6 najboljših platform e-trgovine za trge Multivendor

najboljše platforme za e-trgovino multivendor marketplaces


Iščete najboljšo platformo za e-trgovino za ustvarjanje multivendorjevega trga, podobnega Amazonu?

Imate več prodajalcev na svojem spletnem mestu e-trgovine, je fantastičen način, da svojim uporabnikom ponudite različne izdelke. Vsak prodajalec ima različne lastnosti, mnogi pa bodo ponudili iste izdelke po konkurenčnih cenah. Gradbena konkurenca med prodajalci jih spodbuja, da ponudijo najboljše cene svojih izdelkov, kar bo na koncu koristilo vašim uporabnikom. S tržnico multivendor lahko pri vsaki prodaji zaslužite dobro provizijo.

V tem članku bomo delili 6 najboljših platform za e-trgovino za večjezične trge.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je najboljša platforma za e-trgovino v industriji za večjezične trge. Deluje ob boku z WordPressom kot vtičnikom, kar pomeni, da uporablja vse funkcije in prilagodljivost WordPress-a za ustvarjanje najboljšega možnega spletnega mesta. Lahko se integrira tudi z drugimi uporabnimi vtičniki WordPress, kot so WC prodajalci, zgraditi svoje tržno multivendorje. WC prodajalci podpirajo več razširitev WooCommerce, da dodate več funkcij v vaši trgovini eCommerce.

Ko dodate čudovito temo WooCommerce za oblikovanje vaše spletne trgovine, lahko s prodajalci strani WC omogočite, da se novi prodajalci registrirajo na vašem trgu, tako da izpolnite preprost obrazec. Prodajalci lahko svoje izdelke dodajo na vaše spletno mesto in jih upravljajo na nadzorni plošči WordPress.

Poleg tega imajo WC prodajalci fleksibilno strukturo provizij, ki vam pomaga zaslužiti denar na vašem spletnem mestu. Lahko postavite strukturo provizij, ki bo zaračunala pavšalni odstotek od prodajalcev pri vsaki prodaji. Omogoča vam tudi zaračunavanje dodatne pristojbine, odvisno od izdelkov. Tako WooCommerce kot tudi WC prodajalci so v WordPressu enostavno nastavljivi.

Cena: WordPress in WooCommerce sta brezplačna. Vtičnik prodajalcev WC-ja stane 199 USD / leto. Lahko pa kupite doživljenjsko licenco za prodajalce WC-ja za 599 USD (enkratna pristojbina).

2. BigCommerce

Bigcommerce

BigCommerce je odličen gradnik e-trgovine za ustvarjanje spletne trgovine. Prihaja z a Tržnica za več prodajalcev aplikacija za pretvarjanje vaše trgovine e-trgovine v popolnoma funkcionalno multivendor tržišče. Tako kot katero koli drugo tržnico lahko tudi prodajalcem dovolite, da se prijavijo prek vaše trgovine BigCommerce. Prodajalce lahko dodate tudi sami.

Ko namestite aplikacijo, bo vaš račun spremenil v skrbniško ploščo z vsemi možnostmi, potrebnimi za upravljanje vašega tržnega ponudnika. Na nadzorni plošči lahko vidite prodajalce, izdelke, naročila in več. Omogoča vam popoln nadzor nad prodajalci in izdelki, kar pomeni, da lahko izdelek odobrite, preden bo objavljen na vašem spletnem mestu.

Ima drugačno strukturo provizij kot druge priljubljene tržnice. Ta aplikacija vam omogoča, da ustvarite naročniške / članske načrte za prodajalce. Prodajalec mora kupiti načrt prodaje svojih izdelkov v vaši trgovini e-trgovine. Provizijo lahko zaračunate tudi za vsako prodajo na podlagi načrta članstva prodajalca.

Ne zamudite naše primerjave med BigCommerce in WooCommerce.

Cena: Stroški BigCommercea se začnejo od 29,95 USD / mesec, medtem ko aplikacija Multi Vendor Marketplace stane 10 USD / mesec. Aplikacija ima tudi brezplačno preskusno različico 10 dni.

3. Shopify

Shopify

Shopify je še ena priljubljena programska oprema za e-trgovino za gradnjo spletne trgovine. Ima enako Tržnica za več prodajalcev aplikacija kot BigCommerce za pretvorbo vaše trgovine e-trgovine v tržnico. Shopify ima ustvarjalnik povleka in spuščanja, s katerim lahko hitro in enostavno oblikujete sprednjo stran vašega spletnega mesta. Vključuje tudi več že pripravljenih tem za oblikovanje privlačne trgovine e-trgovine.

Z aplikacijo Multi Vendor Marketplace lahko zgradite popolnoma funkcionalno tržnico in tako dodate več ponudnikov na svoje spletno mesto. Omogoča vam dodajanje neomejenih prodajalcev, neomejenih izdelkov, omogoča pa tudi sinhronizacijo izdelkov iz drugih trgovin e-trgovine. Če to združite s funkcijami Shopifyja, boste dobili robustno skrbniško nadzorno ploščo z zmogljivimi funkcijami in možnostmi.

Sorodno: Poglobljen pregled Shopify.

Za prodajalce lahko nastavite več struktur provizij. Vključuje globalni načrt provizij, posamezno komisijo prodajalcev in provizijo na podlagi kategorij. Je zelo prilagodljiv in enostaven za nastavitev.

Oglejte si tudi našo primerjavo Shopify vs. WooCommerce.

Cena: Shopify stane 29 USD / mesec, aplikacija Multi Vendor Marketplace pa 10 USD / mesec. Oboje vključuje 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

4. Magento

Magento

Magento je priljubljena platforma za e-trgovino z neverjetnimi funkcijami in dodatki. Ima razširitev, imenovano Tržnica ki vam pomaga ustvariti zmogljivo multivendor trgovino za e-trgovino. Marketplace se združuje z Magento in tako omogoča prodajalcem, da se registrirajo na vašem spletnem mestu. Ko odobrite zahtevo prodajalca, lahko nadaljuje in doda svoje izdelke.

Marketplace ponuja vašim prodajalcem popolno lastno nadzorno ploščo. Ta nadzorna plošča ima vse možnosti, potrebne za prodajalca, da upravlja svoje izdelke, si ogleduje ocene strank, si ogleduje sezname želja, naročnine na novice in drugo. Vsebuje tudi stran s profilom za vsakega prodajalca, da prikaže svoje podatke. Ta stran profila prikazuje tudi ocene strank in ocene javnosti.

Magento Marketplace ponuja prilagodljiv sistem provizij. Omogoča vam, da od vsakega prodajalca zaračunate drugačno provizijo, odvisno od njihovih izdelkov. Lahko pa določite, da je struktura provizij enaka za vse ponudnike.

Cena: Magento je brezplačen. Vendar pa stavek na Marketplace stane 349 USD (enkratna pristojbina).

5. CS-Cart Multi-Vendor

CS košarica več ponudnik

CS-Cart Multi-Vendor je celovita platforma večnamenskih trgov, ki je bila zgrajena posebej za ustvarjanje lastnega trga. Za trženje ne potrebujejo nobenih drugih aplikacij ali razširitev, kar pomeni, da boste vse funkcije platforme multivendor dobili takoj izven vrat. Prodajalcem omogoča registracijo na spletnem mestu e-trgovine in dostop do nadzorne plošče.

Na nadzorni plošči so prikazani statistični podatki, stanje dohodka, število naročil, prodaja, davčni podatki in drugo. Prodajalci lahko svoje izdelke dodajo z vsemi zahtevanimi podrobnostmi, vključno s količino in ceno. CS-Cart ima sistem pregledovanja, ki uporabnikom omogoča, da pustijo povratne informacije o izdelkih, ki jih kupujejo. Prodajalec lahko omogoči / onemogoči sistem pregledovanja svojih izdelkov. Ima zmogljivo iskalno funkcijo, specifično za prodajalca, da lahko uporabniki najdejo svoje najljubše izdelke.

Sistem provizij je preprost. Lahko pa zaračunate pavšalno pristojbino pri vsaki prodaji ali določite odstotek za prodajalce. Ves denar od vsake prodaje vam bo prispel najprej in ga boste lahko odšteli prodajalcu po odbitku vaše provizije..

Cena: Stroški se začnejo od 1450 dolarjev / življenjska doba.

6. Sharetribe

Sharetribe

Sharetribe je platforma tržnih trgovin. Vašim prodajalcem omogoča ne samo prodajo izdelkov, ampak tudi prodajo storitev in najemnin. Zaradi tega pristopa se Sharetribe nekoliko razlikuje od katere koli druge platforme za e-trgovino v članku. Osredotočen je bolj na posamezne prodajalce kot na polnopravno spletno trgovino.

Ima preprost postopek registracije za prodajalce. Ko so registrirani, lahko dodajajo svoje izdelke in ustvarjajo sezname izdelkov. Stranke lahko s pomočjo iskalne vrstice najdejo izdelke. Izdelke lahko filtrirajo tudi na podlagi cen, oznak in kategorij. Vključuje tudi prikaz zemljevida za iskanje lokalnih prodajalcev. Po drugi strani pa lahko za prikaz lokacije vašega podjetja uporabite tudi najboljše vtičnike Google Maps na vašem spletnem mestu.

Medtem ko so lahko vse njihove druge značilnosti drugačne, je struktura provizij precej podobna kakršni koli drugi platformi na trgu e-trgovine. Lahko zaračunate fiksno pristojbino, odstotek za vsako prodajo ali oboje. Provizija bo neposredno nakazana na vaš PayPal račun, zato se vam ne bo treba vključiti v plačilne procese.

Cena: Za do 1000 prodajalcev stane 149 USD / mesec. Naenkrat lahko plačujete tudi 6 mesecev in prihranite 30 USD / mesec.

To je vse.

Upamo, da vam je ta vodnik pomagal najti najboljšo platformo za e-trgovino za tržnico večjezičnikov. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam najboljših e-trgovinskih ponudnikov gostovanja in navodila, kako zgraditi spletno tržnico.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map