29 najboljših vtičnikov WooCommerce za hitro rast prodaje (2020)

najboljši vtičniki za spletno trgovino


Iščete najboljše vtičnike WooCommerce, ki bi vam pomagali hitro povečati prodajo vaše spletne trgovine? WooCommerce, ki jo uporablja več kot 28% vseh spletnih trgovin, je danes najbolj priljubljena platforma za e-trgovino. Ta neverjeten vtičnik ponuja veliko fleksibilnosti in zmogljivih funkcij, s pomočjo katerih lahko hitro zgradite popolno spletno mesto za e-trgovino.

V tem članku bomo delili 29 ročno izbranih vtičnikov WooCommerce, ki vam bodo pomagali pri povečanju prodajne prodaje! Ker je WooCommerce fantastičen, vam bo WooCommerce s pravimi vtičniki razburila vaš um in napolnila vašo denarnico. Pripravi se!

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je močna programska oprema za pretvorbo, optimizacijo in ustvarjanje potencialnih strank, ki obiskovalcem spletnega mesta omogoča pretvorbo v naročnike in stranke. Vključuje resnično neverjetne funkcije, ki vam omogočajo povečanje konverzij spletnega mesta, rast seznama e-pošte in doseganje poslovnih ciljev.

Uporaba OptinMonster rešitve za e-trgovino, lahko znatno povečate prodajo z zmanjšanjem opustitve košaric z uporabo ponovna usmeritev na mestu, in oblikovanje prilagojenih sporočil. Z drugimi besedami, omogočilo vam bo ustvarjanje čudovitih obrazcev optin in njihovo strateško prikazovanje obiskovalcem spletnega mesta, tako da bodo kupili izdelek ali se naročili na vaš seznam.

Poleg tega funkcija A / B za testiranje omogoča primerjavo različnih optimizacij z različicami naslovov, postavitve vsebine in slogov ter si nato ogledate najboljše. Tako lahko vedno uporabite optine, ki so najuspešnejši pri pretvorbi.

Preberite celoten pregled OptinMoster.

2. TrustPulse

TrustPulse

Dodajanje družbenega dokaza na vaše spletno mesto spodbuja zaupanje na vaše spletno mesto, kar vam pomaga pri večji prodaji. Z TrustPulse, lahko takoj povečate konverzije na svojem spletnem mestu WooCommerce, tako da uporabite socialni dokaz.

70% obiskovalcev vašega spletnega mesta zapusti vaše mesto in misli, da vam ni mogoče zaupati. TrustPulse vam pomaga, da teh 70% spremenite v kupce, tako da jim pokaže, kaj počnejo drugi na vašem spletnem mestu in tako spodbudi zaupanje.

3. Napredni kuponi

Napredni kuponi

WooCommerce ima osnovno funkcijo kupona, ki ne omogoča ustvarjanja vrst kuponov, ki dvignejo vaše sodobne marketinške kampanje. Takrat so napredni kuponi v pomoč.

Advanced Coupons je najboljši vtičnik za kupone WordPress, ki je na voljo z vsemi neverjetnimi funkcijami:

 • Kupite ponudbe za One Get One (BOGO)
 • Brezplačna darila
 • Program zvestobe
 • Pogoji za uporabo kupona

4. Debelo Suite

debelo vtičnik suite

Veleprodajni Suite so najboljši vtičniki WooCommerce za trgovce na debelo. Veleprodajni apartma prihaja s zbirko razširitev na debelo, ki vaše spletno mesto spremeni v popolno trgovino na debelo.

Razširitve so:

 • Veleprodajne cene: Nastavite veleprodajne cene, najnižje zneske nakupa, stopenjske popuste, davek ločeno od maloprodajnih strank in drugo.
 • Veleprodajni obrazec: Ustvarite naročilnico AJAX, ki jo je mogoče iskati in kategorizirati.
 • Veleprodajni zajem svinca: Nastavite spletne strani za prijavo in prijavo na debelo. Poleg tega nastavite veleprodajne sekvence e-pošte.

5. MonsterInsights

MonsterInsights

Analitika spletnih strani je zelo pomembna za rast vseh vrst podjetij. Ko veste, kako obiskovalci vaše spletne strani najdejo in uporabljajo vaše spletno mesto, lahko sprejemate informirane poslovne odločitve, ki dejansko delujejo.

Za optimizacijo trgovine WooCommerce in povečanje prodaje potrebujete orodje za analitiko e-trgovine. Popolna rešitev za vaše potrebe, na voljo je močan vtičnik Google Analytics MonsterInsights. Z uporabo svojih dodatek za e-trgovino, lahko sledite vsem uporabnim meritvam e-trgovine za vaše spletno mesto, vključno s prodajo, prihodkom, stopnjo konverzije itd.

Omogoča vam tudi spremljanje najboljših virov napotitve in natančnih konverzij in prihodkov, ki vam jih pošiljajo. Nato se lahko odločite, na katere vire napotitve se boste osredotočili.

Preberite celoten pregled MonsterInsights.

6. Oblikovalec značk Woo

accesspress-teme

Woo Badge Designer je močan vtičnik, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate značko. Ta vtičnik vam pomaga, da svojemu izdelku dodate besedilo, nalepke ikon in sliko.

Ta vtičnik je kot nalašč za dodajanje nalepk, kadar obstajajo prodaja, popust, posebne funkcije in edinstvene informacije o izdelku. Dodate lahko neomejene značke, postavite položaje trakov in dodate odštevalne nalepke po želji. Tako boste imeli v vsakem izdelku neomejene edinstvene značke.

Vtičnik ima tudi 30 vnaprej določenih predlog za ozadje besedila, 30+ vnaprej določenih predlog ozadja slike in samodejni izračun odstotka ter zneske na podlagi prodajne cene za vse izdelke.

Ta vtičnik vam bo omogočil, da na vsak izdelek nastavite več značk in odlično deluje s skoraj vsemi WordPress temami.

7. Naročnine na WooCommerce

woocommerce-naročnine

Trgovina na podlagi naročnin je lahko idealna izbira, če želite pridobiti več preostalih prihodkov.

S pomočjo naročnin na WooCommerce svojim strankam lahko dovolite, da se naročijo na vaše izdelke ali storitve in plačujejo tedensko, mesečno ali letno ter zaslužite dosledno ponavljajoč se dohodek, na katerega lahko sledite in računate.

S pomočjo naročnin na WooCommerce lahko uvedete različne naročnine na fizične in virtualne izdelke ali storitve z različnimi načrti zaračunavanja. Prav tako lahko dodate pristojbine za prijavo, ponudite brezplačne preizkuse in določite iztekne roke.

8. Članstva v WooCommerce

woocommerce-memberships-plugin

Če želite svojo trgovino WooCommerce spremeniti v spletno mesto za članstvo, je WooCommerce Članstva pravo orodje za vas.

S članstvom v WooCommerce lahko omejite izdelke WooCommerce, tako da jih lahko kupujejo samo registrirani člani.

Ponuja podporo za več plačilnih prehodov, kapljanje vsebine, kuponi za popust itd., S katerimi boste svojo trgovino spremenili v spletno mesto s članstvom.

9. Stalni stik

Stalni stik je ena najboljših storitev e-poštnega trženja za vašo trgovino WooCommerce. S svojim orodjem za avtomatizacijo e-pošte vaši kupci sodelujejo s sprožnimi serijami e-pošte in olajšajo segmentiranje uporabnikov v različne skupine.

Na kratko, ponuja vse, kar potrebujete, da vaše potencialne kupce pretvorite v zveste stranke.

10. WPForms

WPForms

Vtičnik za kontaktni obrazec je nujen za vsa spletna mesta, vključno s trgovino WooCommerce. Potrebovali boste stran s stiki, če želite ostati v stiku s svojimi uporabniki in strankami, odgovarjati na njihova vprašanja in reševati njihove težave.

WPForms je najbolj začetnikom prijazen vtičnik za obrazec WordPress na trgu. Omogoča vam ustvarjanje preprostih do naprednih WordPress obrazcev, kot je strokovnjak, brez najema razvijalca ali učenja kako kodirati. Poleg običajnih kontaktnih obrazcev lahko v samo nekaj minutah ustvarite tudi spletne ankete, obrazce za donacijo, naročilnice itd. In jih enostavno vgradite na svoje spletno mesto.

Preberite celoten pregled WPForms.

11. WooCommerce rezervacije

woocommerce-rezervacije

WooCommerce rezervacije je močan vtičnik WooCommerce za dodajanje možnosti rezervacije v vaši spletni trgovini.

WooCommerce rezervacije je eden najboljših vtičnikov WooCommerce za vzpostavitev sistema rezervacij na vašem spletnem mestu.

Če ponujate storitve, kot so spa tretmaji, rezervacije hotelov, rezervacije v restavracijah itd., Lahko nastavite možnosti rezervacije, tako da lahko obiskovalci rezervirajo zdaj in kupijo pozneje. Ta funkcija vam omogoča, da svojo trgovino naredite bolj priročno za stranke, ki imajo zaseden urnik. Oglejte si tudi naš seznam najboljših vtičnikov za rezervacijo WordPress.

Če dodate to funkcijo v svoji trgovini WooCommerce, lahko zagotovite, da ne boste zamudili obiskovalcev, ki so zainteresirani za nakup vaših izdelkov ali storitev.

12. YITH WooCommerce Zahtevaj ponudbo

yith-woocommerce-zahteva-a-citat

YITH WooCommerce Zahtevaj ponudbo je eden najboljših vtičnikov WooCommerce za zahtevo ponudbe.

Pri nakupu večje količine izdelkov se ljudje običajno raje pogajajo o cenah in dobijo nekaj popustov. Toda z uvedbo spletnih trgovin se zdi trgovanje kupcem skoraj nemogoče.

YITH WooCommerce Zahtevaj vtičnik za vpisovanje rešuje to težavo za vašo trgovino WooCommerce. S pomočjo tega vtičnika lahko dodate zahtevo za ponudbo na strani s podrobnostmi o izdelku, tako da lahko vaši uporabniki predložijo zahtevo.

Ta funkcija olajša pogodbo med vami in stranko ter vam v veliki meri pomaga povečati prodajo.

13. Dodatki za izdelke WooCommerce

woocommerce-izdelek-dodatki

Uspeh vsakega podjetja temelji na zavezi, ki jo daje svojim uporabnikom. V trgovini za e-trgovino so možnosti personalizacije povezane s srečo in zadovoljstvom strank. Kupci imajo raje trgovino, ki ponuja možnosti prilagajanja.

Torej, če želite dodati možnost personalizacije za svoje uporabnike, lahko uporabite razširitev WooCommerce, imenovano Add-Ons Product. Omogoča dodajanje posebnega polja za vnos na strani s podrobnostmi o izdelku (tik zgoraj Dodaj v voziček obrazec), kjer lahko uporabniki predložijo svoje specifikacije za izdelek. Ta funkcija omogoča, da svojim uporabnikom zagotovite natančno to, kar želijo, in jim zaračunate pristojbino za prilagajanje.

Tako lahko svoje uporabnike razveselite in spodbudite, da postanejo redne stranke.

14. Seznam želja WooCommerce

yith-woo-seznam želja

YITH WooCommerce Seznam želja je zelo uporaben vtičnik za vašo spletno trgovino. Uporabnikom omogoča shranjevanje izdelkov na njihov seznam želja, tako da jih lahko pozneje kupijo ali pa si z njimi delijo prijatelje in družino.

Z vtičnikom YITH WooCommerce Wishlist lahko dodate povezavo na vsako stran s podrobnostmi o izdelku v svoji trgovini, tako da lahko vaši uporabniki dodajo izdelke na svojo listo želja. Vtičnik je brezplačen in enostaven za uporabo.

15. Pametni kuponi WooCommerce

woocommerce-smart-kuponi

Vsi se radi dobro dogovorimo, zato so kuponi za popust uporabnikom vedno zelo privlačni. Če želite znatno povečati prodajo, boste morali ponuditi kupone za popust.

Če želite ustvariti kupone za svojo trgovino WooCommerce, lahko uporabite vtičnik WooCommerce Smart Coupons, ki je bil posebej ustvarjen prav za ta namen. S pomočjo vtičnika lahko hkrati ustvarite več tisoč kuponov, jih pošljete strankam (naučite se sestaviti seznam e-poštnih sporočil) in jih dodate v WooCommerce. Ob nakupu določenega izdelka lahko daste tudi popust na druge izdelke ali prodate darilne bone.

Je zelo zanimiv dodatek za vašo trgovino WooCommerce za povečanje prodaje. Uporablja se lahko ob posebnih priložnostih, kot so počitniški vikendi, ali dosledno kot del vseživljenjske promocijske ponudbe.

16. YITH WooCommerce Ajax iskanje

yith-ajax-iskanje izdelkov

Iskalne vrstice so izjemno pomembne za katero koli spletno mesto, vključno s trgovino WooCommerce. Toda ustvariti hitro in učinkovito iskalno vrstico je malo težko, če ste začetnik.

Tako vam lahko pomagamo ustvariti popolnoma funkcionalno in močno iskalno vrstico v trgovini WooCommerce, zato obstaja vtičnik z imenom YITH WooCommerce Ajax Search. S pomočjo tega vtičnika lahko svojim uporabnikom omogočite iskanje določenih izdelkov v vaši spletni trgovini. V realnem času prikazuje vse ustrezne rezultate izdelkov.

Vtičnik vam pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo in narediti trgovino bolj uspešno. Konec koncev, če stranka dejansko nekaj išče, je to odličen pokazatelj, da je pripravljena na nakup. Nikoli več ne izgubite pri prodaji!

17. Filtriranje izdelkov YITH WooCommerce Ajax

yith-ajax-filter za izdelke

Filter za izdelke YITH WooCommerce Ajax je vtičnik, ki vam pomaga izboljšati izkušnjo vaših strank z iskalno vrstico vaše spletne trgovine. Uporabnikom omogoča filtriranje izdelkov glede na njihove potrebe, tako da bodo lahko v nekaj sekundah našli točno tisto, kar želijo kupiti.

Jasno je, da to pomaga pospešiti procese nakupa in izboljšati stopnje konverzije vaše spletne trgovine. Z drugimi besedami, svojim uporabnikom lahko pomagate hitro najti izdelke, ki jih želijo, in jih spremenite v zadovoljne stranke.

18. Dinamične cene WooCommerce

woocommerce-dinamične cene

Še ena privlačna lastnost vašega spletnega mesta WooCommerce pa so napredne cene izdelkov. S pomočjo dinamične cene razširitve WooCommerce lahko kupcem ponudite skupne popuste, ko kupijo določeno količino izdelkov. Na primer, lahko na izdelek daste 10% popust, ko kupci kupijo 5 ali več izdelkov istega izdelka.

Podobno lahko ponudite popuste na nakup izdelkov v isti kategoriji ali na vse v trgovini. Prav tako lahko nastavite cene na podlagi vlog in svojim registriranim članom ponudite vnaprej določen popust na določene izdelke.

Ta funkcija vašim kupcem služi kot nagrada in jih spodbuja k rednemu nakupu v vaši trgovini.

19. Ojačevalnik za WooCommerce

spodbujevalna trgovina

Booster za WooCommerce, kot pove že ime, vam pomaga, da svojo trgovino WooCommerce povečate s številnimi zmogljivimi funkcijami. To je brezplačni vtičnik, ki ga lahko brezplačno prenesete in uporabljate.

S pomočjo tega vtičnika lahko upravljate cene in valute za svoje izdelke WooCommerce, na primer dodajanje vseh svetovnih valut in dodajanje globalnega popusta na vse izdelke. Prav tako lahko upravljate z oznakami gumbov in cen, izdelki, vozički in blagajne, prehodi za plačila, pošiljanje in naročila itd.

Če želite brezplačno rešitev za različne potrebe trgovine WooCommerce, jo lahko poskusite.

20. WooCommerce paket in paket paketov

woo-pack-and-ship-snop

WooCommerce Pack in Ship Bundle je celovita rešitev za trgovino, ki pošilja izdelke po vsem svetu. Ima vse, kar potrebujete za prodajo, pakiranje in pošiljanje izdelkov.

Paket je na voljo z več razširitvami WooCommerce, vključno z računi, pakiranji, prilagodite možnosti pošiljanja, komplete izdelkov, pošiljanje z več naslovi, sledilno pošiljanje in drugo.

Da bi izboljšali prodajo v trgovini, ponuja odzivno 360 ° zasuk zaslona za prikaz izdelkov.

21. Način kataloga spletnega mesta WooCommerce

yith-woo-katalog-način

Če imate sanje o ustvarjanju trgovine WooCommerce in prodaji izdelkov na spletu, vendar še niste pripravljeni, bi lahko vtičnik YITH WooCommerce Catalog Mode zelo koristen za vas. Ta vtičnik vam omogoča, da svojo e-trgovino spremenite v e-katalog in predstavite svoje izdelke za prihodnjo trgovino.

Z ustvarjanjem e-kataloga pred zagonom vaše popolnoma funkcionalne trgovine boste svojo blagovno znamko lahko tudi blagovno znamko in predhodno seznanili s svojimi izdelki..

22. YITH WooCommerce Prilagodite mojo stran računa

yith-woo-my-account-landing-image

Za vsako uspešno spletno poslovanje, Stran z mojim računom je pomembno. Uporabnikom omogoča enostavno navigacijo in interakcijo na vašem spletnem mestu.

YITH WooCommerce Prilagodite mojo stran z računom je WooCommerce dodatek s temami YITH, ki poenostavlja to nalogo za vas. Ta vtičnik omogoča uporabnikom, da ustvarijo in organizirajo svoje Stran z mojim računom v svoji trgovini. To vašim uporabnikom omogoča, da na enem mestu najdejo pomembne informacije, kot so njihovi seznami želja, pomembni vodniki, računi, naložljive datoteke itd., Zaradi česar je izkušnja njihovega spletnega mesta veliko prijetnejša.

23. MailChimp za WooCommerce

mailchimp za trgovino

MailChimp je ena izmed najbolj priljubljenih storitev e-poštnega trženja, ki je danes na voljo. Uporabite ga lahko za začetek oglaševalskih akcij po e-pošti in za povečanje rasti vaše trgovine.

MailChimp za WooCommerce je uradna razširitev ekipe MailChimp za spletna mesta WooCommerce. S pomočjo tega vtičnika lahko svoje stranke WooCommerce in podatke o njihovih nakupih sinhronizirate z računom MailChimp in jih uporabite za pošiljanje ciljanih oglaševalskih akcij.

Poleg tega lahko pošljete nadaljnja e-poštna sporočila po nakupih, priporočite izdelke in tudi obnovite zapuščene vozičke. Prav tako želite preveriti te možnosti za MailChimp za dodatne možnosti.

24. YITH WooCommerce Primerjaj

yith-woocommerce-primerjava-slika

Če imate več izdelkov podobne narave, se lahko uporabniki zmedejo, saj se sprašujejo, kateri izdelek je boljši. Vtičnik YITH WooCommerce Primerjava vašim uporabnikom omogoča to razvrstitev.

S pomočjo tega vtičnika lahko vaši uporabniki zlahka primerjajo dva ali več izdelkov WooCommerce in se hitro odločijo, kateri izdelek kupiti.

25. HIT WooCommerce Hitri ogled

yith-woocommerce-hitri ogled

Vtičnik YITH WooCommerce Quick View vam omogoča dodajanje Hiter pogled možnost v vaši trgovini, kjer lahko vaše stranke takoj pogledajo podrobnosti izdelka. Uporabniki bodo s klikom na gumb videli večjo sliko izdelka, opis izdelka in gumb za dodajanje v košarico v pojavnem oknu..

To potencialnim strankam omogoča hiter ogled izdelka in povečuje njihove možnosti za nakup izdelka.

26. Facebook za WooCommerce

facebook-za-woocommerce

Facebook je ena najpogostejših oblik družbenih medijev, kjer ljudje danes preživijo veliko časa. Torej, da bi ljudje opazili vaše podjetje, lahko spletno trgovino povežete s svojim Facebook računom.

Facebook za WooCommerce je uradni dodatek za spletna mesta WooCommerce s strani ekipe Facebook. Pomaga vam, da svoje izdelke WooCommerce na svoji Facebook strani prikažete na privlačen način.

Tako vam pomaga najti več kupcev in ustvariti več prodaje.

27. Kratke kode WooCommerce

woocommerce-kratke kode

Kratke kode WooCommerce je brezplačen vtičnik, ki ponuja kup kode WooCommerce, ki jih lahko uporabljate na svojem spletnem mestu za dodajanje izdelkov, gumbov in še več. Vtičnik preprosto doda dodatek v urejevalniku prispevkov WordPress, kar vam omogoča enostavno izbiro in vstavljanje kratkih kod na področjih z vsebino, kot so objava, stran ali izdelki.

S pomočjo tega vtičnika lahko svojo običajno vsebino enostavno spremenite v stran e-trgovine in prodajate izdelke.

28. WooCommerce PDF računi & Pakiranje natikačev

woocommerce-pdf-računi

WooCommerce PDF računi & Pakiranje natikačev je zelo uporaben brezplačni vtičnik WooCommerce. Omogoča vam, da strankam enostavno pošljete račune PDF in pakete po e-pošti. Uporabniki lahko na vašem spletnem mestu prenesejo tudi račune iz svojega računa.

Kot lastnik trgovine lahko generirate račune PDF in pakete na drobno in jih naložite.

Če želite spremeniti obliko predloge računov, jih lahko preprosto prilagodite in uporabite na svojem spletnem mestu.

29. Zavihek izdelkov po meri za WooCommerce

jezički po meri-izdelki-woocommerce

Zavihki izdelkov po meri za WooCommerce je še en brezplačni vtičnik WooCommerce, ki vam pomaga organizirati podrobnosti o izdelku WooCommerce na zavihkih. S pomočjo tega vtičnika lahko izdelkom dodate zavihke po meri in opise izdelkov razdelite na različne zavihke. Nato lahko obiskovalci vaše spletne strani preprosto preklopijo med zavihki in si ogledajo podrobnosti o izdelku.

Z dodajanjem zavihkov lahko stran izdelka naredite lepo in urejeno. To tudi izboljšuje uporabniško izkušnjo vašega spletnega mesta, saj se uporabnikom ne bo treba pomikati po dolgi opisni strani.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najboljših vtičnikov WooCommerce za hitro rast prodaje. Morda boste želeli videti tudi naše primerjave med podjetji WooCommerce in Shopify ter WooCommerce proti BigCommerce.

Prav tako si lahko ogledate našo navodila po korakih o tem, kako ustvariti spletno trgovino.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map