7 najboljših orodij za preverjanje povratnih povezav za analizo vašega profila povezav

najboljša orodja za preverjanje povratne povezave


Zagotovo poznate pomen gradnje povratnih povezav za uspeh vaše spletne strani. Toda ali ste tudi vi vedeli, da je še pomembneje redno spremljati te povezave?

Pred nekaj leti je bilo lažje uvrstiti višje, če ima vaše spletno mesto lepo število povratnih povezav. Toda s spreminjajočimi se algoritmi iskanja količina teh povezav ni več pomembna.

V resnici je pomembna njihova kakovost. Poleg tega je nemogoče ročno preveriti povratne povezave brez zanesljive programske opreme.

Toda s toliko konkurenčnimi preverjalniki povratnih povezav na trgu je izbira pravega lahko zastrašujoča.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših preveriteljev povratne povezave za povečanje uvrstitve.

1. SEMRush

polž

SEMRush je močno orodje za preverjanje povratnih povezav, ki vam pomaga spremljati vse povezave, ki prihajajo na vašo domeno. Naredi globinsko analizo povezav na vašem spletnem mestu in pove, kako verodostojna je referenčna domena. Spoznate tudi njegovo lokacijo in si ogledate njena sidrna besedila.

SEMRush prikazuje število zunanjih povezav do vsake vaše strani. S tem orodjem lahko celo opazite geolokacijo povezave prek njenih pripomočkov za geo distribucijo.

2. Ahrefi

ahrefs, preverjalec ballink

Ahrefs je še eno neverjetno orodje, s pomočjo katerega lahko spremljate povratne povezave na svojem spletnem mestu. Skupaj s prikazom števila povratnih povezav vam omogoča tudi seznanitev z domeno in oceno URL-ja spletne strani, ki se povezuje na vaše spletno mesto.

Profile povratne povezave lahko filtrirate glede na jezik, vrsto povezave, platformo, sklicevanje domen itd.

Prav tako lahko spremljate ciljna mesta in stalno posodabljate o njegovi rasti in upadu. Če želite, imate celo popoln razplet profila povratne povezave ciljnega spletnega mesta.

3. LinkMiner

LinkMiner je izjemno zmogljivo orodje za analizo povratnih povezav, ki vam omogoča sledenje povratnim povezavam. S tem orodjem je enostavno ugotoviti, katera povezava je najnovejša. Prav tako lahko preprosto ugotovite izgubljene povezave, tako da lahko ukrepate za izboljšanje svoje uvrstitve.

Prav tako vam daje podroben vpogled v vse povratne povezave, saj vam omogoča, da ocenite pomembne metrike, kot so Citation Flow, Trust Flow itd. Vse kar morate storiti je, da vnesete URL, ki ga želite preučiti, orodje pa vse ostalo. Predogled si lahko ogledate, kje na strani je povezava. In za to vam ni treba odpreti druge zavihke, ker je prikazana neposredno v orodju.

Prav tako vam omogoča, da se osredotočite na posebne povratne povezave, tako da vam omogoča filtriranje rezultatov.

4. Moz

moz, orodja za preverjanje povratne povezave

Moz je briljantno orodje za preverjanje povratnih povezav, ki vam v nekaj sekundah pomaga slediti profilu in pooblastilu domene. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete URL domene, ki jo želite slediti, in Moz vam bo s samo klikom miške dal natančne podatke. Moz lahko uporabite tudi za raziskovanje povratnih povezav vašega konkurenta.

Pomaga tudi pri iskanju neželenih povezav do vašega spletnega mesta in celo omogoča, da odkrijete vse svoje nove povezave in tiste, ki so bile sčasoma izbrisane. Z veliko več funkcijami je to orodje kot nalašč za sledenje vsem, kar morate vedeti o povratnih povezavah in pooblastilih domen.

5. BuzzSumo

buzzsumo, orodje za preverjanje povratne povezave

BuzzSumo je še eno orodje za preverjanje povratne povezave, s katerim lahko veste, kaj se giblje na družbenih platformah. Pomaga vam lahko tudi spremljati in spremljati povratne povezave. To neverjetno orodje vam pomaga odkriti najbolj priljubljene povezave, ki pridobijo veliko oprijema.

Lahko vas tudi obvesti, ko je vaša blagovna znamka omenjena na kanalih družbenih medijev. Tako lahko kadar koli omenite svojo znamko.

6. UberSuggest

ubersuggest, iskalec ključnih besed, orodje za raziskovanje ključnih besed

UberSuggest je orodje za raziskovanje ključnih besed, ki vam omogoča tudi spremljanje in analiziranje povratnih povezav. S tem orodjem lahko veste točno število povezav, ki kažejo na vašo domeno, ki vključuje tudi .gov in .edu povezave.

Če želite imeti boljše in natančnejše poročilo, lahko filtrirate povezave po regijah, sidrnem besedilu, oceni domene, rezultatu strani in celo po URL-ju. Filtrirate jih lahko tudi na podlagi naslednjih in dofollow oznak. In seveda lahko ta poročila izvozite v nadaljnjo analizo.

7. OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler je obetavno orodje za preverjanje povratne povezave, ki ga je vredno poskusiti. Vse kar morate storiti je, da vnesete URL, ki ga želite analizirati, in pritisnite Enter. OpenLinkProfiler vam bo prikazal podrobno poročilo o številu domen, ki kažejo na ta URL, številu edinstvenih povezav, zaupanja vrednih povezav, ocene vpliva povezav itd..

openlinkprofiler

Če želite dobiti natančnejše poročilo, lahko filtrirate iskanje na podlagi različnih parametrov. Pri tem orodju je treba omeniti še to, da vam celo omogoča sledenje starosti in kontekstu povezav. Na splošno je to odlično orodje za sledenje povratnim povezavam.

To je nekaj najbolj priljubljenih in strokovno priporočljivih orodij za preverjanje povratnih povezav, s katerimi lahko preizkusite svoj profil povezav. Upamo, da vam je bil ta članek v pomoč. Če to storite, boste morda želeli prebrati tudi najboljša orodja in vtičnike za trženje vsebine za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map