6 najboljših alternativ Mailchimp in tekmovalcev (2020)

najboljše alternative za mailchimp


Iščete najboljše možnosti za Mailchimp? Mailchimp je ena najbolj priljubljenih storitev trženja e-pošte na svetu. Zaupajo jo milijoni uporabnikov in ponuja brezplačen načrt z omejenimi funkcijami.

Če rečem, da je Mailchimp tako priljubljen in ima brezplačen načrt, še ne pomeni, da je to najboljša izbira za vaše potrebe. Pravzaprav na trgu obstaja veliko drugih storitev trženja e-pošte, ki zagotavljajo boljše funkcije kot Mailchimp.

V tem članku si bomo ogledali nekaj najboljših konkurentov Mailchimp-a & alternative.

Najboljše možnosti Mailchimp, ki jih lahko uporabite

 1. Stalni stik – Boljša podpora strankam kot Mailchimp
 2. Sendinblue – Boljša avtomatizacija kot Mailchimp
 3. AWeber – Ponuja več predlog kot Mailchimp
 4. Kapljanje – Napredne funkcije kot Mailchimp
 5. GetResponse – Najboljše za uporabnike, ki potrebujejo tudi webinar
 6. ConvertKit – Izdelano posebej za založnike

Zakaj bi iskali alternative za Mailchimp?

Leta 2001 je bil Mailchimp ustanovljen kot storitev trženja e-pošte. Vendar pa zdaj naredi veliko več kot trženje po e-pošti – od ciljnih strani, ponovnega trženja oglasov do razglednic.

Trenutno je Mailchimp vsestranski marketinški nabor za rast vašega podjetja. Tako kot vsi marketinški paketi vse v enem je tudi uporaba Mailchimpa malo krivulje učenja. Da ne omenjam, več ko je funkcij, ki so na voljo izven škatle, bolj strma bo krivulja učenja. In Mailchimp ni nič drugačen.

Mailchimp tudi nima nekaj odličnih funkcij za avtomatizacijo, kot je Event, ki ponuja več podrobnosti o naročniški dejavnosti.

Če vaše želene funkcije ne ponuja Mailchimp ali potrebujete bolj intuitivno rešitev, boste morda želeli najti alternativo Mailchimp.

V tem članku si bomo podrobneje ogledali nekaj najboljših možnosti Mailchimp.

1. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je priljubljena Mailchimp alternativa med malimi podjetji za izvajanje oglaševalskih akcij po e-pošti s prilagojenimi predlogi e-pošte. To je prijazno začetnikom in omogoča enostavno pošiljanje e-poštnih sporočil svojim naročnikom.

Predlaga predloge za vsebino in e-pošto glede na vašo poslovno nišo. Dodate lahko tudi podrobnosti o preteklih marketinških akcijah (če obstajajo). Constant Contact uporablja inteligenten sistem za ustvarjanje ustreznih vsebin za vaše uporabnike. Na voljo je s podporo za klepetanje v živo, podporo na e-pošti in forumi, ki govorijo o vaših pomislekih glede trženja e-pošte.

Constant Contact ponuja celovito podporo v obliki klepeta v živo, e-pošte in celo telefonske podpore. Medtem ko Mailchimp ponuja samo stran za stike za svoje uporabnike. Stalna stična podpora strankam ustvari močno vez z njihovimi strankami. 

Najboljše pri konstantnem stiku je, da ponuja 60-dnevno brezplačno preskusno različico; kar pomeni, da lahko njihova tržna orodja doživite dlje časa kot večina preskusnih ponudb. Zaradi tega boste imeli več možnosti, da se seznanite s storitvijo, preden se odločite za plačilo premijske različice.

Ne zamudite, da preverite te alternative in druge tekmece Constant Contact ter tudi poglobljeno primerjavo sistema Constant Contact in Mailchimp.

Prednosti:

 • Visoka stopnja dosegljivosti
 • Enostavna uporaba in prilagodljiva platforma
 • Ponuja odlično podporo strankam
 • Ponuja integracijo s 450 aplikacijami

Slabosti:

 • Težka nastavitev za A / B testiranje

Cena: Za do 500 naročnikov stane 20 USD / mesec.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je še ena priljubljena alternativa Mailchimp, ki ponuja e-poštne in SMS storitve trženja. Zasnovan je za pomoč začetnikom in startupom pri nemotenem vodenju svojih marketinških kampanj. Storitev trženja SMS omogoča ustvarjanje interakcij z uporabniki in zagotavlja dostavo vaših sporočil.

Zaračuna vas za število e-poštnih sporočil, ki se razlikujejo od drugih storitev. Kupite lahko SMS-kredite, ki veljajo neskončno. SendinBlue vam omogoča ustvarjanje brezplačnega računa z neomejenimi stiki. Čeprav je ta brezplačni račun omejen na pošiljanje samo 9000 e-poštnih sporočil na mesec. Mailchimp trdi, da so vsi sprožilci za avtomatizacijo, vendar jih postavljajo zastrašujoče. SendinBlue zagotavlja boljšo avtomatizacijo trženja kot Mailchimp po razumnejši ceni.

Ne zamudite tega članka o tem, kako takoj ustvariti e-poštno glasilo.

Za več informacij preverite ta SendinBlue pregled.

Prednosti:

 • Poceni rešitev za množično pošiljanje e-pošte
 • Do 9.000 e-poštnih sporočil / mesec brezplačno
 • Enostavna segmentacija stikov
 • Napredna avtomatizacija e-pošte

Slabosti:

 • Omejena integracija aplikacij tretjih strank

Cena: Stane 25 dolarjev na mesec za do 40.000 e-poštnih sporočil.

3. AWeber

AWeber

AWeber je priljubljena storitev trženja e-pošte in storitev generacije potencialnih strank. Tako kot Mailchimp, tudi vam omogoča, da na svojem spletnem mestu pridobite več naročnikov. AWeber vam pomaga ustvariti čudovite e-poštne novice s svojim ustvarjalcem povleci in spusti. Za svoje spletno mesto lahko sestavite naročninske obrazce in avtomatizirate e-poštna sporočila, da razširite doseg.

30-dnevna brezplačna preizkusna različica vam omogoča, da se pred nakupom v celoti seznanite s storitvijo. Omogočil vam bo dostop do vseh plačanih dodatkov in orodij za izvajanje e-poštne kampanje. AWeber se integrira z WordPressom in drugimi gradbeniki spletnih strani, ustvarjalci spletnih strani, obrazci optin in še več.

V nasprotju s tem AWeber ponuja veliko več predlog kot Mailchimp. AWeber ponuja 700+ predlog, kar je sto več kot Mailchimp, ki ponuja samo 100+ predlog.

AWeber je odlična izbira za začetnike in začetnike. Nastavitev je enostavna in ponuja podporo za klepet / telefon v živo, s pomočjo katere lahko začnete.

Prednosti:

 • Večje število predlog
 • Izboljšano upravljanje seznama
 • Boljša podpora strankam

Slabosti:

 • Neroden graditelj obrazcev

Cena: Za do 500 naročnikov stane 19 dolarjev na mesec.

4. Kapljanje

Kapljanje

Drip je močna alternativa Mailchimp za vašo trgovino e-trgovine. Tako kot Mailchimp, tudi on presega splošne prakse trženja e-pošte in vam pomaga, da s svojimi tehnikami pametnega trženja pridobite več naročnikov. Omogoča vam ustvarjanje pogovorov s strankami in pošiljanje samodejnih e-poštnih sporočil glede na vedenje vaših uporabnikov.

Če želite svojim uporabnikom pošiljati prilagojena e-poštna sporočila, vam bomo pokrpali Drip. Preveri lahko za nove obiskovalce, povratne obiskovalce, povezave, ki so jih kliknili obiskovalci, in opustitev vozička za pošiljanje sporočil. Oglejte si ta pregled Drip, če želite izvedeti več o storitvi.

Drip je brezplačen za uporabo do 100 naročnikov. V tem obdobju lahko z njihovo podporo po e-pošti dobite odgovore na vprašanja. Ko kupite premijski načrt, boste za takojšnjo pomoč dobili podporo za klepet v živo. Drip je boljša možnost kot Mailchimp, če ste napredni tržnik ali imate e-trgovino.

Prednosti:

 • Zmogljive funkcije segmentacije
 • Napredne funkcije za lastnike e-trgovine
 • Ponuja napreden potek dela in avtomatizacijo

Slabosti:

 • Zapletene predloge lahko postanejo neurejene za upravljanje

Cena: Za do 2500 naročnikov stane 49 dolarjev na mesec.

5. GetResponse

GetResponse je sodobna Mailchimp alternativa, ki je na voljo z uporabniškim vmesnikom, prijavo obrazcev, interaktivnimi predlogi za glasilo in še več. Omogoča vam ustvarjanje ciljnih strani, gostovanje spletnih seminarjev in vodenje e-poštnih oglaševalskih akcij na vašem spletnem mestu.

Njihova tržna orodja so koristna za pridobivanje več naročnikov in njihovo pretvorbo v kupce. Z GetResponse lahko enostavno pošiljate novice na več segmentov hkrati. Medtem ko s Mailchimp-om lahko glasilo pošiljate samo v en segment hkrati. GetResponse ima podporo za klepet v živo, podporo po e-pošti in podporo telefonu. S svojimi uporabniki si delijo veliko virov, da jih poučijo o tem, kako najbolje promovirati svoje podjetje.

Z njihovo 30-dnevno brezplačno preskusno različico lahko preizkusite njihove storitve trženja e-pošte, gostite spletne webinarje in integrirate storitve na svojem spletnem mestu..

Prednosti:

 • Omogoča vizualni prikaz delovnega toka
 • Impresivno upravljanje seznama
 • Podpira do 17 jezikov

Slabosti:

 • Osnovni načrt je omejen na 1000 naročnikov

Cena: Stane 15 USD / mesec.

6. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit je še ena Mailchimp alternativa, usmerjena k blogerjem, podcasterjem in založnikom. To avtomatizira potovanje po e-pošti in pomaga vašim uporabnikom, da postanejo del vaših oglaševalskih akcij. ConvertKit ima čudovite e-poštne obrazce, s katerimi lahko zajamete več naročnikov.

Ima ustvarjalnik vizualne avtomatizacije za nastavitev samodejnih e-poštnih tokov. S 14-dnevnim brezplačnim preskusom lahko izvedete več o njihovi marketinški storitvi in ​​vrhunskih orodjih. ConvertKit ne ponuja seznamov, vendar se vsi stiki odpravijo na isto mesto in jim lahko dodelite zaporedje ali oznako kot način njihovega organiziranja. Ta deluje kot preprostejša metoda za upravljanje seznamov kot Mailchimp.

Oglejte si tudi ta članek o tem, kako ustvariti pišu e-pošte na pravi način.

Prednosti:

 • Daleč lažje postaviti
 • Super upravljanje s poštnimi seznami
 • Podrobno poročanje in analitika

Slabosti:

 • Omejene možnosti prilagajanja

Cena: Za do 1000 naročnikov stane 29 dolarjev na mesec.

Zapiranje možnosti Mailchimp

Alternativa MailChimpUnique FeatureCena
Stalni stikBoljša podpora strankam20 USD / mesec za do 500 naročnikov.
SendinBlueBoljša avtomatizacija25 USD / mesec za do 5000 naročnikov
AWeber700+ predlog19 USD / mesec za do 500 naročnikov
KapljanjeNapredne marketinške funkcije49 USD na mesec za do 2500 naročnikov
GetResponseNajboljše tudi za uporabnike, ki potrebujejo webinar15 USD na mesec za do 1000 naročnikov
ConvertKitIzdelano posebej za založnike29 USD na mesec za do 1000 naročnikov

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najbolj priljubljene možnosti Mailchimp. Morda boste želeli preveriti tudi naše vodiče o najboljših orodjih za samostojne strokovnjake za oceno resničnega podjetja in najboljše interkomunikacijske alternative za boljšo komunikacijo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map