30 in najboljše teme revije WordPress v primerjavi in ​​mnenje (2020)

najboljše teme časopisa WordPress


Iščete dobro temo revije WordPress za svoje spletno mesto?

Ne glede na to, ali vodite osebni blog ali veliko spletno revijo, vam tema revije pomaga, da edinstveno prikažete svojo vsebino z vsestranskimi postavitvami.

V tem članku smo pripravili seznam nekaterih najboljših tematik revije WordPress.

Izbira najboljše teme revije WordPress

Teme revij WordPress delujejo odlično za spletna mesta, ki so bogata z vsebino. Bralcem pomaga, da z domače strani enostavno odkrijejo pravo vsebino, ki jih zanima.

Spodaj je nekaj edinstvenih funkcij, ki jih pogosto najdete v temi revije WordPress.

 • Z lahkoto ustvarite edinstven dizajn domače strani s kombinacijo različnih struktur in kategorij stolpcev
 • Območja za namestitev oglasov v pasicah, s katerimi lahko zaslužite svojo vsebino
 • Tone različnih možnosti postavitve strani za prikaz vsebine na značilen način

1. Dodatno

Dodatna tema, tema revije

Extra je ena najboljših tem WordPress revije Elegant Themes, eno vodilnih tematskih središč WordPress na trgu. Ker je večnamenska tema, se popolnoma prilega vsakemu nišnemu mestu. Dodatno je priloženo orodje za izdelavo strani s povleci in spusti, kar omogoča enostavno ustvarjanje objav in strani.

S svojo fleksibilno zasnovo lahko prilagodite kateri koli del tem, da bo vašemu mestu dodal poseben videz. Z Extra vam ne bo nikoli treba ogrožati njegovega videza. Ponuja nekaj najpreprostejših vnaprej izdelanih postavitev, tako da lahko ustvarite edinstven dizajn, tako da izberete eno od njih, ne da bi morali začeti od tal. Postavitev domače strani ponuja različne strukture in module stolpcev.

2. Divi

pregled teme divi

Divi, kot je Extra, je še ena priljubljena večnamenska WordPress tema, ki vam pomaga enostavno sestaviti spletno stran revij. S svojim neverjetnim ustvarjalcem vizualnih strani lahko svoje strani in objave oblikujete kot profesionalce, ne da bi vam bilo treba preklapljati med urejevalnikom in predogledom. Imate 40 čudovitih elementov, ki so pripravljeni za uporabo neposredno na spletnem mestu. Za to sploh ni potrebno kodiranje.

Ponuja tudi 800 osupljivih vnaprej izdelanih modelov, ki so popolnoma prilagodljivi. Od spreminjanja barve, animacije in lebdenja do učinkov, pisav in še več vam ta tema omogoča, da naredite vse, kar želite, da želite videz. S pomočjo obsežnega urejanja, funkcije, lahko prihranite čas, če ne urejate elementov posebej.

3. Astra

Astra

Astra je lahka in zelo hitra WordPress tema, ki vam omogoča, da svoje spletno mesto oblikujete kot profesionalca. Brez pisanja ene vrstice kode vam ta tema ponuja najboljšo rešitev, s katero lahko zasnujete najbolj eleganten dizajn, opremljen z naprednimi funkcijami. Tema je združljiva z najnovejšo različico WordPress-a in odlično deluje z vsemi vrstami vtičnikov.

Ker omogoča brezhibno integracijo z vtičnikom WooCommerce, lahko na spletnem mestu revije prodajate poljubno digitalno ali fizično blago. Če želite razširiti svoj doseg, imate tudi možnost, da ga prevedete v druge jezike. Poleg tega lahko s to temo na svoje spletno mesto dodate neskončno drsenje, pripomočke za družabne ikone, stran po meri 404 in še veliko več..

4. Soledad

Soledad tema

Soledad je osupljiva tema programa WordPress, narejena posebej za revije, novice in osebne bloge. Odlično deluje z ustvarjalcem strani za povleci in spusti Elementor, kar vam olajša prilagoditev spletnega mesta, ne da bi napisali nobeno kodo.

Z 1000-im predstavitvami domačih strani lahko v enem kliku postavite spletno mesto ali blog in začnete hitro. V programu WordPress customizer v živo so na voljo dodatne možnosti za urejanje spletnega mesta.

5. Novice Everest

Novice Everest je ena najboljših tem v reviji WordPress, ki vsebuje številne možnosti prilagajanja. Everest News je tema, ki jo je izdala Everest Themes.

Hitrost, varnost in pripravljeni prevodi so nekatere ključne značilnosti Everest-a. Na voljo je z enim klikom demo uvoza, odzivnim drsnikom in leno nalaganjem za hitrejše upodabljanje slik.

6. Hestia Pro

Hestija

Hestia Pro je vizualno impresivna tema, pripravljena za WooComerce, WordPress, napolnjena z osupljivimi funkcijami. Z uporabo te teme lahko imate popoln nadzor nad vašo spletno stranjo glede na njen videz. Vsak delček teme je prilagodljiv in je zelo enostaven za uporabo. Pripravljeno oblikovanje domače strani in strani spletnega dnevnika lahko prilagodite že od samega orodja za prilagajanje.

Izberete lahko tudi uporabo poljubnih ustvarjalcev strani, ki jih želite. Brezhibna integracija Hestie vam stvari olajša in olajša. Da bodo stvari zanimive za vaše uporabnike, lahko dodate drsnik ali glavo videa. Povečuje možnost, da obiskovalci dlje ostanejo angažirani na spletnem mestu.

7. Revija Themify


Revija

Magazine je lepa tema revije WordPress, ki jo je ustvaril Themify. Tako kot vse teme Themify, tudi tema Magazine prihaja v kompletu z Themify Builder, ustvarjalcem strani s povleci in spusti.

Če želite, lahko greste še korak dlje in sestavite sprednjo stran po meri. Na voljo imate tudi možnosti, da dodate razdelek Breaking News in tako obveščate svoje uporabnike o najnovejših novih dogodkih in spremembah. Tema podpira videoposnetke in omogoča preprosto skupno rabo v družabnih omrežjih.

8. iTheme2

iTheme2

iThemes je briljantna tema WordPress v slogu Mac, ki je naložena z neverjetnimi funkcijami. Všeč vam bo njegova tekoča in odzivna postavitev, zaradi katere je vaše spletno mesto vizualno osupljivo. Tema ima 2 različni preobleki – sivo in črno.

Iskalno polje in ikono RSS lahko pokažete ali skrijete po želji. Kot večina drugih tem Themify, tudi ta omogoča ustvarjanje sprednje strani po meri. Ima tudi odlične možnosti za predstavljene drsnike za objavo.

9. Zillah

Zillah wordpress tema

Zillah je osupljiva tema za blogerje in pisce. Odlično izgleda tudi na spletnih straneh revij. Prilagojevalnik v živo vam pomaga natančno prilagoditi zasnovo vašega spletnega mesta. Od spreminjanja barve, pisave do postavitve imate veliko možnosti, da vaše spletno mesto izstopa. Omogoča vam tudi vključevanje ustvarjalca strani po vaši izbiri. Za razliko od mnogih drugih tem se vam ni treba držati vgrajenega ustvarjalca strani.

Ta tema je pripravljena za prevod, tako da lahko celo enostavno sestavite večjezični blog. Zillah je združljiv z najnovejšimi različicami WordPress-a in brezhibno deluje v različnih brskalnikih.

10. berljivo

Berljiva tema revije

Branje je še ena briljantna tema, ki najbolje ustreza vašemu spletnemu mestu revije. Tema ima neverjetno možnost prilagajanja in je združljiva s številnimi naprednimi vtičniki. Od prevajanja teme v drug jezik do dodajanja glifikonov in družabnih ikon, vam ta tema omogoča, da naredite veliko izven okvira.

Branje je odzivno, kar pomeni, da je videti neverjetno v vseh napravah in velikostih zaslona. Optimiziran je za SEO, tako da se pri uvrstitvi na Googlu ni treba bati veliko. Tema je združljiva z vtičniki, kot so Kontaktni obrazec 7, Disqus, JetPack in še več. Njegove funkcije lahko razširite z dodajanjem dodatnih vtičnikov.

11. OceanWP

OceanWP

OceanWP je čudovita večnamenska WordPress tema, ki ponuja veliko možnosti, da postane vaše spletno mesto revije super napredno in sodobno. Tema ima osupljive demo vsebine, ki jih je mogoče uporabiti le z enim klikom.

V svojo revijo lahko celo dodate trgovino in plavajočo vrstico Dodaj v košarico, tako da bo vaš gumb ves čas viden obiskovalcem. Za boljšo izkušnjo nakupovanja lahko omogočite možnost Hitri ogled, ki omogoča obiskovalcem, da izdelke pomanjšajo, preden jih kupijo..

Da bi izboljšali funkcionalnost svojega spletnega mesta, tema ponuja tudi številne razširitve.

12. Časopis

Časopis je priljubljena in odzivna tema revije WordPress, ki na spletnih mestih z veliko vsebine izgleda neverjetno. Tema je 60+ profesionalno zasnovanih predstavitev, ki so zasnovane za različne niše. Poleg tega je opremljen z 8 vrhunskimi vtičniki, ki vam omogočajo enostavno izdelavo osupljivega spletnega mesta.

Ta tema vam omogoča enostavno ustvarjanje čudovitih glavic zahvaljujoč fleksibilnemu ustvarjalcu glave. Na voljo imate tudi skladatelj tagDivi, ki je popoln komplet orodij, ki bi si ga želel vsak oblikovalec. Na domači strani lahko prikaže veliko vsebine, ne da bi to vplivalo na kakovost.

13. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro je neverjetna WordPress tema, ki je popolna možnost za vsebinsko bogato spletno mesto. Če iščete temo revije, je to morda najboljša možnost za vas. Od preprostih možnosti prilagajanja do napredne podpore vtičnikov ima ta tematika vse, kar morda potrebuje tematsko spletno mesto vaše revije.

Svoje spletno mesto lahko v nekaj minutah nastavite s svojimi obsežnimi možnostmi za teme. Vse v temi je prilagodljivo. Lahko spremenite ozadje, barvo, tipografijo, postavitev in celo glavo.

14. Akademija Pro

Akademija Pro

Academy Pro je vizualno osupljiva in odzivna WordPress tema, ki je kot nalašč za vsa spletna mesta, bogata z vsebinami. S pomočjo možnosti za teme lahko v nekaj minutah sprostite in zaženete svoje spletno mesto. Na svoje spletno mesto lahko dodate do 6 območij pripomočkov in izbirate med 3 različnimi postavitvami. Prilagojevalnik tem ima veliko možnosti za spreminjanje videza vašega spletnega mesta.

Če prodajate karkoli prek spleta, je naročilo prek Academy Pro enostavno sprejeto. Podpira e-trgovino in omogoča dodajanje čudovitih strani s cenami. Lahko imate tudi čudovite ciljne strani, dodajte glavo po meri in naredite še veliko več. Tema je prevajanje pripravljeno, odzivno in mobilno prijazno.

15. Glas

Glas, tema revije, revija wordpress revija

Voice je še ena neverjetna tema revije WordPress, ki je zasnovana tako, da je objava vsebin olajšana. S programom Voice lahko s pomočjo bbPressa zgradite tudi veliko skupnost ali spletno mesto za družabna omrežja.

Njegove napredne možnosti teme imajo toliko za ponuditi. Ta tema je na voljo za prenos s tržnice Themeforest.

16. Revija MH

MH-magazin-tema

Revija MH je možnost za profesionalne blogerje, spletna mesta z novicami, spletne revije in drugo. Teme so napolnjene s priljubljenimi Googlovimi spletnimi pisavami za osupljivo videti spletno mesto. Odzivna postavitev pa omogoča hitro nalaganje spletnega mesta tako za pametne telefone kot tablične računalnike.

Ta tema je zelo optimizirana za SEO, kar zagotavlja, da se boste dobro odrezali glede vidnosti iskalnikov. Revija MH je tema, pripravljena na prevajanje. Z nekaj kliki lahko začnete večjezično spletno mesto za ciljanje na uporabnike iz več zemljepisov.

17. TheFox

TheFox, tema revije, tema revije wordpress

TheFox je odzivna, zelo prilagodljiva večnamenska tema WordPress, ki je na voljo z neverjetnimi funkcijami. Ne glede na to, ali gre za modno spletno stran, revijo, portfelj ali spletno mesto za profesionalno trženje, TheFox ustreza svojim potrebam s svojim prijetnim videzom in robustnimi funkcijami. Tema ima lepe predstavitve, obsežno dokumentacijo in veliko podporo.

Če želite prihraniti čas, lahko uvozite iz 30 vnaprej izdelanih domačih strani. Vendar pa imate tudi možnost, da na teh spletnih mestih spremenite, če želite. Zmogljiv ustvarjalec strani, ki ga oznake teme obenem, olajša izdelavo spletnega mesta. Imate toliko elementov, ki jih lahko uporabite na spletnem mestu, da bo videti dobro. Na primer, generator kratkih kod omogoča izdelavo poljubnega števila strani po meri s pomočjo vseh modulov po meri.

18. Revija Pro

Revija Pro

Magazine Pro je odlična možnost za vaše spletno mesto revije. Vaše spletno mesto bo govorilo samo zase, če to temo uporabljate zaradi svoje vsestranske postavitve in medijsko bogate zasnove. Na domači strani imate možnost uporabe do treh področij pripomočkov. Vaš logotip lahko v glavo naložite s samo klikom.

Prav tako je enostavno zagnati spletno trgovino, saj je vnaprej oblikovan za Woocommerce in BigCommerce. Najboljše od vsega je, da podpira okvir Genesis.

19. Tema revije Jinsy

Jinsy tema

Jinsy je še ena neverjetna tema WordPressa, ki jo boste radi uporabljali. Gre za zelo odzivno večnamensko temo, ki jo lahko brezplačno prenesete. S to temo lahko oblikujete najbolj elegantno spletno mesto, ne da bi morali kodirati eno vrstico. S programom za prilagoditev v živo v programu Jinsy je mogoče takoj ogledati spremembe desno na nadzorni plošči.

Njegov enominutni demo uvoz vam omogoča, da je vaše spletno mesto pripravljeno v manj kot minuti. S svojim impresivnim mega menijem lahko podmeniju daste odlično strukturo.

20. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall je privlačna in odzivna tema revije WordPress za življenjski slog in spletno stran revij. Omogoča vam izbiro med 9 lepo oblikovanimi domačimi stranmi. Tema ima optimalne lokacije oglasov, tako da lahko z oglasi oglašujete svojo vsebino. Osebno kodo lahko prilepite iz omrežja drugih proizvajalcev, kot je Adsense, ali naložite pasice.

Omogoča vam tudi, da na svoje spletno mesto dodate lepo videti gumbe socialnih medijev. Za večjo vidnost jih lahko dodate hkrati v nogo, stransko vrstico ali oboje. Ta tema je zelo prilagodljiva in omogoča prilagajanje, ne da bi morali napisati eno vrstico kode.

21. Kronika

Kronika je dobro videti tema revije WordPress, zasnovana posebej za spletna mesta revij. Tema ponuja neverjetne možnosti prilagajanja, ki vam omogočajo edinstven videz spletnega mesta. Z vsemi funkcijami lahko spletno mesto oblikujete kot profesionalca, ne da bi se dotaknili kode.

Tema ima za vas 3 vgrajene oglaševalske prostore. Uporabite lahko tudi lepljivo objavo, da označite določeno objavo in predstavite predstavljene objave in videoposnetke na domači strani. Ima tudi 8 področij pripomočkov. 5 jih je na domači strani, ostalo pa na posameznih objavah.

22. Magazinum

Magazinum tema

Magazinum je popolna tema revije WordPress, ki je primerna za katero koli nišo. Ne glede na to, ali objavljate modne vsebine, zabavne vsebine, novice ali kaj drugega, bo ta tema vašemu spletnemu mestu dala najboljši videz. Uporabite lahko pripomočke po bočni vrstici po meri, ki vključujejo galerijo Flickr, socialni widget, video gradnik in še več. Obrazec za prijavo po meri omogoča hitro in enostavno prijavo na nadzorno ploščo.

Predstavljeni drsnik je odličen za prikaz določene objave. Na drsniku lahko uporabite video ali drsnik galerije slik. Z možnostjo diaprojekcije lahko svoje spletno mesto integrirate z YouTube ali Vimeo API.

23. Novice o mantri

Mantra News je briljantna tema revije WordPress, napolnjena z neverjetnimi funkcijami. Tema je v obeh prost in premium različico, tako da lahko dejansko preizkusite lite različico pred nakupom pro različice. Ta tema ponuja veliko možnosti prilagajanja.

Ta tema podpira glavo in nogo paralaksa, napredni drsnik, funkcije skupne rabe v družabnih omrežjih in še več. Ima tudi več možnosti glave, vremenski pripomoček, pretvornik valut, podporo za WooCommerce, območje oglaševanja in še več.

24. Saška

Saška tema
Saxon je lepa, sodobno oblikovana tema revije WordPress, ki daje vašemu spletnemu mestu popoln videz, kot si ga zasluži. Ne glede na to, ali ste novinec ali profesionalec, vam Saxon ponuja najlažji način oblikovanja spletnega mesta, ne da bi kodirali samo eno vrstico. S pomočjo ustvarjalca strani povleci in spusti lahko svoje elemente enostavno organizirate tako, kot želite. Ponuja vam 15 osupljivih blokov za ustvarjanje čudovite domače strani.

Ima tudi odlične predstavitve, ki so le en klik stran. Saška je tako prilagodljiva, da lahko preprosto prilagodite vsak del svojega spletnega mesta. Poleg tega ponuja Googlovo podporo AMP in je 100-odstotno pripravljen v Gutenbergu. Tudi tema je bila optimizirana za hitrost in SEO.

25. Jawn

Jawn je odlična rešitev za najsodobnejše spletno mesto z novicami in revijo WordPress. Tema vam daje možnost, da na svoje spletno mesto dodate neskončno drsenje, zato obiskovalcem ni treba klikniti gumba, da bi se pomaknili na naslednjo stran.

Jawn zagotavlja brezhibno integracijo z WooCommerce in je tema, ki je pripravljena na prevod. Jawn podpira videoposnetke in celo omogoča, da svoje spletno mesto integrirate z Youtube, Vimeo in Soundcloud.

26. MagOne

Tema revije Magone

MagOne je čudovita tema revije WordPress, ki je na voljo s preprostim za uporabo ustvarjalcem strani. Ponuja veliko možnosti prilagajanja, s katerimi lahko svojemu spletnemu mestu zagotovite popoln videz, kot si ga zasluži. Na voljo je s spremenljivo postavitvijo glave, mega menijem, poljemi s članki, sistemom za več komentarjev in še veliko več.

Združljiv je z najnovejšimi različicami WordPress-a in deluje tudi z več naprednimi vtičniki. Vtičnik redno prejema posodobitve in podaljša neverjetno podporo za 6 mesecev. MagOne je prevod in Gutenberg pripravljen. Je združljiv z brskalnikom in izgleda osupljivo na vseh velikostih zaslona.

27. Uncode

od kodirati temo-fotografijo

Uncode je ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress na trgu. Ne glede na to, ali gre za spletno stran revij, modni blog, portfelj ali kaj drugega, z Uncode boste morali uporabiti vse funkcije, ki jih potrebujete, da se vaše spletno mesto izstopa.

Na voljo so neverjetne možnosti prilagajanja, s katerimi lahko izboljšate celoten videz spletnega mesta. Od čudovite tipografije, stilov naslovov, polj ikon, gumbov in še več, kar ponuja.

28.Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro je še ena osupljiva tema, ki je odlična možnost za vaše prihajajoče spletno mesto. Kot vse druge teme StudioPress je tudi ta tudi zelo prožna in omogoča spreminjanje vsakega kosa vašega spletnega mesta.

Tema ponuja tudi 12 področij pripomočkov, robustno orodje za prilagajanje tem za prilagoditev vaših nastopov in še več. Tema je združljiva z najnovejšimi različicami programa WordPress in izgleda odlično na vseh velikostih zaslona.

29. Grido

Tema revije Grido

Grido je čudovita tema programa WordPress, ki daje vašemu spletnemu mestu videz Tumblr. Ta tema ponuja 9 čudovitih ozadij, s katerimi lahko svoje objave poljubno oblikujete. Prav tako lahko vaše spletno mesto izgleda kot stena, ki je polna lepljivih opomb. Vsaki objavi lahko dodate drugačno barvo, da bo videti bolj barvita.

Če želite, da se obiskovalci dlje časa zadržujejo, lahko dodate funkcijo neskončnega drsenja. Na svoje spletno mesto lahko dodate tudi galerije lightboxa. Omogoča celo izbiro med 7 tematskimi kožami in dodate logotip v nogo.

30. Smart Pasive Dohodka Pro

pametno-pasivni-dohodek-pro

Smart Passive Income Pro je še ena fantastična tema revije WordPress, ki si zasluži biti na tem seznamu. Na voljo je toliko neverjetnih funkcij za spletna mesta revij, da lahko celo novinec, ki nima izkušenj z oblikovanjem, pripravi čudovito spletno mesto z robustnimi funkcijami. Če prodajate svoje izdelke in storitve na spletu, lahko svoje spletno mesto enostavno pretvorite v spletno trgovino.

Tema je popolnoma optimizirana za hitrost in brskanje. Nastavitve lahko prilagodite s prilagoditeljem tem, da dodate odlično ozadje, barvo itd., Prav tako pa si lahko ogledate njegov predogled, če želite vedeti, ali deluje za vas. Na splošno je odličen in z veseljem ga boste uporabljali.

31. Avtor Pro

Avtor Pro

Author Pro je vizualno privlačna in funkcionalno močna tema WordPress, ki ponuja najlažji način oblikovanja spletnega mesta revije brez kodiranja ene same vrstice. Ta tema je napolnjena z odličnimi funkcijami in je združljiva z najnovejšimi različicami WordPress-a. Ustvarite lahko čudovite ciljne strani in jih prilagodite tako, da ustrezajo vašim standardom blagovne znamke.

Ta tema je intuitivna in odzivna, zato je vaše spletno mesto videti odlično, ne glede na napravo obiskovalcev. Tema ponuja tudi veliko podporo, tako da če imate težave s temo, lahko stopite v stik z njihovo super prijazno podporno ekipo, ki je vedno pripravljena pomagati.

32. PregledZine

ReviewZine, tema revije
PregledZine je brezplačna minimalistična WordPress tema, ki bi lahko bila odlična izbira za vašo spletno stran revije. .

Ta tema je združljiva s številnimi sodobnimi in naprednimi vtičniki in je zelo prilagodljiva. Pripravljen je za prevod, ima pasice Google Adsense, prilagajalnik v živo in še veliko več.

To je to!

To so nekatere najboljše teme časopisa WordPress, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako zagnati spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map