7 najboljših ponudnikov virtualnih telefonskih številk za vaše podjetje (2020)

Najboljši ponudniki virtualnih telefonskih številk


Iščete najboljše ponudnike virtualnih telefonskih številk?

Navidezne telefonske številke uporabljajo virtualni telefonski sistem namesto tradicionalnega sistema PBX (Private Branch Exchange) za klicanje in sprejemanje klicev prek interneta. Lahko kupite virtualne telefonske številke, dodate več uporabnikov na isto številko in začnete klicati in sprejemati poslovne klice.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših ponudnikov virtualnih telefonskih številk za vaše podjetje.

Izbira najboljšega ponudnika virtualne telefonske številke

Navidezna telefonska številka je pameten način za povezavo z obiskovalci vašega spletnega mesta. Lahko ga integrirate s svojimi napravami, kot so mobilni telefon, namizne aplikacije, tablični računalniki itd. Omogoča vam klicanje in sprejemanje telefonskih klicev od koder koli in s katero koli napravo ali spletno aplikacijo. Uporabniki bodo ves čas videli isto številko, ne glede na to, ali kličete od doma ali iz pisarne.

Na trgu je več ponudnikov poslovnih telefonov. Dobra storitev virtualne telefonske številke mora vsebovati:

 • Ugodna in enostavna namestitev
 • Preusmeritev klicev, snemanje klicev in čakalna vrsta
 • Neželeni klici blokirajo nezaželene klice
 • Prilagodljivost za dodajanje več uporabnikov
 • Brezplačne in lokalne številke
 • In več

Oglejmo si nekaj priljubljenih ponudnikov virtualnih telefonskih številk za vaše podjetje.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva je eden izmed priljubljenih ponudnikov virtualnih telefonskih številk na trgu. Ponuja brezplačno številko, ki jo lahko upravljate s pametnim telefonom, namizjem, namiznim telefonom, tabličnim računalnikom ali katero koli drugo napravo. Nextiva vam omogoča, da lokalno številko pretvorite v virtualno poslovno telefonsko številko in jo uporabite od koder koli z internetom.

Najboljši del Nextive je, da so globalni in lahko dobite tudi lokalne številke z različnih krajev po svetu. Ponujajo tudi aplikacijo za upravljanje preusmeritve klicev, prenos klicev, glasovno pošto po e-pošti in drugo.

Cena: Od 19,95 USD na mesec na uporabnika. Oglejte si naš popust Nextiva za najboljšo ponudbo.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral je še en priljubljen ponudnik virtualnih telefonskih številk. Ima več funkcij, vključno s brezplačnimi številkami, lokalnimi številkami, preusmeritvijo klicev, čakalnimi vrstami klicev, prenosom, glasovno pošto, faksom itd. Omogoča vam skupno rabo navidezne številke s člani vaše ekipe, tako da lahko kdor koli sprejema ali kliče s pomočjo internet.

Storitev vključuje samodejno usmerjanje klicev, videokonference in brezplačne minute klicev (za regije ZDA in Kanade). Lažje je vključiti RingCentral s priljubljenimi CRM storitvami, programsko opremo za trženje e-pošte in drugimi storitvami v oblaku.

Cena: Začne od 19,99 USD na mesec na uporabnika.

Oglejte si naš članek o tekmovalcih in alternativah RingCentral.

3. Kobilica

Kobilica

Grasshopper je odličen ponudnik virtualnih telefonskih številk. Ponuja brezplačne številke, nečimrne številke, prave 800 številke, 833 številk in lokalne številke.

Omogoča vam upravljanje osebnih in poslovnih klicev v isti napravi. Nekatere druge pomembne funkcije vključujejo samodejno voščilo, preusmeritev klicev, prenos, čakalno vrsto in še več.

Cena: Začne se od 29 dolarjev na mesec na številko. Ta načrt ima 3 razširitve.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com je vrhunski ponudnik virtualnih telefonskih številk v oblaku. Priložen je več funkcij poslovnega telefona, ki so koristne za upravljanje klicev iz katere koli naprave. Ta storitev ponuja lokalne in brezplačne številke za mala podjetja.

Z njihovimi plačili na minuto morate plačati samo za svojo uporabo, zaradi česar je cenovno ugodna storitev telefonskih številk. Omogoča tudi dodajanje neomejenih članov ekipe za klicanje in sprejemanje klicev iz njihovih naprav.

Cena: Začne od 9,99 USD / mesec (zaračunava se letno).

5. Google Voice

Google Voice

Google Voice je profesionalni ponudnik virtualnih telefonskih številk. Odlično deluje na vaših pametnih napravah in spletnih aplikacijah za poslovne klice z vaše virtualne številke. Za uporabo te storitve se morate prijaviti v svoj račun G Suite.

Ponujajo dva načrta: Osebno in Posel. Osebni načrt je brezplačen, uporabljate pa ga lahko z vsemi drugimi aplikacijami Google Apps. V poslovnem načrtu dobite tudi bistvene lastnosti, kot so preusmeritev klicev, sprejemnik v živo itd.

Cena: Osebni načrt je brezplačen. Poslovni načrt se začne od 10 USD na mesec na uporabnika.

6. Jive

Jive

Jive je cenovno ugoden ponudnik virtualnih telefonskih številk. To je storitev v oblaku z odličnimi funkcijami VOIP, na primer samodejnimi spremljevalci, telefonskimi predali, usmerjanjem klicev, urniki klicev in še več. Ponuja lokalne in brezplačne telefonske številke za preprosto in enostavno lokalno ali mednarodno klicanje.

Storitev deluje odlično na vseh vaših napravah, ki imajo dostop do interneta. Omogoča tudi snemanje klicev, spremljanje klicev, tristranske konference, hitro klicanje in še več.

Cena: Začne od 29,95 USD na mesec na uporabnika.

7. FreshCaller

Freshcaller

FreshCaller je sodoben ponudnik virtualnih telefonskih številk na trgu. Ima močan telefonski sistem, ki vam omogoča, da dobite lokalne telefonske številke, brezplačne telefonske številke, mednarodne in nečimrne številke. Svojo trenutno telefonsko številko lahko uporabite tudi kot navidezno poslovno številko iz katere koli naprave.

Z lahkoto lahko nastavite delovni čas, glasovne pošte po meri, skupno rabo navideznih številk (dostop za več uporabnikov), praznično potovanje, pozdrave po meri, praznični koledar in drugo. Ta storitev ponuja več orodij za spremljanje, kot je nadzorna plošča v realnem času za ogled čakalnih vrst klicev, razpoložljivih agentov, tekočih klicev itd.

Cena: Začne se od 19 dolarjev na mesec na uporabnika.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše ponudnike virtualnih telefonskih številk za vaše podjetje. Morda boste želeli preveriti tudi naš strokovni izbor najboljše programske opreme za spletni dizajn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map