7 najboljših gradnikov predloge za brezplačne e-poštne novice (1700+ modelov)

najboljši brezplačni gradniki predloge e-novic


Iščete najboljše graditelje predloge za brezplačne e-poštne novice?

Izdelovalec predloge za glasilo omogoča hitro in enostavno ustvarjanje profesionalnih novic s povleci in spuščanjem. Z oblikovalnikom predloge za e-poštne novice lahko ustvarite osupljiva e-poštna sporočila, ki jih ljudje radi berejo, sodelujejo in kliknejo, tudi brez najema oblikovalca.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših ustvarjalcev predlog brezplačnih e-poštnih novic, ki jih lahko uporabite za oblikovanje e-poštnih predlog po meri.

Izbira najboljšega brezplačnega ustvarjalca predloge za e-poštne novice

Graditelji predloge e-poštnih novic so preprost način za ustvarjanje e-novic. Izdelovalci e-poštnih novic ponujajo tudi že pripravljene predloge, ki jih lahko prilagodite tako, da hitro dodate svojo vsebino in slike, ki jih lahko pošljete svojim naročnikom..

Gradnik e-poštnih sporočil s povleci in spusti olajša ustvarjanje predlog po pošti po meri v nekaj klikih. Tukaj je tisto, kar morate iskati v orodju za izdelavo predloge e-poštnih novic:

 • Povlecite in spustite urejevalnik e-pošte
 • Knjižnica predlog za e-poštne novice
 • Integracija s koristnimi aplikacijami
 • Podpora za e-trgovino

Oglejmo si nekaj najboljših oblikovalcev predloge e-novic na trgu.

1. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je priljubljena storitev za trženje e-poštnih sporočil in oblikovalcev predloge za glasilo. Priložen je ustvarjalec e-poštnih sporočil, ki vam omogoča hitro in enostavno oblikovanje e-poštnih sporočil po meri.

Stalni stik Email Builder

Omogoča tudi uporabo zalog fotografij v e-poštnih sporočilih in ustvarjanje odlične bralne izkušnje.

Izbirate lahko tudi iz obsežne knjižnice e-poštnih predlogov, ki vsebuje 100+ odzivno glasilo iz več kategorij, kot so osnovne predloge, e-poštna sporočila, predloge za povabilo na dogodek, prodajne predloge, praznične predloge e-pošte, hvala e-poštna sporočila in drugo.

Predloge za stalne stike po e-pošti

Oglejte si naš celoten pregled stalnih stikov!

2. SendinBlue

Sendinblue

SendinBlue je celovit e-poštni glasilo za izdelavo predloge e-poštnih sporočil in storitev trženja e-pošte. Priložen je z uporabnikom prijaznim urejevalnikom povleci in spusti, s katerim lahko preprosto ustvarite predloge po meri. Izdelovalec e-pošte je dovolj prilagodljiv, da ločeno oblikuje glavo, telo in nogo e-pošte.

SendinBlue Template Builder

S SendinBlue boste prejeli tudi več kot 200 že pripravljenih, brezplačnih in odzivnih predlog e-pošte. Razvijalcem ponuja tudi predloge HTML, da v celoti prilagodijo svoje e-poštne novice.

Imenik predloga SendinBlue

V e-poštnih predlogah lahko zamenjate slike, spremenite barve in prilagodite svojo vsebino.

Poleg e-poštnih storitev omogočajo tudi trženje SMS, klepet v živo, CRM, avtomatizacijo trženja, transakcijska e-poštna sporočila, predloge ciljnih strani, prijavo predloge obrazcev in drugo. To je celoten paket za promocijo vašega podjetja prek e-poštnih sporočil.

Oglejte si naš celoten pregled SendinBlue!

3. Kapljanje

Kapljanje

Drip je odlična elektronska pošta in programska oprema za avtomatizacijo trženja za spletna mesta e-trgovine. Priložen je močan ustvarjalec e-pošte, ki vključuje ustvarjalce besedila, HTML graditelja, ustvarjalca vizualnih sredstev itd.

Drip Email Builder

Drip prav tako olajša sledenje poti vaših strank, zato lahko pošljete prilagojena e-poštna sporočila, ki ustrezajo njihovim potrebam.

Oglejte si naš celoten pregled Drip!

4. PretvoriKit

ConvertKit

ConvertKit je močan gradnik predloge e-poštnih novic in storitev trženja e-pošte. Na voljo je s tremi privzetimi predlogi e-pošte: Samo besedilo, Klasična, in Sodobna. Te predloge lahko hitro pošljete e-pošto svojim naročnikom.

Predloge ConvertKit

To je storitev spletnega trženja po meri za spletne ustvarjalce in založnike. Ustvarite predloge po meri s svojim besedilom, logotipom po meri, socialnimi ikonami, slikami in drugo. V predloge e-poštnih sporočil lahko dodate tudi gumb za poziv k dejanju in uporabnike preusmerite na svoje ciljne strani.

5. AWeber

AWeber

AWeber je še ena priljubljena storitev za trženje e-poštnih sporočil in oblikovalec predloge za glasilo. Na voljo je začetnikom prijazen ustvarjalnik e-poštnih sporočil, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje predlog po e-pošti po meri za vaše podjetje.

E-poštni predlogo Builder

S 700+ predlogi e-pošte in 600+ slikami zalog lahko v trenutku ustvarite katero koli e-poštno glasilo. Preprosto izberite predlogo in prilagodite svojo e-pošto glede na vaše potrebe.

Predloge za e-poštni naslov AWeber

AWeber je združljiv tudi z nekaterimi zmogljivimi aplikacijami, kot so OptinMonster, Shopify, PayPal itd.

6. MailerLite

MailerLite

MailerLite je močan e-poštni trženje in oblikovalec predlogov za novice. Odlično sodeluje s priljubljenimi ustvarjalci spletnih mest, kot so WordPress, Shopify in še več. Priložen je ustvarjalnik e-pošte s povleci in spusti, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje predloge ali prilagajanje že pripravljene predloge za novice.

Gradnik blokov Mailerlite

Ponuja na desetine brezplačnih predlog za elektronsko poslovanje, popuste, dogodke, fotografijo, novice in druge kategorije.

Predloge za elektronsko sporočilo MailerLite

Razen e-poštnih biltenov vam omogoča tudi ustvarjanje ciljnih strani po meri, vključitev pojavnih oken, prijavo obrazcev itd.

7. GetResponse

GetResponse

GetResponse je marketinška programska oprema in oblikovalec predloge za e-poštne novice za mala podjetja. Kot druge storitve trženja e-pošte, vam omogoča ustvarjanje predlog po e-pošti po meri s svojim besedilom in slikami. S svojimi izdelki za e-trgovino lahko ustvarite tudi predloge za novice.

GetResponse Template Builder

Na voljo je s 500+ predlogami za biltene in več kot 5000 licenčnih slik za hitro oblikovanje čudovitih e-poštnih novic. Lahko tudi naložite svoje predloge po meri in jih uredite z ustvarjalnikom predlogov GetResponse.

Predloge za e-poštno sporočilo GetResponse

Lahko A / B preizkusite svoje e-poštne sporočil, da dosežete več konverzij iz e-poštnih marketinških kampanj. Omogoča vam, da vidite, kako bi izgledala vaša e-pošta v mobilnih telefonih in namiznih računalnikih.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše brezplačne graditelje predloge za e-poštne novice s 1700+ različicami. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako ustvariti pišu po e-pošti na pravi način.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map