5 najboljših množičnih pošiljateljev e-poštnih sporočil za množično pošiljanje e-pošte (v primerjavi)

najboljši množični pošiljatelji e-pošte


Iščete najboljše množične pošiljatelje e-pošte za množične e-poštne pošiljke?

E-poštna eksplozija se morda zdi najboljši način za to, da sporočilo pošljete večini ljudi hkrati. Vendar obstaja pravilen in napačen način za eksplozijo e-pošte.

Z množičnimi pošiljatelji e-pošte lahko svojim naročnikom hkrati pošljete na tisoče e-poštnih sporočil in jih pretvorite v stranke.

Oglejmo si nekaj najboljših množičnih pošiljateljev e-pošte na trgu.

Izbira množičnega pošiljatelja e-pošte za vaše množične e-poštne sporočil

E-poštna e-pošta je preprosto eno e-poštno sporočilo, ki ga hkrati pošljemo veliki skupini prejemnikov. Z eksplozijo e-poštnih sporočil prejemniki običajno niso strateško usmerjeni – prej so vsi poslani v isto sporočilo.

Toda s pravim množičnim pošiljateljem e-pošte lahko naročnike razdelite v ločeno skupino, tako da lahko vsaki skupini pošljete e-poštna sporočila, prilagojena po naročilu, ki svoje naročnike pretvorijo v kupce. Obstaja več deset storitev trženja e-pošte, s katerimi lahko naročnikom pošiljate množična e-poštna sporočila.

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam najboljših množičnih pošiljateljev e-poštnih sporočil za množično pošiljanje e-pošte.

1. SendinBlue: BREZPLAČNI množični pošiljatelj e-pošte

SendinBlue

SendinBlue je množičen pošiljatelj e-pošte, ki vam omogoča enostavno pošiljanje večjih sporočil. Zaradi svojih cenovno ugodnih možnosti je idealna rešitev za mala podjetja in poslovne uporabnike.

Najboljši del je, da lahko svojim uporabnikom pošljete prilagojena avtomatizirana e-poštna sporočila glede na njihovo vedenje.

Prav tako lahko sestavite popolnoma segmentirane sezname e-poštnih sporočil in pošljete pravo sporočilo pravi osebi. Zaradi zasebnosti in varnosti podatkov je SendinBlue kot nalašč za pošiljanje večjih e-poštnih sporočil svojim naročnikom.

SendinBlue vam poleg množičnega pošiljanja e-pošte ponuja tudi orodja za trženje SMS, nastavitev ciljnih strani in oglasov in še več..

Cena: BREZPLAČNO je za do 300 e-poštnih sporočil na dan. Premijski načrti se začnejo od 25 dolarjev na mesec za do 40.000 e-poštnih sporočil.

2. Stalni stik: najbolj dostopna programska oprema za množično pošiljanje e-pošte

Stalni stik

Constant Contact je še en množičen pošiljatelj e-pošte, ki prihaja z zmogljivim CRM-om za upravljanje e-poštnih naročnikov.

S stalno stikom lahko sprožite vrsto e-poštnih sporočil uporabnikom na podlagi njihovih interesov, predhodnih obiskov spletnega mesta, nakupov itd. E-poštna sporočila lahko tudi samodejno pošljete prejemnikom, ki jih niso odprli v določenem času.

Druge pomembne funkcije vključujejo gradnik povleci in spusti, prilagojene predloge e-pošte in avtomatizirano trženje.

Cena: Je ena najbolj dostopnih programov za množično pošiljanje e-pošte na tem seznamu. Cene se začnejo pri 20 USD na mesec z neomejenimi e-poštnimi sporočili in 30-dnevnim brezplačnim preskusom.

3. Kapljanje: množični pošiljatelj e-pošte za e-trgovino

Kapljanje

Drip je obsežna e-poštna programska oprema za e-trgovino, ki je na voljo z enostavno uporabo CRM za e-trgovino in programsko opremo za avtomatizacijo trženja za poslovne uporabnike in velike spletne trgovine.

Omogoča vam poglobljene pogovore s strankami in pošiljanje e-poštnih sporočil ob pravem času z razumevanjem njihove namere nakupa in vedenja.

Cena: Cene se začnejo pri 49 USD na mesec za do 2000 stikov. Ponujajo tudi 14-dnevno brezplačno preskusno različico za preizkus storitve pred nakupom.

4. ConvertKit: Programska oprema za množično pošiljanje e-pošte za založnike

ConvertKit

ConvertKit je množični pošiljatelj e-pošte za spletne ustvarjalce, založnike in poslovne strokovnjake. Priložen je oblikovalec e-pošte in čudovite vgrajene predloge e-pošte, ki vam omogočajo, da takoj ustvarite in pošljete množične e-poštne sporočila, ne da bi morali vedno začeti iz nič..

Poleg tega vam omogoča tudi ustvarjanje ciljnih strani za pretvorbo več obiskovalcev v naročnike in stranke.

Z več integracijami lahko preprosto povežete svoje priljubljene marketinške aplikacije s ConvertKit. Idealen je tako za začetnike kot tudi za napredne uporabnike.

Cena: BREZPLAČNO lahko do 1000 naročnikov oddaja množične e-poštne pošiljke. Premijski načrt se začne pri 29 USD na mesec.

5. AWeber: Najbolj priljubljen množični pošiljatelj e-pošte

AWeber

AWeber je verjetno najbolj priljubljen množični pošiljatelj e-pošte za mala podjetja.

Tukaj je nekaj funkcij, ki vam bodo všeč pri AWeberju:

 • Oblikujte čudovita e-poštna sporočila s svojim ustvarjalcem e-pošte
 • Tone predloge e-pošte, zato vam ni treba vedno začeti iz nič
 • Objave v spletnem dnevniku lahko samodejno pošljete iz vira spletnega dnevnika zahvaljujoč funkciji RSS za glasilo
 • Preizkusite vrstice predmeta, čas pošiljanja, vsebino po e-pošti in drugo z njegovo funkcijo testiranja A / B in ugotovite, kaj najbolje odmeva vaše občinstvo.

Cena: Ponujajo 30-dnevno brezplačno preizkusno različico. Po tem se začne premijski načrt od 19 dolarjev na mesec za do 500 naročnikov in neomejeno število e-poštnih sporočil.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše množične pošiljatelje e-pošte za množične e-poštne pošiljke. Morda boste želeli preveriti tudi naš članek o najboljših ponudnikih gostovanja po e-pošti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map