28 najboljših tem WordPress za skupine in glasbenike (2020)

najboljše teme WordPressa in glasbenika


Iščete najboljše teme WordPress za skupine in glasbenike?

Kar zadeva temo spletnega mesta skupine ali glasbenika, obstajajo nekatere funkcije in možnosti, ki jih potrebujete, na primer seznam predvajanja, predvajalnik pesmi, video integracija, upravljanje dogodkov itd..

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem WordPress za skupine in glasbenike, ki jih lahko uporabite.

Izbira teme WordPress za spletno mesto bendov in glasbenikov

WordPress teme za skupine in glasbenike so edinstvene v oblikovanju. Te teme bodo imele živahen slog in privlačno postavitev. Vendar morate poskrbeti, da mora tema, ki jo izberete, imeti zahtevane funkcije.

Nekaj ​​ključnih funkcij, ki jih boste potrebovali v skupini ali glasbeniku, so:

 • Združljivost z vtičniki za upravljanje dogodkov WordPress
 • Predvajalnik pesmi in seznam želja
 • Brezšivna integracija z video predvajalnikom

Oglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za skupine in glasbenike za ustvarjanje glasbenega spletnega mesta.

1. Ultra

Ultra

Ultra je močna WordPress tema za skupine, glasbenike, didžeje in vsa podjetja, povezana z glasbo. Ima barvito in svetlo ozadje ter pravi nabor funkcij, ki so kot nalašč za glasbeno spletno mesto. Na voljo je s celozaslonsko postavitvijo in brez stranskih vrstic.

Ta tema ima tudi barve po meri, pomikanje po paralaksu in podporo za ustvarjanje strani s povleci in spusti. Nastavitev je enostavna in v vseh napravah izgleda odlično.

2. Divi

Divi

Divi je najbolj priljubljena WordPress tema in ustvarjalec strani. Na voljo je veliko postavitev in tem, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta. S programom Divi Builder lahko elemente na svojem spletnem mestu enostavno povlečete in spustite. Na voljo je s stotimi vsebinskimi elementi in moduli.

Za začetnike je prijazen in podpira WooCommerce pri prodaji glasbe v spletu. Brez dvoma je tema Divi prilagoditev in prilagodljivost na naslednjo stopnjo. Prav tako se je znašel na vrhu našega seznama najboljših tem WordPress.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je večnamenska WordPress tema z več desetimi predstavitvami za vse vrste spletnih mest. Odlikuje ga popolna postavitev za spletna mesta v skupini ali glasbi. Ta tema se brezhibno združuje s priljubljenimi ustvarjalci strani z vlečenjem in spuščanjem strani, kot so Beaver Builder, Elementor itd., Da ustvari svojo postavitev.

Na voljo je z barvami po meri, ozadji, navigacijskimi meniji, stranskimi vrsticami in pripomočki. Za spreminjanje teme lahko uporabite prilagajalnik v živo za WordPress.

4. Astra Tema

Astra

Astra Theme je lepa tema WordPressa za glasbenike, skupine, pesmi in DJ-je. Ima impresivne funkcije za ustvarjanje seznama predvajanja vaših najljubših skupin in predvajanje skladb v spletu. Tema Astra je združljiva z ustvarjalci strani, zato lahko z vlečenjem in spuščanjem spletnega mesta zgradite tako, kot želite.

Tema ponuja pripomočke po meri, barvne sheme, postavitev v celotni širini in drugo. Je zelo prilagodljiv, strelovodljiv in prilagodljiv za zabavo svojih uporabnikov.

5. Wayfarer

Wayfarer

Wayfarer je WordPress tema za pripovedovanje pevcev, tekstopiscev in skupin. Na voljo je razdelek za prikaz vaših predstavljenih pesmi ali albumov. Omogoča vam, da na glavi označite seznam predvajanja po meri z vgrajenim predvajalnikom zvoka za predvajanje skladb. Wayfarer vsebuje razdelek za vaše prihajajoče dogodke.

Na voljo je s pomočjo pisav, barv, navigacijskih menijev in pripomočkov. Ta tema je popolnoma prilagodljiva s programom WordPress v živo.

6. Glasba

Glasba

Glasba je WordPress tema, narejena posebej za glasbenike, skupine, didžeje in pevce. Z avdio predvajalniki se brezhibno integrira za predvajanje skladb na vašem spletnem mestu. Na voljo je video ozadje v celotni širini, da bi pritegnili uporabnike.

Ima navigacijo na osnovi ajaxa, ki uporabnikom pomaga nemoteno brskati po vašem spletnem mestu. Ta tema ponuja neomejene možnosti postavitve in podpira ustvarjalca Themify, da ustvari vašo postavitev po meri.

7. Ojačaj

Ojačaj

Amplify je lepa tema WordPress za skupine in glasbenike. Vključuje se z vtičnikom AudioTheme, da lepo prikaže vaše pesmi, albume, prihajajoče dogodke in video posnetke. Odlično deluje z orodjem Beaver Builder, ki ga ustvarjate z vlečenjem in spuščanjem strani, tako da lahko strani preprosto prilagodite.

8. Tusant

Tusant

Tusant je drzna in temna WordPress tema, narejena posebej za skupine, glasbenike, poddaje in izvajalce. Kot nalašč je za predvajanje glasbe in video iz drugih virov. Tusant ima edinstvene možnosti postavitve in vdelave.

Ima barve in pisave po meri, da spremeni videz vašega spletnega mesta. Podpira Elementor Builder za prilagajanje strani in oblikovanja postavitve.

9. Obsidijan

Obsidijan

Obsidian je čudovita glasbena tema WordPressa. Omogoča vam uporabo ozadja s celozaslonskim zaslonom, da bi vaše spletno mesto vidno videlo. Omogoča vam barvno izbiro, stilsko postavitev in moderne funkcije za ustvarjanje glasbenega spletnega mesta.

Druge pomembne lastnosti vključujejo pisave po meri, arhive, video knjižnico in drugo. Temo lahko prilagodite s programom WordPress customizer s predogledom v živo.

10. E-dogodek

E-dogodek

E-dogodek je preprosta WordPress tema za dogodke, konference, koncerte in koncerte. Na voljo je drsnik za vrtenje dogodkov, ki profesionalno prikazuje vse vaše dogodke. Omogoča vam, da postavite števec na sprednjo stran ali ustvarite bližnjo stran za naslednji dogodek.

V tej temi je pisava Awesome integracija za pisave po meri. Ima več postavitev, podporo za pripravo strani in optimizirano za hitrost in zmogljivost.

11. Kladivo

Kladivo

Hammer je urejena in čista WordPress tema za glasbenike, skupine, DJ-je in organizatorje dogodkov. Omogoča zvočni predvajalnik, s katerim lahko uporabniki predvajajo glasbo med brskanjem po vašem spletnem mestu. Hammer ponuja prostor za dodajanje logotipa po meri, navigacijskega menija in drsnika slike v razdelek zaglavlja.

Podpira pripomočke po meri, barvne sheme, stransko vrstico in drugo. Ta tema je združljiva z vtičniki WooCommerce, Jetpack in Easy Digital Downloads, da na vaše spletno mesto dodate več možnosti..

12. Soundstage

Soundstage

Soundstage je vrhunska tema WordPress za skupine in glasbenike. Če želite prodati glasbila, vstopnice, majice po meri ali kar koli drugega, potem je ta tema odlična izbira. Ima MP3 predvajanje, diskografijo, pretakanje video posnetkov in še več.

Priložen je drsnik za slike, galerija fotografij in ločena stran bloga. Tema Soundstage je enostavna za postavitev in celoten paket za vaše glasbeno spletno mesto.

13. TwoTone

TwoTone

TwoTone je čarobna glasbena tema WordPressa. Ima čudovito ozadje domače strani s celozaslonskim zaslonom z logotipom po meri, navigacijskim menijem, predstavljenim besedilom in gumbom za poziv k dejanju. Prav tako lahko na dnu prikažete predvajalnik za predvajanje glasbe za vaše uporabnike, ko raziskujejo spletno mesto.

14. Oscilator

Oscilator

Oscillator je elegantna WordPress tema za glasbenike, didžeje, organizatorje dogodkov, nočne klube in umetnike. Ima drzno in privlačno postavitev. Domača stran vsebuje drsnik za slike, navigacijski meni, pretočni predvajalnik zvoka in gumb za poziv k dejanju.

Na voljo je z več vrstami objav po meri in pripomočki po meri, ki vašemu spletnemu mestu dajo edinstven videz. Oscilator je začetnikom prijazna tema in optimiziran za SEO.

15. Promenada

Promenada

Promenade je elegantna WordPress tema za glasbenike, skupine in zabavno industrijo. Omogoča vam, da poudarite svojo najpomembnejšo vsebino na domači strani z navadno belo postavitvijo, drsnikom in avdio predvajalnikom. Promenade ponuja 30 ali več izbranih ročno izbranih strani, ki vašemu spletnemu mestu omogočajo edinstven videz.

Ima razdelek, v katerem lahko delite predstavljene videoposnetke, pesmi in prihajajoče dogodke. Promenade podpira množico socialnih omrežij, tako da se lahko povežete s svojimi uporabniki.

16. Marquee

Marquee

Marquee je minimalna glasbena tema programa WordPress. Ima ločeno postavitev zaslona z vidno znamko na levi in ​​vsebino na desni za namizne zaslone velikosti.

Ta tema ponuja pisave po meri, izbiro barv, ozadja in še več. Ta tema vam omogoča tudi predstavitev prihajajočih koncertov, tako da vaši oboževalci vedo, kje se boste igrali.

17. Rock zvezda

Rock zvezda

Rock zvezda je brezplačna glasbena tema WordPress, zasnovana posebej za izdelavo spletnih strani za glasbenike in prireditve. Ima privlačno postavitev s krepkimi in svetlimi barvnimi možnostmi. V ozadju celotnega zaslona lahko dodate logotip po meri, navigacijski meni, drsnik in socialne ikone.

Vključuje postavitve strani po meri, drobtine, video podporo in drugo. Rock Star je odlična izbira za glasbenike, ki nimajo proračuna za vrhunsko WordPress temo.

18. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent je tema dogodka v programu WordPress za prodajo spletnih vstopnic za vaše prihajajoče dogodke. Ima urejevalnik sočelja, s katerim lahko prilagodite karkoli na domači strani ali na ciljnih straneh. Na svojem spletnem mestu lahko vidno poudarite glasbenike, skupine in dogodke.

Brezhibno se integrira s skoraj vsakim priljubljenim vtičnikom WordPress. OpenEvent je enostaven za nastavitev in zelo optimiziran za delovanje.

19. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn je kamnita glasbena tema WordPress za skupine, izvajalce, glasbenike in nočne klube. Na voljo je z velikim logotipom po meri, navigacijskim menijem, glasbenim drsnikom in podporo za SoundCloud. Prav tako podpira YouTube in Vimeo za integracijo videov.

Ima več barvnih slogov, diaprojekcijo, družabne ikone in še več. Tema je optimizirana za SEO in se lahko uporablja za izdelavo večjezične spletne strani.

20. seje

Seje

Sessions je lepa tema WordPress za skupine, glasbenike in izvajalce. Kot druge priljubljene teme, tudi pri predvajalniku za predvajanje zvoka predvajate glasbo v živo na vašem spletnem mestu. Ima več vrst objav po meri za promocijo vaše vsebine.

Podpira ustvarjalnik strani s povleci in spusti, da oblikuje svojo postavitev po meri. Tema sej je združljiva z WooCommerce za prodajo vstopnic za dogodek v spletu.

21. Dance Floor

Plesišče

Dance Floor je popolna WordPress DJ tema za glasbenike, plesalce, nočne klube in skupine. Priložen je koledar dogodkov za prikaz prihajajočih dogodkov. Ta koledar dogodkov lahko dodate tudi kot pripomoček na stransko vrstico ali nogo svojega spletnega mesta.

Ta tema ima več barvnih slogov, pripomočke po meri, vrste objav in še več. Priložen je tudi diaprojekcija, pripomoček za zvočni zapis in ikone socialnih medijev.

22. Berliner

Berliner

Berliner je sodobna glasbena tema WordPress za skupine, glasbenike in DJ-je. Ima čudovito črno-belo postavitev s sliko v celotni širini, logotip po meri, navigacijski meni, prihajajoče dogodke in gumb za poziv k dejanju na glavi.

Druge funkcije vključujejo 6 vrst vsebin, prilagojen zvočni predvajalnik, sistem za upravljanje dogodkov in prilagodljive možnosti postavitve. Optimiziran je za SEO, da vam pomaga povečati promet.

23. Nočno druženje

Nočno druženje

Če želite ustvariti spletno mesto za svoj nočni klub z neverjetnimi funkcijami, potem je Nightclubbing prava izbira. Uporablja se lahko tudi za izdelavo spletnih strani za glasbenike, DJ-je, skupine in umetnike. Ta tema ima krepko in večbarvno ozadje, s katerim lahko zajamete zrkla vaših uporabnikov.

Na voljo je z barvnimi shemami po meri, pripomočki in možnostmi glave. Nočno plezanje podpira pretakanje video in avdio iz drugih virov.

24. Evfonija

Evfonija

Evfonija je brezplačna WordPress tema za glasbenike in skupine. Izdelana je čudovito s hrustljavo tipografijo, svetlimi barvami in elegantnimi ikonami. Vsebuje tudi ozadje na celotnem zaslonu s logotipom po meri, navigacijski meni, iskalno vrstico in zvočni predvajalnik.

Priložen je s predstavljenim drsnikom vsebine, lepljivim seznamom predvajanja in pričevanjem. Tema Euphony se lahko uporablja tudi za izdelavo vašega glasbenega bloga.

25. Seznami

Setlist

Setlist je glasbena tema WordPress, zasnovana posebej za skupine in izvajalce. Drsnik za foto vrtiljak prikazuje vaše objave, prihajajoče dogodke in glasbene oddaje. Prav tako se lepo vključuje v YouTube in Vimeo videoposnetke v vaše članke in strani.

Vključuje integracijo družbenih medijev, da lahko glasbo preprosto delite. To temo je enostavno nastaviti in podpira ustvarjalce strani s povleci in spusti, da vam pomagajo prilagoditi postavitev spletnega mesta.

26. Glasbena viba

Glasbena viba

Glasbena viba je še ena brezplačna tema WordPress za skupine, glasbenike in glasbila. Ima čisto, preprosto in lepo postavitev s hrustljavo tipografijo. Omogoča vam, da v glavo dodate telefonsko številko, e-poštni naslov, lokacijo in družabne ikone.

V temi je drsnik, ki prikazuje članke z gumbom za poziv.

27. Tyler

Tyler

Tyler je stilska tema WordPressa za dogodke, glasbenike in skupine. Ta tema ima izvrstne možnosti oblikovanja in barv za povečanje prodaje vozovnic. Na domači strani lahko predstavite tudi vrhunske glasbenike in izvajalce. Izpostavljeno prikazuje vaše prihajajoče dogodke, ki vam bodo pomagali pri ustvarjanju občinstva.

Ponuja prostor za prikazovanje prihajajočih dogodkov v stranski vrstici ali člankih. Tyler tema podpira ustvarjalce strani za hitro postavitev postavitve spletnega mesta.

28. oksij

Oksij

Oxium je lepa tema WordPressa za glasbenike, skupine, DJ-je in organizatorje prireditev. Na desni strani zaslona ima navigacijski meni stranske vrstice in vsebino. Priložen je drsnik za slike, program za ustvarjanje domače strani in vtičnik AudioIgniter za vdelavo glasbe na vaše spletno mesto.

Ta tema vključuje pripomočke po meri, ploščo z možnostmi teme in izbiro postavitve. Podpira WooCommerce in je optimiziran za SEO.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress za skupine in glasbenike. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih za WordPress dogodke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map