31 najboljših Gutenbergu prijaznih tem WordPress za leto 2020

Najboljše teme, prijazne za Gutenberg, WordPress


Iščete najboljše teme, prijazne do Gutenberga, WordPress?

Gutenberg je nov izboljšani urejevalnik za WordPress, znan tudi kot “urejevalnik blokov”. Omogoča vam, da vidite, kako izgleda gotova stran v urejevalniku. Tako lahko prilagodite velikost in razmike v realnem času, ne da bi morali preklopiti na predogledno ploščo. Celotna izkušnja urejanja je bila obnovljena za vsebinsko bogato vsebino.

Z Gutenbergom lahko na eleganten način dodate bloke po meri, postavitve vsebine, več stolpcev, predstavljeno besedilo, slike in drugo..

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam najboljših Gutenbergov prijaznih tem WordPress.

Izbira najboljše teme, prijazne Gutenbergu za WordPress

Gutenbergu prijazna tema brezhibno deluje z najnovejšo različico WordPress-a.

Nekatere prednosti WordPress teme, prijaznih Gutenbergu, so:

 • Odziven in pripravljen na mrežnico
 • Dovoli dodajanje blokov po meri
 • Povežite se z drugimi ustvarjalci strani
 • Optimiziran za SEO in hitro delovanje

Zdaj, ko veste, kako izbrati najboljšo temo WordPress, prijazna do Gutenberga, si oglejmo najboljše možnosti, ki jih imamo za vaše spletno mesto.

Morda boste želeli preveriti tudi izbiro naših strokovnjakov o najboljših vtičnikih WordPress Gutenberg za izboljšanje urejevalnika.

1. Preboj Pro

Preboj Pro

Breakthrough Pro je priljubljena tema programa WordPress, ki jo je StudioPris ustvaril na osnovi okvira Genesis. Na voljo je z več postavitvami, belo barvo ozadja, čudovitimi barvnimi izbirami in svežimi tipografijami. Tema vam omogoča, da svoje delo, storitve in drugo prikazujete na domači strani.

To je popolna Gutenbergova tema, ki jo lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta, spletne trgovine ali bloga. Omogoča vam dodajanje čudovitih ciljnih strani, ki lahko več obiskovalcev pretvorijo v kupce.

Dobite BREZPLAČEN dostop do prebojnega programa Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Breakthrough Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

2. Divi

Divi

Divi je vrhunski WordPress ustvarjalec tem in strani, ki podpira Gutenberg. Na voljo je z močnim vizualnim orodjem za prilagajanje, s katerim lahko dodate učinke, barve, pisave, animacije itd. Divi Builder vam omogoča hitro prilagajanje postavitve in zasnove vašega spletnega mesta.

Druge pomembne lastnosti vključujejo globalne elemente in sloge, ki prihranijo čas. Lahko nastavite svoje module po meri za učinkovito uporabo na več spletnih straneh. Tema Divi je enostavno nastaviti za katero koli poslovno spletno stran.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna večnamenska tema WordPress, ki podpira Gutenberg. Na voljo je z več desetimi predstavitvami spletnih strani za vsako poslovno nišo, vključno s hrano, hotelom, telovadnico, modo, življenjskim slogom, zabavo, bloganjem in še več.

Tema ponuja hiter čas nalaganja strani, odzivno postavitev in podporo Gutenbergu. Popolnoma se združuje z WooCommerce za zagon spletne trgovine. OceanWP je pripravljen za prevod in z njim lahko ustvarite večjezično spletno mesto WordPress.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je močna Gutenbergova prijazna tema WordPress, ki je primerna za katero koli spletno mesto. Ima moderen, gladek material in oblikovalca strani. Omogoča vam uporabo urejevalnika blokov Gutenberg za prilagajanje vaših strani in objav.

Z brezhibnimi integracijami je Hestia Pro pametna izbira za takojšen zagon vašega spletnega mesta, bogato s funkcijami. Ponuja tudi več gotovih predstavitvenih mest.

5. Astra Tema

Tema Astre

Astra Theme je ena najboljših brezplačnih Gutenbergov prijaznih WordPress tem. Na voljo je na stotine začetnih mest, ki jih lahko uvozite z enim klikom. Tema se odlično ujema s priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spusti, kot so Beaver Builder, Elementor itd.

Na voljo je z več uporabnimi elementi in moduli, ki olajšajo namestitev. Tema Astra je prijazna za začetnike in podpira WooCommerce.

6. Ultra

Ultra

Ultra je sodobna WordPress Gutenbergova tema. Omogoča vam uporabo uvoznika demo vsebine z enim klikom za uvoz postavitve spletnega mesta z vsebino in funkcijami. Besedilo in slike lahko zamenjate z izvirno vsebino in hitro začnite.

S svojimi dodatki za ustvarjalce lahko na svoje spletno mesto dodate več funkcij, kot so odštevalnik časa, vrstica napredka, drsnik slike in drugo. Ponuja tudi odlične barvne izbire in možnosti pisave.

7. Neve

Neve

Neve je stilska tema na eni strani, ki v celoti podpira urejevalnik WordPress Gutenberg. Hiter in lahek s popolnoma odzivno postavitvijo.

Omogoča popoln nadzor nad možnostmi postavitve spletnega mesta, barv, pisave in ozadja.

8. Tema Guten

Guten Tema

Tema Guten je za urejevalnika Gutenberga zasnovana za WordPress. Ima več možnosti prilagajanja postavitve za glavo, nogo, stran za blog in drugo. Tema ima barvne nastavitve in možnosti pisave na celotnem spletnem mestu.

S temo Guten dobite vnaprej izdelane postavitve, iz katerih lahko hitro in enostavno sestavite spletno mesto. Nastaviti je enostavno in SEO prijazno.

9. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro je napredna tema WordPress Gutenberg. Brezhibno deluje tudi z drugimi ustvarjalci strani in uredniki. To temo je enostavno prilagoditi in nastaviti za katero koli spletno mesto.

Na voljo je z neomejeno izbiro barv, ozadjem po meri, navigacijskim menijem, gumbi za pozivanje k dejanju in še več. Tema Zelle Pro podpira WooCommerce izven okvira.

10. Atomski bloki

Atomski bloki

Atomski bloki so tema programa WordPress, ki brezhibno podpira bloke Gutenberg. Priložen je brezplačni vtičnik, ki ga lahko uporabite za dodajanje blokov po meri in ustvarjalcev strani na svoje spletno mesto.

Vtičnik lahko deluje tudi s katero koli temo. Ima več pripravljenih blokov za glasilo, tabelo s cenami, pozive k dejanju, priporočila, ikone za skupno rabo in še več.

11. Revija Pro

Revija Pro

Magazin Pro je tema WordPress, ki temelji na genezi. Zasnovan je za nemoteno delo z Gutenbergovim urejevalnikom. Tema ima preprosto in minimalno postavitev, ki je primerna za katero koli spletno revijo.

To je idealna tema za potovalne blogerje, politične organizacije, tehnološka spletna mesta in življenjske revije. Z več možnostmi postavitve je mogoče nemudoma takoj postaviti popolno profesionalno spletno mesto.

Oglejte si tudi naš izbrani seznam najboljših tem WordPress za potovalne bloge.

12. Bretanja

Bretanja

Bretanja je elegantna tema WordPress, ki je nalašč za življenjski slog, modo in druge spletne revije. To temo lahko uporabite tudi za ustvarjanje fotografskega spletnega mesta in lepo prikazano vaše predstavljeno delo. Tema v celoti podpira urejevalnik Gutenberg za hitro prilagajanje.

Ima drsnik za celozaslonsko ozadje za prikaz vaše vsebine. Z izbiro barv in učinki animacije daje vašemu spletnemu mestu značilen videz.

13. Zakra

Zakra

Zakra je brezplačna WordPress tema, zasnovana posebej za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta. Podpira urejevalnik blokov Gutenberg za prilagajanje vaših strani in objav. Na voljo je tudi z brezplačnimi začetnimi mesti, ki jih lahko uporabite za hitro zagon spletnega mesta.

Tema Zakra je idealna za osebne bloge, portfelje, trgovine WooCommerce, poslovne spletne strani in spletna mesta, ki temeljijo na nišah. Odlično sodeluje z Elementorjem in drugimi priljubljenimi ustvarjalci strani.

14. Futurio

Futurio

Futurio je še ena brezplačna Gutenbergu prijazna tema WordPress. Zasnovan je za ustvarjalce strani, kot so Beaver Builder, Visual Composer in Divi Builder. Tema je kot nalašč za preprosto spletno mesto ali e-trgovino.

Podpira brezplačne in premium WordPress vtičnike, vključno z Yoast SEO, WooCommerce, Jetpack, WPForms, itd. Futurio je v WordPressu enostavno prilagoditi in upravljati.

15. Nozama

Nozama

Nozama je vrhunska tema WordPress Gutenberg. Idealen je za spletna mesta WooCommerce, kar pomeni, da lahko hitro ustvarite spletno trgovino. Združuje se z večino razširitev WooCommerce, da dodate več funkcij na vaše spletno mesto e-trgovine.

Tema podpira module Elementor po meri za enostavno izdelavo neverjetnih postavitev. Na voljo je tudi trgovina s trgovino po meri, s katero lahko kupcem ponudite vrhunsko izkušnjo.

16. Slon

Slon

Slon je lepa tema WordPressa, ki podpira urejevalnik blokov Gutenberg. Tema je zasnovana posebej za neprofitne organizacije, dobrodelne organizacije in cerkvene spletne strani. Na voljo je več funkcij, ki pomagajo pri zbiranju spletnih sredstev za vaše neprofitne namene.

Nastavitve strani in prilagajalnik v živo WordPress je enostavno nastaviti in prilagoditi. Tema Elephant podpira več vtičnikov za prevajanje, vključno z WPML, Polylang itd.

17. Enobarvno

Enobarvno

Monokromatik je močna tema WordPress, ki jo je na osnovi Genesis Framework zasnoval StudioPress. Tema se odlično obnese z najnovejšim urejevalnikom WordPress Gutenberg, da dodate bogato vsebino na svoje spletno mesto. Uporabite lahko tudi bloke po meri, da vsebino preprosto naredite elegantno.

Na domači strani ima 4 področja gradnikov, več možnosti postavitve, prilagodljivo glavo in predloge ciljne strani.

18. Maranatha

Maranatha

Maranatha je WordPress neprofitna tema, zasnovana posebej za cerkve, neprofitne strani in mesta za zbiranje sredstev. Brezhibno deluje z urejevalnikom blokov Gutenberg za prilagajanje WordPress strani in objav.

Tema ima celozaslonsko video ozadje, ki novim obiskovalcem daje najboljši prvi vtis. Druge pomembne funkcije vključujejo pripomočke za glavo in noge za enostavno prilagoditev.

19. Dodatno

Dodatno

Extra je elegantna tema revije WordPress. Za prilagoditev se integrira z vrhunskim Divi Builderjem. S funkcijo povleci in spusti lahko takoj nastavite besedilo, slike in drugo predstavljeno vsebino.

Ponuja zmogljive funkcije, kot so graditelj kategorij, ustvarjalec objav in strani, sistem ocen in pregled in še več. Tema Extra podpira funkcije e-trgovine, s katerimi lahko preprosto zgradite spletno trgovino.

20. Foodica

Foodica

Foodica je sodobna WordPress tema za spletna mesta za hrano in recepte. Na voljo je s čudovitim drsnikom za vsebino, s katerim lahko svoje bloge prikažete v slogu. Tema ponuja 4 lokacije pasic, s katerimi lahko postavite oglase in zaslužite več denarja.

Ima neomejeno barvno shemo, pripomočke po meri, barvo ozadja in nazorno tipografijo. Foodica podpira urejevalnik blokov Gutenberg izven škatle.

Oglejte si te najboljše teme restavracije WordPress.

21. Obrtnik

Artisan

Artisan je profesionalna WordPress tema. Popolnoma je združljiv s sodobnim Gutenbergovim urejevalnikom in ima demo postavitev, izdelano posebej za bloke WordPress in WooCommerce. Omogoča vam enostavno prilagoditev postavitve domače strani in drugih strani.

Ko govorimo o integraciji e-trgovine, z WooCommerce odlično sodeluje pri prodaji izdelkov v spletu. To temo lahko uporabite tudi za izgradnjo spletnega trga, kot sta Amazon ali Etsy.

Oglejte si tudi naš vodič o najboljših platformah za e-trgovino za večjezične trge.

22. Svila

Svila

Svila je WordPress tema, narejena posebej za modne in življenjske dnevnike. Na voljo je z belim ozadjem in elegantno postavitvijo, da lepo prikaže svojo predstavljeno vsebino. Tema podpira urejevalnik blokov Gutenberg.

Ima močne funkcije, kot so drsnik po objavi, orodja za skupno rabo v družabnih omrežjih, Instagram feed in mega meni. Z več dizajnerskimi elementi lahko preprosto spremenite postavitev svojega spletnega mesta.

23. Akademija Pro

Akademija Pro

Akademija Pro je lepa tema WordPress, ki je primerna za spletne akademije, izobraževalne ustanove, visoke šole in univerze. Odlično sodeluje z najnovejšim urejevalnikom blokov Gutenberg za prilagoditev vaših strani in objav.

Druge teme vključujejo 6 območij pripomočkov po meri, 3 različne postavitve, video podporo, gumbe za poziv k dejanju in še več. Je začetnikom prijazen in ga je enostavno nastaviti.

24. Benson

Benson

Benson je tema fotografije WordPress z ozadjem celozaslonske slike, ki prikazuje vašo najbolj privlačno fotografijo v slogu. Na voljo je več postavitev slik za lepo prikazovanje fotografij na seznamih, omrežjih in galerijah slik.

Omogoča popoln nadzor nad barvami, pisavami in slogom spletnega mesta. Tema se združuje z ustvarjalci strani s povleci in spusti in urejevalnikom blokov Gutenberg.

25. Zvijanje

Bramble

Bramble je večnamenska tema programa WordPress, s pomočjo katerega lahko preprosto ustvarite katero koli spletno mesto. Na voljo je z vgrajenim ustvarjalnikom strani za prilagoditev strani in objave. Temaja podpira tudi urednik Gutenberg za oblikovanje čudovitega spletnega mesta.

Ima postavitev v dveh stolpcih z navigacijskim menijem na bočni vrstici in vsebino na desni strani zaslona. Med pomembne funkcije spadajo video ozadja, Google Fontovi, postavitve portfelja in še več.

26. Shranjeno

Shranjeno

Shranjena je vrhunska tematska tema WordPress. Priložen je ustvarjalec domačih strani v realnem času, ki ga lahko uporabite za takojšnjo nastavitev domače strani. Tema je združljiva tudi z novim urejevalnikom Gutenberga, ki temelji na blokih.

Druge pomembne funkcije vključujejo pripomočke za cerkev po meri, zemljevid noge, demo vsebino, uvoznik vsebine z enim klikom in samodejno optimizacijo iskalnika.

27. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro je sodobna in elegantna Gutenbergova prijazna tema, polna močnih funkcij. Zgrajen je na podlagi tematskega okvira Genesis, ki ga je ustvaril StudioPress.

S 13 različnimi področji pripomočkov je tako enostavno nastaviti domačo stran in druge strani na svojem spletnem mestu. Omogoča vam tudi enostavno ustvarjanje ciljnih strani.

28. Potovalna pot

Potovalna pot

Travel Way je čudovita WordPress tema za potovalna in turistična podjetja. Idealen je tudi za popotniške blogerje, avanturiste in pohodnike. Ponuja prilagodljive možnosti za dodajanje ciljev in turističnih paketov v slogu.

Tema je Gutenberg pripravljena in odlično sodeluje z vsemi priljubljenimi ustvarjalci strani.

29. Inspiro

Inspiro

Inspiro je vizualno privlačna tema programa WordPress, ki podpira Gutenberg. Podpira slikovne in video galerije za lepo prikaz vaše vizualne vsebine. Tema ima celozaslonski diaprojekcijo za videoposnetke, ki je enako velika v vseh napravah in velikostih zaslona.

V celoti podpira vtičnik WooCommerce, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje spletne trgovine in prodajo svojih izdelkov.

30. Klobučevina

Feltmag

Felt je tema revije WordPress, ki je lepo oblikovana za spletne revije, novice in osebne bloge. Omogoča vam, da profesionalno predstavite svojo vsebino in novim uporabnikom daje najboljši prvi vtis.

Priložen je vrtiljak in diaprojekcija s celozaslonskim zaslonom za dodajanje predstavljenih vsebin. Tema ima odzivno in modularno postavitev, ki jo lahko prilagodite s sodobnim urejevalnikom blokov Gutenberg.

31. Kea

Kea

Kea je prilagodljiv WordPress hotel in letovišče tema. Omogoča vam, da integrirate svoj sistem za spletno rezervacijo po meri in samodejno rezervirate sobe za stranke. Tema ima ozadje s celozaslonskim zaslonom, video drsnikom in neomejeno barvno shemo.

S pripomočki Elementor po meri lahko v svoji temi preprosto spremenite. Z urejevalnikom Gutenberg lahko uporabite tudi za prilagajanje svojih strani in objav v programu WordPress.

Oglejte si tudi izbiro naših strokovnjakov o najboljših temah WordPress za hotele in letovišča.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme, prijazne Gutenbergu WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših brezplačnih temah za blog WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map