45 največjih blagovnih znamk na svetu, ki aktivno uporabljajo WordPress

WordPress večina najpopularnejših blagovnih znamk z uporabo wordpressa


Se sprašujete, katere blagovne znamke z velikim imenom uporabljajo WordPress? Obstaja pogost mit, da WordPress ni primeren za velike komercialne projekte, saj je brezplačna odprtokodna platforma. Toda mit je bil razglašen – ogromno BIG znamk uporablja WordPress in se odlično obnese.

V tem članku smo ustvarili seznam 46 najbolj priljubljenih znamk z velikimi imeni, ki na svojih spletnih mestih uporabljajo WordPress.

Zakaj WordPress?

Preden vam kaj povemo, dovolimo, da statistika govori. WordPress je trenutno najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin uporablja več kot 31% vseh spletnih strani na spletu.

Kot preprosto orodje za bloganje se je začelo leta 2003, zdaj se uporablja za različne namene, vključno z spletnimi dnevniki, revijami, spletnimi stranmi za e-trgovino, podjetji, portfelji, fotografijami in še več. Kako je WordPress postal priljubljen v samo 15 letih, je res fantastično.

Potem je to vprašanje: zakaj ljudje ljubijo WordPress? Navedli bomo le nekaj razlogov, zakaj …

 • Je preprost in enostaven za uporabo: Če želite ustvariti spletno mesto v WordPressu, vam ni treba imeti naprednega znanja o kodiranju. Vsak laičar se lahko nauči, kako ga uporabljati, in izdelati popolnoma funkcionalno spletno mesto.
 • Je prilagodljiv: WordPress ponuja največ tem in vtičnikov, ki si jih lahko zamislite. Izberete lahko zasnovo svojega spletnega mesta med tisočimi lepimi temami in dodate poljubno funkcionalnost prek več tisoč dostopnih vtičnikov.
 • Imate svoje podatke: Imeli boste popolno lastništvo in nadzor nad podatki svojega spletnega mesta, ker boste svoje spletno mesto gostili na svojem računu za gostovanje v WordPressu.
 • Je močan: Platforma WordPress je zelo razširljiva in zmogljiva. Z WordPressom lahko učinkovito zaženete spletna mesta z visoko prometo, spletna mesta e-trgovine in katere koli druge vrste spletnih mest.
 • To je brezplačno.: Programska oprema WordPress je popolnoma brezplačna odprtokodna programska oprema, ki jo lahko brezplačno prenesete, uporabljate, spreminjate in distribuirate, kolikor želite. To je samo domena in gostovanje, ki ga boste morali kupiti pri ustvarjanju preprostega spletnega mesta WordPress.
 • Nikoli niste sami: V WordPressu je na voljo ogromno sredstev in milijoni ljudi, ki vam pomagajo rešiti vse težave. Našli boste veliko člankov, vaj, dokumentacije, videoposnetkov in resničnih ljudi, ki vam bodo pomagali pri forumih za podporo, e-poštnih sporočilih, klepetih in poslovnih telefonskih storitvah.

Obstajajo številni dodatni razlogi, zakaj ljudje ljubijo to platformo. Če želite vedeti več, ga boste morali preizkusiti sami; ne boste razočarani. Oglejte si tudi naš celotni članek o tem, zakaj uporabljate WordPress.

Kako zagnati spletno mesto WordPress

3 glavne komponente mesta WordPress so programska oprema WordPress, ime domene in strežnik za gostovanje. Programsko opremo za WordPress lahko brezplačno prenesete, medtem ko boste morali kupiti ime domene in gostovanje.

Ime domene običajno stane približno 14 USD na leto, storitev gostovanja pa približno 7 USD na mesec. Ko šele začnete, se lahko ti stroški seštejejo in se počutijo pretirano drage. Da bi olajšali vaše finančne bolečine, smo sklenili posel z Bluehostom, enim največjih ponudnikov spletnega gostovanja na svetu.

ustvarite blog na bluehostu

Zdaj lahko z našim ekskluzivnim kuponom Bluehost pridobite brezplačno domeno skupaj z gostovanjem WordPress za samo 2,75 USD na mesec. Zato pohitite in začnite z novim mestom WordPress, preden kupon poteče.

Če niste novi v WordPressu, je tu naš celotni vodič o tem, kako narediti spletno mesto WordPress po korakih.

Kako preveriti, ali spletno mesto uporablja WordPress

Se sprašujete, kako preveriti, ali spletno mesto uporablja WordPress? Tu je tisto orodje za iskanje IsItWP tehnologije WordPress. Na tem spletnem mestu je branje tega bloga. Pojdite na domačo stran in tam lahko vidite Analizirajte spletno mesto gumb in polje za vnos URL-ja spletnega mesta.

wordpress-tehnologija-iskanje-orodje-isitwp

Vse, kar morate storiti, da preizkusite WordPress tehnologijo, je, da v polje vnesete URL spletnega mesta in kliknete na Analizirajte spletno mesto gumb.

Nato se bo pokazalo, ali testirano spletno mesto uporablja WordPress ali ne, skupaj s podatki o ponudniku gostovanja, podrobnostmi o temah WordPress in podrobnosti o vtičnikih.

spletna stran-test-rezultat-isitwp

Če želite vedeti, ali spletno mesto uporablja WordPress, preskusite z IsItWP danes!

Zdaj pa si oglejmo seznam najbolj priljubljenih znamk z velikimi imeni, ki uporabljajo WordPress.

1. BBC America

BBC-Amerika

BBC America je priljubljeno televizijsko omrežje, ki ponuja različne programe, vključno z življenjskim slogom, komedijami, dramami in znanstvenofantastičnimi serijami, filmi itd. Spletno mesto BBC America ima blog podoben dizajn z velikimi predstavljenimi slikami in temno kožo na domači strani.

2. Bloomberg Professional

bloomberg-profesionalec

S pomočjo WordPressa je bilo ustvarjeno spletno mesto Bloomberg Professional. Ima temno kožo, veliko glavo, pomembne rubrike in blog za prikaz vpogledov.

3. Sony Music

sony-glasba

Sony Music Entertainment Inc. je svetovno glasbeno podjetje, na spletnem mestu pa je tudi WordPress. Spletno mesto vsebuje drsnik za glavo, na katerem so prikazani pevci, izvajalci, zasedbe, predstavljeni videoposnetki, novice in njihova twitter časovnica.

4. Microsoft News

microsoft novice

Microsoftovo spletno mesto z novicami je bilo ustvarjeno s programom WordPress. Odlikuje ga postavitev v obliki revije, ki prikazuje njihove zgodbe, novice in posodobitve.

5. TechCrunch

techcrunch spletna stran

TechCrunch je priljubljen spletni založnik, ki ponuja novice o zagonih in tehnologiji. Spletno mesto TechCrunch ima zasnovo, usmerjeno na vsebino v celotni širini.

6. Družba Walt Disney

družba-walt-disney

Priljubljeno podjetje Walt Disney vodi svoje spletno mesto na WordPressu. Na spletnem mestu so obsežna slika, najnovejše novice in več razdelkov, med drugim o karieri, filantropiji itd.

7. Facebook Newsroom

facebook-novice

Najbolj priljubljena platforma socialnih medijev Facebook uporablja WordPress za objavo svojih novic in objav. Spletno mesto je minimalno s predstavljenim oddelkom za vrhunske zgodbe in postavitvijo seznama blogov za novice in objave.

8. Chicago Sun Times

Čikago-sončni časi

Chicago Sun Times je dnevni časopis s sedežem v Chicagu v Združenih državah Amerike, ki vsebuje novice o politiki, športu, zabavi itd. Na spletnem mestu časopisa so članki razporejeni v slogu omrežja in seznama, predstavljena zgodba, predstavljeni videoposnetki in pripomočki v stranskih vrsticah.

9. Vogue

stran mod

Priljubljena revija za modni in življenjski slog Vogue temelji tudi na programski opremi WordPress. Spletno mesto je čisto, minimalno in vsebuje več postavitev objav.

10. Rolling Stones

kotalni kamni

Uradna spletna stran angleške rock skupine The Rolling Stones je v WordPressu. Na krepko in lep način prikazuje skladbe, videoposnetke, novice itd.

11. Toyota Motors Brasil

toyota-motorji-brasil

Uradno spletno mesto za Toyota Motors Brasil je bilo ustvarjeno z WordPressom. Ima preprosto spletno mesto z minimalno vsebino v drsniku in vitrini izdelkov.

12. Havardski list

the-havard-gazette

Havard Gazette prinaša uradne novice z univerze Havard, ki pokrivajo inovacije, poučevanje, raziskave, dogodke itd. Spletno mesto izgleda čisto in elegantno z mešanico predstavljenih objav, seznama, zidarskih objav in veliko belega prostora.

13. Blog Mozilla

blog-mozilla

Blog Mozilla vsebuje najnovejše novice, zgodbe in posodobitve o Mozilla Firefoxu, skupnosti in vsem po spletu. Blog ima glavo slike in postavitev mreže, na kateri so prikazani njihovi članki na spletnem dnevniku.

14. Usain Bolt

spletna stran usain-bolt

Uradno spletno mesto Usaina Bolta je bilo ustvarjeno z WordPressom, znano kot najhitrejši človek na svetu. Na drsnikih na domači strani na celotni širini so predstavljeni Boltove fotografije in dosežki ter najnovejše posodobitve o njem na blogu zidanega sloga.

15. Blogi Reuters

Reuters-dnevniki

Reuters Blogs prinaša najnovejše novice o poslu, trgih, svetu, politiki, tehniki, življenju in najrazličnejših kategorijah. Blog je bil ustvarjen z WordPressom, ki ima domačo stran v slogu mreže.

16. Blog zakon o reviji Wall Street

blog-zid-ulica-dnevnik-zakon-blog

Blog zakona o časopisu Wall Street Journal temelji tudi na WordPressu. Oblikovanje spletnega mesta je preprosto s postavitvijo seznama in obilico pripomočkov, vključno z najbolj priljubljenimi objavami in najbolj priljubljenimi videoposnetki.

17. Jezne ptice

jezni ptiči

Angry Birds je splošno znana in predvajana video igra. Njegova uradna spletna stran je bila narejena z uporabo WordPress-a. Spletno mesto je barvito in značilno Igraj zdaj gumbe od zgoraj navzdol, zaradi česar je bolj podobna ciljni strani.

18. Katy Perry

katy-perry-site

Uradno spletno mesto Katy Perry vsebuje več stvari, vključno z glasbo, videoposnetki, ogledi, fotografijami in tudi trgovino. Ima drzen in eleganten videz z drsnikom glave, video oddelkom, prodajalno in najnovejšimi novicami.

19. Kremen

kremenčeva spletna stran

Quartz se osredotoča na novice, poglede, ideje, videoposnetke in obsesije nove svetovne ekonomije. Ima edinstveno domačo stran z objavami, razporejenimi v obliki polkroga, zidano mrežo in predstavljenimi odseki.

20. Uradno spletno mesto Švedske

uradna stran Švedske

Če iščete dejstva in zgodbe o Švedski, lahko preverite njihovo uradno spletno mesto. Spletno mesto uporablja WordPress. Najdete lahko mrežni blog s članki o podjetju, kulturi, tradiciji, naravi, družbi in še veliko več.

21. Blog PlayStation

blog za playstation

Najljubši PlayStation video igralcev ima svoj blog v WordPressu. Predstavljeni razdelki najdete na vrhu in preprost blog v zidanem slogu na dnu domače strani spletnega mesta.

22. Raznolikost

sorta

Raznolikost prinaša novice o zabavi, kritike o filmih, zgodbe o nagradah, filmskih festivalih itd. Ustvarjena je s programom WordPress, ima odlično oblikovalsko obliko in nekaj pripomočkov za prikaz najboljših zgodb, kategorij itd..

23. Novice o vojni zvezd

zvezda-vojne-blog

Novice o vojnih zvezdah najdejo najnovejše novice in bloge o knjigah, stripih, filmih, dogodkih itd. O Vojnah Star. Ima preproste in lepe sezname s predstavljenimi slikami.

24. Bata

bata-stran

Spletno mesto priljubljene spletne strani blagovne znamke Bata je bilo izdelano z WordPressom. Ima celozaslonsko glavo z možnostjo izbire trgovine Bata v vaši državi.

25. AMC

spletna stran amc

Ameriški televizijski kanal AMC ima svoje uradno spletno mesto na WordPressu. Na spletnem mestu so prikazane slike v polni širini, ki prikazujejo njegove oddaje in epizode.

26. Groupe Renault

groupe-renault

Eno izmed najbolj priljubljenih podjetij proizvajalcev avtomobilov, skupina Renault, ima uradno spletno stran, ki je zgrajena na WordPressu. Domača stran spletnega mesta vsebuje glavno sliko v celotni širini, predstavljene članke, predstavljeno vsebino in video objave.

27. TED blog

ted-blog

TED je priljubljen pogovorni program, ki prinaša močne pogovore iz celega sveta o različnih vprašanjih. Blog TED odlikuje nadaljnje branje idej, ki jih je vredno deliti. Na vrhu je predstavljen razdelek objave, seznam člankov v dveh stolpcih in preprosta stranska vrstica na desni strani.

28. Blog cPanel

cpanel-blog

cPanel blog predstavlja članke o svojih izdelkih, nasvete in trike. Blog je nastal s pomočjo WordPress-a in vitrin člankov z velikimi predstavljenimi slikami.

29. Uradni spletni dnevnik Rackspace

rackspace-blog

Rackspace je priljubljeno podjetje za upravljanje računalništva v oblaku. Njen uradni blog se izvaja na WordPress CMS in ima obliko revije, podobno člankom v mreži, seznamih, gradniki itd..

30. V notranjosti BlackBerryja

znotraj-robida

Znotraj BlackBerryja je uradni spletni dnevnik BlackBerry, ki je bil ustvarjen s programom WordPress. Ima drsne drsnike in vsebuje seznam člankov s predstavljenimi slikami in pripomočke na stranski vrstici za prikazovanje videov, oglasov itd..

31. Družba z rotacijskimi sredstvi

vrtljiv-pomeni-posel-fello

Rotary Sredstva za podjetja spodbujajo Rotarijce k skupnemu uspehu, da poslujejo s svojimi rotarijci. Njihova spletna stran je bila ustvarjena s programom WordPress, ki ima preprosto poslovno postavitev.

32. Staples Canada Blog

sponke-canada-blog

Staples Canada je del ameriškega podjetja za oskrbo s pisarno, Staples. Blog Staples Canada je bil zasnovan z WordPressom, ki ima čisto postavitev s predstavljenim drsnikom, objavami v blogih in Instagram feedom.

33. Uradna spletna stran James Bond 007

james-bond-uradna stran

Uradna spletna stran James Bond 007 osvetljuje zgodbe iz sveta James Bonda iz notranjega sveta. Na spletnem mestu so prikazani predstavljeni članki na drsniku na vrhu, blog zidanega sloga z neskončnim drsenjem in vir v družabnih medijih na levi stranski vrstici.

34. WGN-TV

wgn-tv-site

WGN-TV je televizijski kanal s sedežem v Čikagu, ki predstavlja novice, vreme, šport in zabavo. Njegovo spletno mesto združuje besedilne in video objave v omrežni postavitvi in ​​z uporabo pripomočkov predstavlja več vsebine.

35. Opazovalec

mesto opazovalca

Opazovalec prikazuje zgodbe ljudi in trendov v različnih temah, vključno s politiko, zabavo, umetnostjo, življenjskim slogom itd. Uradno spletno mesto je bilo ustvarjeno s programom WordPress in ima škatlasto postavitev z drsnim drsnikom objav in mrežno postavitvijo spletnega dnevnika.

36. IBM Jobs Blog

ibm-jobs-blog

IBM Jobs Blog ima čist in minimalističen dizajn s seznamom člankov in preprosto stransko vrstico na desni strani.

37. Flickr Blog

flickr-blog

Flickr je priljubljena storitev gostovanja slik in videov na spletu. Njen uradni blog je bil zgrajen s programom WordPress in ima preprost in eleganten videz, ki vsebuje zgornji del objave in objave v postavitvi v dveh stolpcih..

38. Herald Sun

mesto herald-sonce

Herald Sun je jutranji časopis s sedežem v Melbournu v Avstraliji. Spletna različica časopisa je vsebinsko usmerjena in ustvarjena s škatlasto postavitvijo.

39. New York Post

new-york-post

Njujorški dnevni časopis New York Post ima svoje uradno spletno mesto na WordPressu. Ima škatlasto postavitev z veliko vsebine o poslu, zabavi, tehniki, medijih itd.

40. Justin Bieber

stran Justin-bieber

Uradno glasbeno spletno mesto Justina Bieberja uporablja WordPress kot programsko opremo CMS. Na spletnem mestu je drsnik z velikimi slikami in vrtiljaki za predstavljeno glasbo in predstavljene videoposnetke.

41. Mestna univerza v New Yorku

mesto-univerza-new-york

S pomočjo WordPressa je bilo ustvarjeno spletno mesto mestne univerze v New Yorku. Ima preprosto spletno mesto z minimalno vsebino. Na domači strani so na voljo drsniki, novice, meniji in povezave v polni širini.

42. Obamakova fundacija

obama-fundacija

S programom WordPress je bilo zgrajeno tudi spletno mesto fundacije Obama. Ima eleganten videz s sliko glave v polni širini, menijem na levi stranski vrstici ter članki in virom za družabne medije v 2 stolpcih.

43. Ogilvy & Mather Južna Afrika

ogilvy-mesto

Ogilvy je priljubljena oglaševalska agencija. V Južni Afriki ima svojo korporativno spletno stran WordPress. Na dnu ima drsnik v polni širini s predstavljenimi objavami, razdelki, novicami in portfeljem.

44. Bela hiša

hiša-hiša

Spletna stran Bele hiše uporablja tudi WordPress. Spletno mesto ima eleganten formalni videz s celotno širino predstavljenega razdelka o objavi, nekaj člankov, Twitterja in obrazca za prijavo.

45. Georgia State University

Georgija-država-univerza

S pomočjo WordPressa je bilo ustvarjeno tudi spletno mesto Georgia State University. Ima glavo v celotni širini videa, pričevanja s kolegij ter vrhunske zgodbe in dogodke, ki so dobro organizirani v modri koži.

Upamo, da vam je ta članek pomagal spoznati najbolj priljubljene blagovne znamke z velikimi imeni s pomočjo WordPress-a. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 30 zakonitih načinov zaslužka s spletnim bloganjem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map