29 najboljših WordPress tem za hotele in letovišča (2020)

najboljše WordPress hotel in letovišče teme


Iščete najboljše teme WordPress za hotele in letovišča?

Tema hotela ali letovišča mora imeti vse funkcije, ki vam pomagajo prikazati vaše lastnosti in tudi popotnikom omogoča enostavno rezervacijo sobe. Poiskati morate temo, ki zajema vse pomembne lastnosti, kot so spletna rezervacija, izbira sobe itd.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem WordPress za hotele in letovišča.

Izbira WordPress Hotelske teme za vaše spletno mesto

Ni vsaka WordPressova hotelska tema enaka.

Preden se potopite in izberete temo, morate zagotoviti, da ima tema določene funkcije:

 • Predstavite svoje lastnosti in ugodnosti potencialnim najemnikom
 • Optimalna lokacija za namestitev obrazca za rezervacijo
 • Združljiv z vtičniki, ki jih želite uporabljati, zlasti vtičnik za obrazec za rezervacijo.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

Oglejmo si nekaj najboljših tem WordPress za hotele in letovišča.

1. Astra Tema

Tema Astre

Astra je lahka in sodobna WordPress tema. Ima več spletnih mest, vključno s predstavitvenim spletnim mestom za hotele, letovišča, B&Prenočišča in prenočišča. Ta tema je združljiva z vsemi priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spusti, ki vam pomagajo pri oblikovanju ciljnih strani.

Na voljo je galerija slik, ki prikazuje fotografije vaših hotelskih sob. Astra je enostavna za nastavitev in optimizirana za hitrejše delovanje kot običajne WordPress teme.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna in vsestranska WordPress tema, namenjena ustvarjanju katere koli vrste spletnega mesta. Na voljo je predstavitveno spletno mesto za hotele in letovišča, ki ga na svoje spletno mesto lahko hitro uvozite s klikom. Ocean WP na domači strani vsebuje več razdelkov, vključno z dobrodošlico, o nas, storitvami in še več. Omogoča vam dodajanje logotipa po meri, preprostega navigacijskega menija in slike v celotni širini s CTA v razdelku za glavo.

Ta tema je 100% odzivna in v celoti podpira e-trgovino. OceanWP je pripravljen za prevod in ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje spletnih strani RTL (desno na levo). Za dodatne funkcije lahko uporabite njihove premium razširitve in dodatke.

3. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort je elegantna WordPress tema za spletna mesta za hotele in letovišča. Ima vgrajen obrazec za rezervacijo rezervacije, ki uporabnikom pomaga rezervirati nastanitev v vašem hotelu ali letovišču. Na voljo je ustvarjalec domačih strani, ki vam omogoča, da takoj dodate svojo vsebino.

Druge pomembne lastnosti vključujejo pripomočke po meri, barvne sheme, demo uvoz z enim klikom in SEO optimizacijo. Sun Resort tema je zelo prilagodljiv in ga je enostavno nastaviti.

4. Bistvo

Bistvo

Essence je močna WordPress tema, ki jo je mogoče uporabiti za izdelavo spletnega mesta hotela ali letovišča. Ima ozadje v celotni širini z logotipom po meri, navigacijskim menijem, iskalno vrstico, pozdravnim sporočilom in naročnino. Priložen je preprost dizajn za lepo predstavitev vaše predstavljene vsebine.

Ta tema je optimizirana za Gutenberg, kar pomeni, da lahko vsebino objavite prav pri najnovejšem urejevalniku WordPress, Gutenberg, brez težav. Zgrajen je na podlagi okvira Genesis, enega najbolj priljubljenih premium tematskih okvirov WordPress, ki so na voljo na trgu. Priložena je enostavni plošči z možnostmi za preprosto uporabo nastavitve tem. Essence ponuja 6 področij pripomočkov, s pomočjo katerih lahko hitro dodate funkcije na domači strani in na drugih straneh.

5. Bordo

Bordeaux

Bordeaux je drzna tema WordPress za butične hotele in B&Bs. Omogoča vam, da na svojem spletnem mestu dodate funkcijo spletnih rezervacij, tako da lahko popotniki enostavno rezervirajo hotelske sobe. Diaprojekcija na domači strani je na voljo za prikaz hotelskih slik, slik sobe in več fotografij.

Bordeaux je mogoče popolnoma prilagoditi za barve, blagovno znamko in tipografijo. Ta tema je prijazna za začetnike in jo lahko prilagodite z uporabnikom v programu WordPress.

6. letovišče Santorini

Santorini

Resort Santorini je čudovita WordPress tema, zgrajena posebej za izdelavo hotela ali letovišča. Ima edinstven dizajn s sliko v ozadju po meri v polni širini. Priložen je spletni obrazec za rezervacijo, v katerem lahko uporabniki rezervirajo sobe.

Ta tema ima 7 vrst vsebine, prilagodljive razdelke domače strani, pripomočke po meri in še več. Optimiziran je za SEO in zmogljivost.

7. Arkadija

Arkadija

Arcadia je profesionalna WordPress hotel in letovišče tema. Ima neverjetne funkcije po meri, kot so slika ozadja, glave, drsnik slike na celotnem zaslonu in še več. Vključuje predlogo obrazca za rezervacijo, ikone družbenih medijev in več predlog.

Prilagodite ga lahko s programom za prilagoditev programa WordPress s predogledom v živo. V tematiki lahko spremenite skoraj vse, da začnete uporabljati želeno spletno mesto hotela.

8. SixtyOne

Enainšestdeset

SixtyOne je sodobna tema WordPress, namenjena hotelom in nastanitvenim podjetjem. Kot druge priljubljene hotelske teme WordPress, tudi on vključuje spletni obrazec za rezervacije potnikov, da rezervirajo sobe v vašem hotelu. Na voljo je s galerijami slik in sistemom upravljanja hotelov.

Vsebuje pripomočke po meri, predloge strani, zemljevide lokacij in ciljne strani. To temo je enostavno nastaviti in dobro deluje na vseh velikostih zaslona.

9. Hotelia

Hotelia

Kot že ime pove, je Hotelia posebej ustvarjena za gradnjo hotelskega spletnega mesta. Ima eleganten in robusten dizajn z naprednimi funkcijami, kot so spletna rezervacija, drsnik za slike, oblikovalec strani, učinki paralakse in še več. Na voljo je z video ozadjem, lepljivo navigacijo, logotipom po meri in dodatnimi vtičniki.

Vključuje tudi pisave po meri, vrste objav, pripomočke, barve in drugo. Hotelia je prijazen do začetnikov in vam ponuja obsežno dokumentacijo, ki vas vodi do vseh vidikov vzpostavitve spletnega mesta.

10. Palermo

Palermo

Palermo je čudovit WordPress hotel in letovišče. Ima navigacijski meni stranske vrstice s logotipom po meri in krepkim ozadjem. Na desni strani zaslona se prikaže ozadje celotnega zaslona. Na domačo stran lahko dodate pozdravno sporočilo in gumb za poziv k dejanju.

Ta tema ima več kot 30 možnosti in kombinacije videza. Ima tudi orodje za uvoz demo v enem kliku in je zelo optimizirano za hitrost spletnega mesta.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy je tema programa WordPress, narejena za hostele, letovišča, butične hotele in nastanitvena podjetja. Na domači strani je priložen drsnik s celozaslonskim zaslonom na domači strani z vašim logotipom, navigacijskim menijem in spletnim obrazcem za rezervacijo.

Na domači strani lahko prikažete hotelske sobe s pripomočki, pričevanji strank, lokacijo in galerijo slik. Čeprav ima tematsko ploščo z možnostmi izdelave po meri, jo lahko prilagodite tudi s programom WordPress v živo.

12. Kea

Kea

Kea je minimalistična tema letovišča WordPress, ki jo lahko uporabimo za ustvarjanje spletnih strani hotelov in letovišč. Omogoča vam integracijo lastnega rezervacijskega sistema s pomočjo vtičnika za rezervacijo WordPress. Z drsnikom za video in slike na domači strani daje prvi lep vtis.

Ta tema ima prilagodljive postavitve, več barvnih možnosti in podporo za WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta. Za oblikovanje lastnih strani uporablja tudi pripomočke Elementor po meri.

13. HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy je lepo oblikovana tema WordPress za hotele in letovišča. Priložen je s galerijami slik in drsniki, ki prikazujejo vaše hotelske sobe, preddverje in poti. Tema ima profesionalni hotelski sistem upravljanja in spletni obrazec za rezervacijo.

Na voljo je z zmogljivim iskalnikom, barvami, pisavami in več možnostmi po meri. To temo je enostavno nastaviti in vam omogoča, da takoj začnete s spletnim mestom hotela.

14. Miloš

Miloš

Milos je vrhunska WordPress tema, zgrajena za hotele, hostle, najem apartmajev, B&Bivališča in gostinstvo. Pod glavo se prikaže slika s celozaslonskim ozadjem. Glava vključuje logotip po meri in navigacijski meni. V glavo lahko dodate tudi gumb za rezervacijo.

Omogoča vam, da vključite sistem rezervacij in rezervacij tretjih oseb. Tema vam omogoča popoln nadzor nad barvami. Nastavitev je preprosta in prijazna do začetnikov.

15. Lokale

Lokale

Locales je sodobna tema imenika WordPress, ki vam pomaga ustvariti imenik lokalnih hotelov. Na voljo je s podpornimi funkcijami, kot so zemljevidi lokacij, naslovi in ​​drugo. Na domačo stran lahko dodate tudi filtracijsko iskanje, da uporabniki najdejo najboljši hotel v mestu.

Omogoča prikaz hotelov in apartmajev v drsniku z vrtiljakom. Ima razdelek za domačo stran, na katerem so prikazani predstavljeni hoteli. Tema je kot nalašč za predstavitev hotelov vašega mesta in zaslužka pri rezervacijah.

16. Prestiž

Prestiž

Prestige je lepo izdelana WordPress hotelska tema. Ima več predloga strani za prikaz prostorov, vrst sob in še več. Omogoča vam predstavitev bližnjih znamenitosti, ki lahko pri uporabniku razvijejo zanimanje za rezervacijo sobe v vašem hotelu.

To temo je enostavno nastaviti in jo lahko prilagodite z orodjem za prilagajanje tem WordPress s predogledom v živo.

17. Moliere

Moliere

Moliere je odlična tema WordPress za hotele, letovišča, apartmaje in B&Bs. Na voljo je s prilagodljivo glavo in nogo, s katero lahko prilagodite vsak element na spletnem mestu. Omogoča vam nadzor nad barvnimi shemami za določitev lastnih barv.

Druge pomembne lastnosti vključujejo integracijo Googlovih pisav in podporo za ustvarjalce strani, WooCommerce in jezike RTL.

18. Rezervacije hotelov

Rezervacije hotelov

HotelBooking je popolnoma funkcionalna WordPress hotelska tema. Ima odziven sistem oblikovanja in hotelskih rezervacij. Ta tema ima mehanizem za rezervacijo, ki uporabnikom omogoča, da hitro rezervirajo sobe v vašem hotelu. Dodate lahko prilagodljiv obrazec za rezervacijo, koledar razpoložljivosti sobe, kupone za popust in drugo.

Ta tema vam daje možnost dodajanja sezonskih cen za sobe. Ima ločeno stran spletnega dnevnika za objavo vsebine o vašem hotelu.

19. Hotelone

Hotelone

Hotelone je brezplačna WordPress tema za hotele in letovišča. Na voljo je napredna skrbniška plošča za prilagajanje vseh elementov teme. Ponudnik ima vnaprej izdelano postavitev za vaše spletno mesto hotela, kar olajša začetek. Na dnu vašega spletnega mesta ima widgetizirano podnožje, s katerim lahko dodate ikone, storitve in druge družbene medije. V nogi lahko dodate tudi zemljevid potovanja, lokacijo in naslov. Ta tema podpira graditelja Elementor za oblikovanje vaših strani.

20. Filoksenija

Filoksenija

Philoxenia je lepa in moderna WordPress hotelska tema. Na svojem spletnem mestu hotela ima vse funkcije, ki jih potrebujete, vključno z obrazcem za rezervacijo, več vrstami vsebin, galerijo slik za predstavitev hotelskih sob in sistemom upravljanja sob..

Ta tema ponuja widgetized domačo stran, pripomočke po meri in barvne sheme za nastavitev vašega spletnega mesta. Je zelo optimiziran za SEO.

21. Hotel Luksuz

Hotel Luksuzen

Hotel Luksuz je še ena brezplačna tema WordPress. Omogoča vam profesionalno upravljanje spletnih rezervacij in rezervacij. Ima čudovit dizajn, da prikaže vaše hotelske nastanitve v stilu. To temo je enostavno nastaviti in jo lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

22. Hotelica

Hotelica

Hotelica je brezplačna WordPress tema, zasnovana posebej za hotele, letovišča in gostinska podjetja. Ima ozadje slike v polni širini z logotipom po meri, pozdravno vrstico in navigacijskim menijem. To temo lahko uporabite za ustvarjanje lokalnega imenika hotelov. To temo lahko prilagodite s programom za prilagoditev programa WordPress s predogledom v živo.

23. Zermatt

Zermatt

Zermatt je zelo napredna in prilagodljiva WordPress tema za hotele, letovišča, najemne apartmaje, B&Prenočišča, hostli in nastanitvena podjetja. Ima privlačna ozadja na celotnem zaslonu in tako ustvari močan prvi vtis pri uporabnikih. Značilnosti teme vključujejo spletni obrazec za rezervacijo, vremenski modul in CTA.

Na voljo je z neskončnimi barvnimi možnostmi, popolnoma prilagodljivimi postavitvami, oblikovalci strani in podporo za WooCommerce. Zermatt je enostavno nastaviti in optimizirati za hitrost.

24. Prisotnost

Prisotnost

Prestige je sodobna večnamenska tema WordPress. Z njim je mogoče enostavno ustvariti spletno mesto hotela ali letovišča. Za oblikovanje ciljnih strani uporablja ustvarjalce strani povleci in spusti. Ta tema vključuje dve postavitvi, s katerimi lahko ustvarite spletno mesto v škatli ali v polni širini.

Z vgrajenimi predstavitvami spletnega mesta lahko hitro začnete z delom in zaženete hotelsko spletno mesto. Nastavitev teme je preprosta in jo lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

25. Gostilna Olympus

Gostišče Olympus

Gostišče Olympus je elegantna tema WordPress za hotele, gostinska podjetja, nastanitve in letovišča. Kot vse priljubljene teme s tega seznama ima tudi spletni obrazec za rezervacijo. Ta tema se odlično obnese z vsemi obveznimi WordPress vtičniki za dodajanje funkcij in funkcionalnosti na vašo spletno stran hotela.

Podpira ustvarjalce strani, jezike WooCommerce, RTL in je popolnoma optimiziran za SEO. Gostilna Olympus deluje hitreje kot druge običajne teme WordPressa.

26. Egejsko letovišče

Egejsko letovišče

Če iščete čudovito in sodobno temo letovišča WordPress, si oglejte Aegean Resort. Na voljo je z vsemi neverjetnimi funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo spletnega mesta hotela ali letovišča. Najbolj pomembne funkcije so vremenski modul, spletni obrazec za rezervacijo, galerije slik, drsniki in videoposnetki v ozadju.

Ta tema je združljiva z WPML, kar pomeni, da lahko preprosto ustvarite večjezično spletno mesto. Ima prilagodljive možnosti postavitve za oblikovanje domače strani in ciljnih strani.

27. Stanovanje

Stanovanje

Flat je profesionalna večnamenska WordPress tema, ki jo lahko uporabimo za izdelavo spletnega mesta hotela ali letovišča. Ima edinstveno ravno postavitev s krepkimi barvami in popolnoma prilagodljiv za dodajanje učinkov, animacij in še več. Priložen je Themify builder za oblikovanje lastnih strani.

Tema ima razdelke na domači strani, na katerih so prikazane hotelske sobe, izjave strank, uslužbenci in ugodnosti. Nastavitev je enostavna in jo lahko prilagodite s programom WordPress v živo.

28. Hotel Melbourne

Hotel Melbourne

Hotel Melbourne je brezplačna in odzivna WordPress tema za hotele, letovišča in luksuzne apartmaje za najem. Ima več lokacij navigacijskega menija, drsnik za slike, integracijo družbenih medijev in še več. Na voljo je z možnostjo rezervacije hotelov, upravljanjem sob in več premium funkcij v njihovi plačljivi različici.

29. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel je vrhunska WordPress hotelska tema. Ima sistem rezervacij, upravljanje sob, blog in Instagram pripomoček. Priložen je drsnik, ki prikazuje vaše hotelske zmogljivosti in bližnje znamenitosti. Ta tema je popolnoma prilagodljiva in enostavna za nastavitev.

Dobavlja se z barvami po meri, pripomočki, pisavami in še več. Tema ima podporo za storitev WooCommerce in prevod, ki vam omogoča, da ustvarite spletno mesto v svojem jeziku.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress za hotele in letovišča. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših temah WordPress-a za potovalne bloge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map