7 najboljših storitev gostovanja podcastov 2020 | Primerja in recenzira

gostovanje z najboljšimi podcastami v primerjavi


Ali nameravate ustvariti svoj kanal podcast?

Zagon podcasta je lahko odličen način, da vsak dan stopijo v stik s tisočimi ljudmi in z njimi delite svojo avdio vsebino. Toda težava je, da čeprav podcast oddaja tako enostavno, kot samo snemanje datotek in njihovo predvajanje, je v resnici nekaj več kot to.

Od izbire robustnega gostovanja podcasta do izbire najboljših kosov opreme in nato snemanja datotek, je postopek lahko zastrašujoč, če ste začetnik. Morda boste želeli razmisliti tudi o našem članku o tem, kako zagnati podcast.

V današnjem članku bomo razložili, kako izbrati najboljše gostovanje v podcastu.

Torej, začnimo.

Kako izbrati dobro gostovanje podcast za svoj kanal

Če ste začetnik, se lahko malo odločite, za kateri kanal gostovanja se boste odločili. Pri izbiri enega morate upoštevati nekaj dejavnikov.

 • Dobre možnosti uptime in pasovne širine.
 • ponuja nalaganje FTP
 • omogoča označevanje ID3, tako da lahko dodate svoje podatke o podkastu, kot so ime izvajalca, žanr, številka skladbe itd.
 • ponuja neomejen čas nalaganja

Zadnja točka pa se lahko razlikuje glede na to, koliko posnetkov nameravate naložiti v enem mesecu. Če želite samo enega ali dva kratka snemanja, res ne potrebujete neomejenih ur prenosa.

Po tem si oglejmo najboljše storitve gostovanja podcast, ki niso samo zanesljive, ampak tudi zelo zmogljive.

1. PodBean

Podbean, gostovanje podcast

PodBean je eden najbolj priporočljivih in najmočnejših ponudnikov storitev podcast hostinga, ki je lahko odlična možnost za vas. Je celovita rešitev za ustvarjanje, upravljanje in promocijo vaših podcastov brez težav.

S PodBeanom lahko ustvarite neomejeno podcaste z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino. Njegova storitev medijskega gostovanja ponuja gladko platformo za vaše avdio in video posnetke. Njegovo aplikacijo lahko uporabite tudi za povezovanje s svojimi privrženci, pridobivanje povratnih informacij in veliko več. Orodje za skupno rabo družbe PodBean vam olajša delitev podkastov s svetom takoj po objavi.

Prav tako vam omogoča, da svoj kanal prilagodite tako, da naložite svoj logotip, spremenite postavitev in celo uporabite svoje ime domene, če ga že imate. Če želite vedeti, kako uspešen je vaš podcast, lahko preprosto preverite statistiko in ugotovite, ali je ljudem všeč to, kar objavljate.

2. BuzzSprout

buzzsprout, podcast gostovanje

BuzzSprout je sijajna storitev gostovanja podcastov, ki vam omogoča enostavno gostovanje, promocijo in sledenje podcastu. Samo naložite podcast in ostalo prepustite BuzzSprout. Samodejno bo optimiziral epizode tako, da bo dodal oznake ID3, vrste datotek itd. Nato jih lahko takoj objavite ali načrtujete, kadar koli želite.

Če želite večjo izpostavljenost, naredite svoje delo zlahka odkrito s prepisovanjem epizod v program BuzzSprout. Prav tako lahko učinkovito uporabite označevalce poglavij, kar uporabnikom olajša brskanje po vaših podcastih. tako da se uporabniki lahko pomerijo do svojih priljubljenih segmentov, vidijo, kaj se dogaja, ali preskočijo spojlerje, ki jih ne želijo slišati. Prvih 90 dni ima brezplačen načrt.

3. Blubrry

Gostovanje Blubrry, gostovanje podcastov

Blubrry je še ena priljubljena in zelo priporočljiva storitev gostovanja podcastov, ki ponuja neverjetne funkcije. Če ste podcast že gostili v drugi gostiteljski storitvi, lahko brez težav preselite svoj kanal na Blubrry, ne da bi plačali en sam dodaten peni. Svetovni CDN ima svoje podatkovne centre v 35 različnih državah po vsem svetu.

In ne samo to, z Blubrryjem imate med odličnimi možnostmi tudi odlične možnosti za SEO, MP3 označevanje, FTP in nalaganje v splet. Če želite svoj podcast objaviti prek WordPressa, lahko uporabite vtičnik PowerPress.

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-vtičnik

Ta vtičnik podpira tako Apple kot Google podcaste in ima integriran medijski predvajalnik HTML5 z vdelano podporo na spletnih mestih, kot je YouTube.

Morda boste želeli preveriti tudi vtičnike WordPress Podcast.

4. Tranzistor

Transistor je še en fantastičen podcasting gostovanje za vse podcasterje. S Transistorjem imate pod eno streho skoraj vse, kar potrebujete za svoj kanal podcast. Omogoča vam, da ustvarite toliko predstav, kolikor želite. Za to vam ni treba plačati ničesar več.

Članom skupine lahko tudi dovolite, da urejajo epizode in jih tudi promovirajo. Če želite priti do večjega števila občinstva, lahko uporabite njegovo funkcijo družbenega deleža in delite svojo epizodo na različnih družbenih platformah. Hitro in enostavno lahko tudi uvažate svoje oddaje. Samo vnesite svoj trenutni vir RSS in tranzistor ga bo odnesel od tam.

5. Smart Podcast Player

pametni podcast predvajalnik

Smart Podcast Player je samostojni igralec za vaše poddaje. To je odlična izbira, če želite gostiti svoje poddaje na svojem spletnem mestu in uporabljati predvajalnik za predvajanje podkastov.

S tem izdelkom je toliko lažje poudariti eno posebno epizodo podcasta, pesem ali zvočni posnetek. Prav tako lahko svoje nedavne posnetke označite tako, da predvajalnik nalepite kamor koli na svojem spletnem mestu s svojim lepljivim predvajalnikom. Omogoča vam tudi razširitev seznama e-pošte neposredno iz vašega predvajalnika.

6. Libsyn

gostovanje podcast, libsyn

Libsyn je odlična rešitev za vse podcastere, kot ste vi. Omogoča vam nadzor nad vsem, kar je povezano z vašimi podcasti, kot so gostovanje, promocija in monetizacija. Omogoča vam tudi preverjanje statistike, da boste vedeli, kako deluje vaš podcast.

S svojimi mobilnimi aplikacijami po meri lahko preprosto prilagajate tudi svoje oddaje. Z Libsynom lahko nadaljujete s časom in se obrnete na več izkušenih podcasterjev, če se kdaj srečate s težavo.

7. SoundCloud

SoundCloud je ena vodilnih in izjemno priljubljenih podcast hosting platform. Z SoundCloud lahko preprosto naložite epizode, se povežete s podcasterji, kot ste vi. Vdelate lahko tudi predvajalnike, Twitter kartice in tempirane komentarje.

SoundCloud je na voljo v spletu, iOS, Android, Sonos, Chromecast in Xbox One. Na voljo je brezplačen načrt, ki vam omogoča nalaganje epizod, ki so dolge do 3 ure. Prav tako lahko preverite svoje statistike in dobite osnovno poročanje s tem načrtom. Če želite več funkcij, lahko svoj načrt enostavno nadgradite.

To je nekaj možnosti gostovanja podcast, ki jih lahko preverite. Upamo, da vam bo ta članek v pomoč. Če ste se že odločili, za katero naj gremo, si oglejte članek o najboljših temah WordPress za podcasting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map