28 najboljših in kreativnih tem na eni strani WordPress (2020)

Najboljše teme na eni strani za WordPress


Iščete najboljše teme na eni strani WordPress?

Enostranska tema WordPress je dobra izbira za vas, če želite sporočilo hitro posredovati, ne da bi se uporabniki pomerili na različnih straneh.

Če menite, da so vaši uporabniki preveč leni, da bi se lahko pomerili na različnih straneh, boste morda želeli razmisliti o temo ene strani za svoje spletno mesto..

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem na eni strani za WordPress.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

1. Ultra

Ultra

Ultra je močna večnamenska WordPress tema. Ultra prihaja s številnimi oblikovalskimi kožicami in vnaprej izdelanimi predstavitvenimi mesti. Omogoča funkcijo drsenja po paralaksu, kar pomeni, da se slike ozadja na celotni spletni strani premikajo počasneje kot slike v ospredju. Za domačo stran ponuja več postavitev, dobavlja se skupaj z ustvarjalcem Themify, gradnikom povleci in spusti podjetja Themify, ustvarjalcem Ultra.

Druge pomembne lastnosti vključujejo izbiro barv in pripomočke po meri. Ima vnaprej izdelane postavitve za telovadnico crossfit, fitnes, prireditve in drugo.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna tema programa WordPress, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje enega spletnega mesta. Ima več vgrajenih postavitev za vse vrste spletnih mest. Izberete lahko postavitev in takoj zaženete svojo eno stran ali blog.

V celoti je odziven, pripravljen za prevajanje in podpira WooCommerce pri ustvarjanju spletne trgovine. OceanWP je preprost za nastavitev in ga lahko urejate s programom WordPress v živo.

3. Divi

Divi

Divi je najbolj priljubljena in sodobna WordPress tema z več pripravljenimi spletnimi mesti in postavitvami. V paketu je močan ustvarjalnik Divi, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje lastnih postavitev, širino postavitve vlečenja, zasnove v realnem času in prilagajanje na svojem spletnem mestu. Omogoča vam, da kliknete in vnesete kjer koli na strani, da dodate svojo vsebino.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Tema vsebuje globalne elemente, vsebinske bloke in še več. Ima orodje za oblikovanje, ki vam pomaga pripraviti spletno mesto tako, kot želite. Vse možnosti teme so preproste za razumevanje in prijazne do začetnikov.

4. Parallax Pro

parallax-pro

Parallax Pro je zasnovan tako, da pripoveduje zgodbo z zasnovo spletne strani na eni strani. To temo poganja Genesis Framework in s pretokom spleta paralaksa omogoča enostavno vizualno gibanje oči.

Kot večina tem StudioPress je tudi Parallax Pro odziven in ponuja neverjetne možnosti tipografije. Tema je združljiva z WooCommerce in omogoča tudi ustvarjanje čudovitih strani izdelkov.

BREZPLAČEN DOSTOP: Parallax Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno s Parallax Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

5. Pristanek

Pristanek

Pristanek je še ena priljubljena tema WordPress-a iz Themifyja, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje spletnega mesta na eni strani. Na voljo je s celozaslonskim ozadjem slike, navigacijskim menijem, logotipom po meri, linijo in CTA. Priložen je tudi ustvarjalnik Themify, ki vam omogoča hitro zagon osupljive strani s povleci in spuščanjem.

Kot vsaka močna tema tudi ta ponuja neomejeno izbiro barv, predloge strani, postavitve v celotni širini in še več. Pristanek ima MailChimp integracijo za ustvarjanje e-poštnega seznama in pošiljanje e-poštnih sporočil svojim naročnikom.

6. Hestia Pro

Hestija

Hestia je odlična enostranska in večnamenska WordPress tema, zasnovana posebej za zagon, portfelje, mala podjetja in ustvarjalna spletna mesta. Ima glavo po meri s sliko v ozadju polne širine, navigacijski meni, CTA in še več. Na domači strani lahko dodate tudi predstavljene storitve, izdelke itd.

Ta tema je popolnoma prilagodljiva s programom WordPress v živo. Hestia podpira postavitve WooCommerce in oblikovalce strani za oblikovanje lastne postavitve spletnega mesta.

7. Neve

Neve

Neve je lahka enostranska WordPress tema, ustvarjena za ustvarjanje poljubnih spletnih strani, vključno z eno stranjo. Za vlečenje in spuščanje vsebine na domačo stran je popolnoma združljiv z ustvarjalci strani. Tema ima preprost in minimalen videz z logotipom po meri, navigacijskim menijem in drsnikom v razdelku glave.

Pod glavo lahko dodate opisni razdelek o nas s predstavljeno sliko. Neve vam omogoča, da dodate drugo predstavljeno vsebino v spodnje razdelke. Neve je optimiziran za SEO in zmogljivosti.

8. Parallax

Parallax

Parallax je tema za WordPress na eni strani, ki jo je ustvaril Themify s sliko za celoten zaslon. Ima gumbe družabnih medijev in navigacijski meni v prvem koraku. Posebnost te teme je v pomikanju paralaksa. Popolnoma je odziven in preseneti svoje uporabnike s premikanjem po odsekih, da prikaže vaše predstavljene storitve in izdelke.

S to temo boste dobili 60+ vnaprej izdelanih postavitev, pametne možnosti postavitve, več vrst objav, filtre slike in še več. Postavitve seznama ali omrežja lahko uporabite tudi tako, da zamenjate postavitev celotnega zaslona te teme.

9. Zelle

Zelle

Zelle je zelo prilagodljiva tema na eni strani WordPress. Na voljo je s podporo za ustvarjanje strani s pomočjo povlečevanja in spuščanja, premikanjem po paralaksu, elementi domače strani in še več. Glava vsebuje drsnik slike z besedilom in tipkami CTA. Pod drsnikom lahko dodate megle, da prikažete svojo predstavljeno vsebino.

Ima barve ozadja po meri, menije menijev in še več. To temo je enostavno nastaviti in WooCommerce je pripravljen.

10. Sydney Pro

Sydney

Sydney Pro je vrhunska tema ene strani za WordPress za samostojne podjetnike in mala podjetja. Na voljo so enostavne možnosti prilagajanja za glavo, odseke sprednje strani in nogo. Omogoča vam dodajanje video glave, da uporabnikom zagotovite prvi vtis.

To je tema, pripravljena na prevod, in jo lahko uporabimo za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta. Tema se lahko ureja s programom WordPress v živo.

11. OnePage

OnePage

Enako kot njeno ime je tudi OnePage tema ene strani WordPress za poslovna in portfeljska spletna mesta. Ima preproste in enostavne možnosti za omogočanje / onemogočanje funkcij, več vrst objav, povlečenje in spuščanje domače strani ter postavitve strani po meri.

Ta tema je popolnoma prilagodljiva in enostavna za nastavitev. OnePage je optimiziran za SEO in hitrost strani.

12. Moesia Pro

Mezija

Moesia Pro je sodobna tema na eni strani WordPress. V paketu je drsnik, Googlove pisave, predloge strani in blok stikov. Omogoča integracijo družbenih medijev za uvoz fotografij iz Instagrama, Flickr itd. Na naslovnici. Družabno vsebino lahko dodate tudi na stransko vrstico spletnega mesta.

Tema je odzivna, pripravljena je za prevod in jo lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

13. Orfeo

Orfeo

Orfeo je brezplačna tema na eni strani WordPress, zasnovana za spletne trgovine in spletna mesta e-trgovine. Na voljo je z ozadjem glave v polni širini, ki prikazuje vaš logotip, navigacijski meni in pozdravno besedilo.

To je preprosta tema in jo je enostavno nastaviti. Vse možnosti teme lahko prilagodite s programom WordPress customizer s predogledom v živo.

14. Podjetništvo

Enterprise

Enterprise je večnamenska tema ene strani za WordPress, izdelana posebej za poslovna spletna mesta podjetja. V svojo glavo lahko dodate svoj logotip, iskalno vrstico, družabne ikone, drsnik slike in navigacijski meni. Ponuja več razdelkov za prikaz vašega predstavljenega dela in storitev.

Ima prizorišče, grafični prikaz dosežkov, tabelo cen in nogo z več pripomočki.

15. OneEngine

OneEngine

OneEngine je brezplačna tema na eni strani WordPress, ki se lahko uporablja za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. Priložen je ustvarjalec postavitve, preproste nastavitve zaledja, čudovite postavitve po meri in še več. Stran s temo se začne s krepko barvno sliko v celotni širini in puščico, s katero uporabnike popeljete v razdelek s storitvami.

Na voljo je z izbiro barv, pisavami po meri in barvami ozadja. Tema OneEngine je enostavno nastaviti s programom WordPress v živo.

16. nič

Nič

Zero je večnamenska tema ene strani za WordPress za poslovna spletna mesta. Pod glavo lahko prikažete svoje predstavljene storitve v postavitvi omrežja.

Ta tema je dobavljena z vrhunskimi vtičniki, kot je Visual Composer, znani gradnik vlečenja in padanja. Druge opazne funkcije vključujejo video ozadje, pripomočke po meri, Googlove pisave in podporo za WooCommerce.

17. Skromno

Skromno

Shapely je brezplačna tema na eni strani WordPress. Ima celotno sliko v ozadju z besedilom in gumbi. Na voljo je več pripomočkov za domačo stran, s katerimi lahko dodate portfelj, izjave, storitve in gumbe za poziv k dejanju.

Ta tema je kot nalašč za spletna mesta, portfelje, spletna mesta za e-trgovino, bloge in spletne revije za mala podjetja. Nastavitev je enostavna in jo lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

18. OnePress

OnePress

OnePress je brezplačna in ustvarjalna tema na eni strani WordPress, zasnovana posebej za digitalne agencije, poslovna spletna mesta, portfelje in samostojne strokovnjake. Za ustvarjanje spletne trgovine je popolnoma združljiv z WooCommerce. Tema ima preproste možnosti in jo je mogoče enostavno urejati v orodju za prilagoditev WordPress-a.

19. Dnevna svetloba

Dnevna svetloba

Dnevna svetloba je večnamenska WordPress tema za poslovna in poslovna spletna mesta. Ima drsnik za celozaslonski sliki, na katerem je vaš logotip in navigacijski meni. Na svojih spletnih straneh lahko lepo prikažete storitve, videoposnetke, predstavljeno vsebino in več.

Nekatere pomembne značilnosti teme so več postavitev, pomikanje po paralaksu, socialne ikone, tabele s cenami, Instagram gradnik in zemljevid lokacije s kontaktnim obrazcem. Nastaviti ga je enostavno in prijazno do začetnikov.

20. Potenza

Potenza

Potenza je robustna tema za eno stran WordPress. Priložen je ustvarjalnik domačih strani s povleci in spusti, prilagodljivimi možnostmi postavitve, pripomočki po meri in drsnikom slike v celotni širini. Tema vključuje prožne odseke za storitve, pričevanja in druge predstavljene vsebine.

Ima barvne sheme, prilagojena ozadja, animacije, module paralaksa in združljivost s priljubljenimi vtičniki WordPress. Potenza je optimizirana za SEO za povečanje prometa.

21. Razsuti tovor

Razsuti tovor

Bulk je brezplačna večnamenska tema programa WordPress, izdelana za fotografiranje spletnih strani, portfeljev, malih podjetij in trgovin e-trgovine. V celoti podpira Elementor, gradnik povleci in spusti, ki vam pomaga ustvariti lastno postavitev spletnega mesta. Ta tema je RTL in prevod pripravljen, kar pomeni, da lahko ustvarite večjezično spletno mesto.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Tema Parallax Pro je zasnovana na okvirju Genesis, enem najbolj priljubljenih okvirov, ki so na voljo na trgu. Uporabite ga lahko za izdelavo spletnega mesta na eni strani s pomikanjem po paralaksu, razdelki z vsebino, postavitvijo po celotni širini in še več.

Ima možnosti barv, prilagojene pripomočke, slike ozadja in čudovito tipografijo. Parallax Pro je optimiziran za SEO in zmogljivost.

23. Pomaknite se

ScrollMe

ScrollMe je brezplačna tema na eni strani za WordPress, ki se vodoravno pomika in pokriva celozaslon s slikovnimi ozadji. Primerno je za revije, spletna mesta za fotografije, osebne bloge, portfelje in samostojne strokovnjake. Ta tema je popolnoma združljiva z WooCommerce in je pripravljen za prevod.

24. SinglePage

SinglePage

Kot že ime pove, je SinglePage še ena tema na eni strani WordPressa. Ima 4 vnaprej določene razdelke za dodajanje vaših storitev, predstavljene vsebine in še več. Odlikuje ga slika ozadja paralaksa in barve po meri. Tema vključuje čiste tipografije, družabne ikone, Googlov zemljevid in preproste možnosti prilagajanja.

25. Šopis

Šopis

Shopisle je sodobna tema ene strani za WordPress za spletne trgovine. Opremljeno je z neverjetnimi funkcijami, kot je drsenje po paralaksu, ki gladko vodi do vseh delov vašega spletnega mesta. Vključuje čudovite animacije in video trakove za prikaz izdelkov.

Ta tema ima barve, pripomočke, integracijo družbenih medijev, postavitev izdelkov na osnovi omrežja in podporo za priljubljena plačila. Shopisle je že pripravljena rešitev za ustvarjanje vaše trgovine e-trgovine.

26. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc je preprosta in ustvarjalna večnamenska tema WordPress za enostranska spletna mesta. Ima čisto in lepo postavitev z razdelki za predstavljene objave, storitve, slike, pričevanja, člane ekipe in še več. Ta tema je zelo primerna za osebni blog, trgovino z e-trgovino, kreativno agencijo, podjetniško in poslovno spletno stran.

V paketu je s petstranskimi postavitvami, barvami po meri in čudovito tipografijo. Vse možnosti teme lahko urejate v programu WordPress v živo.

27. Fagri

Fagri

Fagri je brezplačna in minimalna tema na eni strani WordPress. Ima preprosto postavitev za osebne bloge in mala podjetja. Tema je hitrejša v delovanju, popolnoma prilagodljiva in SEO prijazna. V zaglavju ima sliko v ozadju polne širine z logotipom po meri in navigacijskim menijem. V glavi lahko dodate tudi kontaktni obrazec.

Pomembne funkcije vključujejo podporo za WooCommerce, prijazno postavitev strani za ustvarjalce strani in prevode, s katerimi lahko spletno mesto ustvarite v svojem jeziku.

28. BeOnePage

BeOneTheme

BeOnePage je elegantna in brezplačna WordPress tema s celozaslonskim ozadjem slike. V prvem koraku lahko dodate logotip po meri, navigacijski meni, besedilo in gumb CTA. Ima drsenje po paralaksu, gladke animacije, ustvarjalne sklope in demo vsebino, ki vam pomagajo začeti. Vse možnosti teme je enostavno prilagoditi s programom WordPress v živo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme na eni strani za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših WordPress temah za članska mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map