50+ najboljših tem WooCommerce za vašo spletno trgovino (2020)

Najboljše teme WooCommerce za vašo spletno trgovino


Ali želite najboljšo temo WooCommerce za ustvarjanje svoje spletne trgovine? V trgovinah WooCommerce boste potrebovali odzivno temo WordPress, ki lahko lepo prikazuje vaše izdelke. Iščite temo, ki v celoti podpira WooCommerce in njegove razširitve.

V tem članku smo izbrali najboljše teme WooCommerce za vašo spletno trgovino.

1. Ultra

Ultra

Ultra je močna in sodobna WordPress tema, primerna za ustvarjanje vseh vrst spletnih strani. Na voljo je z več vgrajenimi predstavitvami spletnih strani, ki jih lahko uporabite za zagon spletne trgovine v enem kliku.

Ultra tema podpira WooCommerce izven škatle. Ponuja vrhunske funkcije, kot so tabele s cenami, galerije slik, postavitve naslovov, podpora za kontaktne obrazce in drugo. Ima vgrajen ustvarjalnik strani za povleci in spusti, da preprosto dodate funkcije na svojem spletnem mestu.

2. Hestia Pro

Hestija

Hestia je elegantna WordPress tema, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za ustvarjanje spletnih trgovin. To je zelo prilagodljiva in prilagodljiva tema WordPress z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za zagon trgovine WooCommerce.

V notranjosti boste našli možnosti teme po meri, barvne sheme, vgrajene postavitve, več predlog šablona, ​​gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih in še veliko več. Z urejevalnikom tem v živo lahko urejate in upravljate nastavitve tem.

3. Divi

Divi

Divi je odlična izbira za spletne trgovine, ki temeljijo na WooCommerce. Z Divi lahko preprosto sestavite strani izdelkov in se celo osredotočite na mikro podrobnosti za strani izdelkov.

Ta tema vam omogoča ustvarjanje dinamičnih seznamov izdelkov, ki jih lahko brez težav prikažete kjer koli v svoji spletni trgovini.

Divi je na voljo v dveh okusih: Tema Divi in ​​Builder Divi (vtičnik).

Tema Divi je najboljši za uporabnike, ki želijo prilagoditi tako, da uporabijo enega od svojih več kot 100 paketov celotnih mest, ki so priloženi temi.

Vtičnik Divi Builder deluje s katero koli temo, je najboljši za uporabnike, ki ga želijo uporabljati poleg drugih tem.

4. Niche Pro

niša-pro-studio-tisk

Niche Pro je tema e-trgovine s strani StudioPress. Niche Pro je odprtokodna tema, ki jo je zasnoval Bloom. Tema je opremljena s programom za prilagajanje tem, ki je enostaven za uporabo in vam omogoča, da prilagodite nastavitve teme, da jih urejate po želji.

Ta tema je SEO optimizirana in mobilno odzivna, kar omogoča popolno prileganje vašim strankam.

BREZPLAČEN DOSTOP: Niche Pro + 35 Druge teme StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress, vključno z Niche Pro?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

5. Shopstar

Shopstar

Shopstar je brezplačna tema WordPress WooCommerce, posebej zasnovana za ustvarjanje spletnih trgovin za modne, oblačilne in življenjske znamke. Ima preprosto in lepo postavitev, da lepo prikaže vaše izdelke.

Najbolj pomembne funkcije vključujejo postavitev strani spletnega dnevnika, predloge strani izdelka, več navigacijskih menijev, stranske vrstice po meri in razdelek izdelka. V celoti podpira vse vtičnike za kontaktne obrazce drugih proizvajalcev.

6. Spencer

Spencer

Če iščete elegantno in lepo temo WooCommerce za vaše spletno poslovanje, potem je Spencer odlična izbira za vas. To je prilagodljiva tema programa WordPress z widgetized postavitvijo na domači strani in ciljnih straneh.

Ima neskončno barvno izbiro, pripomočke po meri, ustvarjalnik strani s povleci in spušča, obrazce za naročnino na glasilo in podporo za socialne ikone. Spencer odlično deluje z vsemi zunanjimi vtičniki WordPress, zaradi katerih je zelo prilagodljiv.

7. Zigcy

tema zigcy woocommerce

Zigcy je vrhunska WordPress tema, primerna za spletna mesta WooCommerce, kot so oblačila, obutev, zdravila, pripomočki in še veliko več. Z Zigcy dobite šest edinstvenih začetnih mest, ki jih je mogoče uvoziti z enim klikom.

To je vsestranska in popolnoma prilagodljiva tema s funkcijami, kot so postavitve 7 naslovov, iskanje v Ajaxu v živo, prevod pripravljen in še več.

8. Astra

Astra

Astra je še ena brezplačna tema WordPress WooCommerce, ki je najbolj primerna za hitro ustvarjanje spletnih trgovin. Je zelo prilagodljiv in ponuja več vgrajenih postavitev strani. Večina teme je widgetized, tako da lahko povlečete in spustite funkcije za nastavitev svoje trgovine WooCommerce.

Vključuje ustvarjalnik strani s povleci in spusti, da oblikuje predloge po meri za domačo stran.

9. Shoppe

Shoppe

Kot že ime pove, je Shoppe tema WooCommerce, primerna za vaše poslovne trgovine, trgovine e-trgovine, multivendor tržnice in spletna prodajna spletna mesta. Vključuje vrhunske funkcije, ki so uporabne za vaše spletno podjetje, kot je iskanje izdelkov po meri, hiter ogled izdelkov, povečanje slike, seznam želja in nakupovalna košarica na osnovi ajaxa.

Na voljo je z več postavitvami strani, slogom po meri, podporo za ustvarjalce strani in še veliko več. Prav tako lahko ustvarite svoje postavitve po meri, da spremenite videz svoje spletne trgovine.

10. Prekrivanje

Prekrivanje

Prekrivanje je močna tema WooCommerce za ustvarjanje spletne trgovine. Ima vgrajeno podporo za ustvarjanje strani, s katero lahko svoje izdelke in vsebino enostavno dodate z lahkoto. Tema je lahka in razširljiva za zagon vašega spletnega mesta za e-trgovino z neomejenimi izdelki.

Druge pomembne funkcije vključujejo barvne nastavitve, nadzor postavitve, čiste tipografije, odziven dizajn in podporo za jezike RTL. Tema prekrivanja je zasnovana za hitrost in pomaga naložiti vaše spletno mesto hitreje kot običajno.

11. Guten

guten tema

Če uporabljate temo Guten, boste imeli okoli sebe najhitreje napolnjeno trgovino WooCommerce. Ta tema je popolnoma optimizirana, da bo vaše spletno mesto nizko. Pomen: Ni vam treba več skrbeti, da bi stranke izgubile zaradi zaostajanja strani.

Guten je pripravljen za prevajanje, tako da lahko svoje izdelke prodajate strankam po vsem svetu, ne da bi vam bilo treba skrbeti za jezikovne ovire. Prav tako je zelo prilagodljiv, tako da lahko spletno mesto uskladite z videzom vaše blagovne znamke.

Integracija Gutena z najbolj priljubljenimi ustvarjalci strani zagotavlja, da bo vaš dizajn izstopal iz množice, ne da bi morali najeti razvijalca. Morate prihraniti še več časa? Oglejte si njihove vnaprej izdelane postavitve, s katerimi boste lahko začeli poseben videz vašega spletnega mesta.

12. Electro avtorja MadrasThemes

elektro by madrasthemes

Electro je še ena moderna in zelo prilagodljiva tema za WooCommerce, narejen posebej za spletne trgovine z elektroniko. Electro ima 7 odličnih domačih strani, ki jih lahko preprosto izberete. Vsak je zelo prilagodljiv, tako da lahko preprosto določite videz svojega spletnega mesta.

Ta tema je prav tako odposlana s tremi različnimi postavitvami WooCommerce, med katerimi lahko predstavite svoj izdelek.

Druge pomembne lastnosti so:

 • Vključeni so 3 premium vtičniki: Visual Composer, Slider Revolution in Yith seznam želja & primerjati
 • Iskanje po samodejnem dokončanju: izdelki so predlagani, ko vnašate v iskalno vrstico
 • Demo namestitev z enim klikom: Hitro uvozite demo zasnovo s klikom

13. Trgovina

Trgovina

Storefront je tema WooCommerce s prilagodljivimi in prilagodljivimi možnostmi za vašo spletno trgovino. Napaja ga osrednja ekipa WooCommerce in v celoti podpira paket razširitev Storefront.

Ima neomejene možnosti barv, prilagojene pripomočke, več postavitev strani, uvoznika demo vsebine in še več. Deluje kot nadrejena tema za več otroških tem, ki temeljijo na WooCommerce.

14. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer je lepo oblikovana tema WooCommerce, narejena za hitrost in pretvorbe. Odlikuje ga čist, sodoben dizajn, ki tekmuje v industriji e-trgovine in postavlja zmogljivo spletno trgovino.

Je popolnoma prilagodljiv za barve, pisave in ozadja. Z desetinami edinstvenih funkcij, značilnih za e-trgovino, in hitro, prijazno podporo, je odlična izbira za vašo naslednjo trgovino WooCommerce.

15. Styler

Styler

Styler je profesionalna tema WordPress za vašo trgovino WooCommerce. Primerno je za modne, življenjske in kozmetične salone. Styler se lahko uporablja tudi za prodajo lepotnih izdelkov na spletu. Priložena je domača stran, ki temelji na pripomočkih, ki jo je enostavno nastaviti.

V notranjosti boste našli tudi ustvarjalca strani s povlekom in spustom, tabele s cenami in drugo. Ima vgrajene odseke za izjave uporabnikov, ocene, člane skupine, storitve in galerije slik.

16. Arkada

Arkada

Arcade je tema WordPress WooCommerce, ki jo lahko uporabite za prodajo spletnih iger, igralnih pripomočkov, elektronike in večpredstavnostnih izdelkov. Na domači strani ima dovolj prostora za profesionalno prikazovanje predstavljenih izdelkov.

S paketom razširitev Storefront lahko v svoji spletni trgovini dodate več funkcij, kot so pričevanja, ocene, lepljivi voziček, mega meniji in več.

17. Multishop

MultiShop

Multishop je stilska in prilagodljiva tema e-trgovine s podjetjem WordPress za vaše spletne trgovine. Ima podporo za WooCommerce in odlično deluje z vsemi zunanjimi vtičniki WordPress.

Na voljo je z lepimi barvnimi shemami, stranskimi vrsticami, postavitvami strani, iskanjem po meri, filtrom izdelkov na osnovi ajaxa in možnostjo razvrščanja izdelkov. Vključuje dodatke za drsnik za spremljevalno sliko.

18. eStore

eStore

eStore je elegantna in brezplačna tema e-trgovine za vaše spletne trgovine. Združuje se z WooCommerce, da prodaja vaše izdelke v spletu. Temu WordPress WooCommerce je prijazna in preprosta za začetnike.

Na voljo so pripomočki po meri, izbira barv, razvrščanje izdelkov na podlagi kategorij, predstavljen odsek z vsebino in še veliko več, kar potrebujete za zagon spletne trgovine.

19. ProShop

Proshop

ProShop je minimalistična tema WordPressa. To je tudi otroška tema trgovine Store, ki jo poganja jedro WooCommerce. Je popolna izbira za vaše modne dodatke, oblačila in športne pripomočke. Preberite več o zagonu modne trgovine.

Ker je otroška tema, vključuje tudi vse značilnosti teme Storefront. Prilagodite ga lahko s pomočjo prilagajalnika tem v živo, pred tem pa si lahko ogledate spremembe teme, tako da postane vidna za vaše uporabnike..

20. Hugo

Hugo

Hugo je tema WooCommerce za ustvarjanje spletne trgovine z WordPressom. To je prilagodljiva tema s premium podobnimi funkcijami, ki v celoti podpira vaše spletno poslovanje. Omogoča vam predstavitev predstavljenih izdelkov na drsniku domače strani.

Ima pripomočke za socialne medije, možnosti odkrivanja vsebine, spletno stran spletnega dnevnika in podporo za kontaktne obrazce. Plošča možnosti možnosti po meri vključuje neomejene možnosti prilagajanja barv in tem.

21. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je večnamenska tema za WordPress WooCommerce prodajalne. Na voljo je z več vgrajenimi predlogi spletnega mesta, ki vključujejo postavitev trgovine e-trgovine. Vsebino lahko spremenite in zaženete svojo spletno trgovino.

Odlikuje ga več barvnih kož, pripravljenih postavitev strani, drsniki slik, razdelki domače strani in predloge v polni širini. V WordPressu ga je enostavno namestiti in nastaviti.

22. Domača trgovina

Domača trgovina

Domača trgovina je otroška tema trgovine Storefront WooCommerce. Podeduje vse lastnosti matične teme, zaradi česar je močna tema. Primerno je za gospodinjske izdelke, domače okraske in druge spletne trgovine.

V celoti podpira paket razširitev Storefront, ki vam omogoča takojšen dostop do vseh funkcij WooCommerce. To je začetnikom prijazna tema spletnih trgovin.

23. Trgovina Isle

Trgovina Isle

Shop Isle je tema WordPress WooCommerce za zagon vaše spletne trgovine. Na domači strani prikazuje velike slike vaših predstavljenih izdelkov in vključuje tudi razdelek s predstavljenimi izdelki.

Na voljo je drsnik za domačo stran v polni širini, spletna stran bloga, ozadje paralakse, iskanje izdelkov, razvrščanje izdelkov in še veliko več.

24. Kotiček

Kotiček

Corner je sodobna WordPress tema, ki jo lahko uporabimo za ustvarjanje trgovine WooCommerce. To je minimalistična tema programa WordPress s stransko vrstico in prostornimi razdelki vsebine na domači strani.

Ima neomejeno izbiro barv, pripomočke za družabne medije, predstavljene razdelke o vsebini in možnosti odkrivanja vsebine. V WordPressu ga je enostavno namestiti in nastaviti.

25. MaxStore

MaxStore

MaxStore je brezplačna WordPress tema za vašo spletno trgovino. Ima popolno podporo za WooCommerce in odlično deluje tudi z vsemi razširitvami WooCommerce. Na domači strani je na voljo vrhunske funkcije za spletne trgovine, vključno z močnim iskanjem izdelkov, kategorijami izdelkov, pametnim vozičkom, seznamom želja in še več.

Vaše izdelke profesionalno prikazuje na domači strani. Za enostavno prilagoditev boste imeli pripomočke po meri, barvne sheme in program za prilagajanje tem v živo s predogledom.

26. Ravnotežje

Ravnovesje

Balance je sodobna WordPress WooCommerce tema, primerna za vaše spletno poslovanje. Ima vrhunske funkcije e-trgovine, možnosti postavitve domače strani, predloge ciljnih strani po meri in drugo.

Ponuja več postavitev strani za vašo trgovino in izdelke. Na voljo je s 6 barvnimi kožicami, socialnimi pripomočki, podporo za Google Fontove in območjem z logotipom po meri. Ravnotežje je popolnoma optimizirano za hitrost in zmogljivost.

27. Hotel

Hotel

Hotel je še ena otroška tema trgovine Storefront WooCommerce. Primerno je ustvariti trgovine WooCommerce za hotele, hostle, gostišča in druge gostinske storitve. Na domači strani prikaže predstavljeno sliko, vključno s pozdravnim sporočilom in gumbom za poziv k dejanju tik pod navigacijskim menijem.

Oglejte si tudi te najboljše WordPress hotelske teme.

Za povečanje trženja za svojo spletno trgovino lahko uporabite paket WooMarketing. Na voljo je z e-poštnimi marketinškimi storitvami, pametnimi možnostmi popustov, plačilom s socialnimi profili in drugo.

28. Prepoved

Izvršitelj

Outlaw je lepa tema WordPress za vse vrste trgovin WooCommerce. Ima preprosto in lepo oblikovalsko predlogo s hrustljivo podporo tipografije, da lepo dodate svojo vsebino.

V notranjosti boste našli več postavitev strani, drsnik za slike, ustvarjalnik strani s povlekom in spustitvijo, funkcije izdelka, pripravljeno na prevod z WPML in še veliko več.

29. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro je tema WordPress, ki temelji na sistemu Genesis, zaradi česar je močna tema. Z njim lahko preprosto ustvarite svojo trgovino WooCommerce.

Ima več postavitev za vašo spletno trgovino, pripomočke po meri, prilagodljive možnosti glave, ustvarjalec strani in postavitve. Plošča možnosti možnosti po meri in prilagajalnik tem v živo lahko pomagata pri preprosti prilagoditvi.

30. Zadnje

Zadnje

Najnovejša je sodobna tema WordPress WooCommerce, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za enostavno ustvarjanje profesionalnih spletnih trgovin. Na voljo je z več postavitvami strani, predlogi spletnega dnevnika in oddelkom s predstavljenimi izdelki na domači strani.

Podpira neverjetne funkcije za vašo spletno trgovino, kot so prodajni pas, predstavljene kategorije, razdelek o priljubljenih izdelkih in še več. Teme je enostavno nastaviti, če je podpora WooCommerce izven okvirja.

31. Løge

Loge

Løge je profesionalna tema WordPress za trgovine WooCommerce. Podpira stolpce izdelkov, iskanje izdelkov, filtre, postavitve sprednjih trgovin in še več.

Vključuje neomejeno izbiro barv, logotip po meri, več področij pripomočkov, natančno tipografijo in prilagajalnik tem v živo za enostavno upravljanje nastavitev spletnega mesta.

32. Estetsko

Estetsko

Estetika je minimalistična WordPress WooCommerce tema za vašo spletno trgovino. Primerno je za prodajo fotografij, izdelkov za življenjski slog in modnih dodatkov. Ima vgrajen ustvarjalec strani za hitro vzpostavitev vašega spletnega podjetja.

Preverite tudi: Best WordPress Page Builders.

Na voljo je s pripomočki po meri, barvnimi shemami, stranskimi vrsticami, podokni z možnostmi teme in prilagajalnikom tem v živo s predogledom.

33. Neto

Neto

Neto je močna WordPress WooCommerce tema za zagon spletne trgovine. Priložen je drsni drsnik izdelka na domači strani in več razdelkov, ki temeljijo na pripomočkih, za preprosto dodajanje vsebine.

Priložen je s pripomočki po meri, kratkimi kodami, barvnimi shemami, integracijo družbenih medijev in območjem logotipa po meri. Podokno z možnostmi teme in orodjem za prilagajanje tem v živo lahko enostavno uporabljate nastavitve tem.

34. Lenskap

Lenskap

Lenscap je tema programa WordPress WooCommerce za prodajo spletnih revij, knjig in literarnega gradiva. Ima vgrajene razdelke za lepo dodajanje vsebine na domačo stran vašega spletnega mesta.

Ima elegantne predloge strani izdelkov, galerije slik, glavo po meri, območje iskanja izdelkov, kategorije izdelkov in filtre. To je zelo prilagodljiva tema s prilagodljivimi možnostmi za vašo spletno trgovino.

35. Highend

Tema Highenda

Highend je sodobna tema WordPressa za vašo trgovino WooCommerce. Na voljo je z več postavitvami strani, ustvarjalcem strani s povlekom in spustom, več stranskimi vrsticami in še več.

Podpira pisave po meri, družbene integracije, barvne kože, področja pripomočkov in predstavljene izdelke. Highend je začetnikom prijazna tema z večjezično podporo izven okvira.

36. Indigo

Indigo

Indigo je tema WordPress s popolno podporo za WooCommerce in zasnovana za ustvarjanje spletne trgovine, ki jo potrebujete. Priložen je ustvarjalec strani, s pomočjo katerega lahko hitro oblikujete svoje prilagojene postavitve strani.

Za hitro zagon spletne trgovine lahko uporabite tudi njihove vgrajene predloge strani. Vključuje pripomočke po meri, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih, tabele s cenami, podporo obrazcu za stike in več postavitev strani.

37. Igrače

Trgovina z igračami

Toyshop je elegantna tema WooCommerce, primerna za vašo trgovino z igračami, otroškimi oblačili in drugimi družinskimi izdelki. Ima drzne in svetle barve za oblikovanje šablon in pisave. Ponuja tudi neverjetno vizualno izkušnjo za vaše uporabnike.

To je otroška tema trgovine Storefront WooCommerce. Vključuje postavitev glave po meri, ozadje slike, neomejene barve, stolpec in predloge v polni širini. Toyshop v celoti podpira vse razširitve WooCommerce.

38. Creativo

Creativo

Creativo je odlična tema WordPress WooCommerce z večnamenskimi funkcijami. Priložen je uvoznik demo vsebine z enim klikom, s pomočjo katerega lahko ustvarite svojo spletno trgovino in hitro spremenite vsebino.

Vsebuje predloge strani po meri, postavitve strani izdelkov, ustvarjalnik strani za povlečenje in spuščanje, drsnik za slike in dodatke za dodajanje več funkcionalnosti v spletni trgovini. Creativo ima svojo tematsko ploščo po meri za enostavno prilagoditev.

39. Idilična

Idilično

Če iščete čudovito in brezplačno WordPress temo za svojo spletno trgovino, potem je Idyllic prava izbira. V celoti podpira WooCommerce in vse njegove razširitve. Idyllic je na voljo z več predlogi strani, prilagojeno postavitvijo domače strani, vgrajenim oddelkom za podjetja in oblikovanjem ciljnih strani.

Na domači strani je na voljo barvna izbira, pripomočki po meri, predstavljena polja z vsebinami in slika v celotni širini z besedilom in gumbi. To je tema, pripravljena na prevod, in jo lahko uporabimo za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

40. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis je tema WordPress WooCommerce za vašo spletno trgovino. Na voljo je s celotno sliko na domači strani in postavitvijo glave po meri. Ima vgrajene razdelke za priljubljene izdelke, kategorije, predstavljene objave in drugo koristno vsebino.

Odlikuje ga postavitev na gradnikih za hitro postavitev vaše spletne trgovine. Za urejanje nastavitev lahko uporabite prilagajalnik tem v živo in ploščo z možnostmi teme.

41. PISCO

PISCO

PISCO je čudovita tema WordPress WooCommerce z drsnikom na domači strani za predstavljene izdelke. Ima možnosti, da dodate kratek opis izdelka in kupite gumb zdaj.

Vključuje postavitev glave po meri, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih, lep navigacijski meni in še več. Podpira funkcije e-trgovine, kot so seznam želja, napredna nakupovalna košarica, možnost prijave uporabnika in modni razdelki o izdelkih.

42. Nadmorska višina Pro

Nadmorska višina Pro

Altitude Pro je sodobna tema WordPressa, s katero lahko preprosto ustvarite svojo trgovino WooCommerce. Na voljo je z lepo podporo tipografije in široko postavitvijo. Zgrajena je na podlagi okvira Genesis, ki daje tematiki trdne temelje.

Ima več postavitev domačih strani, navigacijske menije, prilagojene glave in stranske vrstice. Ima tematsko ploščo Genesis s številnimi možnostmi prilagoditve.

43. SolidBox

SolidBox

SolidBox je stilska tema WordPress WooCommerce za zagon vaše spletne trgovine. To je zelo prilagodljiva in prilagodljiva tema s premium podobnimi funkcijami za spletna poslovna spletna mesta.

Na voljo je s predlogi strani po meri, postavitvami glave, podporo za kratke kode, oblikovanjem ciljnih strani in še več. Vsebuje dodatke za pripravo strani in večjezično podporo. SolidBox je enostavno nastaviti s programom za prilagajanje tem v živo in možnostmi po meri.

44. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize je brezplačna tema programa WordPress za vašo trgovino WooCommerce. Na voljo je z vgrajeno postavitvijo domače strani s pripomočki in možnostmi po meri za glavo.

Za domačo stran ima več predlog, s katerimi lahko prilagodite videz vaše trgovine. Vsebuje že pripravljene razdelke za predstavljene izdelke, vsebino, kategorije izdelkov in še več.

45. Poper+

Pepper Plus

Pepper + je večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče prilagoditi za vašo trgovino WooCommerce. Ima več vgrajenih predlog spletnih strani, s katerimi lahko hitro zaženete spletno trgovino. Ima prilagodljive možnosti za prilagoditev nastavitev teme.

Podpira tabele s cenami, priljubljene izdelke, Google Maps, slikovne drsnike, galerije, kontaktne obrazce in naročnino na glasilo.

46. ​​Moduli

Moduli

Modules je elegantna tema WordPress za vašo spletno trgovino. V celoti podpira WooCommerce in vse njegove razširitve. Temelji na modulih in komponentah, ki so lahko v pomoč pri hitrem dodajanju vsebine na vašem spletnem mestu.

Na voljo je s podporo za tipografijo, ikonami, učinki paralakse, videoposnetkom in demo uvoznikom z enim klikom. Module je enostavno nastaviti in začeti vaše spletno poslovanje.

47. Flevr

Flevr

Flevr je profesionalna WordPress tema za trgovine in spletne trgovine WooCommerce. Ima postavitev za pripomočke za domačo stran in ciljne strani. Domača stran vsebuje drsnik slike v celotni širini in predstavljene odseke izdelkov.

Vključuje že pripravljene odseke za domače strani za storitve, galerije slik, pričevanja, portfelj, člane ekipe in drugo. To je začetnikom prijazna tema z orodjem za prilagajanje v živo za upravljanje nastavitev.

48. OceanWP

OceanWP

OceanWP je tema WordPress WooCommerce, zasnovana posebej za spletne trgovine, ki ponujajo modne in življenjske izdelke. Odlično deluje z vsemi zunanjimi vtičniki WordPress za dodajanje zmogljivih funkcij na vašem spletnem mestu.

OceanWP je brezplačna tema s prilagojenimi postavitvami glave, neomejenimi barvnimi možnostmi, pripomočki po meri, drsniki za slike in razdelkom s predstavljenimi izdelki. V WordPressu ga je enostavno namestiti in nastaviti.

49. Podstrešje

Podstrešje

Loft je stilska tema WordPress za vse vrste spletnih mest. Ima več predlog, ki so že pripravljene za uporabo, vključno s postavitvijo e-trgovine. Loft je popolnoma prilagodljiva in enostavna tema za prilagajanje.

Priložen je drsnik na domači strani, priljubljeni izdelki, škatle z vsebinami in druge funkcije v trgovini. Ima čudovite navigacijske menije in ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih.

50. Vrhunec

Vrhunec

Peak je lepa tema WordPressa za vašo trgovino WooCommerce. Vključuje slike v zidanem slogu z velikimi sličicami na domači strani. Pod slikami so tudi priljubljeni izdelki in objave na spletnem dnevniku.

Na voljo je z vrstami objav po meri, predlogami strani, podporo mega menija, pripomočki po meri in neomejeno barvno shemo. Podpira ustvarjalnik strani s povleci in spusti za hitro nastavitev spletne trgovine.

51. Bento

Bento

Bento je močna tema WordPressa za vašo trgovino WooCommerce. Brezplačno je na voljo v shrambi tem WordPress. V celoti podpira vse vtičnike za ustvarjanje strani drugih proizvajalcev za vlečenje in spuščanje funkcij v vaši spletni trgovini.

Na voljo je s pripomočki po meri, barvnimi shemami, predlogami strani, postavitvami naslovov in še več. Lahko ga preprosto prilagodite s programom za prilagajanje tem v živo s predogledom.

52. MixShop

MixShop

MixShop je elegantna tema WordPress WooCommerce. Ponuja vrhunske funkcije za vašo spletno trgovino, kot so razdelek o priljubljenih izdelkih, iskanje izdelkov, kategorije izdelkov, voziček ajax, tabele s cenami in drugo.

V notranjosti boste našli tudi postavitve po meri za domačo stran, podporo v menijah, barvne prednastavitve in drugo. MixShop je začetnikom prijazna tema in jo je enostavno nastaviti s funkcijo povleci in spusti.

53. Flash

Flash

Flash je preprosta in urejena WordPress tema za vašo trgovino WooCommerce. Ima več strani strani, s katerimi lahko spremenite videz vašega spletnega mesta. Flash je brezplačna tema, vendar ponuja vrhunske funkcije za vašo spletno trgovino.

V paketu so postavitve glave, predloge strani po meri, ločene strani spletnega dnevnika in drugo.

54. Bellini

Bellini

Bellini je močna tema e-trgovine s podjetjem WordPress, ki jo je mogoče uporabiti za ustvarjanje spletne trgovine. V celoti podpira WooCommerce in vse njegove razširitve. Ima čudovit drsnik, slikovne odseke, stranske vrstice in še več.

Ima več področij pripomočkov, predloge po meri za strani izdelkov, izbire barv, pripomočke po meri in program za prilagajanje tem v živo za upravljanje možnosti teme.

55. Modna trgovina

modna trgovina

Modna trgovina je ena najboljših tem, ki jih je Akisthemes optimiziral za WooCommerce. Ta tema je najbolj primerna za gradnjo spletnih trgovin z oblačili, trgovin s čevlji, modne spletne strani ali katere koli druge spletne trgovine, ki si jo omislite.

Modna trgovina je popolnoma združljiva z vtičniki WooCommerce in Max Mega Menu. Izbirate lahko med dvema različnima predstavnima spletnima stranema, da lahko spletno trgovino enostavno zaženete in zaženete. Domačo stran lahko zgradite tudi z izvornimi razdelki strani za prilagajanje in agnostnimi stranmi.

56. Pristanek

Pristanek

Pristanek je odlična tema programa WordPress, ki ustvarja povleci in spusti strani za hitro zagon trgovine WooCommerce. Za začetek spletnega podjetja je zelo prilagodljiva in prilagodljiva tema.

Vključuje tudi vrste objav po meri, ploščo z možnostmi teme, integracijo s MailChimpom in njegovimi alternativami, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih in drugo. Tema ima prilagodljivo postavitev glave, ki podpira sliko v polni širini, drsnike, besedilo in gumbe za poziv k akciji.

57. Beatrix

Beatrix

Beatrix je sodobna WordPress tema, zasnovana posebej za spletne trgovine za male živali. V celoti podpira WooCommerce in vse njegove razširitve. Na domači strani so vgrajeni razdelki za lepo prikazovanje hišnih ljubljenčkov uporabnikom.

Z orodjem za izdelavo strani s pomočjo povleci in spusti lahko hitro zaženete spletno trgovino. Popolnoma je optimiziran za SEO in je dobavitelj z uvoznikom demo vsebine z enim klikom.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WooCommerce za vašo spletno trgovino. Oglejte si tudi naš seznam najboljših vtičnikov WooCommerce za hitro rast prodaje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map