45 preprostih tem WordPress za enostavno zagon spletnega mesta

preproste teme WordPress za enostavno zagon spletnega mesta


Ali želite preprosto WordPress temo za vaše spletno mesto WordPress? Tema je predloga, ki vključuje funkcije za oblikovanje in videz vašega spletnega mesta. Mnogi začetniki iščejo preproste teme, ki niso preobremenjene z dodatnimi funkcijami, da bi lahko hitro postavili in zagnali svoje spletno mesto, ne da bi zaprosili za pomoč dragih spletnih razvijalcev; Kljub temu pa je na voljo toliko tem, da lahko najdete pravo.

Zato bomo v tem članku delili naš izbrani seznam 44 najboljših preprostih tem WordPress, tako da lahko izberete eno in takoj začnete svoje spletno mesto.

Hitre informacije: Top 5 preprostih tem WordPress

ThemeCenaUniqueness Izdal avtor
1. Delovna postaja Pro99,95 USDNajboljše za prikaz slik junakovStudioPress
2. Kotičekod 35 dolarjev na letoNajboljša minimalistična temaCSS vžigalnik
3. Oblika58 USD / letoNajboljša tema portfeljaTeslove teme
4. Ambiance Pro99,95 USDNajboljša tema s polno širino / brez stranske vrsticeStudioPress
5. Divi89 USD na letoNajboljša večnamenska temaElegantne teme

Izdelava spletnega mesta s preprosto WordPress temo

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu. Mnoge največje blagovne znamke aktivno uporabljajo WordPress na svojih spletnih straneh.

Našli boste dve vrsti spletnih mest WordPress. Prvič, obstaja WordPress.com, ki je gostujoča rešitev. Potem je tu še WordPress.org, ki je samoplačniška platforma.

Če želite ustvariti preprosto spletno mesto, boste morali izbrati samostojen WordPress.org. Preden začnete, pa boste morali kupiti tudi ime domene in spletno gostovanje.

Priporočamo uporabo Bluehosta. To je priznano podjetje za spletno gostovanje, uradno pa ga priporoča tudi WordPress.org.

Na srečo svojim uporabnikom ponujajo brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust na spletnem gostovanju.

ustvarite blog na bluehostu

Bluehost se je strinjal, da vam bo kot bralcu IsItWP zagotovil načrt spletnega gostovanja s 60% popusta na redno ceno gostovanja. Svoje spletno mesto lahko začnete za samo 2,75 USD na mesec.

Po nakupu spletnega gostovanja lahko sledite našemu vodiču, kako narediti spletno mesto.

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

Pripravljeni? Nato se pomaknite po našem izbranem seznamu preprostih tem WordPress in izberite najboljšega za vaše spletno mesto.

1. Delovna postaja Pro

Delovna postaja Pro

Workstation Pro je preprosta tema programa WordPress za vaša osebna in profesionalna spletna mesta. Zgrajena je na dobro znanem okviru Genesis, ki daje tematiki trdne temelje. Ima ploščo z možnostmi, ki jo je enostavno uporabljati, nastavitve teme pa lahko prilagodite tudi s predogledom v živo. Domača stran in druge strani temeljijo na gradnikih, tako da lahko preprosto razvijete in spustite funkcije za razvoj svojega spletnega mesta.

2. Kotiček

Kotiček

Corner je lepa tema WordPress z vsemi uporabnimi funkcijami, ki jih potrebujete za vaše spletno mesto. Ni napihnjen s funkcijami, kot so velike teme, in ima preprost dizajn. Na voljo je s postavitvijo na gradnikih, s katero lahko gradnike preprosto povlečete in spustite na domačo stran in druge strani. Corner ima več barvnih shem in veliko nastavitev po meri za spletna mesta WordPress.

3. Oblika

Oblika

Shape je sodobna WordPress tema za fitnes, zdravje, fotografijo, slike in druga spletna mesta. Podpira mrežno postavitev za prikaz fotografij. Odlično deluje z vsemi najboljšimi vtičniki galerije slik za ustvarjanje filtrabilnih galerij v WordPressu. Shape ima odseke na domačih straneh, kot so portfelj, storitve, stranke, ekipa in drugo. Na voljo je s pripomočki po meri, barvnimi možnostmi, več postavitvami in integracijo Google Maps.

4. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro je stilska tema programa WordPress s postavitvijo pripomočkov. Na področja gradnikov domače strani lahko preprosto povlečete in spustite. Ta tema je zasnovana na vrhu priljubljenega okvira Genesis. Ima neomejeno izbiro barv, predloge strani, forme objav v galeriji in še več. Ambiance Pro je enostavno nastaviti in optimizirati za SEO.

BREZPLAČEN DOSTOP: Ambiance Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Ambiance Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

5. Divi

Divi

Divi je splošno znan po svoji prilagodljivosti in enostavni integraciji z več vtičniki.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Podobno kot druge teme je Divi odziven in zelo optimiziran za SEO.

6. Podjetništvo

Enterprise

Enterprise je WordPress tema za poslovna in profesionalna spletna mesta. Ima preprosto in lepo oblikovanje z več razdelki na domači strani za ustvarjanje čudovitega spletnega mesta. Priložen je s tabelami o cenah, razdelkom s pogostimi vprašanji, razdelkom o portfelju, oddelkom za storitve in drsnikom za slike domače strani.

7. Maxwell

Maxwell

Maxwell je preprosta WordPress tema, zasnovana posebej za novice in revije. Omogoča vam prikazovanje predstavljenih objav s slikami na domači strani. Priložen je z dvema navigacijskima menijema, predstavljenimi slikami, drsnikom o vsebini, jasnimi tipografijami in podporo za izvlečke objav.

8. Mantranews

mantranews-wordpress-tema

Mantranews je tema WordPress brezplačnega časopisa. Ta preprosta tema je odlična za novice, osebne bloge, ustvarjalne bloge in vse vrste informacijskih spletnih mest. Tema Mantranews WordPress vključuje funkcije, kot so pripomočki po meri, družabne ikone, povezane objave, predstavljen drsnik kategorije in še več. Izberete lahko tudi Mantranews Pro za še bolj osupljive funkcije, kot so dodatne barvne in Googlove možnosti pisave, družabna raba videoposnetkov, vremenski pripomoček in še veliko več.

9. Writee

Writee

Writee je preprosta in brezplačna tema za osebna spletna mesta in bloge WordPress. Ima funkcije za podporo pisateljem in blogerjem. Writee se odlično obnese pri vseh drugih vtičnikih WordPress, ki jih morate imeti na svojem blogu. Ima drsnik za slike, ki se integrira z vašimi objavami, da prikaže predstavljeno vsebino na vaši domači strani.

10. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je tema programa WordPress za poslovna spletna mesta. Je enostavna za uporabo in ponuja pripravljena predstavitvena spletna mesta za hitro zagon vašega poslovnega mesta. Ima preprost dizajn, ki ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje katerega koli profesionalnega spletnega mesta, kot so hotel, restavracija, glasba, nepremičnine in še več.

11. Roxima

Roxima

Roxima je preprosta WordPress tema, zasnovana posebej za portfelj, poslovna in osebna spletna mesta. Na domači strani ima lepo oblikovan dizajn s celozaslonsko sliko. Roxima ima več postavitev, vsebinskih modulov in razdelkov. Ima celo ustvarjalnik strani, ki ga povlečete in spustite, s katerim lahko preprosto nastavite spletno mesto.

12. žep

Žep

Pocket je čudovita WordPress tema s preprostim in urejenim dizajnom. Na voljo je z minimalnimi, vendar močnimi funkcijami: preprost navigacijski meni na vrhu, logotip po meri, predstavljena slika in osupljiva tipografija. Žep je enostavno nastaviti, svoj blog pa lahko začnete na WordPressu takoj.

13. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Če iščete preprosto in profesionalno poslovno temo, izberite Atmosphere Pro. Primerno je tudi za vaše spletno mesto portfelja ali osebni blog. Ta tema temelji na okvirju Genesis in v celoti podpira postavitve pripomočkov. Ima več predlog in ciljnih strani. Atmosphere Pro ima postavitev v dveh stolpcih, za urejanje nastavitev teme pa lahko uporabite prilagajalnik tem v živo.

14. Libreto

Libreto

Libretto je klasična WordPress tema, zasnovana posebej za osebne bloge. Ima privlačno barvo ozadja, hrustljavo tipografijo, čudovito postavitev in še več. Ta tema je optimizirana za hitrost in zmogljivost. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje profesionalnih fotografij in umetniških spletnih strani.

15. Eleganten

Eleganten

Eleganten je preprosta WordPress tema za vaš spletni dnevnik, portfelj ali storitve. Podpira logotip po meri z navigacijskim menijem in ikonami za skupno rabo v družabnih omrežjih. Izberete lahko med njihovimi različnimi postavitvami, da lepo dodate svojo vsebino. Na voljo je s pripomočki po meri, neomejenimi barvnimi možnostmi, že pripravljenimi razdelki in še več.

16. Papirnata vrečka

Papirnata vrečka

Če iščete preprosto, vendar moderno in elegantno temo WordPress z edinstveno tipografijo, je Paperbag odlična izbira. Ima več barvnih možnosti, tipografske postavitve in prilagojen slog za blog WordPress. Ta tema ima vgrajene pripomočke za hitro dodajanje funkcij in vsebine na vašem spletnem mestu. V zaglavju so ikone za deljenje družbenih medijev, iskalna vrstica in spustni navigacijski meni. Papirnata vreča je enostavna za uporabo in ima veliko nastavitev po meri na plošči z možnostmi teme.

17. marjetica

Daisy

Če iščete elegantno temo WordPress za svoje potovalno spletno mesto ali blog, potem je Daisy tema za vas. Ima edinstveno postavitev z drsnikom in razdelkom za storitve na domači strani. V celoti podpira WooCommerce, na svojih straneh pa lahko prikažete sličice videov.

18. Karen

Karen

Karen je preprosta tema bloga, zasnovana posebej za osebne bloge WordPress. Pod njim je logotip po meri z nalepko pod njim. V glavi je lep razmik, ki vam omogoča, da dodate stavek v vrstico. Vključuje tudi ikone družabnih medijev v glavi, iskalno vrstico v navigacijskem meniju, drsnik slike, postavitev v več stolpcih in odsek s predstavljenimi objavami na domači strani.

19. Igloo

Igloo

Če želite ustvariti lastno spletno stran restavracij in potrebujete hiter začetek, potem je Igloo prava izbira za vas. To je tema restavracije WordPress z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za svojo jed. Ima sistem upravljanja menijev, ki vam pomaga pri čudovitem prikazovanju jedilnika vaše restavracije. Na voljo je z več razdelki na domači strani, kot so pričevanja, galerija slik, meni in drugo.

20. Baskerville

Baskerville

Baskerville je brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress s preprostim in čistim dizajnom za osebne in profesionalne bloge. Ima zidano postavitev, zaradi katere je edinstvena od drugih preprostih tem. Predstavljene objave lahko pripnete in jih lepo prikažete na domači strani. Na voljo je slika glave na celotnem zaslonu, poleg navigacijskega menija in vrstice za iskanje. Barvo teme lahko preprosto spremenite tako, da ustreza vaši blagovni znamki.

21. Sanse

Sanse

Sanse je brezplačna in preprosta tema WordPressa. Prikaže vaše objave na domači strani brez predstavljenih slik, tako da se stran naloži hitreje kot običajno. Glava vključuje logotip, vrstico in navigacijski meni. To je tema brez stranske vrstice in podpira gradnike v območju podnožja. V spodnji del svojega spletnega mesta lahko dodate tudi navigacijski meni s temo Sanse.

22. Barletta

Barletta

Če iščete temo revije, s katero bi na spletno mesto dodali veliko vsebine, je Barletta odlična izbira. Ima drsnik za slike, s katerim lahko prikažete predstavljeno vsebino svojega spletnega dnevnika. Ustvarite lahko močan navigacijski meni, ki ga dodate na vrh strani pod logotipom. Ima možnosti barv in pripomočke po meri za enostavno ustvarjanje spletnih strani z velikimi vsebinami.

23. Izhodišče

Izhodišče

Baseline je vrhunska WordPress tema, zasnovana posebej za spletna mesta za zdravje in fitnes. Ima preprosto postavitev s hrustljavo tipografijo, ki pritegne uporabnike. Vsebuje drsnik vsebine, vgrajene postavitve, možnost neskončnega drsenja in še več. Omogoča vam ustvarjanje čudovitega navigacijskega menija. Baseline lahko uporabite tudi za spletna mesta za revijo ali novice.

24. Daily Dish Pro

Dnevna jed

Če iščete zmogljivo temo spletnega dnevnika WordPress za svoj osebni ali profesionalni blog, je Daily Dish Pro tisto, kar potrebujete. Priloženi so pripomočki po meri, kot je About Me, ki jih lahko dodate v stransko vrstico, da prikažete svojo osebno biografijo. V celoti podpira WooCommerce in ponuja več postavitev strani, da prilagodite svoj blog.

25. Beatrix

Beatrix

Beatrix je preprosta WordPress tema umetnosti in obrti. Z njo lahko za ustvarjalne izdelke zaženete spletno trgovino z WooCommerce. Ima čudovito postavitev z drsnikom izdelka, ikonami družbenih medijev, gumbi za prijavo uporabnikov in še več. Izdelke lahko prikažete tudi na domači strani.

26. Hestia Pro

Hestija

Hestia Pro je večnamenska tema za vaše spletno mesto WordPress. Priporočamo nabor brezplačnih vtičnikov za dodajanje funkcij na vašem spletnem mestu, kot so storitve, izjave strank in drugo. Ima neomejeno izbiro barv in možnosti pisave pisav. Je odziven in optimiziran za iskalnike.

27. Srednja

Srednja

Medium je tema spletnega dnevnika WordPress, ki ima več stolpcev na domači strani in drugih ciljnih straneh. Omogoča vam, da dodate predstavljeno sliko, ustvarite meni stranske vrstice, prikažete socialne povezave in prikažete meni kategorij, vključno z arhivi objav. Z lahkoto lahko spremenite barve, dodate pripomočke po meri in uporabite Google Pisave za izdelavo čudovitega spletnega mesta.

28. Camellia

Camellia

Camellia je tema mode in življenjskega sloga WordPressa. Ima funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo čudovitega osebnega spletnega mesta. Ima neverjetne barvne sheme in možnosti pisave. Priloženi so tudi pripomočki po meri, predloge strani in drugo. Z orodjem za prilagajanje tem v programu WordPress v živo lahko spremenite njegove nastavitve in si ogledate predogled na desni strani zaslona.

29. Odkrit

Iskreno

Želite preprosto temo pripovedovanja za svoj blog? Candid je večnamenska tema za WordPress spletna mesta, ki potrebujejo zasnovo na osnovi zgodb. Kot nalašč za fotografe, pisce, umetnike in še več. Uporablja pisavo Arbil Display, zaradi katere je edinstven in osupljiv za vaše uporabnike. Našli boste tudi druge nastavitve tem, kot so zidana postavitev, izbira v več stolpcih, neomejene barve, pripomočki po meri in še več.

30. Pravi sever

TrueNorth

True North je tema WordPress portfelja s preprosto in lepo postavitvijo. Na domači strani podpira vgrajen razdelek o portfelju z drugimi uporabnimi razdelki, kot sta pozdravno sporočilo in slika v polni širini. Omogoča vam spreminjanje slike ozadja, barve glave, družabnih nastavitev in več z uporabo preproste možnosti možnosti teme. Podpira vtičnike kontaktnega obrazca WordPress, da na svojem spletnem mestu dodate kontaktni obrazec in privabijo svoje uporabnike.

31. Stella

Stella

Stella je sodobna in elegantna tema spletnega dnevnika WordPress s čudovito postavitvijo za profesionalna spletna mesta. Na voljo je z osupljivim drsnikom vsebine, glavo po meri, razdelki domače strani, več postavitvami strani, predlogi stranske vrstice in še več. Nastavitev je enostavna in večino nastavitev tem lahko upravljate s programom WordPress v živo.

32. Suarez

Suarez

Suarez je stilska tema WordPressa za osebne in profesionalne bloge. Na domači strani ima celozaslonsko sliko v ozadju z logotipom in navigacijskim menijem. Suarez je mogoče uporabiti za enostavno ustvarjanje zmogljivega spletnega mesta z vsebinami. Podpira pripomočke za vsebino po meri, predloge strani, animacije, drsnik za slike in drugo. Tema je združljiva z vsemi najboljšimi vtičniki za WordPress.

33. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc je osupljiva tema WordPress z večnamenskimi funkcijami za ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, ki ga potrebujete. Priložen je drsnik za ozadje celotnega zaslona. Na drsnik lahko dodate logotip, navigacijski meni, besedilo in druge elemente. Ima vgrajene postavitve, razdelke za domače strani, galerije slik in še več. Nastavitve je mogoče prilagoditi na podoknu z možnostmi teme, ki je zelo enostaven za uporabo.

34. Osnovni

Osnovni

Basic je preprosta in brezplačna tema WordPress z vrhunskimi funkcijami. Na voljo je galerija slik v obliki svetlobne plošče, družabne ikone, pripomočki po meri, izbira barv in še več. Podpira video sličice, meni noge, postavitve strani in se pomaknite do zgornjega gumba. Enostavna nastavitev in hitro zagon spletnega mesta.

35. Bretanja

Bretanja

Bretanja je pisana WordPress tema za osebne bloge. Ima osupljiv dizajn z neomejeno barvno izbiro. V razdelek za glavo lahko dodate navigacijski meni, ikone družbenih medijev, iskalno vrstico in drugo. Namesto slikovnega drsnika na domači strani je obiskovalcem na voljo območje dobrodošlice, kamor lahko dodate svoje besedilo. Pod tem lahko lepo prikažete svojo predstavljeno vsebino. Ima več postavitev strani, predloge in pripomočke po meri za prilagajanje vašega spletnega mesta.

36. Primroža

Primroža

Primrose je elegantna in profesionalna WordPress tema s preprostimi možnostmi tem. V zgornji glavi ima 2 navigacijska menija, integracijo družbenih medijev, predstavljen drsnik za vsebino in drugo. Na voljo je s pripomočki po meri, različnimi barvnimi shemami, več stranskimi vrsticami, nastavitvami ozadja in še več. Za spreminjanje nastavitev teme lahko uporabite prilagajalnik tem v živo s predogledom.

37. zaveznik

Zavezujoč

Če iščete lepo in večnamensko temo WordPress, izberite Allegiant. To je preprosta tema s sodobnim dizajnom in zmogljivimi funkcijami. Tema je primerna za spletna mesta za mala podjetja, spletne revije in prodajalne e-trgovine. Vsebuje podporo za Google Fontove, pripomočke po meri, možnosti barv in postavitve strani. Z WooCommerce se v paketu združi in ustvari spletno trgovino.

38. Modra ptica

Modra ptica

Bluebird je lepa tema bloga WordPress. Ima osupljivo tipografijo in 2 barvni izbiri. Bluebird ima več stranskih vrstic, 2 navigacijska menija, pripomočke po meri, socialne povezave, drsnik za vsebino in druge uporabne možnosti teme, ki jih je enostavno uporabiti za hitro zagon spletnega mesta ali bloga.

39. Hueman

Hueman

Hueman je brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress, zasnovana posebej za novice in revije. Z njim je mogoče preprosto ustvariti velika spletna mesta z vsebinami. Ta tema podpira levo in desno stransko vrstico, predstavljen drsnik za vsebino, pripomočke po meri in integracije družbenih medijev. Na voljo je z logotipom po meri in navigacijskim menijem v zgornji glavi. V stranski vrstici spletnega mesta lahko dodate tudi navigacijski meni.

40. Ravno

Stanovanje

Kot že ime pove, je Flat brezplačna tema programa WordPress s ploščatim dizajnom za novice in spletna mesta. Ima levo stransko vrstico za dodajanje logotipa po meri, navigacijskega menija, vrstice za iskanje, nedavnih objav in še več. Oblikovanje teme je zelo preprosto in lepo. Ima možnosti barv, pisave po meri, barvo ozadja, predstavljeno sliko in drugo.

41. Skladbe

Skladbe

Skladbe je stilska in brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress. Prilagodimo ga lahko za ustvarjanje fotografij, revij in osebnih blogov. Ima minimalistično postavitev z logotipom po meri, navigacijskim menijem, socialnimi ikonami, iskalno vrstico in še več. Na domači strani lahko s slikami prikažete predstavljen drsnik vsebine in galerijo. V celoti podpira video vsebine in odlično deluje z vsemi najbolj priljubljenimi vtičniki WordPress.

42. Pristanek

Pristanek

Pristanek je čudovita tema programa WordPress s podporo za ciljne strani po meri in vnaprej izdelane postavitve za hitro zagon vašega spletnega mesta. V ozadju ima celozaslonsko sliko z logotipom, besedilom, gumbom za poziv k dejanju in navigacijskim menijem. Prav tako lahko spremenite postavitev glave, barve, pisave in še več. Na voljo je z vrstami objav po meri, kot so portfelj in dogodek. Pristanek v celoti podpira WooCommerce in je večjezičen z WPML.

43. Spreten

Spreten

Nimble je elegantna tema spletnega dnevnika WordPress. Ima predloge strani, kratke kode in druge možnosti po meri, ki pomagajo pri enostavno ustvarjanju spletnega mesta, ki je bogato s funkcijami. Ima več tematskih preoblek, edinstveno barvno izbiro, čudovito tipografijo in še več. Nimble je prijazen do začetnikov in v celoti podpira WooCommerce za zagon spletne trgovine.

44. Plovec

Plovec

Float je vrhunska WordPress tema s preprostim in paralaksnim dizajnom. Ima učinke drsenja paralaksa, zaradi česar je edinstven od drugih tem. V zgornji vrstici je logotip in navigacijski meni, ki ga lahko prilagodite z možnostmi postavitve. Float ima več vgrajenih postavitev, s katerimi lahko spremenite zasnovo svojega spletnega mesta. Na voljo je z več postavitvami navigacijskega menija, preglednimi možnostmi glave, demo predloge spletnega mesta in še več.

45. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro je preprosta tema WordPress Genesis z zmogljivimi funkcijami za ustvarjanje zdravja, fitnesa, življenjskega sloga ali osebnih spletnih mest. Vsebuje 2 navigacijska menija, logotip po meri s črto, stransko vrstico, izbran del vsebine in integracijo v družabne medije. Na voljo je s pripomočki po meri, barvnimi možnostmi, podporo za WooCommerce in Google Fonts.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti preproste teme WordPress-a za lažji zagon vašega spletnega mesta. Morda boste želeli videti tudi naš izbrani seznam 43 najboljših fotografij za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me