7 načinov za pridobitev brezplačne e-pošte po meri (z enostavno nastavitvijo)

kako pridobiti brezplačno domeno e-pošte za vaše majhno podjetje


Želite za svoje podjetje postaviti brezplačno e-poštno domeno po meri?

Z e-poštno domeno po meri lahko v svojem e-poštnem naslovu uporabite URL svojega spletnega mesta, na primer [email protected], tako da vam za vaše podjetje ni treba uporabljati splošnega e-poštnega naslova, na primer [email protected]

V tem članku vam bomo pokazali, kako na najlažji način pridobiti brezplačno domeno e-pošte za svoje podjetje. Pred tem pa si oglejmo, kaj točno je e-poštna domena in kako lahko pomaga vašemu podjetju.

Kaj je e-poštna domena in zakaj jo uporabljati?

E-poštna domena je spletni naslov, ki prihaja za simbolom ‘@’ v e-poštnem naslovu. E-poštni naslov, ki ni poslovni, običajno uporablja URL ponudnika e-poštnih storitev, kot sta Gmail.com ali yahoo.com.

Obstoj domene e-pošte po meri ima več koristi. Z e-poštno domeno po meri je vaš e-poštni naslov videti bolj profesionalen in zaupanja vreden, saj lahko uporabniki vidijo, da e-poštno sporočilo pripada vaši blagovni znamki.

Ker nihče drug ne more registrirati e-poštnega naslova z vašim imenom domene e-pošte, lahko za svoj e-poštni naslov izberete katero koli uporabniško ime.

Oglejmo si, kako hitro in enostavno nastaviti brezplačno domeno e-pošte.

1. Bluehost

bluehost-spletna stran

Bluehost je stičišče na enem mestu, če iščete brezplačno e-poštno domeno za svoje majhno podjetje. Ponuja vam možnost, da registrirate brezplačno ime domene, če kupite njihov načrt gostovanja. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete njihovo uradno spletno mesto, kliknite na Začeti gumb. Nato lahko izberete načrt.

Zdaj boste preusmerjeni na stran, na kateri lahko registrirate ime domene. Ko se prijavite za storitev gostovanja Bluehosta, se lahko odpovete pristojbini za registracijo domene.

Tu boste imeli možnost ustvariti novo domeno ali uporabiti eno od svojih domen. Če ustvarjate novega, bo Bluehost najprej preveril, ali je ime domene na voljo. Če ne, lahko poskusite iskati drugega. Če želite vedeti natančen postopek, preverite, kako lahko brezplačno nastavite svojo e-poštno domeno s programom Bluehost in sledite tem navodilom.

2. Dreamhost

pregled sanjske hoste

Dreamhost je še eno priljubljeno gostovanje, ki vam omogoča ustvarjanje brezplačnega imena domene, če se odločite za njihove storitve gostovanja. Če imate aktivni načrt gostovanja (razen načrta za skupno rabo zaganjalnika), lahko imate e-poštno domeno, ne da bi plačali nič.

Če želite ustvariti novo e-poštno domeno s Dreamhostom, se morate najprej prijaviti v svoj račun Dreamhost in nato pojdite na Upravljanje e-pošte stran. Zdaj kliknite na Ustvari nov e-poštni naslov gumb.

Zdaj lahko v 1. polje vnesete svoj e-poštni naslov in izberete domeno tako, da izberete v spustnem meniju. Nato lahko izberete ime nabiralnika, ki je vaše uporabniško ime v vašem e-poštnem naslovu. („Podpora“ je ime nabiralnika za email naslov [email protected]) Torej lahko uporabite svoje ime ali karkoli drugega, kar določa namen e-pošte. Po tem ustvarite močno geslo s spodnjimi polji. Končno kliknite na gumb Ustvari naslov, da zaključite postopek. In to je to. Pravkar ste ustvarili svoj e-poštni naslov.

Če se ne morete odločiti med Bluehost in Dreamhost, vam lahko ta pregled pomaga pri boljši odločitvi.

3. HostGator

gostiteljski pregled

HostGator je naslednja najboljša možnost, ki vam omogoča, da nastavite e-poštno domeno za vaše podjetje. HostGator vam omogoča ustvarjanje neomejenih e-poštnih naslovov s svojo e-poštno domeno. Vendar pa med registracijo zaračunavajo pristojbino za ime domene.

E-poštni naslov lahko nastavite neposredno iz cPanela računa HostGator. V cPanelu pojdite na razdelek za pošto in izberite E-poštni računi. Izpolnite lahko polja, če želite dodati želeno ime, geslo in po želji izbrati tudi kvoto nabiralnika. Ko končate, pritisnite na Ustvari gumb za začetek. Nato lahko nadaljujete s konfiguracijo nastavitev e-pošte s klikom na gumb Da, ki je prikazan na zaslonu.

4. GreenGeeks

greengeeks wordpress gostovanje pregled

GreenGeeks je še eden od ponudnikov gostovanja, ki se odpovejo registraciji med nastavitvijo gostiteljskega računa. E-poštni naslov lahko ustvarite tako, da se prijavite v svoj račun GreenGeeks in nato odprete na cPanel. To lahko storite s klikom na cPanel Prijava gumb pod Hitra prijava v strežnik odsek.

Zdaj se pomaknite navzdol do razdelka e-pošte in kliknite na E-poštni računi ikono. Zdaj boste preusmerjeni na novo stran, kjer boste lahko vnesli svoje podatke o novi e-poštni domeni, ki jo želite ustvariti. Za nastavitev domene e-pošte potrebujete manj kot 5 minut. Ko je ustvarjen, lahko do njega dostopate prek IMAP, POP3 ali spletne pošte.

5. Gostovanje inMotion

inmotion hosting vps hosting pregled

Inmotion Hosting vam omogoča dostop do e-poštnega strežnika, če se odločite za katerega od njihovih načinov gostovanja.

Lahko ustvarite e-poštne račune z imenom vaše poslovne domene in dostopate do svoje e-pošte iz brezplačnega spletnega e-poštnega odjemalca ali uporabite e-poštni odjemalec po vaši izbiri. To lahko storite tako, da se prijavite v svoj cPanel. Zdaj se pomaknite navzdol, da poiščete in izberete E-poštni računi možnost. Zdaj boste na strani za e-poštne račune. Kliknite na Ustvari gumb.

Zdaj lahko izpolnite spodnje možnosti, da dodate svojo domeno, uporabniško ime in varnostno geslo. Ko končate, kliknite gumb Ustvari na koncu strani, da zaključite korak.

6. G Suite

gsuite

G Suite je še ena sijajna možnost, ki jo lahko preizkusite. Čeprav ta ni brezplačen, je vsekakor boljši od zgoraj omenjenih. Začnete lahko z njegovo 14-dnevno brezplačno preizkusno različico in se nato odločite za načrt, če ste zadovoljni z njihovo storitvijo. Poleg poslovnega e-poštnega sporočila vam G Suite omogoča uporabo Googlovih aplikacij za poslovanje z G Suite.

Če želite nastaviti svojo e-poštno domeno z G Suite, začnite s klikom na Začnite brezplačno preskusno različico možnost. Prikaže se niz vprašanj, ki vsebujejo vaše osnovne podatke o računu. Dodajte svoje podatke glede na vprašanja. Ko končate, lahko iščete ime domene za vaše podjetje. Ko najdete domeno, ki je na voljo, bo na zaslonu prikazan znesek, ki ga morate plačati na leto po preteku preskusnega obdobja.

Oglejte si naš vodič o nastavitvi profesionalne poslovne e-pošte z G Suite.

7. Office365

Office365 je še ena odlična rešitev, ki vam omogoča ustvarjanje e-poštne domene z nekaj preprostimi in preprostimi koraki. Toda tudi ta, kot je G Suite, je plačljiva možnost. Vaš račun lahko pripravite v samo 5 korakih. Izberite načrt med tremi različnimi načrti cen na uradnem spletnem mestu. Zdaj sledite korakom za dodajanje osnovnih informacij, ki jih zahtevajo.

Ko to storite, lahko ustvarite svoj uporabniški ID. Tukaj dodate svoje prilagojeno ime domene.

Prosil vas bo, da dodate svojo kontaktno številko, kamor vas bodo poklicali ali poslali, da boste dokazali svojo pristnost. Ko boste preverili vaš status, boste morali v 5 različnih korakih izpolniti nov niz informacij.

Zadnji korak je, da opravite svoje plačilo. Po plačilu lahko takoj začnete uporabljati svojo domeno.

To je to. To je nekaj najbolj priljubljenih in zanesljivih načinov za nastavitev brezplačne / plačane domene e-pošte za vaše podjetje. Oglejte si naš vodič o najboljših podjetjih za gostovanje in priljubljenih ponudnikih VoIP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map