27 najboljših tem na celotnem zaslonu WordPress za izrazit videz (2020)

Najboljše teme WordPress na celotnem zaslonu


Iščete temo za celozaslonski WordPress? Popolna tema WordPress je nov trend ustvarjanja čudovitih blogov in portfeljskih spletnih mest. Pomaga vam pritegniti pozornost svojih obiskovalcev na območje z vsebino, ne da bi jih motili s pripomočki na stranski vrstici.

Na internetu je na stotine tematik celozaslonskega programa WordPress, kar začetnikom otežuje izbiro najboljše teme WordPress za svoje spletno mesto.

Ni vsa tema celozaslonskega programa WordPress ustvarjena enako. Preden ga izberete za svoje spletno mesto, morate preučiti značilnosti in možnosti teme. Skozi leta smo preizkusili številne teme na celotnem zaslonu in našli nekaj popolnih, ki jih dejansko lahko priporočamo.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem na celotnem zaslonu WordPress za vaše spletno mesto.

Zakaj izbrati temo za celozaslonski WordPress?

Celozaslonska tema WordPress je vizualno privlačna in elegantna za pokrivanje celotne strani vašega spletnega mesta. Spodaj je nekaj funkcij, ki jih boste pogosto našli v celozaslonski temi WordPress.

 • Možnost dodajanja ozadja v celotni širini ali videoposnetka z nastavljivimi barvnimi možnostmi.
 • Možnost objavljanja člankov na svojem blogu brez stranske vrstice
 • Podpora za drsenje Parallax, ki vam omogoča ustvarjanje osupljivih učinkov, ko se uporabnik pomakne navzdol

Oglejmo si nekaj najboljših tem na celotnem zaslonu WordPress.

1. Ultra

Ultra

Ultra je ena najboljših tem WordPress na celotnem zaslonu. Na voljo je z več desetimi vgrajenimi postavitvami in predlogami, s katerimi lahko ustvarite spletna mesta v kateri koli niši. Tema ponuja veliko funkcij, vključno s popolnoma prilagojeno glavo, pomikanjem po izbiri, mega menijem, postavitvijo arhiva, animacijami in še več.

Priložen je ustvarjalnik strani povleci in spusti Themify, ki olajša prilagoditev vseh delov vašega spletnega mesta. Ultra ima namestitveni program za demo vsebino, ki vam pomaga takoj začeti, ne da bi ga morali graditi iz nič.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna večnamenska tema WordPress, napolnjena z več sto demonstracijami spletnih strani, vključno s postavitvami na celozaslonski način. Podpira ustvarjalce strani, tako da lahko hitro sestavite spletno mesto s povleci in spusti brez konflikta teme. Z njihovimi premijskimi razširitvami lahko spletno mesto popeljete na naslednjo raven.

Z urejevalnikom teme WordPress lahko uporabite tudi za urejanje barv, pisav, ozadja in glave vašega spletnega mesta. Pripravljena je e-trgovina, tako da lahko celo zaženete spletno trgovino z OceanWP.

3. Divi

Divi

Divi je priljubljena tema, ki jo pošilja ustvarjalec strani. Ima veliko pripravljenih postavitev na celozaslonskem načinu, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje čudovitih spletnih strani. S programom za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani Divi lahko v realnem času urejate kateri koli del teme, ne da bi napisali vrstico kode.

Na voljo je z globalnimi elementi in moduli, ki vam prihranijo čas. Izbirate lahko na njihovem obsežnem seznamu pisav, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate neverjetno tipografijo.

4. Astra Tema

Astra

Astra Theme je močna tema WordPressa z več deset začetnimi mesti. Ponuja veliko fleksibilnost in funkcije, ki vam pomagajo ustvariti celozaslonsko spletno mesto s pomočjo ustvarjalcev strani. Astra dodaja široko paleto možnosti prilagajalcu WordPress, tako da lahko spletno mesto prilagodite brez kode.

Ta tema ima zelo hiter čas nalaganja strani in optimizirano za hitro delovanje. Ima možnosti barv in tipografije, s katerimi bo vaše spletno mesto predstavljivo.

5. Inspiro

Inspiro

Inspiro je čudovita WordPress tema s celozaslonskim ozadjem videoposnetkov in drsnim vitrinom. Omogoča vam dodajanje YouTube, Vimeo in videoposnetkov, ki jih gostuje v ozadju, in se brez težav naloži na vašem spletnem mestu. Domača stran je widgetized za dodajanje vsebine, galerij slik in še več.

Ponuja napredno ploščo z možnostmi za teme, pripomočke po meri in vgrajene postavitve. Inspiro je popolnoma optimiziran za SEO, zato vam ni treba skrbeti zaradi izgube organskega prometa zaradi značilnosti teme.

6. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro je tema na celotnem zaslonu WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje spletnega mesta. Obiskovalce vaše spletne strani navduši z vgrajenim drsnikom za celozaslonsko ozadje slike. Sydney Pro vsebuje bloke Elementor po meri, ki vam pomagajo narediti svoje postavitve, dodati vsebino in preprosto prikazati slike.

Če želite ustvariti stran po meri, lahko izberete eno od njihovih vgrajenih predlog. V programu WordPress Customizer lahko prilagodite kontaktne podatke, gumbe itd. Za glavo teme.

7. Travne korenine

Travne korenine

Grassroots je odlična tema na celotnem zaslonu WordPress, zasnovana posebej za dobrodelne organizacije in organizacije, ki zbirajo sredstva. Prikaže slike ozadja in celoten zaslon, da privabite svoje obiskovalce. Ima izjemno podporo za WooCommerce za pomoč pri vaših akcijah zbiranja sredstev.

Tema je enostavna za prilagajanje barvnih možnosti, Googlovih pisav in povlečete in spustite postavitev domače strani. To je popolna tema za prikazovanje prihajajočih dogodkov v stilu.

8. Celozaslonski zaslon

Celozaslonski način

Kot že ime pove, je Fullscreen tema galerije fotografij WordPress z ozadjem celotnega zaslona. Na voljo je z več vrstami galerij slik. Možnosti galerije slik vključujejo samodejno predvajanje, podporo vlečenja, svetlobno polje in še več.

Omogoča vam prikaz zgornjega sporočila po meri, meni za glave, ikone družbenih medijev in drugo v zgornjem delu. Prav tako lahko dodate postavitve omrežja, stolpce gradnikov v nogi, besedilo noge po meri in animirani gumb nazaj na zgornji gumb.

9. Agencija Pro

Agencija Pro

Agency Pro je profesionalna tema na celotnem zaslonu WordPress, zgrajena na podlagi okvira Genesis. Ima čudovito in pametno postavitev z logotipom po meri, navigacijskim menijem, pozdravnim besedilom in gumbom za poziv k dejanju v zaglavju.

Tema ima področja pripomočkov za domačo stran, s katerimi lahko preprosto prilagodite svoje spletno mesto. Vsebuje tudi predloge strani za oblikovanje ciljnih strani, arhivov in strani spletnega dnevnika.

10. Dixie

Dixie

Dixie je tema na celotnem zaslonu WordPress, ki je narejena za spletne podcaste. Podpira več vtičnikov za podcasting za vključitev SoundCloud, MixCloud, YouTube itd. Ta tema ima predvajalnik zvoka, ki vsebuje številne uporabne možnosti, kot so gumb za prenos, predvajanje v novem oknu in še več.

Na voljo je več deset možnosti oblikovanja, s katerimi lahko prilagodite videz svojega spletnega mesta. Dixie je napolnjen z vnaprej izdelanimi seznami, rešetkami in zidanimi postavitvami, s katerimi lahko ustvarite privlačno spletno mesto za podcasting.

11. Styler

Styler

Styler je privlačna tema na celotnem zaslonu WordPress, izdelana z inteligenco, da ustvari spletna mesta za podjetja, povezana s spa, salonom, fitnesom in zdravjem. Ima postavitev domače strani s povleci in spusti s podporo za video in slikovno diaprojekcijo.

Ta tema ima pet vrst objav po meri za galerije, pričevanja, skupino in drugo. Ima pripomočke po meri in možnosti prilagodljive postavitve.

12. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place je tema restavracije na celotnem zaslonu WordPress, zasnovana posebej za kuharje, jedilnike in kuharska podjetja. Podpira ustvarjalce strani s povleci in spusti, kot so Beaver Builder, SiteOrigin itd., Tako da lahko preprosto prilagodite spletno mesto.

Ima sistem upravljanja restavracij, ki vam omogoča, da lepo dodate in prikažete svoj meni. Tema je združljiva z WooCommerce za sprejemanje spletnih naročil na vašem spletnem mestu.

13. Skromno

Skromno

Skromno je brezplačna tema na celotnem zaslonu WordPress z enostransko postavitvijo. Priložite pripomočke za domačo stran, da dodate portfelj, izjave, gumbe za poziv k dejanju in še več. Ima pomikanje po paralaksu za enostavno navigacijo.

Tema se združuje s priljubljenimi vtičniki WordPress, kot je Yoast SEO, WPForms, MonsterInsights, in WooCommerce za razširitev funkcionalnosti vašega spletnega mesta.

14. Palermo

Palermo

Palermo je stilska tema na celotnem zaslonu WordPress, ki je narejena za hotele, letovišča in gostinska podjetja. Ima celotno sliko v ozadju z navigacijskim menijem stranske vrstice. V ozadju lahko dodate diaprojekcijo, video ali preprosto statično sliko.

Ima na voljo več možnosti prilagajanja in podporo za ustvarjalce strani.

15. Ujemite Vogue

Ujemite Vogue

Ujemite Vogue je sodobna tema na celotnem zaslonu WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje spletnih mest za modne izdelke, blagovne znamke oblačil in vse, kar je povezano z modnim poslovanjem. Ta tema je odlična izbira za začetek modnega bloga in zaslužek na spletu.

Na domači strani ima več razdelkov za storitve, izdelke, pričevanja, drsnik in podobno. Tema je popolnoma prilagodljiva z WordPressovim prilagoditeljem v živo.

16. Camer Pro

Camer Pro

Camer Pro je klasična tema na celotnem zaslonu WordPress za fotografe, fotografske blogerje in vloggerje. Ima minimalističen oblikovalski koncept s čudovito tipografijo in krepkim ozadjem. Podpira ustvarjalce strani s povleci in spusti za enostavno prilagoditev.

Ta tema ponuja predloge strani, glavo po meri, vnaprej izdelane postavitve in galerije slik. Optimiziran je za zmogljivost in hitrost.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt je elegantna WordPress tema, zasnovana posebej za hotele, BnB, letovišča in gostinska podjetja. Ima podporne funkcije, kot je spletni sistem rezervacij, da lahko uporabniki rezervirajo sobo v vašem hotelu. Prav tako je priložen vremenski modul za prikaz vremenskih razmer na vaši lokaciji.

Z njihovimi vgrajenimi prilagodljivimi pripomočki lahko na svojem spletnem mestu predstavite profile družabnih omrežij.

18. Finesse

Finesse

Finesse je tema na celotnem zaslonu e-trgovine WordPress, ki je odlična izbira za hitro zagon spletne trgovine. Omogoča vam ustvarjanje strani izdelkov po meri, kot je Amazon, in povečanje konverzij. Na straneh izdelkov lahko dodate tudi videoposnetke, da jih naredite bolj privlačne.

Ima enostavno nastavitev in podpira prilagajanje strani za prilagajanje strani. Tema ima barve po meri, Google pisave in prevode za stotine jezikov.

19. Maranatha

Maranatha

Maranatha je tema na celotnem zaslonu WordPress. Popolno je ustvariti lepo in inovativno cerkveno spletno mesto. Ima dolgo postavitev domače strani s pomikanjem po paralaksu, video ozadjem, lepljivim navigacijskim menijem in še več.

Tema omogoča prilagajanje barv, pisav, gumbov, zemljevidov v slogu po meri in slik glave v realnem času. Ima pripomočke za nogo, s katerimi lahko dodate funkcije na spodnji del vašega spletnega mesta.

20. Beaute

Beaute

Beaute je drzna in svetla tema WordPress na celotnem zaslonu, zasnovana posebej za salone, zdravilišča, lepota in podjetja, povezana z zdravjem. Na voljo je s štirimi vrstami vsebine za drsnik, celostni zaslon, storitve in galerije slik. Omogoča vam, da na svoje spletno mesto dodate obrazec za rezervacijo sestanka, da lahko uporabniki načrtujejo termin.

Ima več barvnih shem, prilagojene gradnike, prilagodljive možnosti postavitve in čudovito tipografijo.

21. PureBlog Pro

PureBlog

PureBlog Pro je tema za blogiranje na celotnem zaslonu WordPress za več avtorske in osebne bloge. S PureBlog Pro lahko svoje uporabnike opozorite na vsebino, ne da bi prikazovali elemente stranske vrstice. Omogoča dodajanje slike ozadja na celozaslonskem zaslonu v razdelek zaglavlja skupaj z možnostjo dodajanja logotipa po meri, linije in navigacijskega menija po meri.

Tema ponuja predloge strani za ločene strani spletnega dnevnika, stran z arhivi in ​​ciljne strani. Prilagodilnik v živo za WordPress je enostavno prilagoditi.

22. Audioman

AudioMan

Audioman je brezplačna tema na celotnem zaslonu programa WordPress, ki je narejena za glasbenike, skupine, inštrumente in izvajalce. Za dodajanje zvočnih predvajalnikov na svojem spletnem mestu lahko uporabite vtičnike drugih proizvajalcev. Vsebuje razdelke za predstavljeno vsebino, seznam predvajanja, portfelj in izjave.

Odlično deluje z ustvarjalci strani s povleci in spusti, da prilagodijo vse na svojem spletnem mestu. Tudi tema podpira WooCommerce izven okvira.

23. Struktura

Struktura

Struct je tema na celotnem zaslonu WordPress, zasnovana posebej za oblikovanje spletnega mesta za zagonska podjetja, mobilne aplikacije in podjetja s programsko opremo. Domača stran ima povleci in spusti, s prilagodljivimi pripomočki za vsebino.

V paketu je pet vrst vsebine, barvne sheme, pripomočki po meri in ozadje paralakse. Struct je združljiv z WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

24. Khore

Khore

Khore je privlačna barvita tema na celotnem zaslonu WordPress za dogodke, konference in razstave. Čeprav ima ta tema postavitev na celotni strani, lahko še vedno najdete stransko vrstico, ki jo lahko s klikom gumba zapustite. Ta tema vam omogoča, da na domači strani oglašujete predstavljeni ali najnovejši dogodek.

Tema vsebuje odštevalni čas za vaš naslednji dogodek. Spletno mesto lahko prilagodite tako, da dodaja zvočnike, urnik dogodkov, vstopnice, novice, sponzorje in drugo.

25. Blogstar

BlogStar

BlogStar je ustvarjalna tema na celotnem zaslonu WordPress s podporo za vizualni skladatelj. Na voljo je s petimi lepimi predlogami, da izberete najboljšo možnost za svoj blog WordPress. Uporabite ga lahko za ustvarjanje zapletenih postavitev z vmesnikom povleci in spusti.

Ima pripomočke po meri, barvne kože, ikone pisave, celotno ozadje videoposnetka in druge možnosti teme. Podpira Google Fonts in Adobe Fonts za neverjetno tipografijo.

26. Screenr

Zaslon

Zaslon je brezplačna tema na celotnem zaslonu WordPress, ki je zelo primerna za spletna mesta, portfelje, digitalne agencije in samostojne podjetnike za mala podjetja. Ima intuitivno zasnovo postavitve za enostranska in večstranska spletna mesta. Tema ponuja prilagodljivo glavo po meri z logotipom, navigacijski meni, pozdravno besedilo in CTA gumbe.

Je začetnikom prijazen in ga je enostavno nastaviti. S programom WordPress v živo lahko prilagodite barve, pisave in ozadje svojega spletnega mesta.

27. Selfie

Selfie

Če iščete vizualno privlačno temo fotografije WordPress na celotnem zaslonu, je Selfie odlična možnost. Selfie je najbolj primeren za ustvarjanje spletnih mest za blogerje, spletne portfelje, modna podjetja in umetnike. Nalaganje veliko slik na eno stran ne vpliva na čas nalaganja strani zahvaljujoč vgrajeni funkciji ležečega nalaganja.

Tema ima galerije slik s pogledom na celozaslonski način. Lahko dodate svojo biografijo, da se na boljši način povežete s svojimi uporabniki.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše in vrhunske celozaslonske teme WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naše ročno izbrane poceni vrhunske teme WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map