29 najboljših tem WordPress za pisatelje in avtorje knjig (2020)

najboljše teme pisatelja besedil in avtorjev


Iščete najboljše teme WordPress za avtorje knjig?

Dobra WordPress tema piscem olajša, da pokažejo svoj portfelj in pridobijo več strank v spletu. Avtorji knjig lahko s svojim spletnim mestom prodajajo knjige, se povežejo z bralci in organizirajo prireditve s podpisovanjem knjig.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem WordPress za pisatelje in avtorje.

Izbira najboljše teme WordPress za pisatelje in avtorje knjig

Za ustvarjanje spletnega mesta za pisatelje in avtorje boste potrebovali temo WordPress, ki ponuja prave funkcije, ki ustrezajo vašim potrebam. Morda veste, da je na trgu na tisoče tem WordPress za pisatelje, zato je izbrati najboljšo temo za vaše spletno mesto zahtevno.

Tu je nekaj ključnih funkcij, ki jih boste pogosto našli pri WordPress avtorjih.

 • Moderna in profesionalna minimalistična postavitev
 • Predloge strani po meri za opis knjige
 • Podpora za e-trgovino za prodajo knjig preko spleta
 • Neverjetna tipografija omogoča odlično bralno izkušnjo
 • Predstavite portfelj pisanja

Oglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za avtorje in pisatelje knjig.

1. Divi

Divi

Divi je močan WordPress tema in ustvarjalec strani. Z Divi lahko ustvarite spletno mesto za avtorje knjig, pisce in blogerje. Izdelovalec strani za povleci in spusti lahko uporabite za prilagajanje spletnega mesta, ne da bi uredili nobeno kodo. Divi je na voljo tudi z več vnaprej izdelanimi demo spletnimi mesti za hitro in enostavno ustvarjanje strani.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Z demo namestitvijo z enim klikom lahko hitro zaženete spletno mesto pisatelja / avtorja in ustvarite izrazit videz s prilagoditvijo besedila in slik.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je priljubljena večnamenska tema programa WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, vključno s tistim za pisatelje. Ponuja predstavitvena spletna mesta za avtorje knjig, prodajalce in pisatelje. Z namestitvenim programom za namestitev demo vsebine z enim klikom morate samo uvoziti predstavitveno mesto in nato prilagoditi vsebino.

Ta tema je zasnovana z najboljšimi praksami za SEO, tako da ste lahko prepričani, da boste z OceanWP v dobrih rokah. OceanWP podpira jezike RTL, tako da lahko spletno mesto prevedete v želeni jezik z lahkoto.

3. Astra Tema

Tema Astre

Astra Theme je lahka WordPress tema, namenjena izdelavi katerega koli spletnega mesta. Zagotavlja brezhibno integracijo z ustvarjalci strani WordPress, tako da lahko z vlečenjem in spuščanjem urejate postavitev po želji.

Obstaja veliko pripravljenih spletnih mest za začetnike, vključno s spletnim mestom za avtorje knjig, pisce in prodajalce. Astra Theme odlično deluje s priljubljenimi vtičniki WordPress za razširitev funkcij in funkcionalnosti.

4. Ultra

Ultra

Ultra je večnamenska tema programa WordPress, ki omogoča ustvarjanje spletnega mesta za avtorje knjig, založnike in blogerje. Priložen je z več desetimi tematskimi preoblekami, s katerimi lahko spremenite postavitev v enem kliku. Svojemu spletnemu mestu lahko dodate edinstvene funkcije s pomočjo brezplačnih dodatkov za ustvarjalce, ki bodo vašemu spletnemu mestu dali edinstven videz.

Ultra je opremljen z osupljivimi funkcijami, kot so pametne možnosti postavitve, barvni nadzor, pomikanje po paralaksu, mega meni, animacije in drugo. Ultra prihaja tudi z Themify Builder, ustvarjalcem strani s povleci in spusti.

5. Avtor Pro

Avtor Pro

Avtor Pro je odlična tema WordPress, ki je narejena posebej za avtorje knjig, pisce, prodajalce, spletne knjižnice in založbe. Omogoča vam predstavitev knjig na domači strani skupaj s kratkim opisom.

To temo poganja Genesis Framework, ki je trden temelj za vaše spletno mesto. Kot vsaka druga tematika StudioPress, tudi Avtor Pro vsebuje domačo stran z več razdelki, tako da lahko domačo stran nastavite tako, da dodate prave pripomočke.

BREZPLAČEN DOSTOP: Avtor Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z avtorjem Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

6. Tipologija

Tipologija

Tipologija je elegantna WordPress tema za pisatelje, blogerje, avtorje, založnike in tipografe. Ima lep in minimalen dizajn z drsnikom za celozaslonski sliki. Omogoča vam, da na vrh drsnika dodate predstavljeno vsebino in gumbe za poziv k dejanju.

Na voljo je z neomejeno barvno izbiro ozadja, besedila, gumbov in povezav. Tema ponuja več možnosti izbire postavitve za domačo stran in objave.

7. Blogerski pisci

Pisci Blogily

Writers Blogily je lepa in minimalna WordPress tema, narejena posebej za pisatelje, blogerje, avtorje in samostojne člane. Ponuja postavitev v celotni širini s preprostim navigacijskim menijem. Priložen je tudi drsnik za slike z besedilom po meri in gumbi za pozivanje k dejanju.

Tema ima postavitev v več stolpcih s pravilno poravnanimi odseki mrež za prikaz vaših objav. Na voljo je s pripomočki po meri za priljubljene objave, ikone socialnih medijev in še več.

8. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je prilagodljiva tema WordPress, namenjena ustvarjanju spletnega mesta za izobraževalne ustanove, avtorje knjig, pisce in spletne knjižnice. Prisotnost je opremljena tudi s programom za vlečenje in spuščanje, da bi dobili želeni videz in uvažali modele iz svojih že vgrajenih postavitev.

Tema Prisotnosti ima dve postavitvi (v škatli in polni širini) in 10 predstavitev spletnih mest. Prisotnost ima ikone družabnih medijev, pripomočke po meri, slikovne drsnike in koledar dogodkov.

9. Pozdravljeni Pro

Pozdravljeni, Pro

Pozdravljeni Pro je preprosta tema programa WordPress, ki je zgrajena na podlagi okvira Genesis. Omogoča vam, da obiskovalcem prikažete dobrodošlo sporočilo in jih narišete v sporočila blagovnih znamk. Vključuje predloge strani po meri, področja gradnikov domačih strani in podnožja ter popolnoma prilagodljivo glavo.

S programom za prilagoditev WordPressa lahko spreminjate barve, ozadje, gumbe, povezave in pisave. Tema Hello Pro je zelo optimizirana za delovanje in hitrost. Lahko ste prepričani, da se vaše spletno mesto zaradi elementov teme ne upočasni.

10. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia je večstranska tematika WordPress za avtorje knjig, pisateljev, založnikov in prodajalcev. Ponuja gladek material, ki je idealen za izdelavo poljubnih spletnih strani.

Tema ima prilagodljivo domačo stran z razdelki in bloki. Dobili boste dve dodatni možnosti, razdelek o portfelju in popolnoma prilagojen razdelek o cenah, ki ga podpira Jetpack.

11. Neve

Neve

Neve je minimalna tema programa WordPress z elegantnim in preprostim dizajnom, ki je kot nalašč za izdelavo spletnega mesta za avtorje knjig, pisce in prodajalce knjig. Na voljo je z oblikovanjem postavitve po meri za glavo in nogo vašega spletnega mesta.

Ta tema je lahka in zgrajena z bliskovitim hitrim časom nalaganja. Večino elementov v tej temi lahko prilagodite s programom za prilagoditev WordPress-a, tako da vam ni treba preklapljati med predogledom in urejevalnikom.

12. Writee

Writee

Kot že ime pove, Writee je brezplačna WordPress tema, ki je primerna za pisce, avtorje knjig in blogerje. Ima čudovito tipografijo, ki obiskovalcem omogoča veliko bralno izkušnjo. Tema vključuje prilagodljivo glavo z drsnikom, socialnimi ikonami in navigacijskim menijem.

Na voljo je z neomejenimi barvnimi shemami, pripomočki po meri in stransko vrstico. Writee ima področje pripomočkov, ki vam omogoča, da v razdelek o meni dodate življenjepis avtorja.

13. Revija Pro

Revija Pro

Magazine Pro je čudovita tematika spletnega založništva WordPress, izrecno zasnovana za revije, avtorje, časopise in blogerje. Ta tema je prav tako odlična za ustvarjanje spletne revije in ima več področij oglaševalskih mest, polje za naročnino na e-novice, predstavljeno območje z vsebino in še več.

Zasnovan je na tematskem okviru Genesis in se združuje z ustvarjalci strani s povleci in spusti, da prilagodi vsak del svoje postavitve.

14. e-knjiga

e-knjiga

E-knjiga je vrhunska WordPress tema, ki je strokovno oblikovana za avtorje, založnike in pisatelje. Na voljo je z neverjetnimi funkcijami za predstavitev vaših e-knjig in njihovo prodajo. Domačo stran lahko enostavno prilagodite zahvaljujoč widgetized območju in pripomočkom po meri.

Ta tema je združljiva z vtičnikom WooCommerce, tako da lahko hitro prodajate e-knjige.

15. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro je novinarska tema programa WordPress, ki je odlična možnost za avtorje knjig, revij, založnikov in časopisov. Odlikuje ga modularni sistem gradnje, ki vam pomaga postaviti vsebino v sredino scene.

Združljiv je s priljubljenimi vtičniki WordPress in je pripravljen za prevod ter podpira jezike RTL.

16. Bretanja

Bretanja

Bretanja je stilska tema programa WordPress, ki je bila zasnovana za avtorje knjig in blogerje v življenjski niši. Omogoča vam predstavitev svojega predstavljenega dela v razdelku o knjigi na domači strani. Poleg tega razdelka lahko dodate svoje osebne podatke, Instagram fotografije in objave na spletnem dnevniku.

Na voljo je z lepljivo glavo in prilagodljivo nogo. Tema ima lepo sivo postavitev in je enostavna za nastavitev zahvaljujoč orodju za živo prilagoditev WordPress-a.

17. Založnik

Založnik

Založnik je visokokakovostna tema WordPress za pisatelje, avtorje in založnike. Zasnovan je za pomoč avtorjem in založnikom, ki se borijo za prodajo knjig prek spleta. Tema obiskovalce pozdravlja s sporočilom po meri in vitrimi predstavljenimi knjigami v drsniku vrtiljaka.

V območju stranske vrstice lahko prikažete podrobnosti o avtorju, najnovejše knjige, videoposnetke in koristne povezave. Združljiv je z vtičnikom WPML, da pravilno ustvari večjezično spletno mesto.

18. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish Pro je relativno nova večnamenska tema programa WordPress, ki je lepo zasnovana za pisatelje, revije in avtorje knjig. Za vas je najbolj primerno, če uporabnike usmerite na vsebino. V postavitev v dveh stolpcih lahko dodate predstavljeno vsebino in razdelek o meni.

S pomočjo orodja za prilagajanje tem lahko urejate barve, pisave in ozadje, ne da bi bilo treba med urejevalnikom in predogledom preklapljati naprej in nazaj. To temo lahko uporabite tudi za gradnjo trgovin e-trgovine.

19. Libreto

Libreto

Libreto je tema v enem stolpcu za WordPress za avtorje, pisce in založnike. To temo objavlja Automattic, matično podjetje WordPress.com. Ta tema je kot nalašč za članke z dolgimi oblikami s slikami in citati.

Omogoča vam prilagoditev ozadja, glave, barv in navigacijskega menija. Libretto podpira WooCommerce za zagon spletne trgovine za prodajo knjig.

20. Moja knjiga

Moja knjiga

MyBook je odlična tema programa WordPress za zagon spletnega mesta za avtorje knjig, prodajalce in založnike. Za prilagajanje postavitve je zelo združljiv s ustvarjalci strani s povleci in spustite strani. Za svoje predstavljene knjige, pregled knjig in prenose lahko ustvarite tudi ciljne strani po meri.

Ta tema ima avtorski odsek o meni, ki prikazuje življenjepis.

21. Javno mnenje

Javno mnenje

Javno mnenje je močna tema programa WordPress za spletne revije, avtorje knjig, založnike in pisatelje. Ima čudovite barvne različice za ustvarjanje edinstvenega in privlačnega videza spletnega mesta. Z več postavitvami kategorij lahko knjige preprosto organizirate.

Vsebuje oglaševalski prostor, v katerem lahko promovirate ustrezne izdelke, tako da prikažete pasice in zaslužite na spletu. Za izdelavo strani s predogledom v realnem času lahko uporabite ustvarjalnik strani Elementor skupaj s temo.

22. Eleganten

Eleganten

Eleganten je sodoben in eleganten WordPress tema, zgrajen posebej za blogerje, pisce in avtorje. Dobavljeno je s portfelsko vrsto objave, s katero lahko svoje delo predstavite profesionalno. Tema ponuja tudi domišljijske animacije na vaši domači strani.

Druge pomembne funkcije vključujejo postavitev zidanih in mrežnih mrež, filtre slike, timski del in osrednjo postavitev. Na plošči za prilagajanje teme ima barvne kože, oblikovanje glave in še več.

23. Podoživite

Podoživite

Relive je tema zgodb o WordPressu, zasnovana z željo po promociji avtorjev knjig, blogerjev in pisateljev. V paketu so slike in video galerije, postavitve stranske vrstice, glava po meri in še več. Tema ima na domači strani predstavljen drsnik za vsebino.

Vključuje omrežja socialnih medijev, da bi vaše spletno mesto postalo delljivo. Tema je optimizirana za SEO, da poveča vaš promet iz iskalnikov.

24. Avtor

Avtor

Avtor je brezplačna WordPress tema, namenjena založnikom, pisateljem in avtorjem knjig. Svojim čistim tipografijo obiskovalcem ponuja veliko bralno izkušnjo. Ima postavitev v dveh stolpcih z navigacijskim menijem na bočni vrstici na levi strani in vsebino na desni strani.

Ta tema je združljiva z ustvarjalci strani s povleci in spusti, zato jo lahko prilagodite, ne da bi napisali vrstico kode.

25. Avtor knjige

Avtor knjige

Book Author je odlična tema WordPress za ustvarjanje spletne trgovine s knjigami. Na domači strani vsebuje odsek o pregledu uporabnikov, na katerem so prikazana pričevanja vaših bralcev. Na voljo je s slikovnim drsnikom, s katerim lahko predstavite svoje predstavljene knjige svojim potencialnim bralcem knjig.

S to temo lahko ustvarite katalog za prikaz vseh svojih knjig.

26. Suarez

Suarez

Suarez je ustvarjalna WordPress tema, ustvarjena za blogerje, pisce in avtorje knjig. Ponuja drsnik za ozadje slike na celotnem zaslonu s prilagojenim logotipom in navigacijskim menijem. Poleg tega lahko dodate biografijo avtorja s sliko in gumbom za poziv k dejanju.

Omogoča tudi prikazovanje predstavljenih objav, okenca za naročnino na newsletter, Instagram fotografij in socialnih ikon. Z orodjem za prilagoditev v živo WordPress ga je enostavno nastaviti in prilagoditi.

27. Moduli

Moduli

Modules je občutljiva in izpopolnjena WordPress tema za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta. Ima čudovito in prilagodljivo postavitev z ozadjem glave na celotnem zaslonu. Ta tema ima več vnaprej izdelanih predstavitvenih mest, vključno s predlogo za avtorje knjig, pisce in založnike.

Ima video ozadje, barvne sheme, pisave, stranske vrstice po meri in drugo. Tema modulov podpira WooCommerce in WPForms vtičniki iz škatle.

28. Precej kreativno

Precej kreativen

Če iščete privlačno in elegantno temo WordPress za svoje spletno mesto, potem je Pretty Creative prava izbira. Zasnovan je na tematskem okviru Genesis, ki je močan temelj za to temo.

Tema vključuje več predlog strani po meri, področja gradnikov, postavitve naslovov, barvnih shem in možnosti možnosti teme.

29. Pravi sever

Pravi sever

True North je brezplačna tema programa WordPress za avtorje knjig, pisce in založnike. Na voljo je z več možnostmi postavitve, kot so prikaz portfelja, kotiranje v seznamih in filtriranje izotopov. Na voljo je vrsta vsebine portfelja, s katero lahko svoje delo na domači strani profesionalno prikažete.

Tema ponuja pripomočke po meri in namestitev demo vsebine z enim klikom. Brezhibno se integrira z WPML, tako da lahko preprosto sestavite večjezično spletno mesto.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPressa za pisatelje in avtorje. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših temah WordPress za mobilne aplikacije in programsko opremo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map