50+ najbolj odzivnih tem WordPress za ustvarjanje spletnega mesta, pripravljenega za mobilne naprave

Najboljše odzivne teme WordPressa


Iščete najboljše odzivne teme WordPressa? Za vse vrste spletnih mest ali blogov boste potrebovali odzivno temo, ki je potrebna za razvrstitev vašega spletnega mesta na spletnih iskalnikih.

V tem članku smo izbrali najboljše odzivne teme WordPress, ki jih lahko uporabite.

Zakaj izbrati odzivno temo WordPress

Uporabniki vaše spletne strani ne obiskujejo samo iz namiznih računalnikov. Danes lahko uporabniki obiščejo vaše spletno mesto tudi iz svojih prenosnikov, tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov. Zaradi tega morate poskrbeti, da bo vaše spletno mesto pravilno prikazano v vsaki napravi. Tu se pojavijo odzivne teme WordPressa.

Odzivne teme WordPress se lahko odzivajo na uporabnikovo vedenje in okolje glede na velikost zaslona, ​​platformo in usmeritev. Torej, ne glede na to, kako si obiskovalci ogledajo vaše spletno mesto, bo videti točno tako, kot želite, in uporabniki bodo lahko dostopali do vsega, kar potrebujejo.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših tem WordPress, ki jih lahko uporabite. Oglejte si jih.

V spodnjem primeru na levi strani spletno mesto ne reagira. Mobilni brskalnik prevzame širino namizja in prilagodi stran tako, da ustreza zaslonu. S tem bi stran postala neberljiva; uporabniki bi morali povečati, da berejo besedilo ali si ogledajo slike. Na desni strani je spletno mesto odzivno. Vsebina je berljiva, mobilni brskalnik pa ne spreminja strani.

google-responzivna spletna mesta

Če vaše spletno mesto od mobilnih uporabnikov zahteva, da se dvakrat dotaknete ali pritegnete za povečavo, da bi vplivali na vaše spletno mesto, Google morda vaše spletno mesto ne označi kot prijazno za mobilne naprave. Spletno mesto, ki ni prilagojeno mobilnim napravam, se ne bo moglo uvrstiti v rezultate iskalnikov.

Po navedbah Google, Odzivne teme imajo tudi številne druge prednosti, med drugim:

 • Uporabniki olajšajo skupno rabo in povezavo do vaše vsebine z enim URL-jem.
 • Zmanjša možnost pogostih napak, ki vplivajo na mobilna mesta.
 • Skrajša čas nalaganja, ker uporabnikom ni treba preusmeriti na pogled, optimiziran za napravo.
 • Izboljšana učinkovitost pajkanja Googlebot, da bi lažje indeksirali vsebino vašega spletnega mesta in ohranili svežino.
 • Googlovim algoritmom pomaga natančno dodeliti lastnosti indeksiranja strani.

Kot lahko vidite, izbira odzivne teme WordPress ne bo samo omogočila, da bo vaše spletno mesto videti odlično na vseh napravah, temveč bo povečalo tudi vaš SEO, tako da bo več ljudi lahko odkrilo vaše spletno mesto.

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

Vse nastavljeno? Super! Čas je, da si ogledate nekaj najbolj odzivnih tem WordPress za vaše spletno mesto.

1. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Atmosphere Pro je profesionalna odzivna WordPress tema, ki je zgrajena na osnovi Genesis. Je dovolj zmogljiv in prilagodljiv, da lahko prilagodite poljubno prilagoditev.

Ponuja pripomočke po meri, tako da lahko preprosto vlečete in spustite funkcije za ustvarjanje domače strani in drugih postavitev. Vključuje tudi vgrajeno ciljno stran in predloge v dveh stolpcih.

BREZPLAČEN DOSTOP: Atmosfera Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Atmosphere Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

2. Divi

Divi

Divi ima več postavitev, pripravljenih za uporabo, z zmogljivim ustvarjalcem strani za povleci in spusti za WordPress spletna mesta. Divizijske predloge in predloge Divi se lahko uporabljajo na vseh vrstah spletnih strani.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

The Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

The Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

Popolnoma prilagodljiv in prilagodljiv s funkcijami povleci in spusti. Divi vam ponuja možnost, da ustvarite svoje postavitve in jih izvozite iz ene namestitve v drugo.

Ne zamudite, da preverite te zelo prilagodljive otroške teme Divi.

Preberite celoten pregled teme Divi.

3. Ravnotežje

Ravnovesje

Balance je elegantna in moderna WordPress tema z dvema odzivnima predstavitvenim mestoma, ki vam omogočajo izdelavo spletnega mesta, ne da bi začeli iz nič. Tema je kot nalašč za trgovine v e-trgovini in osebne bloge. Sredi vsebine doda bel prostor, zaradi česar je spletno mesto privlačno za uporabnike.

S programom Visual Customizer lahko enostavno urejate barve, pisave, logotip in drugo. Priložen je lepljiva glava, ki se pojavi na vrhu strani v kateri koli napravi, vključno z vašimi mobilnimi telefoni.

4. Hestia Pro

Hestija

Hestia Pro je vrhunska WordPress tema s popolnoma odzivno postavitvijo. Vključuje spremljevalni vtičnik, ki doda pripravljene razdelke na domači strani za portfelj, člane skupine, storitve, izjave in predstavljene slike.

Odlično deluje z vsemi zunanjimi vtičniki WordPress, zato lahko na svoje spletno mesto dodate neverjetne funkcije. Ta tema je tudi med najboljšimi temami za partnersko trženje.

5. Spreten

Spreten

Nimble je odzivna tema WordPress, zasnovana s krepkimi in svetlimi barvami za vseh 5 svojih vgrajenih postavitev. Na voljo je večjezična podpora. Nimble ima močan epanel, ki ima napredne možnosti teme za hitrejše prilagajanje vašega spletnega mesta.

6. Float

Plovec

Float je popolnoma odziven WordPress, ki ponuja odlične funkcije, kot so drsenje po paralaksu, postavitev strani po meri, čudovite predloge in še več. Na voljo je z vgrajenim orodjem za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za enostavno urejanje ali ustvarjanje novih predlog strani.

Vključuje ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih, neskončno izbiro barv, ozadja paralakse in logotip po meri. Dodatne funkcije lahko dodate tudi s pomočjo dodatkov WordPress drugih proizvajalcev.

7. Ultra

Ultra

Ultra je zelo prilagodljiva in lepa tema, ki se odziva na WordPress, ki dobro deluje na vseh vrstah spletnih mest. Na voljo je z vgrajenim ustvarjalcem strani za povleci in spusti, s katerim lahko hitro zaženete vaše spletno mesto. Ima več gotovih postavitev, oblikovanja in predloge strani.

Tema Ultra vključuje tudi neverjetne funkcije, kot so učinki prehoda za drsnike, ozadje paralaksa, zemljevidi lokacij in gladko drsenje.

8. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro je odzivna tema programa WordPress z vrhunskimi lastnostmi in elegantnim dizajnom. To je odlična izbira za spletna mesta, povezana s fitnesom. Ta tema ima močno nastavitev, ki temelji na okvirju Genesis. Na voljo je s prilagodljivo in widgetized domačo stran za hitro nastavitev.

Odlikuje ga postavitev stranske vrstice in več postavitev strani po meri. Lifestyle Pro podpira e-trgovino, kar pomeni, da lahko s to temo preprosto zaženete spletno trgovino.

9. Prolog

Prolog

Prologue je tema revije in novic za vaše spletno mesto WordPress. Ima čudovite že pripravljene module za enostavno dodajanje vsebine. Prav tako lahko izkoristite prednosti, povezane z revijo, kot so drsniki vsebine, kategorije po meri, razdelki za postavitev oglasov in drugo.

Ponuja skupno rabo v družabnih omrežjih, pripomočke po meri, predloge strani, več barvnih shem in čudovite postavitve revij.

10. TemaMin

ThemeMin

ThemeMin je odzivna in minimalna WordPress tema z zmogljivimi funkcijami za oblikovanje vaše spletne strani. Ima čudovito tipografijo in podporo pisav po meri.

Vsebuje tudi drsnik za slike za svojo domačo stran, drsnike za vsebino, galerije slik in drugo. Za lepo prilagoditev spletnega mesta lahko uporabite tudi že pripravljene pripomočke in barvne sheme.

11. Oblika

Oblika

Shape je ena izmed najboljših tem WordPress, ki je narejena za spletna mesta, ki ponujajo fotografije, slike, umetniške zasnove in mobilne aplikacije. Priložen je postavitev mreže, ki jo je mogoče uporabiti za več namenov. Dodate lahko fotografije, videoposnetke, galerije in še več.

Ponuja pripomočke po meri, postavitve strani in preproste predloge. Shape vsebuje čudovite razdelke za profile ekip, portfelj, izdelke, storitve in drugo.

12. Parallax

Parallax

Kot že ime pove, je Parallax profesionalna WordPress tema z oblikovanjem ene strani. Ponuja čudovita ozadja paralakse in gladko drsenje po celotnem spletnem mestu.

Nastaviti je enostavno in ponuja močne postavitve po meri za hitro zagon vašega spletnega mesta. Nekatere pomembne funkcije vključujejo neskončno drsenje, vrstice napredka, filtre slike in postavitve omrežja.

13. Corporate Plus

Korporativni plus

Korporativni plus je odzivna WordPress tema, ki je na voljo za brezplačen prenos in namestitev na vašem spletnem mestu. Ima eno stran in več postavitev strani.

Ponuja že pripravljene razdelke za portfelj, o meni, storitve, drsnik in podobno. S to temo lahko ustvarite tudi ločeno stran spletnega dnevnika.

14. Vrhunec

Vrhunec

Peak je elegantna in odzivna tema WordPress, namenjena vsem vrstam spletnih strani. Priložena je postavitev mreže, ki jo lahko uporabite za dodajanje predstavljenih slik. Ta tema je kot nalašč za fotografije, potovanja, hrano in druge bloge WordPress z veliko slikami.

Preverite tudi: Najboljše teme fotografij za WordPress.

Vključuje tudi postavitve strani, čudovite navigacijske menije, več možnosti izbire stranske vrstice in še več.

15. Kompas

Kompas

Compass je odzivna tema programa WordPress, ki se lahko uporablja za ustvarjanje osebnega spletnega dnevnika, revije ali novic. To je večnamenska tema s popolnoma prilagodljivo domačo stranjo. Ponuja predstavljen drsnik vsebine, ustvarjalec povlečevanja in spuščanja strani, kategorije po meri in še več.

Vključuje demo program za namestitev z enim klikom, s katerim lahko hitro zaženete spletno mesto. Vsebino lahko enostavno zamenjate na že pripravljeni postavitvi. Podpira namenske funkcije, ki so odlične za novice ali revije.

16. Popotnik

Popotnik

Popotnik je lepa tema, ki se odziva na WordPress, za popotnike, turiste in popotnike. Ima mrežno postavitev za dodajanje fotografij in modulov na domačo stran. Na voljo je z vgrajenim Instagram virom za prikaz fotografij in videoposnetkov neposredno iz Instagrama na vašem blogu.

Vključuje tudi več postavitev, pripomočke po meri in predloge za vrhunske strani.

17. žep

Žep

Pocket je preprosta tema spletnega dnevnika WordPress z odzivnim dizajnom, ki izgleda odlično v vseh napravah. Odlična izbira za osebne bloge in spletna mesta za fotografije. Z urejevalnikom tem v živo za urejanje spletnega mesta je enostavno nastaviti in namestiti.

18. Igloo

Igloo

Igloo je čudovita tema, ki se odziva na WordPress, zasnovan posebej za restavracije, blogerje o hrani in zabavne izdelke. Ponuja čudovit in eleganten odsek za jedilnik vaše restavracije. Igloo je odlična tema za oblikovanje spletne strani za hrano in recepte.

Tema ima vgrajene razdelke za pričevanja, drsnike z vsebinami, slikovne galerije in drugo. Podpira drsnik za domačo stran, da lepo prikazuje vaše predstavljene fotografije hrane.

19. Bistvo

Bistvo

Essence je odzivna tema WordPressa s čudovito in elegantno postavitvijo. Ponuja več gotovih predlog za oblikovanje vaše spletne strani. Tema ima plavajoči odsek o družbenih deležih, ki odlično deluje z vsemi socialnimi platformami.

Nekatere pomembne funkcije vključujejo pripomočke po meri za Instagram in e-poštne novice. Možnosti in nastavitve tem lahko upravljate s programom za prilagajanje v živo s predogledom.

20. Revija

Revija

Magazine je lepa in odzivna tema programa WordPress, narejena posebej za spletno stran revije. Na voljo je neverjetna izbira za postavitve strani, navigacijske menije, družabne ikone, drsnik za slike in drugo.

Vključuje tudi več barvnih shem, stranske vrstice, pisave po meri, dodatne gradnike in podporo za kratke kode.

21. Pristanek

Pristanek

Pristanek je odlična odzivna tema za WordPress, ki se uporablja za enostavno namestitev in nastavitev ciljne strani z vgrajenim ustvarjalcem strani Themify za povleci in spusti. Ponuja več kot 25 postavitev spletnih strani, kar pomeni, da boste imeli veliko dobrih možnosti, s katerimi lahko začnete svoje spletno mesto.

V celoti podpira WooCommerce, tako da lahko spletno trgovino preprosto zaženete. Pristanek ima tudi vgrajene odseke za dogodke, portfelje, storitve in drugo.

22. Stargazer

Stargazer

Stargazer je brezplačna WordPress tema. Za ustvarjanje odzivnega spletnega mesta je na voljo neverjetne funkcije in prilagodljivost. Vključuje nastavitve glave po meri in slike ozadja. Prilagojevalnik tem v živo pomaga pri hitrejši prilagoditvi.

23. Kot

Kot

Angle je večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. Na voljo je program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za hitro nastavitev vašega spletnega mesta. V temi so na voljo že pripravljeni razdelki za portfelje, storitve, člane skupine in drugo.

Ima več postavitev strani, prilagojene gradnike in neomejeno število barv. To je enostaven za uporabo in popolnoma odziven WordPress tema.

24. Posejdon

Posejdon

Posejdon je še ena brezplačna tema s preprosto in prostorno postavitvijo, ki jo je mogoče uporabiti za ustvarjanje katere koli spletne strani WordPress. Na voljo je drsnik polne širine, pripomočki po meri, predloge za domače strani, postavitve strani po meri in še več.

Ta tema je odlična izbira za osebne bloge, revije, spletna mesta za igre, portfelje in druga spletna mesta, bogata z vsebino.

25. OnePage

OnePage

Kot že ime pove, je OnePage odzivna tema programa WordPress za oblikovanje vaše ciljne strani. Ponuja Twiiterjevo krmo, čudovit števec in tipografijo. Na voljo je z vgrajenimi razdelki za pričevanja, stranke, storitve in portfelj.

OnePage ima ustvarjalnik strani s povleci in spusti, kar omogoča zelo prilagodljiv hiter zagon vašega spletnega mesta.

26. Responz

Responz

Responz je še ena večnamenska in odzivna tema WordPressa. Vključuje postavitev s tremi stolpci, 2 stranski vrstici in več predlog spletnega mesta. Na voljo so pisave po meri za lepo podporo tipografiji.

Seznam ponudb za teme in mrežna postavitev ogledov postavitev objav, pripomočkov po meri, barvnih shem, postavitve domače strani po celotni širini in še več.

27. Ampersand

Ampersand

Ampersand je lepa in elegantna WordPress tema z odzivno postavitvijo. To je popolna tema za poslovna spletna mesta, portfelje, bloge ter dogodke in konference. Podpira krasno tipografijo, predstavljene slike, portfeljske strani in še več.

Vsebuje blogovski del, postavitev v dveh stolpcih, glavo po meri in številne vrhunske funkcije. Prilagojevalnik tem v živo lahko pomaga pri hitri prilagoditvi vašega spletnega mesta.

28. Alfa

Alfa

Alpha je prilagodljiva in odzivna tema WordPress z večnamenskimi lastnostmi. Uporabite ga lahko za izdelavo novic ali spletnih strani revij. Ponuja izbiro barv za postavitev spletnega mesta, kar pomeni, da lahko izberete predlogo, ki ustreza vašim zahtevam.

Odlikuje jo novice, ki so pomembne za novice, drsnik za slike, drsnik za video in drugo. Priložen je s pripomočki po meri za profesionalno promocijo video vsebine.

29. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro je močna WordPress tema, zasnovana posebej za nevladne in neprofitne organizacije. Popolnoma odziven je in zgrajen na okvirju Genesis, ki mu daje trdno strukturo. Ponuja več postavitev strani, barvne sheme in predloge ciljnih strani.

Za hitro komunikacijo lahko na svoje spletno mesto integrirate tudi storitve poslovnega telefona.

30. Nadaljuj

Nadaljuj

Resume je lepa in odzivna tema WordPress-a, zasnovana za portfeljska spletna mesta, osebne bloge in spletne storitve nadaljevanja. Ponuja veliko kot temo ene strani, spletnega dnevnika ali večstranske teme.

Ima drzne in svetle barve, ki pritegnejo pozornost vaših obiskovalcev. Druge pomembne funkcije vključujejo gradnik povleci in spusti, pripomočke po meri, barvne možnosti in še več.

31. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro je še ena profesionalna in elegantna tema WordPressa z postavitvijo na 1 strani. Lahko je odlična izbira za poslovna spletna mesta. Ponuja vgrajen ustvarjalnik strani za povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko hitro nastavite svojo domačo in ciljno stran.

Prelepe gotove odseke lahko uporabite tudi za dodajanje drsnikov, portfeljev in storitev na domači strani.

32. Estetsko

Estetsko

Estetika je še ena moderna in lepo oblikovana WordPress tema, ki jo je mogoče uporabiti za umetniške, fotografije in modne spletne strani. Ponuja izbiro barv, možnosti teme po meri, predloge strani in drugo.

Tema ima popolno podporo za WooCommerce in prevod, pripravljen za ustvarjanje večjezičnih spletnih strani.

33. Barletta

Barletta

Barletta je odzivna in brezplačna WordPress tema za novice, revije in osebne bloge. Vključuje čudovit navigacijski meni, drsnik, stransko vrstico in drugo.

V WordPressu ga je enostavno namestiti in nastaviti. Barletta podpira WooCommerce izven škatle.

34. Roxima

Roxima

Roxima je odlična izbira za poslovna in profesionalna spletna mesta. To je popolnoma odzivna in sodobna WordPress tema. Vsebuje več postavitev strani, vgrajene razdelke za domače strani, pripomočke po meri in še več. Roxima podpira ustvarjalnik povleci in spusti za enostavno ustvarjanje ciljnih strani.

S privzetim prilagoditeljem v živo lahko brez težav uredite in pregledate svoje spremembe v temi.

35. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro je sodobna WordPress tema, primerna za revije, tiskovne agencije in druga vsebinska spletna mesta. Temelji na tematskem okviru Geneze. Na voljo je z vgrajenimi razdelki za domače strani za predstavljene objave. Ima ozadje paralaksa v celotni širini, ki podpira predstavljene slike.

Tema je enostavna za nastavitev in podpira pripomočke po meri, barvne sheme, navigacijski meni in ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih.

36. Lenskap

Lenskap

Lenscap je tema programa WordPress za spletna mesta revij in fotografij. Ima integracijo e-trgovine, kar pomeni, da lahko hitro zaženete spletno trgovino. Ponuja galerijo slik in videoposnetkov v obliki svetlobne plošče, vrtiček z vsebino in meni kategorije noge.

Vsebuje tudi močan generator barv, ki samodejno deluje prilagajanju barv na vašem spletnem mestu. Za nadaljnje nastavitve barv lahko uporabite prilagajalnik tem v živo.

37. Kamera

Kamera

Kamera je odzivna tema programa WordPress, zasnovana posebej za fotografe, videografe, popotnike in podjetja s spletnimi kamerami. Podpira drsnik na celotnem zaslonu s prehodom paralakse.

Ponuja pisave po meri za tipografijo in v celoti podpira e-trgovino. Na voljo je uporabniku prijazna plošča možnosti za upravljanje nastavitev teme.

38. Izpostavljenost

Izpostavljenost

Izpostavljenost je močna in odzivna tema WordPress, narejena za osebne bloge, spletna mesta za fotografije in spletne portfelje. Na plošči z možnostmi teme ponuja pripravljen ustvarjalec strani za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja ter množico prilagojenih nastavitev. Optimiziran je za hitrost in zmogljivost.

39. Torbica za papir

Papirnata vrečka

Paperbag je tema spletnega dnevnika WordPress z odzivno postavitvijo. Na voljo je z več postavitvami spletnega mesta, predlogi strani in predstavljenimi možnostmi slike.

Podpira nastavitve barv po meri, pripomočke in kratke kode. Papirnata vreča je zelo prilagodljiva in enostavna za nastavitev.

40. Hueman

Hueman

Hueman je odzivna in večnamenska tema za vaša spletna mesta WordPress. Prenos in namestitev je brezplačna z veliko nastavitvami po meri. Z njim lahko upravljate s prilagoditeljem tem v živo, da hitro dodate vsebino in funkcije.

Ponuja več postavitev na podlagi stolpcev, predloge strani, logotip po meri, neomejene barvne sheme in še veliko več.

41. Kotiček

Kotiček

Corner je elegantna WordPress tema, primerna za fotografe, blogerje in umetnike. Ponuja več odsekov na domači strani za fotografije, portfelje, pričevanja in storitve.

Kot vse druge teme je popolnoma odziven in daje čudovit zaslon na vseh napravah in velikostih zaslona.

42. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux je tema, ki se odziva na WordPress, zasnovana posebej za hotele, podjetja in druge profesionalne storitve. Enostaven je za namestitev in nastavitev s prilagodljivimi premijskimi funkcijami.

Ne zamudite tega članka o najboljših temah WordPress za hotele in letovišča.

Z orodjem za prilagajanje tem v živo lahko upravljate možnosti spletnega mesta in nastavitve po meri. Ponuja integracijo s sistemi za rezervacijo hotelov za enostavno ustvarjanje vašega spletnega mesta.

43. Podpičje

Podpičje

Podpičje je še ena brezplačna in večnamenska tema WordPressa. Odlikuje ga mrežna postavitev, ki lepo prikazuje vaše slike. Ima pripomočke po meri, barvne sheme, možnosti ozadja in še več.

Tema podpira več področij pripomočkov z zmogljivimi možnostmi po meri za popolno upravljanje postavitve. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje blogov z obilico vsebine.

44. Eleganten

Eleganten

Eleganten je sodobna in odzivna tema WordPressa, ki jo je mogoče uporabiti za ustvarjanje fotografije, videografije ali katerega koli drugega umetniškega spletnega mesta. Vključuje vgrajene predloge za galerije slik, drsnike, video, avdio in drugo.

Ponuja ustvarjalnik strani s povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko oblikujete svoje strani ali urejate vgrajene predloge. To je enostavna za uporabo in prijazna začetnikom tema za WordPress spletna mesta in bloge.

45. Podjetništvo

Enterprise

Enterprise je lepa tema WordPressa, ki jo lahko uporabimo za ustvarjanje profesionalnih in poslovnih spletnih strani. Vsebuje galerije slik, drsnike in območje glave po meri. Podjetje ponuja že pripravljene razdelke za odsek približno, portfelj in storitve.

V nastavitvah teme je na voljo več možnosti prilagajanja. To je popolnoma odzivna tema in optimizirana za SEO.

46. ​​Maxwell

Maxwell

Maxwell je odzivna tema WordPress, primerna za vaša spletna mesta z novicami, spletne revije in osebne bloge. Uporabnikom ponuja odlično vizualno izkušnjo z razdelki, slikami, videoposnetki in drugim.

Vključuje 2 navigacijska menija, drsnike za slike in območje z logotipom po meri. Maxwell lahko brezplačno prenese in namesti na svoje spletno mesto.

47. Marjetica

Daisy

Daisy je lepo oblikovana tema WordPressa s preprostim in odzivnim dizajnom. Na voljo je z več postavitvami strani, drsniki slik, pisavami po meri, razdelki za videoposnetke in še več.

Ima integracijo WooCommerce in jo je mogoče enostavno upravljati s programom za prilagajanje tem v programu WordPress.

48. Izhodišče

Izhodišče

Baseline je močna WordPress tema z odzivno postavitvijo. Je odlična izbira za spletne revije in tiskovne agencije. Odlikuje ga vsebinsko bogata postavitev, ki je odlična za spletna mesta vaših revij.

Ponuja podporo za drsnike vsebine, vzporedne učinke, neskončno drsenje, glavo po meri in še več.

49. Beatrix

Beatrix

Beatrix je še ena večnamenska WordPress tema, zasnovana posebej za umetnike, obrtnike in strokovnjake za lončarstvo. To je popolnoma odzivna tema, ki izgleda odlično v vseh napravah.

V celoti podpira razdelke WooCommerce in domače strani za profesionalno prikazovanje izdelkov.

50. Srednja

Srednja

Medium je osupljiva tema programa WordPress, ki se lahko uporablja za ustvarjanje osebnih blogov, spletnih portfeljev in vseh drugih vrst spletnih mest. Ponuja razporeditev s tremi stolpci, neskončno drsenje, pripomočke po meri, barvne možnosti in drugo.

Za hitrejše zagon vašega spletnega mesta je enostavno namestiti in nastaviti. Medij je odziven in optimiziran, da ustreza industrijskim standardom za kodo.

51. Maisha

tema maisha wordpress odziven

Maisha je močna odzivna WordPress tema, optimizirana za neprofitno nišo. Maisha je bila globoko integrirana s pluginom Give, kar vam omogoča, da pospešite spletne akcije za zbiranje sredstev.

Maisha je združljiva z mnogimi priljubljenimi vtičniki WordPress, vključno z WooCommerce, Loco Translate, WPML, Polylang, BuddyPress in Peepso. Tema je prav tako dobavljena z vrhunskim vtičem Soliloquy, ki vam pomaga ustvariti hitre in odzivne drsnike WordPress.

Maisha in vse druge teme Anariel lahko kupite za enkratno plačilo 59 USD, ki vključuje podporo in varnostne posodobitve za 6 mesecev.

52. Lino

lino tema

Lino je vrhunska WordPress tema, ustvarjena za portfeljska mesta. To je minimalistična tema z največjim učinkom. Stran spletnega dnevnika podpira postavitev desne strani. Izbirate lahko med postavitvijo celotne širine in brez postavitve stranske vrstice za svoje strani.

Tema Lino se brezhibno integrira z brezplačnim vtičnikom Shortcodes Ultimate. Po namestitvi vtičnika lahko uporabite 50+ bližnjic na katerem koli spletnem dnevniku ali strani.

Na primer, lahko ustvarite stolpec s polno širino, ½ ali 1/3 stolpca. Vsebino lahko razdelite tudi z vodoravnimi ali navpičnimi zavihki in ustvarite zelo prilagodljive gumbe za pogon konverzij.

53. Kurama

kurama tema

Kurama je odzivna WordPress tema, ki jo je ustvaril InkHive. Kurama ponuja neomejene barvne možnosti, prilagodljivo postavitev stranske vrstice (desno, levo ali brez stranske vrstice), več glavic in slogov družabnih ikon in še več.

Brezplačna tema je na voljo za prenos iz skladišča WordPress. Premium različico je mogoče kupiti za 45 dolarjev.

54. Radovednost

radovednost tema

Radovednost je odzivna časopisna tema, narejena za spletne revije in bloge. Tema Radovednost je priložena ustvarjalcu strani, ki vam omogoča enostavno izdelavo čudovitega spletnega mesta. Vse konfiguracije tem lahko nastavite s programom za prilagajanje.

S samo klikom lahko uvozite demo vsebino na svoje spletno mesto. Vrhunska različica teme je združljiva tudi z WooCommerce.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najbolj odzivnih tem WordPress. Mogoče si boste želeli ogledati tudi naše vodiče o najboljših orodjih za povečanje prometa na vašem spletnem mestu in poceni tematik premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map