47 najboljših tem za fotografijo za WordPress (2020)

teme-najboljše besede-fotografije-fotografije


Iščete najboljše teme fotografij za WordPress? Če ste strasten fotograf, ki išče pravo platformo za prikazovanje svojih fotografij, je ustvarjanje fotografskega spletnega mesta v WordPressu najboljša možnost. S temo WordPress fotografije lahko preprosto ustvarite spletno mesto za profesionalno fotografijo in svoje fotografije smiselno delite.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših tem fotografij za WordPress.

Izdelava fotografskega spletnega mesta z WordPressom

WordPress je najboljša in najbolj priljubljena spletna platforma, ki je danes na voljo. Uporablja ga več kot 31 odstotkov vseh spletnih mest na spletu. Obstajajo številni osebni blogi in velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress za ustvarjanje svojih spletnih mest.

Obstajata dve vrsti WordPress platform: WordPress.org in WordPress.com. WordPress.com je gostujoča platforma z omejenimi možnostmi prilagajanja, medtem ko je WordPress.org samoplačniška platforma, ki vam omogoča neomejeno prilagajanje na tisoče tem in vtičnikov. Tako boste morali ustvariti svoje spletno mesto za fotografije na samostojni platformi WordPress.org.

Za podrobnejše informacije si oglejte našo popolno primerjavo med WordPress.com in WordPress.org.

Če želite ustvariti fotografsko spletno mesto v WordPress.org, boste potrebovali ime domene in račun za spletno gostovanje. Ime domene se nanaša na naslov vašega spletnega mesta v internetu, kot sta Google.com ali IsItWP.com. V spletnem računu za gostovanje so vsebina in datoteke vašega spletnega mesta shranjene v spletu.

Ime domene običajno stane približno 14,99 USD na leto, načrt spletnega gostovanja pa približno 7,99 na mesec. Kombinirani stroški imena domen in gostovanja so lahko zelo dragi, ko šele začnete.

K sreči smo sklenili pogodbo z Bluehostom, da bi našim uporabnikom ponudili poseben popust. Bluehost je eno največjih in najbolj priljubljenih gostovalnih podjetij na svetu.

ustvarite blog na bluehostu

Bluehost se je strinjal, da vam bo zagotovil načrt gostovanja WordPress za samo 2,99 USD na mesec, kar je 60% popusta na redno ceno gostovanja. Poleg tega boste ob nakupu spletnega gostovanja dobili brezplačno ime domene in SSL potrdilo. Torej lahko spletno mesto zaženete za samo 2,75 USD na mesec.

Če niste novi pri WordPressu, lahko sledite našemu navodila po korakih o ustvarjanju spletnega mesta WordPress.

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

Zdaj pa pojdimo naprej in si oglejmo najboljše teme fotografij za WordPress.

1. Oshine

oshine-tema-fotografija-mesto

Oshine je ustvarjalna večnamenska tema, primerna za izdelavo spletnih strani za fotografe, umetniške svobodnjake in ustvarjalne agencije. Priložen je zelo intuitiven ustvarjalec vizualnih strani, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje spletnih strani, na primer profesionalce.

V tej temi je 43 čudovitih predstavitev in več kot 100 vnaprej izdelanih vzorčnih strani, ki jih lahko namestite in uporabite v enem kliku. Zasnovan za profesionalne fotografe, ima sodoben in eleganten dizajn, osupljive drsnike, vrtiljake, galerije, zaščitene z geslom in še veliko več.

Da bo vaše spletno mesto edinstveno, omogoča neomejene možnosti postavitve, popoln nadzor nad barvami in tipografijo, več stili glave in neskončno slogov menijev. To je odlična tema in ima 5 od 5 zvezdic povprečne ocene uporabnikov na trgu Themeforest.

Preberite naš celoten pregled Oshine.

Začnite z Oshine danes!

2. Divi

divi-fotograhpy-tema

Divi je ena najmočnejših in najbolj priljubljenih tem WordPress. S to temo lahko ustvarite katero koli spletno mesto, vključno s spletnim mestom za fotografije.

Uporablja vizualni vtičnik Divi Builder, ki vam omogoča preprosto ustvarjanje vmesnika za povleci in spusti. V vtičniku je 46 čudovitih vsebinskih elementov, vključno z galerijo, portfeljem, drsnikom itd.

Divi tema vsebuje 20+ osupljivih vnaprej izdelanih postavitev in možnosti za uporabo več postavitev skupnosti Divi. Na internetu boste našli tudi postavitve Divi in ​​podprte teme. Poleg tega ima na voljo več možnosti za glavo in nogo, s katerimi lahko ustvarite edinstven dizajn za vaše spletno mesto.

Na kratko, Divi ponuja neomejene možnosti prilagajanja z tako preprostim vmesnikom, da tudi absolutni začetnik lahko ustvari nekaj osupljivega.

Preberite naš celoten pregled Divi.

Začnite z Divi danes!

3. Fotografija

fotografija-wordpress-tema

Fotografija je najbolj priljubljena tema fotografije WordPressa. Je najbolj prodajana tema fotografije na trgu ThemeForest. Tema je od uporabnikov prejela 4,5 zvezdice od 5 povprečnih ocen.

Tema Fotografija ima popoln nabor funkcij, s katerimi lahko ustvarite vrhunsko fotografsko spletno mesto, na katerem lahko svoje fotografije predstavite profesionalno in zaslužite s prodajo.

Vsebuje 70+ vnaprej oblikovane galerije fotografij in predloge portfelja, 9 sličic lebdenja, 2 vtičnika lightbox itd. Poleg tega ima različne možnosti za zaščito z geslom galerije, zaščito fotografij, stran s arhivom strank in zaščito strank..

Obstaja 24 vnaprej določenih predstavitev, ki pokrivajo bele in temne kože. Vsak predstavitveni prikaz je pripravljen za uvoz z enim klikom, tako da lahko takoj začnete s spletnim mestom za fotografiranje.

Začnite s Fotografijo že danes!

4. Novo fotografija

novo-fotografija-tema

Novo Photography je super tema WordPress za fotografe, blogerje, agencije in foto studie. Pomaga vam ustvariti profesionalna spletna mesta v nobenem trenutku. Preprosta in enostavna za uporabo – lahko konfigurirate nastavitve teme in prilagodite obliko po svoji želji, ne da bi se dotaknili nobene kode ali najeli razvijalca.

Tema vsebuje močne možnosti zaščite fotografij, vključno z zaščito z geslom, zaščito z desnim klikom in vodnimi žigi. Te funkcije vam pomagajo zagotoviti fotografije za profesionalno uporabo in zaščititi svoje delo pred kopiranjem in krajo.

Poleg tega lahko fotografije preprosto prodate s svojega spletnega mesta, saj ima v celoti ponujene možnosti e-trgovine. Če želite hitro zagnati novo spletno mesto za fotografije, lahko uvozite enega od vnaprej določenih predstavitev in ga prilagodite svojim potrebam.

Začnite z Novo Photography danes!

5. Fotokrati

fotokrati-tema-wordpress

Photocrati je popolnoma odzivna močna tematska fotografija za WordPress. Tema ima široko paleto neverjetnih lastnosti in funkcionalnosti, s katerimi lahko svoje fotografije predstavite v spletu.

V to temo je vgrajenih 60+ začetnih modelov, vgrajenih galerij, funkcionalnosti e-trgovine, SEO orodij, integracije socialnih medijev in neomejenih možnosti prilagajanja. Ustvarite lahko čudovite galerije fotografij in jih profesionalno upravljate z možnostmi e-trgovine, prilagajanjem sličic, svetlobnih efektov, diaprojekcij itd..

Tema ima več področij pripomočkov, ki vam pomagajo prilagoditi oblikovanje spletnega mesta. Poleg tega lahko na svoji temi v celoti nadzirate pisave, velikosti, barvo, razmike itd., Da lepo oblikujete spletno mesto.

Začnite danes z Photocratijem!

6. Themify Ultra

ultra-tema-fotografija

Themify Ultra je še ena močna in zelo prilagodljiva tema WordPressa. Ustvarite lahko veliko različnih spletnih mest, vključno z spletnimi mesti za agencije, fotografijo, poroko, restavracijo, e-trgovino ali fitnes. Omogoča vam tudi ustvarjanje spletnih strani WordPress na enem mestu.

Tema vdelani vtičnik za ustvarjalce strani Themify Builder, ki vam omogoča enostavno in lepo oblikovanje spletnega mesta. Je eden najbolj priljubljenih ustvarjalcev strani s povleci in spustom na trgu.

Tema Themify Ultra ponuja več kot 10 vnaprej zasnovanih predstavitvenih tem in več kot 60 oblikovalskih postavitev, ki jih lahko uvozite z enim klikom in uporabite za hitro prilagoditev. Fotografski prikaz teme vsebuje osupljive drsnike, zidane projekte in galerije. Odlična izbira za stilska spletna mesta za fotografije.

Preberite naš celoten pregled Themify Ultra.

Začnite z Themify Ultra danes!

7. Neve fotografija

Neve fotografija

Neve Photography je odlična tema fotografije za WordPress. Ima postavitev celotne širine in sliko glave po meri. V glavo lahko dodate besedilo, oznako in gumb za poziv k dejanju. Vsebuje tudi navigacijski meni in logotip po meri.

Tematski razdelki omogočajo lepo prikazovanje portfelja fotografij. Na njem lahko dodate razdelek »O meni« z besedilom in fotografijo. Poleg tega lahko za prikaz svojega naslova uporabite tudi pripomočke po meri.

Tema Neve fotografije je zelo združljiva z vsemi priljubljenimi ustvarjalci strani s povleci in spusti. Je popolnoma odziven in optimiziran za zmogljivost in hitrost.

Začnite z Neve Photography danes!

8. Uncode

od kodirati temo-fotografijo

Uncode je ena izmed najbolj priljubljenih poceni premium tematik na trgu ThemeForest. Tema je dosegla več kot 41.000 prodaj in od svojih uporabnikov v povprečju prejela 5 od 5 zvezdic. To temo lahko uporabite za ustvarjanje katere koli vrste spletnih mest, vključno s spletnim mestom za fotografiranje ali fotografiranje.

Tema je v paketu z znanim WPBakery Page Builder za WordPress, ki vam omogoča, da s svojimi intuitivnimi možnostmi povleci in spusti ustvarite poljuben dizajn. Poleg tega ima druge premium dodatke, in sicer Revolution Slider, LayerSlider in vtičnik iLightbox za ustvarjanje drsnikov in galerij lightbox.

Ima 40+ vnaprej izdelanih predstavitvenih mest, od katerih je vsako zgrajeno z edinstvenim konceptom. Lahko uvozite predstavitev in takoj začnete graditi svoje spletno mesto za fotografije.

Preberite si celoten pregled Uncode.

Začnite z Uncode danes!

9. Fotografija Wiso

fotografija-wiso-tema

Fotografija Wiso je kreativna tema WordPressa za fotografe. Na voljo je 34 že pripravljenih predstavitvenih predstavitev in 95 albumov in galerij, ki jih lahko v WordPress uvozite z enim klikom. Nato lahko prilagodite, zamenjate lutkino vsebino s prvotno vsebino in objavite spletno mesto v spletu.

Fotografija Wiso ima napredne funkcije za fotografije, kot so galerijsko preverjanje, omogočanje prenosov, vodnih oznak slik, ustvarjanje datotek PDF itd. Poleg tega lahko z lahkoto ustvarite stranko stran, dogodke, koledar rezervacij itd..

Poleg tega lahko svoje izdelke prodajate tudi tako, da ustvarite stran trgovine ali neposredno s strani portfelja. Tema je optimizirana za delovanje in SEO prijazna.

Začnite še danes s fotografijo Wiso!

10. Clayton

glinena tema

Clayton je elegantna tema WordPress fotografije, ki prihaja z vrsto prilagodljivih predlog. Izdal jih je Evolve Themes in je na voljo za prenos s priljubljene tematske tržnice Themeforest.

Z Claytonom je upravljanje albumov tako preprosto kot pisanje objave. Za nadaljnjo prilagoditev lahko namestite brezplačni vtičnik z imenom Grids, ki je ustvarjalec postavitve, ki ga je ustvarila ista ekipa za temo Clayton.

Začnite danes z Claytonom!

11. Impreza

spletna stran impreza-tema-fotografija

Impreza je res impresivna tema za gradnjo večnamenskih spletnih mest. To je še ena najbolj prodajana in najbolje ocenjena tema na ThemeForest. Ima več kot 48 tisoč prodaj in 4,8 od 5 povprečnih ocen uporabnikov.

Ima globoko povezanost s priljubljenimi vtičniki WPBakery Visual Page Builder, Slider Revolution in Ultimate Addons za Visual Composer. Z močjo teh vtičnikov lahko s to temo ustvarite katero koli spletno mesto, vključno s čudovitim spletnim mestom za fotografije.

Za uvoz z enim klikom je pripravljenih več vnaprej oblikovanih predstavitev, vključno s predstavitvijo fotografij. Če želite, da je spletno mesto tako kot njegovo predstavitev, ga lahko uvozite z enim klikom in hitro zaženete. Poleg tega ima 17 stilov mrežnega portfelja, neomejene drsnike in napredne možnosti za glavo in nogo za ustvarjanje resnično edinstvenega videza.

Preberite naš celovit pregled Impreze.

Začnite z Imprezo danes!

12. Uokvirjena

uokvirjena-wordpress-tema

Framed je čudovita WordPress tema, namenjena profesionalnim fotografom. Na voljo je s 7 osupljivimi predstavitvami na spletnih mestih, ki so pripravljene na uvoz in prilagoditev z enim klikom. Razpoložljive predstavitve so izdelane za različne vrste fotografov, kot so moda, hrana, dogodki in konference, potovanja in poročne fotografije.

Tema Uokvirjena ima napredne možnosti za upravljanje s strankami in preverjanje fotografij za ustvarjanje računov strank, tako da lahko dostopajo do galerij z uporabniškim imenom in geslom. Za galerije obstajajo različni slogi, kot so postavitev mreže, zidanje, vodoravno in celozaslonski zaslon, pa tudi različni ustvarjalni drsniki.

Tema je globoko povezana z vtičnikom WooCommerce, da lahko ustvarite trgovino in prodajate svoje fotografije. Tema ima tudi Flickr in Instagram integracijo, tako da lahko fotografije prikazujete neposredno iz svojih Instagram ali Flickr računov.

Začnite z Framed danes!

13. Photosy

fotografija-wordpress-tema

Photosy je lepa tema fotografije za WordPress. Na voljo je 19+ lepih predlog za izdelavo osupljivih spletnih mest za fotografije. Za vašo temo ima preprost vmesnik za prilagajanje povleci in spusti, tako da ga lahko oblikujete in preoblikujete, ne da bi morali pisati kodo.

S programom Photosy lahko uporabljate vgrajene drsnike, napredne postavitve blogov, postavitve portfelja, glave in noge. Tipografijo lahko popolnoma konfigurirate z Googlovimi pisavami in spremenite različne možnosti, kot so barva, velikost, višina črte itd.

Tema Photosy vsebuje 30+ vsebinskih elementov in blokov, ki jih lahko uporabite kjer koli na svojem spletnem mestu. Prav tako vam pomagajo, da hitro oblikujete spletno mesto iz sanj.

Začnite s Photosyjem že danes!

14. Kreativa

kreativa-fotografija-tema

Kreativa je značilna in osupljiva WordPress predloga za fotografijo, ki je na voljo na trgu Themeforest. S temo Kreativa boste dobili napredne funkcije, kot so vodoravni in navpični meniji, diapozitivi s celozaslonskim zaslonom, galerije slik in portfelja, všeč Ajax itd., Da ustvarite spletno mesto za profesionalno fotografiranje.

Poleg tega so v temo na voljo še druge funkcije, kot so fotografiranje, upravljanje s strankami, svetlobna plošča, učinki letenja sličic galerije itd. Če želite dodati več funkcij in funkcionalnosti, vključuje močne vtičnike, kot so Revolution Slider, Yoast SEO, WPML, WooCommerce itd..

Poleg tega vam omogoča preprosto ustvarjanje spletnega mesta, ki ima vgrajen ustvarjalec strani. Zato lahko spletno mesto oblikujete tako, da preprosto mešate in razporedite elemente povleci in spusti.

Začnite danes s Kreativa!

15. Solsticij

tema solsticija-wordpress

Solstice je preprosta in hkrati lepa tema WordPress, primerna za fotografe in blogerje. Tema vsebuje lepo in čisto postavitev domače strani z osupljivo diaprojekcijo, predstavljenimi stranmi, predstavljenimi objavami s pripomočki stranske vrstice in socialnimi ikonami podnožja.

Tema je popolnoma odzivna in pripravljena na mrežnico, zaradi česar je videti odlično v vseh napravah in zaslonih. Zgrajen s orodjem za prilagoditev WordPress-a lahko vsak element na svojem spletnem mestu prilagodite s predogledi v živo v realnem času. Omogoča enostavno in hitro oblikovanje spletnega mesta.

Poleg tega lahko uporabite barve po meri, pisave po meri, več možnosti postavitve glave itd., Da svoje spletno mesto unikatite od drugih. Če želite prikazati svoje umetniško delo, lahko s to temo uporabite čisto postavitev mreže, filtrabilni portfelj ali postavitve po meri.

Preberite naš celoten pregled o Solsticiju.

Začnite danes s Solsticijem!

16. Nova

nova-wordpress-tema

Nova je preprosta in še izpopolnjena WordPress tema Elegantne teme. Tema je sestavljena iz nabora standardnih funkcij in funkcionalnosti, ki vam omogočajo, da ustvarite katero koli spletno mesto, kot je poslovno spletno mesto, portfelj ali spletno mesto za fotografije.

Ima preprosto in lepo postavitev galerije, s katero lahko svoje projekte predstavite v mreži. Portfelj lahko pokažete v majhnih, srednjih ali velikih velikostih, s stransko vrstico in brez besedila. Na svojem spletnem mestu lahko tudi zaščitite z geslom določene projekte.

Nova tema je popolnoma odzivna, zato se bo vaše spletno mesto odlično prikazalo na vseh napravah. Za lažje oblikovanje spletnega mesta je na voljo odlična plošča z možnostmi teme, kratke kode in predloge strani.

Preberite naš celoten pregled Nova.

Začnite z Nova že danes!

17. Moone

moone-wordpress-tema

Moone je kreativna tema WordPress fotografije z čudovitim dizajnom in bogatimi funkcijami. Tema je integrirana s pomočjo vtičnika za ustvarjanje strani Elementor, ki vam omogoča oblikovanje in prilagajanje spletnega mesta s sprednje strani s funkcijo povleci in spusti.

Tema ima tri različne različice domačih strani, ki so videti neverjetno. Če vam je kateri od njih všeč, jih lahko namestite z enim klikom in jih prilagodite glede na domišljijo. Vsebuje različne vrste fotogalerij, vključno z zidarsko galerijo, galerijo z rešetkami, celozaslonsko mrežo in drsnikom, drsnikom za trakove in galerijo.

Poleg tega ima Moone tema močan ustvarjalnik glave, ki vam omogoča, da se igrate s svojo ustvarjalnostjo. Ima napredno tipografijo in visoke hitrosti.

Začnite z Mooneom danes!

18. Temify neskončno

tematizirati-neskončno-wordpress-tema

Če imate radi neskončno drsno zasnovo, je Themify Infinite popolna tema za vas. To je lepa, odzivna tema WordPress za izmenjavo zgodb s fotografijami v veliki širini. Fotografi lahko delijo svoje neverjetne foto zgodbe s to fantastično temo.

Tema je zasnovana z zmogljivim ustvarjalcem strani s strani Themify, ki zagotavlja enostavno in enostavno prilagajanje uporabnikom brez veščin kodiranja. Če želite vaše zgodbe videti boljše, lahko dodate lepljivo glavo, mega meni, lepljivo stransko vrstico, gumbe za skupno rabo itd.

Tema ima popolno podporo za WooCommerce, tako da lahko na svojem spletnem mestu ustvarite trgovino in prodajate svoje izdelke.

Preberite naš celoten pregled Themify Infinite.

Začnite z Themify Infinite še danes!

19. Avada

avada-tema-fotografija-mesto

Avada je tema 1 najbolj prodajane WordPress teme vseh časov, ki je na voljo na trgu ThemeForest. V zadnjih šestih letih je bila doslej najbolj prodajna tema in je bila uspešna tudi pri vzdrževanju povprečnih ocen 4,7 od 5 zvezdic.

Preberite to primerjavo med Divi proti Avada.

Avada je večnamenska tema, ki jo lahko uporabite za katero koli vrsto spletnega mesta. Zgrajen z zmogljivim Fusion Builderjem lahko elemente natančno povlečete in spustite na svoje mesto ter ustvarite osupljive strani s to temo. Za temo fotografije zagotavlja postavitve mrežnega in zidanega galerijskega prostora, učinke lebdenja slike in številne druge možnosti prilagajanja.

Avada ima več kot 45 osupljivih vnaprej določenih predstavitev, vključno z nekaterimi predstavitvami fotografij. Izberete lahko demonstracijo, jo namestite na svoje spletno mesto z enim klikom in takoj pripravite spletno mesto.

Preberite naš celoten pregled Avada.

Začnite z Avado danes!

20. Zložite

zaviti-tema-fotografija-mesto

Enfold je še ena najbolj prodajana večnamenska tema premium. To temo lahko uporabite za ustvarjanje spletnih strani za različna niša, vključno s spletnimi mesti za podjetja, portfelje, fotografijo in freelancing. Ima široko paleto funkcij in možnosti prilagajanja, ki vam omogočajo, da zgradite poljubno spletno mesto, ki vam je všeč.

Tema Enfold je optimizirana za hitrost, zato se naloži hitreje in vam pomaga narediti dober vtis na vaše občinstvo. To je popolnoma odzivna tema, zaradi katere je vsebina vašega spletnega mesta odlična v vseh napravah, vključno z mobilnimi telefoni, tablicami in prenosniki.

Za ustvarjanje teme profesionalne fotografije ponuja možnosti za izdelavo neverjetnih diaprojekcij, portfeljskih strani in portfelja Ajax. Na voljo je več predstavitev fotografij, tako da lahko z enim klikom namestite 1 in hitro prilagodite svoje spletno mesto.

Preberite celoten pregled Enfold.

Začnite z Enfold danes!

21. Highend

spletno mesto highend-tema-fotografija

Highend je priljubljena večnamenska tema WordPressa. To je najbolj prodajana tema WordPress na trgu Mojo z 29.000 uporabniki in ocenami 5 zvezdic. Tema je primerna za ustvarjanje najrazličnejših spletnih mest, vključno z blogom, spletno trgovino, ciljno stranjo, fotografijo ali portfeljem.

Tema ima več kot 16 profesionalno zasnovanih predstavitev spletnih strani. Če želite preprosto začeti s svojim spletnim mestom, lahko namestite katero koli predstavitev. Prilagajanje teme Highend je prijetno s svojim neverjetnim ustvarjalcem strani s povleci in spusti.

Tema vključuje znane premium vtičnike WPBakery Page Builder za WordPress, Slider Revolution, Layer Slider 5 in Essential Grid brezplačno. Ti vtičniki dodajo odlične funkcije k temi, ki vam pomagajo pri ustvarjanju profesionalnega spletnega mesta.

Preberite naš celovit Highendov pregled.

Začnite z Highendom danes!

22. luknja

pinhole-wordpress-tema

Pinhole je profesionalna tema WordPress galerije, namenjena kreativnim fotografom. Ima veliko število različnih stilov galerije in možnosti, ki jih fotografi potrebujejo.

S temo Pinhole lahko lepo predstavite svoje fotografije in profesionalno ponudite fotografske storitve. Z lahkoto lahko nastavite funkcije za prijavo odjemalcev z omejenimi možnostmi, prenose slik in možnosti za preverjanje fotografij.

Pinhole je opremljen z 8 stilskimi predstavitvami fotografij in več kot 30 postavitvami galerij, da lahko preprosto oblikujete svoje spletno mesto za fotografije.

Začnite danes s Pinholeom!

23. Oblika

oblika-wordpress-tema

Če želite z uporabo slik prikazati svoje najnovejše delo in projekte, je Shape odlična možnost za vas. To je lepa tema fotografiranja, ki omogoča ustvarjanje spletnega mesta in skupno rabo fotografij v internetu.

Shape tema ima čisto, minimalistično zasnovo z gladkimi prehodnimi učinki. Ima celoten sklop funkcij, kot so filtrirne galerije, kontaktni obrazec Ajax, Google Zemljevidi s funkcijo povleka in spuščanja itd., Ki vam pomagajo ustvariti popolnoma delujoče spletno mesto.

Poleg tega ima logotip in ozadje po meri, možnosti družbenih skupnih deležev, pripomočke po meri in kratke kode za oblikovanje vašega spletnega mesta.

Začnite danes s Shapeom!

24. BeTheme

betheme-photography-site

BeTheme je še ena najbolj prodajana tema WordPress na trgu Themeforest. To je močna večnamenska tema, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje najrazličnejših spletnih mest.

BeTheme ima veliko število vnaprej izdelanih spletnih strani z zelo enostavno namestitvijo v enem kliku. Vsaka predstavitvena spletna stran je zasnovana z ljubeznijo in skrbnostjo, tako da brez težav zagotavlja profesionalni videz. Če želite ustvariti fotografsko spletno mesto, lahko uvozite predstavitev fotografije, jo enostavno prilagodite in začnete uporabljati.

Tema je lahka in hitra, zato se bo vaše spletno mesto naložilo hitreje, tudi z veliko slikami.

Preberite naš celoten pregled BeTheme.

Začnite z BeTheme danes!

25. Creativo

creativo-wordpress-tema

Creativo je uporabniku prijazna, a hkrati večnamenska WordPress tema za ustvarjalne ljudi. S to temo lahko ustvarite spletno mesto za fotografije in različna ustvarjalna spletna mesta za bloganje, poroke in zaroke, življenjski slog, fitnes itd..

Tema Creativo vključuje 3 premium WordPress vtičnike: WPBakery Page Builder za WordPress, Revolution Slider in LayerSlider. Z močjo teh vtičnikov lahko s to temo uživate v odličnih funkcijah in funkcionalnostih.

Tema ima 17 spletnih strani, ki so že pripravljena za uporabo in jih je mogoče uvoziti z enim klikom. Nato z ustvarjalnikom vizualnih strani lahko uredite vsak razdelek, povlečete in spustite elemente ter oblikujete spletno mesto.

Preberite naš celoten pregled Creativo-a.

Začnite danes z Creativo!

26. Kallyas

kallyas-tema-fotografija-mesto

Kallyas je ustvarjalna večnamenska tema. Zgrajen z zmogljivim Visual Builderjem ponuja neskončne možnosti oblikovanja in prijetno oblikovalsko izkušnjo. Elemente lahko preprosto povlečete in spustite ter jih nato preprosto uredite s klikom na njih. Obstaja več kot 100 vnaprej izdelanih elementov, ki ustrezajo vsaki aplikaciji ali spletnemu mestu.

S Kallyasom boste dobili več kot 60 osupljivih vnaprej izdelanih predstavitev. Predstavitev lahko namestite z enim klikom, spremenite vsebino in v nekaj minutah pripravite objavo spletnega mesta.

Za spletno mesto za profesionalne fotografije lahko izbirate med ogromno različnimi drsniki, več postavitvami portfelja, foto in video galerijami itd. Nato lahko z zmogljivimi funkcijami zgradite profesionalno spletno mesto.

Preberite naš celoten pregled Kallyas.

Začnite danes s Kallyasom!

27. Izpostavljenost

izpostavljenost-wordpress-tema

Če želite ustvariti spletno mesto za izpostavljenost v internetu, je tema Izpostavljenost popolna tema za vas. To je čudovita, odzivna tema fotografiranja, ki vam omogoča, da predstavite vsebino svojega spletnega mesta z osupljivimi fotografijami.

Tema ima dva vgrajena drsnika, ki vam omogočata ustvarjanje elegantnih diapozitivov. Na drsnikih lahko pokažete svoje najlepše fotografije in pritegnete pozornost uporabnikov. Za nadaljnjo prilagoditev videza spletnega mesta imate na voljo preproste možnosti za spreminjanje barv in pisav.

Najpomembneje je, da ima vizualni program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani, ki vam omogoča enostavno urejanje česar koli na vašem spletnem mestu. Za začetnike je kup vgrajenih postavitev strani, ki jih lahko izbirate in uporabljate le z majhnimi spremembami.

Začnite z Exposure danes!

28. Brooklyn

brooklyn-tema-fotografija-mesto

Brooklyn je večnamenska tema programa WordPress, ki je odlična za fotografije spletnih strani, skupaj z drugimi vrstami spletnih mest. Na voljo je z več kot 42 popolnimi vnaprej izdelanimi spletnimi mesti, pripravljenimi za namestitev in uporabo z enim klikom. Izberete lahko fotografijo in hitro zaženete svoje spletno mesto v nobenem trenutku.

Tema v Brooklynu ima močan skrbniški panel, s katerim lahko konfigurirate vse nastavitve teme in prilagodite svoje spletno mesto. Za uporabo te teme vam ni treba imeti znanja o kodiranju.

Tema ima napredne postavitve portfelja in možnosti, vključno s portfeljem vrtiljakov, portfeljem filtrirnega omrežja, postavitvijo stolpcev, vrzeli v postavkah portfelja, položajem napisov itd. Podobno ima napredne možnosti glave, postavitve spletnega dnevnika in možnosti za profesionalna spletna mesta.

Preberite naš celoten pregled v Brooklynu.

Začnite danes z Brooklynom!

29. Glem

gleam-wordpress-tema

Gleam je edinstvena WordPress tema, primerna za kreativne fotografe. Odlikuje jo bliskoviti učinki in gladke tehnike nalaganja Ajax, da se ustvari izrazito doživetje. Tema vam omogoča, da za vsako stran svojega spletnega mesta uporabite slike ozadja po meri na celotni strani.

Da fotografije fotografij iz portfelja izgledajo osupljivo, tema omogoča celoten zaslon s portfeljem. Na enako lep način so predstavljeni tudi razdelki o galeriji in blogu.

Tema Gleam je popolnoma odzivna in pripravljena na mrežnico. Tako se bo vaše spletno mesto dobro prilagodilo vsaki vrsti naprave ali zaslona.

Začnite z Gleam danes!

30. Solene

solene-tema-fotografija-spletna stran

Solene je čudovita tema, polna foto-specifičnih postavitev za fotografe. To temo je razvil Qode Interactive in je ena izmed njihovih priljubljenih tem. Tema zagotavlja zaščito z geslom za vaše slike, kar preprečuje, da bi kdo brezplačno uporabljal vaše fotografije. Brezčasna zasnova in na desetine postavitev galerij in drsnikov naredi to temo primerno za poročne fotografe, foto studije, modne fotografe in še nekaj drugih.

Tema je WooCommerce pripravljena, zaradi česar je tema hitro zagnana za spletno stran e-trgovine s fotografijo. Solene je zgrajena s sodobnimi standardi kode, kar ji omogoča, da je popolnoma odzivna tema. S slogom pisave 800+ in preprostim barvnim stikalom lahko spletno mesto za fotografije oblikujete tako, kot želite.

Tako kot druge priljubljene teme WordPress je tudi Solene mobilna odzivna in SEO optimizirana tema za fotografe.

Začnite danes s Solene!

31. Salient

Salient-tema-fotografija-mesto

Salient je odzivna večnamenska tema, ki vam omogoča, da oblikujete spletno mesto kot strokovnjak. Na voljo je z več kot 25 popolnimi predstavitvami na spletnih mestih in 250 profesionalno zasnovanih predlogov razdelkov, ki so namenjeni olajšanju gradnje spletnih strani za začetnike.

Poleg tega ima 525+ bližnjic in številne možnosti konfiguracije. Za prilagoditev videza spletnega mesta lahko uporabite 3500+ lepih ikon, neomejenih barv in več kot 800 Googlovih pisav. Poleg tega ima veliko postavitev glave za oblikovanje odseka glave glave.

V pomoč pri ustvarjanju fotografskega spletnega mesta so zidane galerije slik, neskončno drsenje po vašem blogu in portfelju, razvrščen portfelj in 9 slogov portfelja. Tema je SEO optimizirana in hitro nalaganje.

Začnite danes s Salientom!

32. Kamera

kamera-wordpress-tema

Kamera je čudovita tema WordPress fotografije za ljubitelje kamer ali fotografe. Ne glede na to, ali imate radi fotografiranje samo kot hobi, ali to počnete profesionalno, lahko ustvarite kul spletno mesto s temo Camera in svoje fotografije lepo predstavite.

Tema fotoaparata odlikuje minimalno zasnovo brez motenj za prikaz fotografij. Predstavljene slike lahko dodate skupaj z edinstveno serijo fotografij v vrtilu v celotni širini tako za ležeče kot za portretne slike. Je odlična tema za potopisne bloge, dnevnike o hrani, dnevnike o življenjskem slogu in serije fotografij.

Je popolnoma odziven in pripravljen za mobilne naprave. Tako bo vaše spletno mesto videti odlično na vseh vrstah naprav in zaslonov.

Začnite danes s kamero!

33. Zefir

zephyr-wordpress-tema

Zephyr je čista in elegantna tema WordPress za ljubitelje lepote. S to temo lahko ustvarite čudovito spletno mesto za bloganje fotografij.

Tema vsebuje 30+ osupljivih postavitev domačih strani, 10+ slogov glave, več možnosti galerije itd. Izberete lahko kateri koli dizajn, ker ima vsak dizajn profesionalen videz. Za prilagajanje dizajna ima predprostor za prilagajanje, ki omogoča spreminjanje možnosti s predogledi v živo v živo.

Tema omogoča ustvarjanje galerij v enem stolpcu, 2 stolpcih, 3 stolpcih ali 4 stolpcih. Če želite deliti fotografije na svojem blogu, lahko dodate tudi diaprojekcije.

Preberite naš celoten pregled Zephyrja.

Začnite z Zephyrjem še danes!

34. Sever

sever-wordpress-tema

North je estetsko zasnovan WordPress tema za prikazovanje vaših najnovejših projektov, fotografij in videov. Za razliko od drugih tem ima le najbolj uporabne funkcije, ki nimajo nič nepotrebnega. Torej lahko pridete naravnost do gradnje čudovitega portfelja, ne da bi se tu in tam sprehajali.

S temo Sever lahko v svoje projekte preprosto dodate čudovite vrtičke in ploščice, kvadratne ali mozaične galerije. Nato lahko projekte in celotno zasnovo spletnega mesta preprosto prilagodite s predogledom v živo v programu Customizer. Za pametne sloge lahko preprosto spremenite barve, logotip, pisave itd.

To je 100-odstotna odzivna tema, ki se prilagodi vsem vašim napravam, vključno z mobilnimi napravami, tabličnimi računalniki in namiznimi računalniki z majhnim zaslonom. Poleg tega hitro utripa in SEO optimizira.

Začnite danes s Severjem!

35. Wunderful

Wunderful-wordpress-tema

Wunderful je čista, minimalna WordPress tema s čudovitim videzom. Kot nalašč za fotografe, ki želijo svoje fotografije deliti skupaj z zgodbami na spletnem dnevniku. Ima mrežo in postavitev sprednje strani v obliki seznama za predstavitev člankov spletnega dnevnika s predstavljenimi slikami.

Če želite svoje fotografije predstaviti v galerijah, lahko ustvarite čudovito galerijo s svetlobnim poljem in upravičeno galerijo. Ima vgrajeno enostavno in uporabnikom prijazno tematsko ploščo za oblikovanje vašega spletnega mesta v vašem najljubšem slogu.

Ima neomejene poudarjene barve, logotip in favicon uploader, Googlove pisave, lepljivo stransko vrstico, pripomočke itd. Za prilagoditev zasnove vašega spletnega mesta. Tema je odlična izbira za osnovno spletno stran za bloganje fotografij.

Preberite celoten pregled Wunderfulja.

Začnite z Wunderfuljem danes!

36. Themify Elegant

tematizirati-elegantna-tema

Themify Elegant je prefinjena tema programa WordPress, ki jo je ustvaril Themify. To je večnamenska tema, ki jo lahko uporabite za izdelavo spletnega dnevnika, spletnega mesta, portfelja ali fotografije.

Tema je oblikovana z minimalnim dizajnom in veliko pozornosti do tipografije, da bodo vaše objave videti odlično. Ima možnosti portfelja v postavitvi mreže in zidane, funkcijo filtriranja slik in elegantne sličice galerije, s katerimi lahko lepo predstavite svoje fotografije.

Za hitre spremembe v videzu je na voljo 6 alternativnih barvnih kož. In če želite spremeniti vse od glave do podnožja, ima preprosto ploščo Prilagodi.

Začnite danes z Themify Elegant!

37. Eklipse

eclipse-wordpress-tema

Eclipse je elegantna tema fotografiranja in bloganja za WordPress. Ima fluidno odzivno postavitev, ki odlično prikazuje vse vaše strani, slike in galerije na vseh zaslonih, ne glede na njihovo ločljivost zaslona in velikost.

Tema Eclipse je vsebovala galerijsko predlogo in objave iz portfelja, ki na zanimiv način predstavljajo vaše fotografije in umetnine. Ima standardno predlogo za blog, kamor lahko dodajate slike in uporabljate tudi predstavljene slike. Omogoča vam tudi prikaz najnovejših Instagram fotografij s celozaslonskim pripomočkom.

Če želite prodati svoje fotografije ali kakršne koli izdelke, lahko preprosto ustvarite stran trgovine in začnete prodajati. Tema se globoko povezuje z najmočnejšo programsko opremo za e-trgovino: WooCommerce.

Začnite danes z Eclipse!

38. Narcos

narcos-wordpress-tema

Narcos je ustvarjalna večnamenska tema, ki jo je ustvarila Tesla Themes. Tema je primerna za ustvarjanje preprostih poslovnih spletnih mest, kreativnih spletnih mest za freelancing, portfeljev in fotografij. Ima 6 osupljivih predstavitev na spletnem mestu, da vam pokaže, kaj je sposobno zgraditi.

Za fotografsko spletno mesto vsebuje več možnosti strani s portfeljem, kot so en portfelj, portfelj z dvema stolpcema ali 3 stolpec. S to temo lahko lepo predstavite tudi svoje videoposnetke.

Tema je optimizirana za hitrost, združljiva z brskalnikom, socialni mediji in lokalizacija. To je popolna tema za prenos in začetek izdelave spletnega mesta za fotografije.
Začnite z Narcosom že danes!

39. Optimizator

optimizer-tema-fotografija-mesto

Optimizer je brezplačna in vrhunska WordPress tema, primerna za različne vrste spletnih mest. To je večnamenska tema z ogromno množico funkcij in možnosti prilagajanja. S to temo lahko ustvarite spletno stran, blog, portfelj in tudi spletno mesto za fotografije.

Tema orodja za optimiziranje je na voljo z več deset vnaprej izdelanih predlog. Če vam je všeč predstavitvena predloga, jo lahko z enim klikom uvozite na svoje WordPress spletno mesto in pripravite spletno mesto z majhnimi spremembami vsebine.

Odličen za fotografska spletna mesta, ima napredne možnosti prilagajanja glave, 5 stilov galerije, nalaganje pisav po meri, pripomočke za vlečenje in spuščanje itd. S širokim naborom možnosti lahko z Optimizerjem ustvarite popolnoma funkcionalno spletno mesto za fotografije..

Preberite naš celoten pregled orodja Optimizer.

Začnite z Optimizerjem že danes!

40. Noah Lite

noah-lite-wordpress-tema

Noah Lite je brezplačna tema WordPress fotografije, ki jo je ustvaril Pixelgrade. Ima očarljiv dizajn, ki poudarja vašo edinstveno osebnost in vam pomaga sestaviti blagovno znamko. Tema postavitve je videti čista in preprosto osupljiva.

S to temo lahko ustvarite celotno spletno mesto s fotografijo s predstavljeno fotografijo na domači strani in fotogalerijami v mreži. Fotografije lahko dodate v galerije, nastavite sličice in izberete učinke lebdenja. Za slike v galeriji lahko dodate tudi gumbe za skupno rabo.

Tema je mobilna in je odzivna za vse naprave. Ne glede na to, s katero napravo si ljudje ogledajo vaše spletno mesto, bo vsebina vašega spletnega mesta videti odlično.

Začnite z Noah Lite danes!

41. Themify Stack

temify-stack-tema

Themify Stack je elegantna in odzivna tema WordPressa, ki jo je navdihnil dizajn Windows 8 Metro. Idealen je za predstavitev svojih portfeljev (oblikovanje in fotografiranje) in ustvarjanje e-trgovine ali spletnih strani podjetij.

Tema ima vgrajen dodatek Tiles. Omogoča vam, da ustvarite postavljene zidane postavitve, na katerih lahko predstavite svoja najnovejša dela. Prav tako ima filter za razdelek za portfelj in različne WordPress formate objav v zidani postavitvi.

Če želite prodati svoje fotografije ali katere koli druge izdelke, jih lahko preprosto prodate, saj ima popolno podporo za WooCommerce.

Preberite naš celoten pregled Themify Stack.

Začnite z Themify Stack še danes!

42. Fotografija

fotografija-wordpress-tema

Fotografija je brezplačna odzivna WordPress tema, ustvarjena za fotografe in blogerje. S to temo lahko preprosto ustvarite spletno mesto za fotografijo ali portfelj. Na domači strani ima sliko glave v polni širini in osupljivo galerijo zidanih slik.

Tema je čista, zato so vaše fotografije zagotovo videti super. Poleg tega je popolnoma odziven, kar pomeni, da se bo vaše spletno mesto in slike dobro prilegalo na kateri koli zaslon in bodo videti odlično.

Druge značilnosti teme so neskončne barve, podpora za WooCommerce, integracija družbenih medijev, SEO prijazno itd.

Začnite s fotografijo že danes!

43. Neskončna fotografija

neskončna fotografija-tema

Neskončna fotografija je še ena brezplačna tema programa WordPress za fotografije spletnih strani, ki so na voljo na WordPress.org. Tema ponuja možnosti za bloganje fotografij, skupno rabo fotografij in galerije.

Tema je tako preprosta in enostavna za uporabo, da lahko kdorkoli konfigurira nastavitve teme in prilagodi njeno zasnovo. Vanj je popolnoma integriran program WordPress Customizer, tako da lahko preprosto in hitro spremenite oblikovanje svojega spletnega mesta s predogledi v živo.

Glavne značilnosti teme so odziven dizajn, možnosti glave in noge, prilagojeno ozadje in barve, čudovit odsek, integracija družbenih medijev itd..

Začnite z Acme Photography danes!

44. Fotografie

fotographie-tema

Fotografie je sodobna tema WordPress fotografije z minimalnim dizajnom in kakovostnimi funkcijami. Pomaga vam enostavno ustvariti preprosto in elegantno spletno mesto za fotografije. Zgrajen je s programom WordPress Live Customizer in omogoča oblikovanje spletnega mesta s predogledi v živo, s čimer je delo preprosto in hitro.

Tema vključuje odsek z vsebino in vsebino junakov, da poudarite nedavne in priljubljene objave. Potem, da prikaže svoje poklicne spretnosti in fotografije, ima čudovito postavitev portfelja v slogu mreže.

Tema Fotographie je bila ustvarjena s standardno kodo in ima popolnoma odziven dizajn. Torej bo vaše spletno mesto videti odlično na vseh vrstah naprav in zaslonov.

Začnite s Fotografie danes!

45. Photopress

tema za tiskanje fotografij-besedila

Photopress je preprosta in lepa tema programa WordPress za fotografe, oblikovalce in ustvarjalne samostojne strokovnjake. Tema vam omogoča, da ustvarite čudovito spletno mesto za portfelj, ki bo na svoj način prikazalo svoja dela.

V tej temi sta robustna koda in zmogljivost, ki je zasnovana s standardnimi kode. To je tako enostaven za uporabo in prilagajanje, da lahko kdor koli ustvari celotno spletno mesto s fotografijo s to temo.

V temi so pisave, barve in logotipi po meri, ki omogočajo uporabo lastnega dizajna. Poleg tega lahko svojo nogo spletnega mesta naredite privlačno tako, da dodate fotografije na Instagramu, podatke o avtorskih pravicah po meri, naslove in ikone socialnih medijev.

Začnite s fotopreso danes!

46. ​​Photo Perfect

foto-popoln-wordpress-the

Photo Perfect je brezplačna odzivna tema WordPress, ki je popolna za fotografe, foto blogerje in kreativne strokovnjake. Tema vsebuje veliko glavno sliko skupaj z zidarskim portfeljem, ki prikazuje vaše fotografije.

Tema omogoča tudi prilagoditev glave in dodajanje spletnega mesta nov videz. Zasnovo lahko spremenite tudi s pripomočki po meri, barvami po meri, meniji po meri itd.

Photo Perfect tema je popolnoma odzivna tema, ki se dobro prilagaja vsakemu zaslonu ali napravi. Zgrajen je s programom WordPress Live Customizer, ki omogoča enostavno prilagoditev teme.

Začnite s Photo Perfect danes!

47. Tema brezplačne fotografije avtorja CyberChimps

foto studio cyberchimps

Tema brezplačne fotografije CyberChimps vsebuje bistvene značilnosti za potrebe fotografov in foto studiev. Njihovo predstavljeno vključuje galerijo slik, portfelj zidanih plošč, uvoz z enim klikom in več.

Z brezplačno različico te teme boste dobili vnaprej oblikovano domačo stran s 6 oddelki, vnaprej izdelane strani in strani s stiki, podporo za Google Fontove, postavitve posta in strani po meri in še več.

Celotna različica podpira tudi spletno trgovino, drsnik in animacije za domačo stran, domačo stran z 10 razdelki in prednostno podporo, ki vam pomaga rešiti morebitne težave.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme fotografij za WordPress. Teme, naštete v tem članku, so bile po temeljitem pregledu lastnosti in funkcionalnosti skrbno izbrane. Torej, lahko izberete katero koli temo, ki je na seznamu, in začnete s svojim fotografiranjem.

Mogoče si želite ogledati tudi naše izbrane sezname najboljših e-trgovinskih platform za večjezične tržnice in 27 najboljših WordPress vtičnikov, ki jih nujno morate imeti! Iščete najboljše teme fotografij za WordPress? Če ste strasten fotograf, ki išče pravo platformo za prikazovanje svojih fotografij, je ustvarjanje fotografskega spletnega mesta v WordPressu najboljša možnost. S temo WordPress fotografije lahko preprosto ustvarite spletno mesto za profesionalno fotografijo in svoje fotografije smiselno delite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map