29 najhitrejših tem WordPress za pospešitev vašega spletnega mesta

Najhitrejše teme WordPress


Iščete najhitrejše teme WordPressa? Hitrost spletnega mesta lahko vaše podjetje pokvari ali prekine. Brez dvoma ima vaša WordPress tema pomembno vlogo.

S hitro temo WordPress lahko znatno skrajšate čas nalaganja strani in s tem povečate hitrost strani. V tem članku vam bomo prikazali nekaj najhitrejših tem WordPress za pospešitev vašega spletnega mesta.

Zakaj bi izbrali najhitrejše teme WordPress?

Hitrost strani je ena najpomembnejših meritev, na katero morate biti pozorni.
Študije kažejo, da lahko celo samo 1-sekundna zamuda pri odzivu strani povzroči 7-odstotno znižanje stopnje konverzije. Poleg tega Google še naprej poudarja hitrost strani v svojem algoritmu.

Če povzamemo, če želite izboljšati uvrstitev v iskanju, pridobiti bolj organski promet in zagotoviti veliko uporabniško izkušnjo, boste morali sprejeti vse ukrepe, kot je izbira hitre teme WordPress, da povečate hitrost svoje strani.

Z več tisoč temami WordPress, ki so na voljo na trgu, vam je težko najti hitro in odzivno temo. Vedno lahko uporabite naše brezplačno orodje za preizkus hitrosti spletnega mesta, da WordPress pozna popolne statistične podatke o hitrosti vašega spletnega mesta.

Oglejmo si nekaj najhitrejših tem WordPress na trgu, da pospešimo vaše spletno mesto.

1. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro je lepa in najhitrejša tema WordPressa. Zasnovan je na osnovi StudioPress Genesis Framework, zaradi česar je močan in trden. Tema je popolna za spletna mesta o načinu življenja, zdravja, dobrega počutja in zdravja. To temo lahko uporabite tudi za ustvarjanje trgovine e-trgovine.

Druge ključne funkcije vključujejo 6 področij pripomočkov, ozadje po meri glave, 2 navigacijska menija, iskalno vrstico in drugo.

Cenitev: 129,95 USD

Dobite BREZPLAČEN dostop do programa Essense Pro + 35 do drugih tem StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Essense Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

Zahtevajte to ekskluzivno ponudbo motorjev WP danes! »

2. Astra Tema

Tema Astre

Tema Astra je najbolj priljubljena in najhitrejša tema programa WordPress. Na voljo je z desetinami že pripravljenih spletnih mest, ki jih lahko uvozite v svojo WordPress nadzorno ploščo. Namen začetnih mest je prihraniti čas, da lahko spletno mesto hitro zaženete, ne da bi ga morali graditi iz nič.

Brezhibno deluje z večino ustvarjalcev strani povleci in spusti za WordPress. S temo Astra lahko preprosto prilagodite svoje spletno mesto, ne da bi napisali nobeno kodo.

3. Neve

Neve

Neve je zelo hitra WordPress tema, združljiva z večino ustvarjalcev strani za WordPress. To je večnamenska tema, ki ustreza vsaki poslovni niši. Postavitev je zelo prilagodljiva zahvaljujoč enostavnim možnostim tem, ki vam omogočajo prilagajanje stajlinga.

Na voljo je s prilagodljivo glavo in nogo, ki vaši spletni strani daje edinstven videz.

4. Ultra

Ultra

Ultra je močna in hitra WordPress tema. Podpira ustvarjalnik povleci in spusti Themify za hitro ustvarjanje vašega spletnega mesta. Vključuje tudi Ultra Skins, ki so vgrajene predloge in predstavitvena mesta, ki vam pomagajo začeti brez pisanja nobene kode.

Tema ponuja dodatke za ustvarjalce, možnosti postavitve in na tone nastavitev za vaše spletno mesto.

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je večnamenska WordPress tema, ustvarjena za ustvarjanje zelo uspešnih spletnih mest. Ima čudovito in elegantno postavitev na eni strani z elegantno obliko materiala. Tema se lahko uporablja tudi za izdelavo večstranskega spletnega mesta.

V celoti podpira WooCommerce in je optimiziran za hitrost in zmogljivost.

6. OceanWP

Ocean WP

OceanWP je brezplačna in najhitrejša WordPress tema, ustvarjena za enostavno ustvarjanje katerega koli spletnega mesta ali bloga. Ima več predstavitev in predlog, s katerimi prihranite čas pri gradnji spletnega mesta. S svojimi premium razširitvami lahko svojemu spletnemu mestu dodate več funkcij in funkcionalnosti.

Tema je zelo združljiva s priljubljenimi ustvarjalci strani, kot so Beaver Builder, Elementor itd.

7. Dekorist

Dekorist

Decorist je hitra tema WooCommerce. Lahko se uporablja za ustvarjanje spletne trgovine in prodajo izdelkov za dekoracijo, modnih izdelkov ali kakršnih koli fizičnih izdelkov. Tema se odlično ujema z razširitvami WooCommerce, da dodate več funkcij na vašo spletno stran.

Ima zelo prilagodljiv način trgovine in prilagodljive možnosti postavitve. S 100+ elementi po meri lahko upravljate vidnost glave, barve, družabna omrežja in več.

8. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro je vesela tema, ki prihaja s hitrim delovanjem in drsanjem po paralaksu. Na voljo je v enostranskih in večstranskih postavitvah za ustvarjanje čudovitih spletnih strani. Tema ima glavo po meri s sliko v ozadju polne širine in gumbe za poziv k dejanju.

Za prilagoditev lahko uporabite program WordPress v živo in ustvarjalce strani.

9. Academica Pro

Academica Pro

Academica Pro je hitra WordPress tema, zasnovana posebej za izobraževalne zavode, univerze, visoke šole in knjižnice. Na domači strani ponuja widgetized postavitev s slogom v treh stolpcih. Z integracijo koledarja dogodkov lahko preprosto promovirate dogodke na svojem spletnem mestu.

Druge ključne funkcije vključujejo dinamičen ustvarjalec domačih strani, vizualni program za prilagajanje, postavitve strani in podporo za WooCommerce.

10. Avtor Pro

Avtor Pro

Avtor Pro je še ena tematika, ki temelji na genezi, da ustvari močna in robustna spletna mesta v WordPressu. Tema je primerna za avtorje knjig, spletne prodajalce knjig, založnike, revije in novice. Na voljo je s čudovito in uporabnikom prijazno domačo stranjo za profesionalno prikazovanje naslovov knjig.

Podpira platforme e-trgovine, kot sta WooCommerce in BigCommerce, tako da lahko preprosto postavite svojo spletno trgovino. Prilagojevalec tem olajša spremembe na vašem spletnem mestu.

11. Tusant

Tusant

Tusant je najhitrejša tema podcasta WordPress. To temo lahko uporabite za dodajanje glasbe in pretakanja videov na vaše spletno mesto. Tema je kot nalašč za glasbenike, skupine, vlog, podcasterje, izdajatelje televizijskih programov in katero koli vsebinsko spletno mesto, ki deluje okoli avdio / video projektov.

Na voljo je z več možnostmi postavitve in podpira oblikovalec strani Elementor.

12. Finesse

Finesse

Finesse je priljubljena in hitra tema WooCommerce, ki vam omogoča zagon spletne trgovine. Prilagodi se graditelju povleci in spusti strani SiteOrigin za prilagoditev. Tema ponuja prilagodljive možnosti postavitve za dodajanje izdelkov, sorodnih izdelkov in več na vaše spletno mesto e-trgovine.

Druge funkcije vključujejo podporo več kot 600 Googlovih spletnih pisav, neomejeno barvno shemo, prevode in prilagajalnik v živo za urejanje vašega spletnega mesta.

13. Kea

Letovišče Kea

Kea je čudovita in najhitrejša tema letovišča WordPress, ki je narejena posebej za hotele, letovišča in gostinstvo. Ima minimalistično zasnovo s celozaslonsko podobo po meri. S Kea lahko preprosto vključite sistem rezervacij in rezervacij tretjih oseb za vaše hotelsko poslovanje.

Tema ponuja drsnik za video in slike, prilagodljive postavitve, barvne sheme in pripomočke po meri. Prav tako podpira WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

14. Shranjeno

Shranjeno

Shranjena je vrhunska tematska tema WordPress. Popolno je dodati svoje pridige, dogodke, profile osebja in lokacijo. Priložen je postavitev, s katero lahko prikažete čudovite fotografije, video posnetke, pričevanja in obrazce za donacijo.

Tema vključuje ustvarjalca domačih strani s povleci in spusti, da prilagodite domačo stran svojega cerkvenega spletnega mesta.

15. Agencija Pro

Agencija Pro

Agency Pro je profesionalna in ena najhitrejših tem WordPress, ki je najbolj primerna za vaše spletno mesto agencije. Tema je zasnovana na okvirju Genesis, zaradi česar je močna in zmogljiva v smislu uspešnosti.

Kot katero koli temo StudioPress lahko tudi s svojim pripomočkom za domačo stran in predlogi strani po meri hitro nastavite spletno mesto.

16. Ravnotežje

Ravnovesje

Balance je minimalistična in najhitrejša tema WordPressa. Priložen je z dvema čudovitima in vrhunskima postavitvama, ki omogočata izdelavo spletne strani po lastni izbiri. To temo lahko uporabite tudi za ustvarjanje profesionalne trgovine za e-trgovino in dodate ves zalog v nekaj klikih.

Tema ima v postavitvi bele razmike, ki pritegnejo uporabnike in jih vključijo na vaše spletno mesto. S podporo za Visual Customizer lahko hitro spremenite barve in pisave.

17. Khore

Khore

Khore je ena izmed najhitrejših tem dogodkov v WordPressu. Ima postavitev v dveh stolpcih, ki prikazuje navigacijski meni na levi strani in vsebino na desni strani. Tema je kot nalašč za prireditve, razstave, webinarje in konference.

Khore vam omogoča prodajo vstopnic preko spleta. Ponuja tudi urejevalnik dogodkov, skupno rabo v družabnih omrežjih, Google zemljevide, slikovne galerije in še več.

18. Blogstar

Blogstar

Blogstar je ustvarjalna tema spletnega dnevnika WordPress. Na voljo je z več predlogi spletnega dnevnika, ki jih lahko uporabite za zagon spletnega dnevnika ali ustvarjanje spletne revije. Brezhibno se integrira z Visual Composer, tako da lahko hitro dodate in prilagodite strani svojega spletnega mesta.

Tema vsebuje 700+ pisav ikon, pripomočke po meri, barvne kože in video ozadje. Zelo je optimiziran za hitrost in zmogljivost.

19. Moduli

Moduli

Modules je stilska in najhitrejša tema WordPressa. S svojim večnamenskim pristopom lahko preprosto ustvarite katero koli spletno mesto ali blog. Brezhibno deluje s pomočjo drugih vtičnikov WordPress, s katerimi razširite funkcionalnost teme.

Ima glavo glave po meri z naslovom, vrstico in gumbom CTA. Dodate lahko tudi navigacijski meni in iskalno vrstico na vrhu strani.

20. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals je sodobna tema prodajalca vozil WordPress. Na voljo je strelovodni in najnaprednejši iskalnik, s katerim lahko uporabniki poiščejo svoje najljubše avtomobile na spletu. Obiskovalci lahko iščejo rezultate lokalnih inventarjev po oddaljenosti in polmeru.

Omogoča vam, da izberete in primerjate več seznamov ali shranite iskanje na seznam želja za prihodnje brskanje.

21. Prilagodite

Prilagodite

Prilagodite je brezplačna večnamenska tema WordPress. Vsako spletno mesto je hitro, odzivno in prilagodljivo. Tema vključuje ustvarjalca glave in noge in podpira ustvarjalce strani, kot so Beaver Builder, Elementor, Thrive Architect, Divi itd..

V celoti podpira vtičnike, kot so WooCommerce, bbPress, Yoast in še več, s čimer razširite funkcionalnost svojega spletnega mesta.

22. Avtor knjige

Avtor knjige

Book Author je hitra tema programa WordPress za založnike in avtorje. Omogoča vam prodajo in promocijo knjig na spletu. Tema vam omogoča, da izberete čudovite barve, da predstavite ovitke knjig in pritegnete občinstvo.

Na voljo je odsek za pregled, kjer lahko uporabniki zapustijo svoje povratne informacije in predloge o nakupih.

23. Tema Guten

Guten Tema

Guten Theme je močna in najhitrejša tema WordPress s podporo za ustvarjalce strani, kot so Gutenberg, Beaver Builder, Elementor in še več. Tema ima več postavitev za različne sklope, vključno z glavo, nogo in stransko vrstico.

Barve, pisave itd. Je preprosto prilagoditi. Tema Guten brezhibno deluje s sistemom WooCommerce in zažene spletno trgovino.

24. Orfeo

Orfeo

Orfeo je hitra tema WordPress na eni strani s privlačno postavitvijo spletnega mesta. Obiskovalce pritegne s temno sliko v ozadju glave in barvitimi gumbi za dejanje. Tema je kot nalašč za osebne bloge in spletna mesta agencij.

Za hitro spreminjanje te teme lahko uporabite program za prilagajanje WordPress v živo.

25. Moliere

Moliere

Moliere je sodobna in elegantna WordPress tema, zasnovana posebej za hotele, BnBs, apartmaje, najemne storitve in gostinstvo. Tema je zelo hitra in prilagodljiva, da bi pritegnili pozornost uporabnika. Ima prilagodljivo glavo in nogo za enostavno dodajanje vsebine.

Z Moliere dobite popoln nadzor barv, integracijo ustvarjalcev strani, podporo RTL, združljivost WooCommerece in še več.

26. Niche Pro

Niche Pro

Niche Pro je profesionalna in hitra WordPress tema, ki je kot nalašč za blogerje o življenjskem slogu, da pokažejo svoje delo. Ima čudovito belo barvno postavitev z zanimivimi slikami in podporo za e-trgovino. Tema ima widgetized postavitev za hitro dodajanje vsebine in medijev.

Na voljo je s predlogi strani po meri in podokno z možnostjo teme za enostavno prilagoditev.

27. WPCasa

WPCasa

WPCasa je najhitrejša tema nepremičnin v WordPressu. Omogoča vam nastavitev spletnega mesta z nepremičninami in dodajanje seznamov nepremičnin s pomočjo prilagodljive nadzorne plošče. Tema deluje kot okvir, kar vam omogoča lažje dodajanje več predlog in postavitev po vaši izbiri.

Ponuja močne dodatke in orodja za dodajanje dodatnih možnosti temi. WPCasa vključuje tudi napredni sistem iskanja lastnosti.

28. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro je priljubljena in hitra WordPress tema, ki vam omogoča izdelavo poljubnih spletnih strani. V ozadju ima celozaslonsko sliko, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih, iskalno vrstico, vrstico in gumbe za poziv k dejanju. Z drsnikom Crelly lahko uporabite tudi za prikaz predstavljene vsebine v prvem pregibu vašega spletnega mesta.

Tema vsebuje dodatne predloge strani, s katerimi lahko oblikujete svojo stran s stiki, približno stran in drugo.

29. Futurio

Futurio

Futurio je brezplačna in hitra WordPress tema, narejena posebej za fotografe, spletne portfelje, kreativne agencije, trgovine e-trgovine in ciljne strani. Združuje se z ustvarjalci strani, kot so Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin, Divi in ​​še več.

Če želite izboljšati svoje spletno mesto za boljše delovanje, lahko uporabite vtičnike WordPress drugih proizvajalcev.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najhitrejše teme WordPress-a za pospešitev vašega spletnega mesta. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših temah celotnega zaslona WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map