6 najboljših ponudnikov telefonskih številk za nečimrnost do leta 2020 (v primerjavi)

v primerjavi z najboljšimi ponudniki telefonskih številk


Želite dobiti telefonsko številko za svoje spletno mesto?

Številčne telefonske številke so poslovne številke, ki jih je enostavno zapomniti in promovirati.

Na splošno je telefonska številka nečimrnosti kombinacija črk in številk, ki običajno izpiše ime vašega podjetja ali besedno zvezo, ki jo uporabljate za oglaševanje ali karkoli, kar je povezano z vašim podjetjem.

Čeprav se zdi, da je te številke težko doseči, ni tako težko, kot se zdi. V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših krajev za nakup nečimrne telefonske številke za vaše spletno mesto. Proti koncu vam bomo povedali, kako dodati številko klika za klic s svojo nečimrno številko, da vas bodo obiskovalci lahko poklicali prav s svojega spletnega mesta.

Kako izgleda nečimrnostna številka?

Kot že omenjeno, je tipična nečimrna številka kombinacija števk in črk. Primer take številke je 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Lahko je tudi edinstven, kot je 8000-111-222 ali 1222-333-444 itd. Najboljši del je, da si številke nečimrnosti enostavno zapomnimo.

Številne nečimrne številke so brezplačne številke. A to je odvisno od njegove razpoložljivosti. Običajno se prodajajo na prvi stopnji.

Za nakup nečimrne telefonske številke morate najprej imeti službo za poslovne telefone, ki deluje drugače kot v lokalnih telefonih. Če želite uporabljati storitev poslovnega telefona, boste potrebovali internetno povezavo. Zato se imenuje tudi storitev VOIP (Voice over Internet Protocol).

Za uporabo sodobne storitve poslovnega telefona potrebujete samo napravo, povezano z internetom. V bistvu računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon.

To pomeni, da ne potrebujete nobenih posebnih vrst opreme. Poglejmo zdaj nekaj ponudnikov telefonskih številk.

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral je eden najboljših ponudnikov telefonskih številk za nečimrnost za mala podjetja. Ponuja neverjetne funkcije, kot je več-linijski telefonski sistem, preusmeritev klicev, čakanje na klice, prenos klicev, videokonference, konferenčni klici itd. Iz RingCentral-a lahko dobite nečimrno telefonsko številko, tako da s svojim načrtom plačate le dodatnih 30 USD. To je enkratno plačilo.

Ko se prijavite, lahko dobite brezplačno in lokalno številko brezplačno na svoji nadzorni plošči. Če želite dobiti svojo nečimrno številko, jo boste morali prijaviti ločeno. To bo odobreno v 10 dneh, po katerem lahko uporabite generator nečimrnih številk in ustvarite edinstven za vaše podjetje.

Z RingCentral lahko uporabljate tudi storitve drugih proizvajalcev, kot so Gusto, Dropbox, Microsoft itd.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva je še en ponudnik poslovnih telefonov za mala podjetja, ki jih lahko preizkusite. Upravljanje klicev, govornih sporočil in faksov je s spletno ploščo zelo enostavno. Z Nextivo imate lahko tudi storitve, kot so brezplačne domače klice, usmerjanje klicev, prenos glasovne pošte na e-poštna sporočila in drugo.

Dobite lahko tudi brezplačno številko, tako da se lahko vaši uporabniki brezplačno povežejo z vami. Nextiva ponuja nekatere najnaprednejše funkcije storitev poslovnega telefona, vendar jih je preprosto za začetnike. Privzeto ne ponuja nečimrnih številk. Ampak to kupite pri svojih ponudnikih za vas.

Oglejte si našo ponudbo za najboljše popuste Nextiva!

3. Phone.com

Phone.com

Telefon.com ponuja iskalne številke, brezplačne in lokalne številke za podjetja. Imajo pa mesečno omejitev minute klica. Prekoračitev omejitve vas bo stala več.

Če želite nastaviti svojo nečimrnost, vam zaračunajo enkratno plačilo. Te pristojbine se razlikujejo glede na število in kodo, ki jo izberete. Razen številk nečimrnosti ponujajo tudi različne komunikacijske funkcije za enostavno upravljanje vašega podjetja.

4. Kobilica

Kobilica

Grasshopper je še en ponudnik telefonskih številk za nečimrnost za vaša podjetja. Ponujajo vse storitve navideznih številk, ki jih morda želite za svoje podjetje. Od brezplačnih številk do lokalnih številk in celo nečimrnih številk ima vse za vas. Če želite zagotoviti, da je želena številka na voljo, si jo lahko oglejte med samim postopkom prijave.

Če že imate izpraznjeno številko, jo lahko pošljete tudi Grasshopperju. Poleg tega imate na voljo tudi več drugih možnosti, kot so poslovna sporočila, posredovanje in usmerjanje klicev, razširitve, pozdravi po meri itd..

5. MyOperator

MyOperator, nečimrne številke

Moj operater je še ena dobra destinacija za vse, ki iščejo telefonsko številko za svoje podjetje. Poleg nečimrnih telefonskih številk ponuja tudi navidezne številke in brezplačne številke. Glede na vaše zahteve se torej lahko odločite za katero koli od njih.

Njegove napredne funkcije so lahko dodatna prednost za rast vašega podjetja. Na primer, omogoča snemanje klicev s strankami. Z analizo teh posnetih klicev lahko ugotovite pogosto zahtevane zahteve kličočih in si prizadevate za njihovo izpolnjevanje.

Z možnostjo sledenja klicev boste lahko spremljali vse svoje klicatelje in zagotovili, da ne boste zamudili niti enega potencialnega potenciala. Imate lahko tudi podroben zapis o klicih, ki so trenutno povezani, in o tistih, ki jih je vsak oddelek sprejel na svoji nadzorni plošči v živo..

6. RingBoost

ringboost

RingBoost je še ena sijajna platforma za nakup nečimrnih telefonskih številk. Tu lahko izberete svoje nečimrne telefonske številke glede na kategorijo vašega podjetja. RingBoost je najboljši za podjetja, ki želijo izbrati svojo nečimrnost glede na vrsto posla.

Številke, kupljene pri RingBoostu, je mogoče enostavno posredovati na katero koli obstoječo telefonsko številko. Ima seznam številk, ki so že ustvarjene za vas. Lahko preprosto brskate po njih in izberete tistega, ki vam je najbolj všeč.

Promocija vaše telefonske nečimrnosti v WordPressu

Brskanje po mobilnih napravah je nenehno visoko in pričakujemo le, da se bo letos povečalo.

Ker je dober del obiskov vašega spletnega mesta iz mobilnih telefonov, je v vašem najboljšem interesu, da vas uporabniki preprosto kličejo s svojega spletnega mesta s klikom.

To lahko storite tako, da na svojem spletnem mestu dodate gumb “klikni za klic”. Poglejmo, kako to storiti.

Kako dodati WordPress tipko za klic

Če ste uporabnik WordPress-a, dodajanje gumba za klic na klic na spletnem mestu ni težko. To lahko storite s pomočjo vtičnika ali brez.

Pokazali vam bomo oba načina.

1. način: Dodajanje gumba za klik za klic s vtičnikom

Repozitorij WordPress je poln neverjetnih vtičnikov, ki vam pomagajo dodati vse funkcije, ki jih želite na svojem spletnem mestu, vključno s čistim gumbom “klikni za klic”. Najboljši med njimi je vtičnik, imenovan Gumb za klic WP. Ta vtičnik je namenjen preprostejši nalogi dodajanja gumbov za klic in klicanje v programu WordPress.

S tem vtičem lahko dodate osupljiv klik za klic brez strokovne pomoči. Potrebujete le nekaj klikov in dobro je, da greste. Vtičnik omogoča tudi prilagajanje klicnih gumbov, da se ujemajo z videzom vašega spletnega mesta in blagovne znamke. Gumb za klic WP je 100% odziven na mobilne naprave, zato je odličen tudi na manjših zaslonih. Tukaj je opisano, kako lahko dodate gumb za klic s tem vtičnikom.

2. način: Dodajanje gumba za klik za klic brez vtičnika

Ta metoda je namenjena tistim, ki nočejo dodati vtičnika, da bi dodali gumb za klik. Številke morate dodati v obliki povezave v določeni obliki. Zdaj boste dodali svojo telefonsko številko tel kot predpono v številki.

To povezavo lahko dodate na svojo spletno stran ali stransko vrstico ali poljubno vsebinsko območje:

Preprosto kopirajte to povezavo, na katero je mogoče klikniti, kamor koli želite vdelati.

Kliknite tukaj in nas pokličite

Ne pozabite nadomestiti telefonske številke, ki smo jo tukaj prikazali, s svojo telefonsko številko. Vaši uporabniki lahko zdaj samo kliknejo na povezavo, da vas kontaktirajo, ne da bi zapustili vaše spletno mesto.

Pogosta vprašanja o izbiri nečimrne številke

Poglejmo zdaj nekaj najpogostejših vprašanj o izbiri nečimrne številke.

Q1. Kako se številka nečimrnosti razlikuje od brezplačne številke?
Številčna številka je niz številk ali abecede ali je lahko kombinacija obeh. Abecede v teh številkah so na splošno ime vašega podjetja, izdelka ali storitve. Lahko je tudi le spominsko zaporedje števil. Te številke so lahko brezplačne ali pa lokalna številka. Primer nečimrne številke je lahko 1-800-GO-FED-EX.

Na drugi strani so brezplačne številke številke, ki imajo določeno klicno kodo, po kateri lahko vaši uporabniki brezplačno pokličejo. Številke za brezplačno klicanje v ZDA so 800, 888, 877, 866, 855, 844 in 833.

Q2. Ali je pomembna vnaprej določena številka moje nečimrnosti?
Pri izbiri nečimrne številke imate lahko različne predponske možnosti, kot so 800, 888, 877, 866, 855, 844 itd. Vendar pa ima veliko ljudi možnost 1-800, saj jo mnogi uporabniki že poznajo, zaradi česar je prepoznavna. Lahko pa se odločite tudi za druge možnosti.

Q3. Katere besede naj uporabim v svojem številu?
V idealnem primeru bi moralo biti ime vaše telefonske številke nečimrno ime vašega izdelka ali podjetja. Najboljši način, da izberete besedo za svojo številko, je izbiranje med 7-10 črkami. S tem lahko zagotovite, da beseda na začetku ali na koncu nima dodatne številke.

Q4. Ali lahko prodam svojo telefonsko številko nečimrnosti?
Ko kupite nečimrno številko, je ne morete prodati. FCC ima stroga pravila o prepovedi trgovanja in preprodaje brezplačnih številk. Kdor to stori, lahko naleti na pravne težave.

Q5. Ali lahko uporabim svojo nečimrnost s svojo lokalno številko?
Da, če imate lokalno številko, jo lahko uporabite s svojo nečimrno telefonsko številko. Klice, ki jih prejmete v svoji nečimrni številki, zlahka posredujete lokalni številki in celo nastavite IVR, s katerim lahko klicoče povežete s pravim članom ekipe.

Q6. Ali je številka repetitorja boljša možnost za moje podjetje?
Mnogi uporabniki se ne želijo odločiti za besede zaradi visoke cene v primerjavi s številkami. V takšnih primerih je številka ponavljalcev dobra izbira. Te številke imajo ponavljajoč se vzorec in jih je enostavno zapomniti.

To je to. Upamo, da vam bo ta članek pomagal dodati številko nečimrnosti na svoje spletno mesto. Morda boste želeli preveriti tudi, kako ustvariti brezplačno poslovno e-pošto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map