najboljše WordPress poslovne teme


Iščete najboljše teme WordPress za majhno podjetje? Za spletno mesto za majhna podjetja boste potrebovali temo, ki lahko profesionalno prikazuje vaše izdelke in storitve.

V tem članku bomo delili najboljše teme podjetja WordPress za mala podjetja.

Izbira poslovne teme WordPress

WordPress je najboljši gradnik spletnih strani na trgu. Izbira prave teme WordPress za spletno mesto za mala podjetja je pomembna naloga. Toda s toliko plačanimi in brezplačnimi WordPress temami (na desetine tisočakov) je težko izbrati najboljšo WordPress poslovno temo za vaše potrebe. Preden porabite denar za WordPress temo ali vložite svoj čas v oblikovanje poslovnega spletnega mesta, se morate prepričati, da ste izbrali temo WordPress, ki je prava za vas.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

Oglejmo si funkcije, na katere morate biti pozorni v popolni poslovni temi WordPress:

1. Enostavnost:

Morda vas bo zamikalo, da bi izbrali najhitrejšo temo WordPress, ki jo najdete, namesto tega pa se osredotočite na preprostost. Izberite elegantno in preprosto WordPress poslovno temo, ki vam omogoča, da se osredotočite na svoje podjetje in pomaga izboljšati uporabnost za obiskovalce vašega spletnega mesta.

Zapletena WordPress tema ne bo samo odvrnila uporabnikov, ampak bo tudi upočasnila vaše spletno mesto.

2. odziven:

Uporabniki bodo obiskali vaše poslovno spletno mesto iz številnih različnih naprav, kot so namizje, tablični računalnik ali mobilni telefon. Torej morate poskrbeti, da bo vaša WordPress tema videti dobro v vseh napravah, torej odzivna tema. Prepričajte se, da ste izbrali temo WordPress, ki je prijazna za mobilne naprave, da povečate svoj promet in SEO.

3. Podpora za vtičnike:

Lepota uporabe WordPressa je v tem, da lahko dostopate do 50.000+ WordPress vtičnikov, ki dodajo dodatno moč in funkcije vašemu spletnemu mestu. Prepričajte se, da ste izbrali temo WordPress, ki podpira vse priljubljene vtičnike, kot so Yoast SEO, W3 Skupaj predpomnilnik, WPForms, in več.

4. SEO prijazen:

Tudi če je tema videti dobro, lahko še vedno ustvari slabo kodiran HTML, kar lahko povzroči slabo SEO za vaše spletno mesto. Prepričajte se, da je razvijalec teme za izbrano temo povedal, da so njihove strani optimizirane za SEO.

5. Podpora:

Prav tako želite izbrati poslovno temo WordPress, ki vam ponuja veliko podpore, če jo potrebujete. Mnoge vrhunske WordPress teme ponujajo dokumentacijo in eno leto podpore po e-pošti.

Ne pozabite pogledati mnenj o temi WordPress. V številkah je varnost; če veliko ljudi uporablja in uživa v temi WordPress, je varna stava, da bo dobra izbira tudi za vas.

Lahko si ogledate ocene za brezplačne teme WordPress v uradnem imeniku WordPress.org s klikom na želeno temo in nato na Poglej vse v razdelku Ocene.

wordpress-teme-pregledi

Če izberete temo s tržnice drugih proizvajalcev, bodo običajno prikazane tudi ocene na njihovem spletnem mestu.

Zdaj, ko veste, kaj iskati v poslovni temi WordPress, bo veliko lažje izbrati najboljšo temo za vaše spletno mesto.

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

Zdaj si oglejte najboljše WordPress teme za spletna mesta za mala podjetja.

1. Enterprise Pro

Enterprise Pro

Enterprise Pro je čudovita tema programa WordPress, izdelana posebej za mala podjetja in podjetja. Temelji na tematskem okviru Genesis, ki daje tematiki trdne temelje. Enterprise Pro ima vgrajene razdelke za prikaz vaših storitev, predstavljene vsebine, profilov ekip in še več.

Priložen je navigacijski meni v celotni širini, drsnik po meri in neomejeno barvno shemo. Z orodjem za prilagajanje v živo lahko uredite temo in hitro dodate svojo vsebino.

Pridobite temo programa Pro danes!

BREZPLAČEN DOSTOP: Enterprise Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno s podjetjem Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

2. Divi

Divi tema

Divi je odlična WordPress tema, ki jo je enostavno prilagoditi spletnemu mestu za mala podjetja. Tema se združuje s priljubljenimi vtičniki WordPress za razširitev funkcij in možnosti na vašem spletnem mestu.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Na voljo so že pripravljene predloge strani, drsniki za ozadje celotne širine, učinki paralakse, predloge glave in še veliko več. Divi je enostavno nastaviti in ponuja vrhunske funkcije za mala podjetja.

Pridobite temo Divi še danes!

3. Naravna tema

Naravna tema

Ali vodite podjetje, ki tesno sodeluje z okoljem? Potem boste morda želeli preizkusiti Naravna tema po organskih temah.

Ta tema se odlično ujema z blagovnimi znamkami v naravi. Na voljo je z več dodatnimi predlogi strani, kot so Diaprojekcija, Leva stranska vrstica, 3-stolpec in portfelj.

Pridobite naravno temo danes!

4. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro je osupljiva tema WordPress za spletna mesta za mala podjetja, podjetja ali profesionalne storitve. Zgrajen je na osnovi Genesis in uporablja vgrajen ustvarjalec strani za dodajanje funkcij. Tema vključuje že pripravljene predloge strani, naročnino na naročila za glasilo, podporo za kontaktne obrazce in drugo.

Ponuja drsnik za celozaslonski sliki z gumbom za poziv k dejanju. Ima neomejene barvne možnosti, postavitve pripomočkov, možnosti teme po meri in močan navigacijski meni.

Pridobite temo Pro Pro danes!

5. Plovec

Plovec

Float je močna WordPress tema, zasnovana posebej za spletna mesta za mala podjetja. Na voljo je pripravljen gradnik strani za hitro uporabo vašega spletnega mesta.

Vključuje predloge strani, ikone socialnih medijev, neskončne barvne sheme, učinke paralakse, čudovite možnosti ozadja in še več.

Pridobite temo Float danes!

6. Ultra

Ultra

Ultra je popolna WordPress tema za spletna mesta za mala podjetja. Ima vgrajene postavitve, s katerimi lahko v nobenem trenutku ustvarite spletno mesto po vaši izbiri. Z močnim ustvarjalcem strani lahko dodate funkcije in vsebino na svojem spletnem mestu.

Druge pomembne funkcije vključujejo več navigacijskih menijev, pripomočke po meri, neomejeno barvno shemo, ploščo z možnostmi po meri, postavitev teme na eni strani in še veliko več. Ultra je popolnoma optimiziran za hitrost in zmogljivost.

Pridobite temo Ultra danes!

7. Guten

guten tema

Ali čutite potrebo po hitrosti? Guten je lahka, hitro hitra tema, ki je bila optimizirana tako, da je čas na vašem spletnem mestu nizek. Še bolje? Čas, ki ga porabite za izdelavo spletnega mesta, bo prav tako malo, saj je njihov preprost za prilagajanje in integracija z najbolj priljubljenimi vtičniki za ustvarjanje strani.

Ko je uporabnik orodja za prilagajanje, lahko prilagodite postavitve glave, postavitve spodnjega dela noge, postavitve spletnega dnevnika in vse drugo, čemur morate dodati svoj osebni pridih. Lahko pa uporabite eno od njihovih že vnaprej izdelanih postavitev, če ne želite oblikovati svojega spletnega mesta iz nič. Poleg tega ima ta vsestranska tema drsnik z brezplačno drsno stranjo.

Tema Guten je pripravljena na prevod in jo lahko uporabljamo z WooCommerce za ustvarjanje spletne trgovine. Če ste razvijalec, vam bodo všeč tudi več Gutenjevih več trnkov in filtrov za dodajanje kode po meri.

Pridobite temo Guten danes!

8. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je sodobna in profesionalna WordPress tema za mala podjetja. Uporablja se lahko v več poslovnih nišah, kot so nepremičnine, hoteli in letovišča, restavracije, glasba in drugo. Nastavitev je enostavna in ponuja predstavitve za hitro zagon vašega spletnega mesta.

Vsebuje že pripravljene razdelke spletnega mesta za člane skupine, približno, portfelj, storitve, izjave in kontaktni obrazec. Tema prisotnosti odlično sodeluje z vsemi proizvajalci strani drugih proizvajalcev za enostavno prilagoditev.

Pridobite temo Prisotnost danes!

9. Roxima

Roxima

Roxima je elegantna WordPress tema z vrhunskimi funkcijami za mala podjetja in podjetja. Ponuja možnosti teme po meri, več postavitev strani, območja, pripravljena na gradnike in drugo.

Na voljo so že pripravljeni razdelki za domače strani za stranke, portfelj, izdelke, storitve in člane skupine. S pomočjo orodja za prilagajanje tem v živo lahko hitro nastavite svoje spletno mesto.

Pridobite temo Roxima še danes!

10. Business Pro

Poslovni Pro

Business Pro je lepa tema za mala podjetja WordPress. Ponuja zmogljive vgrajene funkcije, kot so video posnetki in slike po meri, pripomoček za video in slike, razdelki z vsebino in še več.

Na domači strani je na voljo tudi več področij, pripravljenih za gradnike, za predstavitev vaših izdelkov in storitev. Tema ima podporo za e-trgovino za enostavno ustvarjanje spletne trgovine.

Pridobite temo Business Pro danes!

11. Astra

Astra Business

Astra je hitra večnamenska tema WordPress za spletna mesta za mala podjetja. Na voljo je z več deset začetnimi spletnimi mesti, ki jih lahko uvozite v samo enem kliku, tako da lahko svoje spletno mesto hitro zaženete, ne da bi morali začeti iz nič..

Tema je združljiva z ustvarjalci strani s povleci in spusti, tako da lahko preprosto prilagodite ali oblikujete svoje ciljne strani po meri. Astra arhitektura kodne baze sledi najboljšim praksam SEO, poleg tega pa ponuja tudi potrebno oznako sheme, ki jo potrebujete.

Pridobite temo Astre danes!

12. OceanWP

OceanWP

OceanWP je brezplačna večnamenska tema WordPress, s katero lahko ustvarite spletno mesto za majhna podjetja za katero koli nišo. Ima uvoznik demo vsebine z enim klikom in na stotine že pripravljenih spletnih mest.

Funkcije teme vključujejo podporo za prevajanje RTL in prevodov, premijske razširitve in integracijo ustvarjalcev strani. Prav tako se brezhibno integrira z WooCommerce, tako da lahko hitro in enostavno sestavite spletno mesto za e-trgovino.

Pridobite temo OceanWP danes!

13. StartUp

Začeti

StartUp je elegantna WordPress tema za spletna mesta za mala podjetja. Ima glavo glave v celotni širini s kratkim besedilom dobrodošlice in gumbi za poziv k dejanju.

Na voljo je več nastavitev v prilagajalniku WordPress v živo, tako da lahko spletno mesto prilagodite, ne da bi vam bilo treba preklapljati med urejevalnikom in predogledom. Tema vključuje tudi vgrajene pripomočke po meri za domačo stran in ciljne strani.

Pridobite temo StartUp danes!

14. Prestiž

Prestiž

Prestige je vrhunska tema za mala podjetja WordPress, ki je narejena posebej za hotele in gostinstvo. Omogoča prikaz velikih fotografij, krepkih naslovov in predstavljene vsebine na vašem spletnem mestu.

Tema ima več predlogov strani po meri za prikaz zanimivosti, paketov, strani bloga in še več. Priložen je preprost skrbniški zaledje za prilagoditev barv, pisav in ozadja.

Pridobite temo Prestige danes!

15. Agencija Pro

Agencija Pro

Agency Pro je impresivna večnamenska tema programa WordPress, ki najbolje ustreza malim podjetjem in marketinškim agencijam. Priložena je slika ozadja po meri s celozaslonskim zaslonom in prilagodljivimi odseki domače strani.

Tema vsebuje več možnosti postavitve, vključno s celotno širino, stranskimi vrsticami, dvo stolpcem in tistimi stolpci. Ima 3 področja pripomočkov za domačo stran, s katerimi lahko hitro dodate svoje izdelke in storitve.

Pridobite temo agencije Pro danes!

16. Advent

Advent

Advent je fantastična večnamenska tema WordPress, ki jo lahko uporabite za spletno mesto za mala podjetja. To je popolnoma odzivna tema, ki je enako velika v vseh velikostih zaslona in napravah.

Funkcije teme vključujejo lepljiv navigacijski meni, povečevalno steklo za slike izdelkov, kontaktni obrazec, združljivost WPML, integracija družbenih medijev, čudovita tipografija in uvoznik demo vsebine z enim klikom..

Pridobite temo Advent danes!

17. Vantage

Vanta

Vanta je brezplačna WordPress tema z neverjetnimi funkcijami za oblikovanje spletnega mesta za majhna podjetja. V celoti podpira vtičnik za ustvarjanje strani strani Origin Site za hitro nastavitev in enostavno prilagoditev.

Na voljo je s postavitvami strani po meri, barvnimi možnostmi, spremljevalnimi vtičniki in še več. Vantage vam omogoča tudi enostavno integracijo storitve poslovnega telefona na vaše spletno mesto.

Pridobite temo Vantage še danes!

18. Koehn

Koehn

Koehn je klasična WordPress poslovna tema za arhitekte, gradbenike, izvajalce in nepremičninske agente. Na voljo je s pripomočki za domačo stran in vsebino po meri, s katerim lahko povlečete in spustite.

Tema ima čudovito in minimalno postavitev s črno-belo barvo, zaradi katere je vsebina uporabnikom zelo vidna. Ponuja prilagodljive nastavitve WordPress-a za prikaz vašega portfelja dela.

Pridobite temo Koehn danes!

19. Hestia Pro

Hestija

Hestia Pro je lepa in večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za ustvarjanje spletnih mest za mala podjetja. Domača stran je v celoti postavljena na widgetized, tako da lahko povlečete in spustite funkcije za hitro nastavitev in prilagajanje spletnega mesta.

Vsebuje ozadje paralaksa, pripomočke po meri, drsnike za slike, ikone za socialne medije in možnosti barv. To je zelo prilagodljiva tema s premijskimi funkcijami za spletno mesto za mala podjetja.

Pridobite temo Hestia Pro danes!

20. Creativo

Creativo

Kot pove že ime, je Creativo tema programa WordPress za kreativna podjetja. Ponuja več postavitev strani, teme teme, predloge naslovov, barvne možnosti in ozadja paralaksa.

V celoti podpira WooCommerce, tako da lahko spletno trgovino preprosto zaženete. Vključuje tudi ustvarjalnik strani za povleci in spusti, spremljevalni vtičnik za funkcijo klepetanja v živo, vrsto vsebine v spletnem portfelju in še več.

Pridobite temo Creativo danes!

21. Potenza

Potenza

Potenza je poslovna tema WordPress za mala podjetja in podjetja. Ponuja vrhunske funkcije za oblikovanje domače strani s pomočjo vgrajenega ustvarjalca strani. Drsnik na domači strani po meri vam omogoča prikaz vaših predstavljenih objav in strani.

Poleg tega ima pripomočke po meri, postavitev strani, možnosti barv, močne nastavitve tem in še veliko več.

Pridobite temo Potenza danes!

22. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis je lepa tema programa WordPress za mala podjetja na področju e-trgovine. Podpira WooCommerce izven škatle, kar pomeni, da lahko preprosto ustvarite spletno trgovino. Amaryllis odlikuje hrustljav tipografija, velika slika glave, razdelek z izdelki in drugo.

Vključuje postavitev domače strani na osnovi pripomočkov, tako da lahko funkcije preprosto povlečete in spustite. Je popolnoma optimiziran in enostaven za nastavitev.

Pridobite temo Amaryllis danes!

23. Skrbnik

Zaslon

Zaslon je brezplačna poslovna tema WordPress za spletna mesta za mala podjetja. Ima številne predloge za glavo, domačo stran, pripravljeno za gradnike, in učinke paralakse.

Ima pripomočke po meri, postavitve strani, barvne možnosti in drugo. To je preprosta in enostavna tema za WordPress.

Pridobite temo Screenr danes!

24. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro je stilska tema programa WordPress, zasnovana posebej za spletna mesta za mala podjetja. Na domači strani je napolnjena s sliko v ozadju polne širine. Na sliko lahko dodate besedilo in gumb za poziv k dejanju.

Vključuje zmogljiv ustvarjalec strani, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje lastnih postavitev za domačo stran in ciljne strani. Podpira Google pisave, več drsnikov, stranskih vrstic in še več.

Pridobite temo Moesia Pro danes!

25. Ampersand

Ampersand

Če iščete preprosto, a moderno temo WordPress, potem je Ampersand prava izbira. Na voljo je z dvema stolpcema postavitvijo, več predstavljenimi razdelki vsebine, sliko glave in še več.

Ponuja razporeditve strani po meri, ločeno stran spletnega dnevnika, predloge ciljnih strani in druge uporabne premium funkcije za spletno mesto za mala podjetja.

Pridobite temo Ampersand še danes!

26. Naredite

Naredite

Naredite je še ena brezplačna tema WordPress za vaše spletno mesto za mala podjetja. Ima vgrajen ustvarjalec strani, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje lastne postavitve.

Vsebuje več predlog, ki so že pripravljene za uporabo, za hitro zagon vašega spletnega mesta. Nastavitev Make je enostavna in je odlična z vsemi zunanjimi vtičniki WordPress.

Pridobite temo Make danes!

27 Breza

Breza

Breza je sodobna poslovna tema WordPress s popolnimi premium funkcijami za vaše spletno mesto za mala podjetja. Priložen je s čudovito tipografijo, logotipom po meri, drsnikom za slike in čudovitim navigacijskim menijem.

Vključuje tudi več vgrajenih razdelkov na domači strani za stranke, portfelj, izjave, storitve in drugo. Z urejevalnikom v živo lahko uredite in nastavite svojo temo.

Pridobite temo breze danes!

28. Digital Pro

Digital Pro

Kot že ime pove, je Digital Pro tema WordPress-a za mala digitalna podjetja, medijske agencije, dogodke in konference ter korporativne pisarne. Zgrajena je na podlagi okvira Genesis in ponuja uporabne funkcije, kot je slika glave na celotnem zaslonu na domači strani z besedilom in gumbom za poziv k dejanju..

Na voljo je s pripomočki po meri, izbiro barv, navigacijskimi meniji, postavitvijo strani in tematsko ploščo z možnostmi za enostavno prilagoditev.

Pridobite temo Digital Pro danes!

29. Struktura

Struktura

Struct je osupljiva tema WordPress za mala podjetja, startup podjetja in digitalne agencije. Dobavlja se z ustvarjalnikom strani s povleci in spusti, z domačo stranjo, ki temelji na povsem pripomočkih, in še več.

Poleg tega vsebuje tudi že pripravljene razdelke na domači strani, na katerih je predstavljen vaš portfelj, storitve, pogosta vprašanja, izjave in storitve profesionalno.

Pridobite temo Struct danes!

30. Vrhunec

Vrhunec

Vrhunec je preprosta in brezplačna poslovna tema WordPress, primerna za mala podjetja in podjetja. Ima ravno predlogo, postavitve po meri in čudovit dizajn.

Tema v celoti podpira WooCommerce in Googlove pisave za čiste tipografije.

Pridobite temo Pinnacle danes!

31. Narcos

Narcos

Narcos je sodobna in profesionalna tema WordPress za vse vrste poslovnih spletnih mest, vključno z zdravjem, fitnesom, crossfit telovadnico itd. Ima veliko vrhunskih funkcij za vaše spletno mesto za majhna podjetja, vključno z učinki paralakse na domači strani, celotno sliko v glavi v širini, na osnovi postavitve in predloge strani po meri.

Vključuje tudi razdelke za domače strani za izjave, člane skupine, približno, portfelj in drugo. Nastavitev je enostavna in jo lahko prilagodite s programom za prilagajanje tem v živo.

Pridobite temo Narcosa danes!

32. Podjetje

Podjetje

Venture je odlična WordPress tema, primerna za mala podjetja. Ima program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za hitro zagon vašega spletnega mesta. Domača stran temelji na gradnikih, kar omogoča enostavno dodajanje funkcij in vsebine.

Venture v celoti podpira WooCommerce. Druge pomembne funkcije vključujejo drsnik domače strani, logotip po meri, navigacijske menije, barvne sheme in drugo.

Pridobite temo Venture danes!

33. Kot

Kot

Angle je vrhunska poslovna tema WordPress, zasnovana posebej za mala podjetja. Na voljo je z vgrajenim ustvarjalcem strani za povleci in spusti, s katerim lahko hitro dodate funkcije in vsebino.

Ima vgrajene oddelke za pričevanja, portfelj, stranke, kontaktne podatke in drugo. Angle ima več postavitev za enostavno ustvarjanje ciljnih strani.

Pridobite temo Angle danes!

34. Atlast Agency

Agencija Atlast

Agencija Atlast je popolna tema WordPress za svobodnjake in agencije. Ta brezplačna tema vam omogoča, da hitro zgradite edinstven dizajn za vaše spletno mesto. Demo podatke lahko enostavno namestite tudi z enim klikom. Ta tema ima tudi neomejene diapozitive in 4 različne odseke postavitve za portfelj.

Atlast Agency je prevod pripravljen in popolnoma združljiv z WPML in drugimi večjezičnimi vtičniki. Ta tema je odzivna, kar pomeni, da vaše spletno mesto deluje odlično v kateri koli napravi. Najboljše od tega je, da je tema popolnoma brezplačna in je na voljo za prenos iz skladišča WordPress.org.

Pridobite temo agencije Atlast danes!

35. Zagon podjetja

Zagon podjetja

Zagon podjetja je še ena večnamenska tema za vse vrste agencij in samostojnih strokovnjakov. Ta tema ima ustvarjalnik povleci in spusti, ki vam pomaga, da sami prilagodite svoje strani in postavitve, ne da bi najeli profesionalnega razvijalca.

Demo vsebino lahko uvozite le z enim klikom, tako da lahko spletno mesto hitro in enostavno začnete delovati. Tema zagon podjetja je združljiva s programom Elementor Page Builder in vtičnikom WooCommerce.

Pridobite temo zagon podjetja danes!

36. Kalium

Kalium

Kalium je ustvarjalna tema portfelja, ki vam pomaga prikazati svoje delo na najboljši način, kot ste si ga vedno želeli. Kalium ponuja številne demonstracije, ki vam pomagajo hitro izdelati spletno mesto, ne da bi ga morali ustvarjati iz nič.

Nekaj ​​odli ~ nih lastnosti teme Kalium je:

  • Prihaja kmalu & vzdrževanje: Navdušite svoje obiskovalce, še preden dejansko odprete spletno mesto. Oglejte si tudi ta seznam WordPress prihajajočih vtičnikov.
  • 15+ slog glave: Izbirate lahko med najrazličnejšimi slogi glave.
  • 30+ vrst postavk portfelja: Z vrstami postavk portfelja lahko izbirate, kako se vaše delo prikazuje na vašem spletnem mestu.

Pridobite temo Kalium danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress poslovne teme za mala podjetja. Morda boste želeli videti tudi naš vodič, kako zaslužiti s spletnim blogiranjem in poceni temami premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me