da lahko kadar koli spremenite spletno mesto v spletno mesto za e-trgovino.

Za večjo svobodo oblikovanja ponuja 3 vrhunske vtičnike (Visual Composer, Slider Revolution in LayerSlider) znotraj teme, ki jo lahko brezplačno uporabljate.

Preberite naš celoten kreativni pregled.

Začnite danes z Creativo!

13. StudioPress Parallax Pro

studiopress-paralaksa-pro-th

Če imate radi drsne modele po paralaksu, je StudioPress Parallax Pro odlična tema za vas. To je osupljiva in lepa večnamenska tema za WordPress. To je tema, ki temelji na močnem okvirju Genesis.

S to temo lahko ustvarite spletna mesta za podjetja, pa tudi spletna mesta za e-trgovino in portfelja. Odlikuje ga močan program za prilagajanje tem, območja gradnikov domače strani, prilagodljiva glava in več možnosti.

To je popolnoma odzivna tema, ki se bo dobro prilegala tako zaslonom kot tudi vsem drugim vrstam zaslonov.

Preberite celoten pregled StudioPress Parallax Pro.

Začnite danes s StudioPress Parallax Pro!

14. Oshine

oshine-wordpress-tema

Oshine je resnično večnamenska tema za WordPress, ki jo lahko kupite pri Themeforest. Odličen je za spletna mesta vseh vrst, vključno s portfeljem, agencijo, blogom, arhitekturo, podjetjem ali trgovino.

Ima intuitiven ustvarjalec vizualnih strani za izdelavo spletnih strani. Za hiter začetek izdelave spletnega mesta lahko dobite 43 predstavitev in več kot 100 vnaprej izdelanih postavitev strani. Vnaprej izdelane predloge ali postavitve lahko namestite z enim klikom.

Poleg tega ima tema edinstvene glave in sloge menijev za kul možnosti oblikovanja.

Preberite naš celoten pregled Oshine.

Začnite z Oshine danes!

15. Zložite

Zložite pregled teme

Enfold je še ena najbolj prodajana premium tema WordPress na trgu Themeforest. To je tema, ki je popolnoma optimizirana za hitrost, in je odlična tako v orodjih Google Page Speed ​​Insights kot v hitrosti GTMetrix.

Tema Enfold ima neverjetne možnosti in značilnosti tem, ki vam omogočajo, da ustvarite takšen dizajn, kot želite. Ima veliko vnaprej izdelanih predstavitev za različne vrste spletnih mest, ki jih lahko uporabite kot izhodišče.

Več funkcij teme so popolnoma odziven dizajn, podpora za gradbenike, povleci in spusti, pripravljena za mrežnico, optimizirana za SEO, prevod pripravljen itd.

Preberite celoten pregled Enfold.

Začnite z Enfold danes!

16. Uncode

uncode-wordpress-tema

Uncode je ustvarjalna večnamenska WordPress tema, ustvarjena tako, da navdušuje uporabnike z lepoto in močjo. Na voljo je z neverjetnimi lastnostmi in funkcionalnostmi, tako da lahko v nobenem trenutku sestavite privlačne spletne strani. S to temo lahko vsakdo preprosto ustvari spletno mesto, ne da bi se dotaknil nobene kode.

Tema je opremljena s številnimi unikatnimi predstavitvami, od katerih je vsak ustvarjen z edinstvenim konceptom. S pomočjo teh demo strani lahko hitro zaženete svoje spletno mesto. Omogoča vam tudi brezplačen dostop do več premium WordPress vtičnikov.

Poleg tega je opremljen z naprednim sistemom omrežja, brezhibno zasnovo slikovnih pik, 6+ slogovnih menij, podporo za WPML itd.

Preberite si celoten pregled Uncode.

Začnite z Uncode danes!

17. BeTheme

BeTheme pregled

BeTheme je ena izmed najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih tem na trgu Themeforest. Ponuja široko paleto funkcij in možnosti prilagajanja, tako da lahko sestavite katero koli obliko, ki vam je všeč.

BeTheme ima več kot 360 vnaprej izdelanih spletnih mest, ki jih lahko uvozite z enim klikom in zaženite svoje spletno mesto. Vsa ta spletna mesta so bila lepo izdelana s strani profesionalcev in ponujajo res impresivno podobo.

Poleg tega lahko s to temo dobite 20 prilagodljivih slogov glave, neomejene menije, ozadje paralaksa in videa, neomejene stranske vrstice, neomejene barve, podporo otroške teme itd..

Preberite naš celoten pregled BeTheme.

Začnite z BeTheme danes!

18. Skupaj

total-wordpress-tema

Tako kot že ime pove, vam Total ponuja celoten nabor funkcij in funkcionalnosti, ki jih boste potrebovali za izdelavo večnamenskih spletnih mest. To je še ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress na trgu Themeforest.

Skupaj prihaja s popolnoma ustvarjalcem vizualnih strani z več kot 50 moduli po meri. S pomočjo ustvarjalnika vizualnih strani lahko preprosto in takoj ustvarite čudovite spletne strani. Obstaja več kot 40 vzorčnih predstavitev, pripravljenih za uporabo, z možnostjo namestitve z enim klikom.

Ena od glavnih značilnosti te teme je možnost prilagajanja glave in noge. Poleg tega tema omogoča brezplačno uporabo več premijskih vtičnikov.

Preberite naš celoten pregled.

Začnite s Totalom danes!

19. Kallyas

kallyas-wordpress-tema

Kallyas je vrhunska večnamenska tema, ki jo lahko uporabite za katero koli vrsto spletnega mesta. To je tema za hitro nalaganje, ki z veliko hitrostjo prikazuje vsebino vašega spletnega mesta.

Lahko dobite razširjen seznam predstavitev spletnih strani s to temo, ki jo lahko namestite v 1 kliku. S temi predstavitvenimi spletnimi mesti lahko spletno mesto nastavite v samo nekaj minutah. Prilagoditev teme je preprosta in brez težav z vrhunskim ustvarjalcem vizualnih strani.

Če med uporabo teme najdete težave, lahko dobite v celoti namensko podporo ekipe oblikovalcev tem. Oglejte si tudi njihovo podrobno dokumentacijo in video vaje.

Preberite naš celoten pregled Kallyas.

Začnite danes s Kallyasom!

20. Brooklyn

brooklyn-tema

Brooklyn je zelo prilagodljiva tema WordPress, ki ima široko paleto funkcij. S temi funkcijami lahko ustvarite poljubno spletno mesto, ki ga želite. To je tema, ki temelji na ustvarjalcu celotnih strani, zato je ustvarjanje spletnih strani zabavno s to temo.

V temi je več kot 40 vnaprej izdelanih spletnih mest, ki jih lahko uvozite z enim klikom. Nato lahko prilagodite demo vsebino in zgradite svoje spletno mesto. Tema daje dodatno skrb za upravljanje portfelja, upravljanje tabel s cenami in druge elemente po meri, ki so uporabni za vse vrste spletnih mest.

S temo Brooklyn brezplačno dostopate do vtičnikov Slider Revolution in Visual Composer. S pomočjo teh zmogljivih orodij lahko v nobenem trenutku zgradite čudovita mesta.

Preberite naš celoten pregled v Brooklynu.

Začnite danes z Brooklynom!

21. Salient

vidna-wordpress-tema

Salient je še ena močna večnamenska tema WordPress, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje spletnih mest za mobilne aplikacije in programsko opremo. Na voljo je z zmogljivim vgrajenim ustvarjalcem strani, Salient Visual Composer. Zato lahko ustvarite čudovita spletna mesta preprosto z vmesnikom povleci in spusti.

Da ne omenjam, so njegove 200+ uporabne prednastavljene predloge zelo koristne za ustvarjanje osupljivih spletnih mest. Dobite lahko več kot 500 kratkih kod in možnosti konfiguracije, veliko postavitev glave in veliko neverjetnih funkcij.

Tema popolnoma podpira vtičnik WooCommerce, tako da lahko svoje spletno mesto kadar koli spremenite v trgovino za e-trgovino.

Preberite naš celoten pregled Salient.

Začnite danes s Salientom!

22. Jupiter

jupitor-wordpress-tema

Jupitor je večnamenska WordPress tema, primerna za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. To je napredna, a enostavna tema za uporabo z resničnim urejevalnikom WYSIWYG. Svoje strani, objave in vse elemente spletnega mesta lahko ustvarite in urejate s predogledi v realnem času.

Poleg tega ima tema Jupitor Shop Customizer za izgradnjo zmogljivih trgovin, Header Builder za oblikovanje glave vašega spletnega mesta in več kot 100 elementov za ustvarjanje strani po meri.

Tema vam nudi več kot 160 zelo prilagodljivih prednastavljenih predlog za spletno mesto, ki vam pomagajo zagnati spletno mesto v samo nekaj minutah.

Preberite naš celoten pregled Jupitorja.

Začnite danes z Jupiterjem!

23. Zeko

zeko tema

Zeko je močna neprofitna WordPress tema, namenjena ozaveščanju in pospeševanju zbiranja sredstev. Zeko je bil globoko integriran s pluginom Give, tako da lahko hitro in enostavno začnete z neprofitnim zbiranjem sredstev.

Zeko je združljiv z mnogimi priljubljenimi vtičniki WordPress, vključno z WooCommerce, BuddyPress in Peepso. Tema ima tudi zmogljivo možnost naročnine, da lahko eksponentno razvijte svoj seznam e-poštnih sporočil.

Tema Zeko je opremljena s 6 prednastavljenimi predlogi strani in vam v orodju za prilagajanje programov ponuja več možnosti za nastavitev domače strani tako, kot želite.

Začnite z Zeko že danes!

24. Nullpoint

nullpoint tema

Nullpoint je večnamenska tema Webzakta. Tema Nullpoint prihaja z zelo prilagodljivim ustvarjalcem povleci in spusti, s katerim lahko preprosto prilagodite svoje strani, ne da bi najeli razvijalca.

Nullpoint je 100% odziven in prijazen do mobilnih naprav, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto videti odlično, ne glede na napravo vaših uporabnikov. Brezplačno različico lahko prenesete iz skladišča WordPress.org. Premium različico teme je mogoče kupiti za 49,99 USD. Ko kupite Nullpoint, boste brezplačno prejeli poceni temo premium, Lakshmi.

Začnite z Nullpoint že danes!

25. Blog Elite

blog elite

Blog Elite je popolna večnamenska WordPress tema za uporabnike, ki želijo sestaviti čisto spletno mesto, ki daje več pozornosti vsebini. Blog Elite je najbolj primeren za novice, potovanja, zabavne bloge, spletno stran s hrano in recepti itd.

Blog Elite podpira demo uvoz z enim klikom, tako da lahko hitro zgradite WordPress spletno mesto, ne da bi ga morali graditi iz nič. Njihova obsežna dokumentacija vas vodi skozi vse vidike gradnje WordPress spletnega mesta s temo Blog Elite.

Začnite z Blog Elite še danes!

26. Sydney

Sydney tema

Sydney je še ena močna večnamenska tema za WordPress. Temo lahko dobite v brezplačni različici, pa tudi v premium različici. Brezplačna različica teme je ena izmed najbolj prenašanih tem v tematskem skladišču WordPress.org.

Sydney ima osupljiva ozadja na celotnem zaslonu, vzporedna ozadja, 600+ Googlovih pisav, video naslov in številne neverjetne funkcije. V celoti je zgrajen na Live Customizer-ju, tako da lahko celotno spletno mesto prilagodite s predogledi v živo v živo.

Tema brezhibno deluje z WooCommerce in vsemi drugimi glavnimi vtičniki WordPress.

Preberite naš celoten pregled v Sydneyju.

Začnite danes s Sydneyjem!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše večnamenske teme WordPress za svoja spletna mesta. Morda boste želeli preveriti tudi naš ročno izbran seznam najboljših e-trgovinskih platform za večjezične tržnice in 27 priljubljenih vtičnikov WordPress, ki jih morate imeti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map