5 najboljših podpor za spletno gostovanje (2020) (v primerjavi in ​​mnenje)

Najboljša podpora za gostovanje


Se sprašujete, katero podjetje ponuja najboljšo spletno gostovanje podporo strankam?

Podpora strankam je eden pomembnih dejavnikov pri izbiri najboljšega spletnega gostovanja za vašo spletno stran.

Z izbiro storitve spletnega gostovanja s prijazno ekipo za podporo, ki je enostavno dostopna, vam za odpravljanje težav s gostovanjem nikoli ne bo treba najeti strokovnjaka. Namesto tega lahko preprosto vzpostavite stik s skupino za podporo in jih prosite za rešitev. A zgolj ponudba podpore ni dovolj. Morali bi vedeti, kaj natančno iskati.

Značilnosti dobre podpore spletnemu gostovanju

Večina storitev spletnega gostovanja danes ponuja 24-urno podporo strankam svojim uporabnikom. Niso pa vsi tako dobri, kot si želite, da bi bili. Nekateri morda niso vedno na voljo, medtem ko drugi potrebujejo veliko časa za odgovor. In nič ne more biti bolj frustrirajoče kot čakanje na pomoč, ko je vaše spletno mesto v krizi.

Zato je pri iskanju spletnega gostovanja z veliko podporo strankam vedno pomembno zagotoviti naslednje možnosti podpore.

 • 24 * 7 Razpoložljivost
 • Več kanalov za doseganje, na primer telefon, klepet v živo, e-pošta itd.
 • Hitri odzivi

Poglejmo si nekaj najboljših ponudnikov podpore za spletno gostovanje na trgu.

1. Najboljša podpora za poceni gostovanje: Bluehost

Bluehost je znan po briljantni podpori za spletno gostovanje. In trdno verjamemo, da nudijo najboljšo poceni ponudbo gostovanja za začetnike.

Ponuja možnost za podporo strankam 24 * 7, ki je na voljo prek klepeta v živo in telefona. Če imate kakršne koli težave, povezane s storitvijo spletnega gostovanja, je njihova prijazna podporna ekipa vedno pripravljena pomagati. Poleg tega ima Bluehost tudi ogromno bazo znanja, ki jo sestavljajo članki, vodniki in navodila, ki odgovarjajo na vsa vprašanja, povezana z vašim računom za spletno gostovanje.

Celotno mnenje o Bluehostu si preberite tukaj.

2. Najboljša podpora za VPS gostovanje: HostGator

Podpora strankam HostGator

Če iščete VPS gostovanje, nobena storitev ne nudi boljše podpore kot HostGator. Ponuja vam hitre in enostavne rešitve za začetek spletnega potovanja. Najboljši del je, da se kljub temu, da ste novinec, z njihovo neverjetno ekipo za podporo lahko obnašate kot profesionalec.

Podpora za gostovanje v HostGatorju 24/7 je na voljo prek telefona, e-pošte ali klepeta. Prav tako vam nudijo poseben portal za podporo, ko se vaš račun ustvari prvič. Vse vaše podporne vozovnice je mogoče urejati od tam. Imajo tudi obsežno bazo znanja s tonami pisnih člankov in video vadnic. Najboljša stvar njihove podpore je, da so s svojimi odzivi zelo hitri.

Za več podrobnosti preberite naš pregled HostGator.

3. Najboljša namenska podpora za gostovanje: SiteGround

Podpora spletnemu mestu

SiteGround je odlična možnost, če želite najboljšo namensko podporo gostovanju za vaše spletno mesto. SiteGround je vedno hiter s svojimi odzivi, ne glede na težave. Do njih lahko pridete prek klepeta v živo, vstopnic ali telefonskega klica.

S storitvijo SiteGround vam nikoli ne bo treba čakati več kot nekaj sekund, dokler se ne povežete s skupino za podporo, ki vam lahko pomaga rešiti težavo. Ponujajo tudi podrobno in obsežno dokumentacijo, ki vam bo ponudila poglobljeno znanje o namenskem gostovanju.

4. Najboljša podpora za WordPress gostovanje: WP Engine

WP motor

Z vidika podpore za WordPress gostovanje WP Engine ne more nič premagati. WP Engine je tako, kot če imate na voljo vojsko strokovnjakov za WordPress, ko potrebujete pomoč. Ker je podjetje za upravljanje gostujočih podjetij, ki cilja predvsem na trg WordPress, ste lahko prepričani, da vas podpira najboljši tim za podporo za WordPress.

Da bi se lahko osredotočili na zagotavljanje osebne in neposredne podpore svojim uporabnikom, je WP Engine prenehal s sistemom vozovnic. Namesto tega lahko zdaj klepetate z njimi 24 * 7 prek klepetanja v živo in telefonskih klicev.

Če želite izvedeti več o WPEngine, preberite naš pregled WP Engine tukaj.

5. Najboljša podpora za graditelja spletnih strani: GoDaddy

Spletno gostovanje GoDaddy

GoDaddy, kot vsi vemo, je eno izmed vodilnih imen za začetnike, ko gre za ponudbo gostovanja in domen. Zdaj pa ni več omejeno zgolj na gostovanje storitev, temveč so svoje storitve razširili tudi na graditelje spletnih strani. Čeprav je graditelj spletnih strani zelo enostaven za uporabo, boste na trenutke morda še vedno potrebovali pomoč.

Verjamemo, da GoDaddy ponuja najboljšo podporo za izdelavo spletnih strani v panogi. Do njih lahko 24 x 7 stopite prek telefona ali e-poštnega sistema na osnovi vozovnic. Njihova podporna skupina je skupina zelo prijaznih in učinkovitih posameznikov, ki so s svojimi storitvami vedno hitri. Več o GoDaddyju lahko preberete tukaj.

To je nekaj ponudnikov podpore za spletno gostovanje. Upamo, da vam bo ta članek v pomoč. Morda boste želeli vedeti tudi o najboljših WordPressovih storitvah gostovanja spletnih strani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map